Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
qamu74 #24624 üzenetére
Értem! Nem is hallottam még ilyenről...
Amikor 0 kezdővel vettem az enyémet, szó nem volt erről. Bár "arany" vagyok, lehet ezért, mint ahogy kali írta. Mondjuk azt sem tudom hogyan lettem "arany".
Az is fura volt nekem, hogy van akiknél havi forgalmi limit is van és ha meghalad x összeget a számlája, akkor ideiglenes tiltás amíg be nem megy T-be és ki nem fizeti.Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti.
-
válasz
qamu74 #24603 üzenetére
szia,
több tényező függvénye, hogy mennyi mobil előleget kérnek - ha kérnek, mert például arany vagy platina kiemeltségnél már 0 forint kezdővel sem szokás, még a legdrágább telefonra sem -, lehet csak 10 e ft, de akár 80 e ft is, ha úgy ítélik meg, hogy adott hibalehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest