Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
A régivel ugyanúgy érvényes a garancia, valamint ahogy az előbb írtam, ha több mint egy év garancia volt még a készülékre, akkor annyi van rajta, ha kevesebb, akkor egy év jár rá, ha a későbbiekben problémád van a készülékkel, akkor a régi papírral, esetleg a munkalappal, amin rögzítették a cserét, bemész és leadod, de amennyiben a szolgáltató által vállalt garancia ideje lejárt, nem valószínű, hogy ők átveszik már javításra, így ilyenkor a Telemax egyik szervizpontjában érdemes leadni javításra a telefont.
Ettől függetlenül a készülékre érvényes garancia idejét a HTC telefonos ügyfélszolgálaton bármikor meg tudják mondani.
-
Kicsimix
őstag
Sajnos ezek nem oldják meg már próbáltam.. A foglalatot is fültisztítóval óvatosan megpucoltam...
A pontos jelenség az, hogy bedugom a fülest amiből nem jön ki hang de a telefon szól tovább...
Ez egyik pillanatról a másikra történt..Reggel zenét hallgattam a fülesen majd elraktam 10 percre aztán amikor újra bedugtam már ez volt.. Azóta tart..A füles jó laptopon nézve... Másik fülest még nem tudtam beledugni a telóba...
Valaki azt állítja a youtubos kommenteknél ,hogy valami szoftveres konfliktus...
-
Steve1207
veterán
Már írtam a supportnak erre, hogy alapjáraton amikor a BF a totál főképernyő pl (ott az óra meg minden ugye a tetején) akkor egy sima sávban jelezze az adott naptári teendőket és egy másikban a leveleket. Mint pl a kis 4x1-es naptár widget, amikor két napot mutat egymás alatt, csak itt kompaktabb megoldással is meglehetne (kb, mint a dátum kiírása, az fele akkora sáv). Alig foglalna helyet, mindig szem előtt lenne az egész.
Anno használtam alapból aktívnak a BF-et, de így most csak a híreket szolgálja és külön lapon van az óra és a kis naptár, ami részben fölösleges. -
Steve1207
veterán
Pont azért szedték ki a widgetek nagy részét, mert alapvetően egy átlagfelhasználó nem tud különbséget tenni (sajnos) a widget és az alkalmazás között. Plusz a design irányvonal is annyira minimalista lett ugye, hogy így jobban megéri alapból az alkalmazást használni, minthogy a widget részét (felhasználói élményre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- LG OLED TV 55CS6LA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest