- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
Gino20 #30760 üzenetére
Miért akarsz másik androidot ha ez már magyar?
A HTC romokba benne van minden létező nyelv, csak a gyár, régiók szerint lekorlátozza ezek beállíthatóságát!
A morelocale csak felszabadítja ezt a korlátot, és ez nálad már megtörtént!
Jelen állapotba, ugyanolyan régiókódos romot tudsz feltenni mint amilyen most van fenn, és abba szintén nem lesz azonnal elérhető a magyar nyelvi beállítás !
Ahhoz hogy másik romot tudj feltenni, nyitni kell a készülék bootloaderét! -
Loboda
senior tag
válasz
Gino20 #30747 üzenetére
[Így talán ] menni fog!
-
toeki
senior tag
-
Nightfall75
tag
válasz
Gino20 #30705 üzenetére
Próbáld meg a kamera alkalmazás adatait törölni. Ha az nem oldja meg és újraindítás sem, akkor a gyári adatok visszaállítása marad csak.
A #30157-es hozzászólást és az alatt lévő néhányat olvasd el, az illetőnek ugyanolyan problémája volt és egy hard reset tette rendbe.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gino20 #29246 üzenetére
(#29246) Gino20: Mert te "sufni" gsm-eket nézted, akik szintén Kínából hozzák be szürke importként a 802w-ket.
De mivel körüljártam a témát, tudom, hogy már az EU-ban is lehet kapni 802w-t teljesen hivatalosan magyar nyelvvel (NEM magyarítottal!) és akkor 2 év HTC garancia van a készülékre és nem az, amit te is említesz (1év+2év sw), amit az eladó boltban érvényesíthetsz csak.
nem tudom, hogy azt kiolvastad-e az írásomból, hogy nekem is DUAL SIM-es vanés nekem már a 4.4.2 @ Sense6 páros virít a ONE-on
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gino20 #29204 üzenetére
(#29204) Gino20: a helyedben én megfontoltam volna, hogy újat vegyek, ráadásul 2 év gyári HTC garival és EU-s piacra szánt "csomagolásban".
A kérdésem hozzád (illetve akinek DUAL SIM-es verzió van) az lenne, hogy neked is elérhető OTA-n a Sense 6 és az Android 4.4.2, mint nekem? (HTC_032 a CID-em)(#29174) Tiger. látod, nem clone-t kaptam
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Gino20 #29181 üzenetére
A desi közép kategória míg az M7 még ma is felső.
Desi ellen szól, hogy az 5,5” -os slcdt egy 2600 mA órás aksival párosítva nem épp üzemidő bajnok telefont kapunk. A 400-as(MSM8928) soc egyértelmű közép kategória még ha tesztekből ez nem is jön le de real life preformanceon meglátszik.
A felbontás se olyan jó hiába nagyobb(szvsz már túl nagy is, a Note 2 ben is utáltam, higy dög nagy).
Viszont nagyon nagy plusz a gariért.
Innen neked kell értékelned mi jelent neked többet. -
jozso1989
őstag
válasz
Gino20 #29181 üzenetére
Szerintem nézd meg mindkettőt "élesben", tapizd meg és amelyik tetszik, azt vedd. A HTC tökéletesen optimalizálja a szoftverét, mindkettő ugyanúgy fog működni szerintem, hiába az M7 erősebb (mondjuk szebb a kijelzője).
Döntsd el, hogy neked melyik jön be. Nekem az 5,5 inch már túl nagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest