Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32798 üzenetére
Véletlenül nem privátba ment, de majd most.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32798 üzenetére
Most megoldjuk és akkor a topik se lesz ezzel tele.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32796 üzenetére
Ami ebből kiderül, hogy ez egy német régióból származó készülék a CID alapján és a firmware is egész friss rajta (két kisebb frissítéssel ezelőtti), így a KitKat ROM-okkal nem szabad, hogy alapból problémája legyen.
Esetleg azt tudom mondani, hogy privátban segítek egyszer végigzongorázni újra a felrakást, aztán meglátjuk, hogy mire jutunk.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32794 üzenetére
Legegyszerűbben úgy, ha lefényképezed, de fastboot parancs is létezik a legtöbb adat lekérésére, szóval az is megteszi.
fastboot getvar all
Az IMEI-t kitakarhatod, az ebből a szempontból lényegtelen.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32792 üzenetére
Nem tudom, hogy mit rontasz el, de ha a CM képes elindulni, akkor a másik is, így valamit nem jól csinálsz.
Ettől függetlenül a bootloaderről még mutathatnál képet, mert abból is kiderülnek dolgok, mert amit eddig bemásoltál az nem sok.
Más: Az S-OFF kapcsán, mivel eddig más nem említette, a firewater ingyenes S-OFF módszere már nem működik, mivel a készítők úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább ezt a projektet, így már csak a fizetős SunShine módszer maradt.
És mielőtt páran azt mondanák, hogy náluk le van mentve az összes szükséges fájl, azoknak mondom, hogy ettől még nem fog működni, mivel eddig sem véletlenül kellett hozzá internet hozzáférés. -
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32790 üzenetére
Semmit nem mutattál eddig, hogy mikor a boot.img fájlt akarod felrakni, akkor mit ír, szóval abból, hogy te végig csináltad, semmi nem derül ki.
Tehát mutass képernyőképet, abból többet le lehet szűrni.Kár egyelőre nekiállni az S-OFF-nak, mert az is csak plusz bonyodalom, ezért előbb legyen rajta egy működő rendszer.
-
-
kvojnovics
tag
-
toeki
senior tag
válasz
kvojnovics #32786 üzenetére
pdafanclub-on mintha egy gergő nevű srácnak lettek volna hasonló problémái 1 hónapja, nem tőle vetted véletlenül?
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32786 üzenetére
Az van, hogy CM ROM-hoz való boot.img van a telefonon, ezért nem kell ahhoz, amikor felrakod, tehát az új boot.img fájlt eddig nem raktad fel.
-
kvojnovics
tag
Ez bezzeg felmegy (cm-11-20141218-NIGHTLY-m7), bár nincs rajta hang és hívásnál senki nem hall senkit! Ehhez még a boot.img-t sem kellet "bemásolni"!
Ilyenkor mi van? Tököm elhagyom!
Még szenvedek tovább, hátha lesz valami!
-
kvojnovics
tag
Igaz ami igaz, valóban régen foglalkoztam ilyen szinten vele, de ez nekem is eszembe jutott! Meg is csináltam! Ettől függetlenül a helyzet változatlan sajnos! Ugyanúgy újraindul!
Igen, gondolom, hogy semmi köze hozzá! Valószínűleg túl sok drivert próbáltam és meg van borulva már a rendszer! Megpróbálom újrarakni és az elejéről nekifutok az általad linkelt eszközökkel újrakezdem!
A fejleményekkel még jelentkezem!
Köszönöm a segítséget!
Kellemes estét!
Krisztián
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32782 üzenetére
Az eddigiekből az nem derült ki, hogy mégsem tudod, hogy hogyan kell ROM-ot rakni a telefonra, szóval amit most elrontottál az az, hogy nem flash-elted a boot.img fájlt.
Szedd ki a letöltött ROM.zip-ből és csatlakoztasd a géphez a telefont, majd a hangerő lefelé és a bekapcsoló gomb együttes nyomva tartásával megjelenik a bootloader, így add ki az alábbi parancsokat.fastboot flash boot boot.img
fastboot erase cache
fastboot rebootMellesleg a dolognak semmi köze ahhoz, hogy milyen Windows van a gépen, mivel én is egy 64 bites 8.1-et használok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32770 üzenetére
Korábban én is sokáig használtam az ARHD-t, (főleg HOX-on), de most mást kerestem...
Lemondtam az insertcoin-ról is és ahogy (#32771) ferob kollega javasolta feltettem a maximus-t.
Jónak tűnik, viszont most már csomagolást kapott, ünnepekkor jön a teszt! -
kvojnovics
tag
válasz
kvojnovics #32781 üzenetére
Végeredmény:
ROM feltelepült, viszont nem tölt be csak folyamatosan újraindul!
Ennyi! Mára feladtam!
Mégegyszer köszönöm!
Szép napot!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Eljöttem apámékhoz, itt Windows 7 van a gépen! Sokadik próbálkozásra sikerült átküldenem! Nagyon köszönöm a segítséget!
Most egyelőre azon izgulok, hogy elinduljon és hang is legyen!
Remélem nem kell többet zaklassalak!
Egyszer viszont még mindenképpen megkereslek!
Köszönöm!
További szép napot!
Kívánok!
Még egyszer nagyon köszönöm!
Krisztián
-
Diokhan
addikt
Üdv ferob mester! Úgy látom új kuncsaft akadt
👍 minden?
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32778 üzenetére
Két hozzászólással ezelőtt beraktam a linket a driver letöltéséhez, szóval csak le kell onnan tölteni.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32776 üzenetére
Ha nem abban a mappában próbálkozol, ahol az ADB van, akkor nem is fog semmit csinálni, míg hozzá nem adod a környezeti változókhoz, de egyszerűbb a mappához navigálni, mint az előbbit megcsinálni.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32773 üzenetére
A telefonon az rendben van, ha azt írja, mert a parancsot a gépről kell kiadni a parancssorból.
Töltsd le az android eszközöket innen, tömörítsd ki és másold ebbe a mappába a letöltött ROM-ot is, majd a parancssorban navigálj ebbe a mappába és add ki az alábbi parancsot.adb sideload HTC_One_-_MaximusHD_46.0.0.zip
Az előbb rosszul másoltam be a linket, szóval ha netán nem ezt töltötted le, akkor itt van újra.
A másik dolog, hogy öt percen belül szerkeszd a hozzászólásokat.
Szerk.: A szükséges HTC driver-t innen tudod letölteni.
-
kvojnovics
tag
Most látom az eszközkezelőben, hogy van egy ONE felkiáltójellel! Szóval gondolom a driver sem jó! Windows 8.1 64bit
Kezdem feladni!
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32764 üzenetére
A TWRP menüben az Advanced menüpont alatt ott van az ADB sideload.
Rányomsz, elhúzod a csúszkát és az előbbi parancsot kiadva a ROM nevével és elérési útjával, ha nem a adb mappájába raktad, elkezdi szépen felmásolni a telefonra, majd automatikusan elindul a telepítő.
(#32768) HUTCHDB: Sense alapú ROM-ok közül a Maximus-t érdemes felrakni.
-
kvojnovics
tag
válasz
s3nsitivity #32766 üzenetére
Ehhez a részhez sajna nem értek! Gépen is kell valaminek lennie/működnie, hogy a telón működjön ez a Sideload?
Gépem felismeri! Elméletileg jó a driver!
Egyáltalán örülök, hogy idáig eljutottam vele!
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
A legnagyobb lányomnak vettem egy m7-et.
Melyik romot ajánljátok most?
Insertcoin-t korábban nagyon díjaztam... -
s3nsitivity
addikt
válasz
kvojnovics #32764 üzenetére
Dob rá valami hibát vagy valami?
A gép jelez valamit?Jobban bele gondolva a 8.1-en érdekes az adb, nincs más gép?
-
stilo18
addikt
válasz
kvojnovics #32760 üzenetére
Én vissza adnám az eladónak, ha normális, nem csökkentett áron vetted!
Final:
Úgy néz ki végéhez közeledik a dolog.
A Vodafone ugye vissza fogta a telefonom, hogy majd ők kompenzálni akarnak. (Két és fél hét alatt nem tudtak rájönni akkor, hogy mit szeretnének)
A telemax-nál volt, ma küldték ki a csehekhez.Azt mondta István a két ünnep között fog megérkezni az M8-asom!
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #32761 üzenetére
S-ON állapotú telefonra nem lehet régebbi RUU-t felrakni, viszont a ROM-ot ne másold a telefonra, hanem a sideload funkciót használd.
adb sideload ROM.zip
Tegyél fel egy MaximusHD ROM-ot kezdésnek, azzal minden működni fog, ha nincs semmilyen baja a telefonnak.
-
nines
csendes tag
Sziasztok, korábban írtam, hogy akadozik a telenoros mobilinternetem a HTC-men. Na mostanra odáig kezdek jutni, hogy már többet nincs mint van. Elromolhatott valamit a telefonomban? Vagy mi okozhatja ezt? Esetleg valami nincs jól beállítva?
Kb 68-73 dBM 21 asu a jelerősség és azt jelzi hogy online vagyok de gyakorlatban nincs netem semennyit, minden oldal időtúllépés miatt nem jön be... már néha közel vagyok hogy földhöz vágjam... Lehet valahogy ellenőrizni hogy a telefonnak van-e baja?Ja eleve azóta tűnik szarabbnak mióta visszajött a szervízből lila kamera miatt..
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem újfent!
Sikerült odáig eljutnom, hogy látja a windows! Most viszont azt írja ki, amikor rá akarom másolni, hogy:
A fájlméret nagyobb, mint az eszköz korlátja!
Feladtam! Megpróbálok még egy gyári RUU-t ráereszteni, remélem jó (RUU_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R_Radio_4A.23.3263.28_10.38r.1157.04L_release_353069_signed_2-1.exe) aztán meglátjuk!
Szép napot!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Ma vettem használtan egy ilyen csodát! A probléma a következő:
- gyári helyett valamelyik cyanogenmod volt rajta (ezzel még nem lett volna gond)...
- viszont, nincs hang (se csörgés, se telefon semmi)
- ha hívok valakit, csak az értesítő sávot látom minden más fekete és nem hallom a hívottat (azt most hirtel nem is tudom, hogy ő hall-e- a bootloader a következő képpen néz ki:
Tampered
Unlocked
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.57.0000
RADIO-4A.22.3263.14Elindítottam a recoveryt (TWRP v2.8.0.2), hogy felteszek egy másik ROM-ot, de csak a Cyanogenmodot tudta újrarakni, mert a többire hibát írt ki! Addig próbálkoztam, míg formáztam mindent és most itt vagyok telepíthető ROM nélkül és a teleón így rendszer sincs!
SEGÍTSETEK! Hogyan tovább?
A Windows 8.1 64bit nem ismeri fel, hiába mountolom!
Ebben a felállásban valami gyári ROM-ot rá tudok ereszteni?Remélem csak szoftver hiba a telefon hangtalansága!
Köszönöm!
Szép napot!
Krisztián
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Diokhan #32757 üzenetére
Felesleges kérdezgetni, mert gyakorlatilag mindenhol kedvesek voltak (smartshop, htc magyarország), kivéve a gyökér szervizesek.
Figy, legalább szerintük javították szoftverfrissítéssel, első alkalommal tettek rá magasról, meg se vizsgálták a problémát.
Így is, úgy is akartam venni egy m8at, így max "jóvátették" nekem a különbözetet és nem használt lesz a készülékem.
Viszont az m7re két éves garim volt, ha jól látom itt meg általában 1 éves garit adnak a csere készülékekre, ami nem biztos, hogy jó dolog.
-
Norbi.
őstag
Sziasztok, HC 840 Double dip tokja van esetleg valakinek, eladóba? Használt is jó, ha normális állapotú.
Neten, kb sehol nincs már.... -
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Ununqatrium #32742 üzenetére
Ezzel már én sem foglalkoznék, ha nem lenne rajta egy nagyobb, ami korábban keletkezett és a HTC elvileg bevizsgálta és elutasították, mint mechanikai sérülés. A bevizsgálásról semmit nem kaptam és fizetnem sem kellett, pedig azért kell, ha nem fogadom el az árajánlatot. Azon a sérülésen is látható, hogy csak a műanyag repedt, a fém rész sértetlen.
https://www.dropbox.com/sc/v605e92zgo5c06o/AACGuh9t6iHchX6VJN8Xe1zna
-
MerLinh
senior tag
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Ununqatrium #32738 üzenetére
Az enyém sem esett és tokban tartom. Korábban is ilyen miatt cserélték, néhány napos korában. Ez dual simes a tied is?
-
Ununqatrium
aktív tag
Produkált már valakinek olyat a telefon, hogy 25-30 százalék alatt piszkosul gyorsan kezd el merülni? Ha használom, szinte pár perc alatt leszalad, ha zsebre teszem és egy-két óra múlva előkapom, 10 százalék alatt van. Csináltam egy olyan, hogy rajta hagytam egész éjjel, hogy meglegyen a második töltési fázis, majd restart, de továbbra is begolyózik, ha alacsonyabb a töltöttség.
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #32734 üzenetére
... Megvárom mi lesz most, talán már történik valami értékelhető...
-
-
stilo18
addikt
Na, kezd egy komédiára hasonlítani a dolog....
Voltam ma bent a Vodafone-nál, panaszkönyv, beírtam.
A csajszi felvette a kapcsolatot a HTC-vel, közben a másik értékesítő többször beszúrta, hogy ez egy vicc, ami itt folyik...
Hamarosan értesítnek.Hazaérek, egyből csörög a telefon.
István a HTC-től!...hogy kiderült a Vodafone-nál van a telefonom és azért nem küldték el a szervízbe, mert a HTC-nek nincs
alkatrésze a cseréhez.István szavaival élve "nettó baromság az egész"...
Komolyan mondom vicc az egész...
A Vodafone a HTC-re akarja kenni az egészet miközben már december elején meglenne az M8-as... -
osztraksajt
őstag
Mi most a helyzet akkor pontosan? A nem javítható M7 telefonokat már M8-ra cserélik?
-
Zirowe
nagyúr
A gunmetal az ok, a 16ot keveslem, de azért örülök, hogy lecserélik.
Majd akkor beszerzek egy 64 vagy 128as kártyát.
-
Sanyee30
csendes tag
[/L(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.thumb.jpg)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)A garanciában történő javítást elutasították, a készüléket visszakaptam javítatlanul. István kérte, hogy készítsek több szögből képet a sérülésről és elküldi a gyártónak és a szerviznek is. Ezt megtettem, majd kaptam tőle egy olyan választ amit, feltehetően egy korábbi üzenetemre reagálta. Mivel néhány napig nem történt semmi, a készüléket kivettem a tokból, hogy besétálok a debreceni fogyasztóvédelemhez tanácsot kérni (de ezt a következő ok és a közelgő ünnepek miatt elhalasztottam). Mikor kivettem, akkor láttam, hogy mindkét oldalán apró hajszálrepedések vannak, melyet gyorsan fotóztam és elküldtem a HTC-nek. Na erre azóta nem kaptam választ (12.05), illetve tegnap Katrine-től választ angolul, hogy nincs bent Magyar nyelvű kollégája és mit tud segíteni. Válaszoltam neki is. Csatolok a képet az újabb repedésről. Ez a sérülés nagyon hasonlít arra ami miatt korábban cserélték a házat. Szerintem csak gyártási anyaghiba lehet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
stilo18 #32724 üzenetére
Egyébként arról kaptál infót, hogy milyen színű és tárhelyű lesz a csere?
Tudom, tudom, ne legyek mohó, de gondolom a tárhely marad azonos azzal, ami most van (nekem 32gb-s), a szín meg ahhoz hasonló?
Mert nekem most fekete, de az m8ban nincs, viszont a sima ezüst nem jön be, akkor már inkább a grafit szürke verzió.First world problems.
-
stilo18
addikt
válasz
Diokhan #32722 üzenetére
Tegnap azt mondta a Vodafone - os, hogy kérjek a HTC - től csereigazolásos papírt...akkor cserélik ki a telefont ha azt elküldi a HTC nekem!
István annyit mondott, hogy ez nem így van, ha ők tudják cserélni saját készletről, akkor miért fizessenek, hisz ők már előkészítették a telefonom, csak érjen oda az M7.Illetve azt nem értette, hogy miért állította le a Vodafone a szervizt...
Attól félek ha verem az asztalt a Vodafone - nál, akkor azt mondják, hogy oké... Akkor kapsz egy új M7-est.
Aztán ha Már össze van készítve az M8-asom, arról nem akarok lemondani... -
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32721 üzenetére
Nem tudták javítani a hibát, 3x volt már szervizben ezzel a hibával, legutóbb 1 hónapot ültek rajta, majd ráírták, hogy szoftverfrissítéssel javították a hardveres hibát.
Ezúton emelném ki külön még a htc magyarországot is, akik rendkívül segítőkészek és türelmesek voltak velem.
-
-
stilo18
addikt
M7-M8 csere folytatás...
Tegnap voltam bent a Vodafone-nál, semmit nem tudtak mondani hol van a telefonom, annyit csak, hogy szervízben!
Ma hívott a HTC-től IStván, hogy konkrétan a Voda állította le a telefonom szervízbe küldését, csak nem tudni miért...
Amíg nem ér ki a telefonom Csehországba, addig nem lesz M8-am sem... :/
Úgy hogy most nem a HTC a hibás, egy fikarcnyit sem... -
Zirowe
nagyúr
No, hát ma rábólintottak a cserére, kapok én is egy m8-ast, szóval elköszönök innen, azért majd még néha benézek.
Külön köszönet Steve1207-nek az infókért.
-
Sheepczx
tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
-
hurrikan
addikt
válasz
s3nsitivity #32712 üzenetére
Értsd úgy. Nincs benne több hiba mint a One szoftverében volt.
1-2, a használatot nem befolyásoló apróság. Ilyen meg minden szoftverben van.
És eszméletlen gyors, mikrolaggoktól mentes. Akárcsak a One volt. Csak éppen mindezt minimum dupla üzemidővel.
3 évet kellett várnom míg vágre kijött a Sonytól egy minden tekintetben jó telefon. Hasonlót várok a HTC-től is -
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32706 üzenetére
És tényleg!
De jóóó! Köszi ezt az infót nektek! Nem is tudtam...
(#32712) s3nsitivity: Ez hasonló lehet, mint a "szinte" jó KitKat frissítése az Xperia Z-nek. A beállítások menü görgetése olyan szaggatott felvétel volt mint anno Xperia U-n(kb. 10 fps)... Megkérdeztem a topicban, hogy ez miért ilyen és le lettem hülyézve, mert, hogy tök evidens a fejlesztői opciókban bekapcsolni a 2D GPU gyorsítást és minek nekem okostelefon, ha ennyit nem tudok megcsinálni. Hát, mondom jó...
One-nál valamiért nincs szükségem ilyesmire...
-
hurrikan
addikt
válasz
Klaus Duran #32708 üzenetére
Kicsit félek is a Z3 Lollipop frissítésétől
de hátha kellemesen csalódok, mint a 4.4.4-ben ami bugmentes szinte. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Ununqatrium #32706 üzenetére
Azt a k.rva és tényleg
köszi mind a kettőtöknek
-
válasz
s3nsitivity #32707 üzenetére
Akkor lesz sírás ha Sony/Apple féle frissítés lesz.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32700 üzenetére
Úgyis lesz csúszás ahogy szokott.
Majd év elején felnézek nektek Elevatere valami okosságért.(#32706) Ununqatrium
+1 tényleg már emlékszem!
Alap funkció és sima tapira felugrik a lista elejére. -
kdennis
aktív tag
válasz
BenHans #32696 üzenetére
eBay-en lehet 30 körül, de én ott nem vennék (garancia miatt), tavaly vissza küldtem gariba a másikat mert egy frekvencián zörgött egy picit. Most 2 évet kaptam erre a Charge 2-re és nagyon örülök neki. Egyébként 5 napja fent volt OLX-en 30-ér fehér! Szerintem érdemes nézni... jön a karácsony és lehet valaki 2-t kap!
Én szerencsére cég nevére meg tudtam venni 31-ért ÁFA nélkül, plusz 24 ezer minusz a régi. -
Juliuska
senior tag
válasz
Klaus Duran #32700 üzenetére
igen, nagyon várjuk mindannyian...ezt is + az M9-et is
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
s3nsitivity #32699 üzenetére
És ezt hol lehet bekapcsolni? Kijelző és mozdulatokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Gitáros topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Egészséges életmód
- LED világítás a lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest