Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok! Melyik most a legjobb rom a telora? Az enyemen gyari van,de regota nincs frissites mar. 4.4.3. Van rajta jelenleg.
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33896 üzenetére
Hát nekünk pl. nem lesz a valós idejű előlapi és hátlapi fotózás.
Ugye lehet olyan képet csinálni, hogy egyszerre megy az előlapi és hátlapi kamera is... M7-en csak az egyik és utána lőhetsz képet a másikkal. Akkor nincs defocus sem... Mondjuk ez amúgy sem érdekel a gugli kamera appban benne van.
Aminek lehet örülni, hogy újra egymás mellett a fényképező + videó gombja, mint Sense 5-ben volt!
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33894 üzenetére
A 4.4.4 volt az Eye Experience frissítés, ha jól tudom, viszont nekünk valamiért kimaradt, ellenben bekerül a Lollipopba (viszont butítva, mert nincs dupla kameránk).
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Nekem is One M7-esem van és nagyon szeretemViszont az lenne a kérdésem, hogy kap ez a telefon Android 5.0-ás frissítést?
Bár 4.4.4 sem jött még rá, 4.4.3 az utolsó nálam...
Hoppá közben megtaláltam, hogy nemrég volt róla szó
Én nagyon várom
-
-
-
ferob
őstag
válasz
Plasma #33887 üzenetére
A tipped egész jó.
Nem függ a szolgáltatótól, legalábbis abban az esetben nem, ha olyan európai készülékről van szó, ami nem szolgáltatói CID-es.
Minden itthon vásárolt, hivatalos garanciával rendelkező készülék HTC CID-es, így ilyen probléma nem áll fenn, maximum csak azoknál, akik GSM boltból vásároltak szürkeimportos készüléket, esetleg olyan külföldi szolgáltatónál vették, akiknek a készülékei saját szolgáltatói CID-del rendelkeznek, mert ezekben az esetekben mindig a szolgáltatón múlik, mivel rajtuk keresztül érhető el a frissítés, aminek a tesztelése ilyen esetekben sokkal lassabban zajlik.
Tehát a lényeg, hogy maga a hálózati zár megléte egyáltalán nem befolyásolja, így azok is egy időben kapják meg a frissítést, akiknél a hálózati zár aktív. -
-
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy az 5.x mikorra várható? Egy pár napja az oldalukon a 4-s fázist mutatja a független készülékekre is.Ha van bárkinek-bármilyen infója, az ne tartsa magában
..
szerk. közben látom fentebb írták már, akkor türelmesen várunk
-
ferob
őstag
válasz
tilus12 #33881 üzenetére
Nem tudom honnan szedted ezt az 12345678 CID-et, de a tied HTC__E11, ami egy holland készülék, de amíg nincs SuperCID, addig a developer edition RUU nem fog felmenni, szóval azt csináld meg.
Valamint fastboot módban add ki az alábbi parancsot és mutasd meg a lényeges dolgokat:
fastboot getvar allValószínűleg az is kiderül, hogy a MID az nem az, amit írtál, hanem PN710000.
-
tilus12
újonc
Megvan minden eszköz, egy mappában , egy helyen. Előzőleg már használtam, akkor működött hibátlanul. Úgy csinálom ahogy te leírtad.
Ha bootloaderbe vagyok akkor a következőt látom, fentről lefelé fogom írni.
TAMPERED
UNLOCKED
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-HTC_E11
HBOOT-1.55..0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.62.401.1
eMMC-boot 2048mb
oct 17 2013 23:06:14És itt tudok belépni Fastbootba, és recoverybe, vagy gyári beállítások visszaállítása, sim lock, image crc, show barcode
A kedves egyetlen laptopomon sikerült megtalálni az egyetlen nem működő USB portot. :S
Sikerült már a CID-t módosítani, most jön az RUU. -
ferob
őstag
válasz
tilus12 #33879 üzenetére
Az android eszközök a gépen vannak? Tisztában vagy vele, hogy az is kell bármilyen művelethez, amit ADB-n keresztül vagy fastboot módban teszel?
Valamint a HTC driver fel van rakva?Tömörítsd ki ugyanabba a mappába az android eszközöket, majd utána add ki a szükséges parancsokat, de előbb a RUU-t futtasd, majd csak utána jöhet a firmware frissítése.
Ha esetleg nincs fenn a gépeden a HTC driver, akkor azt innen le tudod tölteni.
A fastboot módban történő ténykedéshez nem elég a telefont bootloader-be lépve elindítani, hanem ki kell választani a fastboot módot, de ha már előzőleg csatlakoztattad a készüléket a géphez, akkor a bootloader-be lépéskor automatikusan elindul a fastboot mód.
-
tilus12
újonc
Nos, ha neked ez véleményed, akkor valami nem stimmel a telefonnal, ami lehet hogy jó, de szerintem inkább nem. Meg próbáltam beflashelni a firmwaret + RUU-t , de nem sok sikerrel jártam, ugyanis fastboot-ban semmi reagálás a kiadott parancsra. Pedig minden egy könyvtárban van. Most megpróbálom lefuttatni Winfos alól az .exe RUU-t.
-
ferob
őstag
válasz
tilus12 #33877 üzenetére
Az nagyon érdekes, ha az a CID, hogy 12345678, valamint, ha az a MID, hogy PN07*****, mert még java card használatával is a SuperMID a PN071**** és az előbb említett CID nem is létezik.
Ettől függetlenül a SuperCID az 11111111.fastboot oem writecid 11111111
fastboot reboot-bootloaderMajd ellenőrizd, hogy valóban sikerült az átírás.
-
ferob
őstag
válasz
tilus12 #33874 üzenetére
Pont mielőtt írtál, akkor volt róla szó, hogy firmware-t csak fastboot alól lehet frissíteni, valamint nem elég a legújabbat felrakni, hogy elkerülj néhány gondot, így egyszerűbb, ha egy könnyebb módszert választasz.
Tehát a legkönnyebb módon úgy tudod megcsinálni, ha fogsz egy európai RUU-t, amit lefuttatsz, így a telefonon gyári ROM lesz, amit OTA frissítesz a legfrissebb verzióra, majd felrakod az általam linkelt firmware-t.
Esetleg alternatív módszer lehet még, amivel gyorsabban végzel, mert nem kell többször frissíteni, ha felrakod ezt a legfrissebb developer edition RUU-t, feltéve, hogy SuperCID-es a készüléked, majd azt a firmware-t, amit az előbbiekben linkeltem.Firmware-t frissíteni az alábbi parancsok kiadásával tudsz, feltéve, hogy a parancssorban abba a könyvtárba navigáltál, ahol a firmware.zip található.
Indítsd újra a telefont bootloader módban, majd:fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zipItt várj, míg újra megjelenik a telefonon a HTC logo, majd újra add ki a parancsot:
fastboot flash zip firmware.zip
Ha nem fut végig a csík az nem baj, de ha látod, hogy végzett a parancssor, akkor:
fastboot reboot-bootloader
Mivel RUU-t használtál, ezért a recovery-t is újra fel kell rakni, amit már linkeltem az előbb.
Indítsd újra a telefont bootloader módban, majd:
fastboot flash recovery recovery.imgMajd ezt követően (főleg, ha a developer edition RUU-t használtad) a recovery-ben törlöd a cache-t, dalvik cache-t, data-t, internal memory-t, system-et, majd nyomj a Mount menüpontban az Enable MTP-re és másold fel a számodra szimpatikus ROM-ot, hogy telepíteni tudjad a készülékre, de ha rám hallgatsz, akkor kipróbálod a ma megjelent új Sense alapú Lollipop 5.0.2 custom ROM-ot (MaximusHD 52.0.0).
-
tilus12
újonc
No; leszedtem a frissebb frimwaret. Akartam installaláni, de belefutottam egy 'error'-ba. Mégpedig, először akartam frimware-t frissíteni, majd recovery-t, majd pedig a belső tárolót törölni. (Lehet nem jó a sorrend).
'Error' üzenet: Error flashing zip'/sdcard/firmware_unsigned_7
updating partition details -
-
ferob
őstag
válasz
tilus12 #33869 üzenetére
Alapból fel kéne tegyél egy frissebb recovery-t (2.8.5.0), mert ami neked van, azt már nem tanácsos használni a Lollipop ROM-okkal, valamint firmware-t is jó lenne, ha frissítenél (7.19.401.2), mert a HBOOT verzióból következik, hogy az is régi.
Ettől függetlenül, ha minden adatod megvan, akkor recovery-ből egyszerűen töröld a belső memória tartalmát, utána minden rendben lesz. -
tilus12
újonc
Üdv mindenkinek itt a fórumon. Én is boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One M7-nek.
Azzal a problémával írok ide a fórumba, hogy a telom nem látja az "SD" kártyáját. Ez azután történt hogy flashel-tem egy sokadik főzőtt romot (az előzőekkel nem volt ilyen gondom: ARHD 84.0, 90.1, Viper Romok) mégpedig őt: [link]
Nos fel is ment szépen jó is volt, csakhogy egyszer csak eltűnt az "SD" kártya. Mondom rendben, csere másikra (romot) és semmi gond, csakhogy TWRP-ből sem láttam az "SD"-t(amin a Backup-ok vannak). Mérgelődtem, olvasgattam, terminál emulátorban próbáltam visszacsatolni, de semmi.
A lényeg: megvan a kártya tartalma csak egy '0' nevű mappában és nem pedig a megszokott helyen, és ebből kifolyólag nemtudok fényképezni (meg visszatenni a mentésemet) mert kell az "SD" kártya.
A kérdésem: hogyan lehetne a legegyszerűbben helyrehozni a dolgot, mert kicsit nagyon bosszantó. Előre is Köszönöm a segítséget
Telefon adatai: HTC One M7 32GB, S-OFF, TWRP 2.6.3.3, Európai modell, HBOOT -1.55.0000, -
ferob
őstag
Elérhető már a MaximusHD 52.0.0 az új alappal, sőt aki ezen a ROM-on van jelenleg, annak felajánlja, mint OTA frissítés.
-
ferob
őstag
Aki nem tud várni és S-OFF állapotú a készüléke, az készüljön, mert délután elérhető lesz a MaximusHD 52.0.0, ami már az a verzió, amit a többiek a hivatalos frissítéssel kapnak.
Az új kikerült render az M9-ről nem a tényleges telefont ábrázolja, úgyhogy kár levonni róla bármilyen következtetést.
-
ferob
őstag
Megkapta a jóváhagyást az 5.0.2 frissítés az M7-re, úgyhogy számítani lehet 1-2 napon belül a frissítésre, mégpedig a 7.19.401.2 build számmal.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #33844 üzenetére
Nekem tetszik az is amit te linkeltél ( kivéve az ujjlenyomat olvasós/home gomb-os vagy nem tudom mi az mert ez így már eléggé samsungos
) De tetszik az is amit Sh4rk linkelt főleg az ezüst arany
de úgy látom az csak nekem tetszik
Igen nagy a hype csak nehogy fordítva süljön el
ezt úgy értem hogy pl a HTC "nem sokat" marketingelt és ahogy észre veszem annyira hülyék az emberek hogy amit ők kitalálnak hogy majd benne lesz és mikor megjelenik nincs benne akkor értelemszerűen ki a világi sz.r?
holott "semmit" nem mondtak a készülékkel kapcsolatba... mindegy is mindjárt március 1 aztán kiderül hogy hogy néz ki
-
_Flood_
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #33837 üzenetére
-
Valkűr
addikt
Kövezzetek meg, de nekem még mindig az M7 tetszik a legjobban...
-
no more
veterán
válasz
Pr3ciSioN #33843 üzenetére
Az Evleaks szerint ígyfog kinézni, és eddig ők mindig 90-95%-os pontossággal eltalálták a kinézetet.
Akárhogy is fog kinézni, jók a HTC-nek ezek az ingyen reklámok, ha már ők nem marketingelnek. Túl nagy a hype az S6 és M9 körül már, durvább mint az iphone6 körül volt, az kell mondjam!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor azért nem ment annyira a Mortal Kombat mert akkora pofont kaptam hogy megszédültem
ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem
Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be
Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik
-
-
Sh4rk
aktív tag
Azóta frissítették, ez alapján a phandroidnak igaza lehetett multkor... Így egyre valószínübb, hogy ilyen lesz.
-
Gilberto
aktív tag
Remélem, hogy ez nem a valódi design.... Voltak, talán a múlt héten, render képek, ahol azért sokkal, de sokkal szebb volt a külleme. Ez semmi egyéb, mint egy feltuningolt M8, ami igazán nagy csalódás. Ráadásul nekem az 5 col kicsi volna, így abban is bízom, hogy talán lesz M9 Plus vagy valami, 5,5 col környékén. Perpill egy Z2-m, de elött csak HTC-m volt. A kamera miatt pártoltam el tölük. De azt mondom, várjuk meg a március 1-jét, akkor minden kiderül.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor kérek egy virtuális pofont de ez nekem az M7/M8-nál is jobban tetszik
Képek alapján az ezüst/arany
( bár lehet csak a szemem rossz és az nem arany szín akarna lenni
) de a valóságban lehet a sötétszürke tetszene jobban
Ha biztosabb lenne a melóhelyem egyből rohannék az első nap és hoznék is ki egyet
Utoljára telefon ami ennyire tetszett az az M7 volt
-
Sh4rk
aktív tag
-
-
_Flood_
aktív tag
válasz
enginev3.0 #33830 üzenetére
HTC__622
-
-
_Flood_
aktív tag
A feleségem már megkapta, sőőőt mire felébredtem fel is telepítette.
-
no more
veterán
Itt egy videó az M7 Lollipopról. Elég vajsimának tűnik, kár, hogy fel van gyorsítva a videó. Tetszetős a teljesítmény (S4 Lolli lagol, meg akadozik, természetesen)!
-
no more
veterán
válasz
MaddeNNNN #33825 üzenetére
Reménykedjünk benne, hogy minimalizálják a bugokat.
Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal!
Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem.
Reméljük M7-et is sikerül a HTC-nek feltuningolni picit.
Szerk: Meg is van!
Íme!
Ami érdekes, hogy a Nexus5-öt -enyhén fogalmazva- gyakorlatilag tönkretette a Lollipop...
-
no more
veterán
Hétfőtől lehet reménykedni egy finom Chupa Chupsban?
-
-
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
-
törölt tag
Sziasztok,
A kamerám ügye ki let cserélve, minden OK szupi, etc.
Elkezdtem visszarakni a dolgaim.
És most valamelyik app-tól nem indul a kamera app.
Sőt. Semmilyen kamera app sem működik.
Nincs ilyen valakinek a tudásbázisában, hogy mi okozza ezt? -
ferob
őstag
válasz
GyureX #33816 üzenetére
Éppen ezzel az indokkal, mivel nem értékesítenek hivatalosan sehol S-OFF állapotú készüléket gyári garanciával, mert ebben az esetben minden partíció írhatóvá válik, így megváltoztatható nem csak a CID vagy a MID, de a bootloader állapota is, sőt akármilyen hardveres problémát elő tudsz így idézni a készüléknél, ami ha megadja magát, akkor nekik egyértelműen nem kötelességük javítani.
-
GyureX
tag
Akkor csak a kivancsisag kedveert, hogy bizonyitjak be, hogy nem gyarilag s-off volt, hanem en csinaltam, ha se tampered, es locked is? Mert ha a htcdev-en nyitja az ember a loadert, amitol s-off meg nem lesz, akkor kapja ugye a flag-et, hogy tampered, meg unlocked, es ha hivatalosan zarod vissza, akkor lesz tampered es relocked. Ebben az esetben ugrik is a garancia, mert latszik, hogy nyitva majd zarva volt. De ezt irjak is. Viszont a flag eltuntetheto, a relock lockolhato, utana megis milyen indokkal vonnak meg a garanciat?
-
ferob
őstag
válasz
GyureX #33813 üzenetére
Pontosan ezt írtam, hogy az elismert modul hibát bizonyos esetekben így is javíthatják, de ettől függetlenül a dolog továbbra is áll.
Az, hogy egyes emberek GSM boltokból vagy egyéb kétes helyről vásároltak készüléket úgy, hogy már előtte hozzányúltak, az még nem jelenti, hogy ez rendben van, valamint az is teljesen más lapra tartozik, hogy az xda-n egyes amerikai felhasználók miről számolnak be, mert merőben eltérő a háttere ott az egésznek.De mi értelme van egyáltalán megkockáztatni és azzal játszani, hogy megvonják a garanciát és nem visszaállítani mindent, ha a szervizben mindenképp visszaállítják és S-ON állapotú lesz a készülék?
Ezért kár ezekkel próbálkozni. -
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna. -
deph
tag
Olyan volt már valakinek, hogy nem rezgett a telefon? Hardverteszt sem tudta előcsalni a beépített "vibrátort"
-
ferob
őstag
válasz
TheProb #33809 üzenetére
Ez több dolog függvénye lehet, főleg ilyenkor, amikor ennyire száraz a levegő, mert kiszárad az ember bőre, így nehezebben is érzékeli a digitizer a dolgokat, ezért érdemes lenne megpróbálnod, hogy ha szárazabb a bőröd, akkor előtte teszel ellene, majd megtisztított kijelzővel lefuttatod a HTC beépített tesztjét.
A tesztet úgy éred el, hogy a tárcsázóba beírod, hogy *#*#3424#*#*, majd kiválasztod a Line Drawing Test-et, így egyből kiderül, ha valami nincs rendben.
(#33808) GyureX: Az, hogy esetleg egy elismert hibát megoldanak a kamera modul cseréjével egyes ritka esetekben úgy, hogy a telefonhoz hozzá lett nyúlva, attól még nem jelenti, hogy nem vonják meg a garanciát a többi hibát illetően, mivel egyértelmű, hogy a security flag állapota megváltozott, ezért akár a készülék tulajdonosa is könnyedén előidézhette az adott problémákat, amire semmilyen szinten nem vonatkozik a garancia.
A többi dolog, amikről írsz, az számomra saját magad hitegetésének tűnik, mert téves azon állításod, hogy teljesen új és S-OFF állapotú készülékeket árultak volna bárhol garanciával, arról nem is beszélve, hogy kétlem hogy magyar fórumokon bárki is ilyet állított volna, hogy szükségtelen a telefon ilyen jellegű visszaállítása.
Mellesleg, ha meg is javítják a készüléked, akkor teljesen gyári és S-ON állapotban fogod visszakapni. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Lehetséges lehet az, hogy csak az érintésérzékelő szarakszik a telón? Sokszor nem érzékeli a "swipe"-olást a telefon és elég idegesítő.
-
GyureX
tag
válasz
TechData #33806 üzenetére
Tobb helyen is irtak, hogy nem szukseges az s-on, mert gyarilag is volt nem egy pelda az s-offra. A gyari ruu, meg locked legyen tampered nelkul. Magyar meg kulfoldi forumokon legalabbis ezeket irtak.
Mindenesetre en a heten s-offal, de mindent gyarira visszaallitva adtam le a t-nel gariba. Meglatjuk, hogy mit csinalnak vele. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Azt csak azért említettem meg hogy használtan vetten mert mikor írtam nekik akkor leírtam hogy használtan vettem és nincs gari papírom és vajon így is leadhatom-e szervizeltetni.Köszönöm az infót akkor hétfőn telefonálok a Telemaxnak hogy a héten elküldöm nekik postán a telefont ( mire felmegyek Budaörs meg vissza cirka 10 ezrembe kerülne
) és akkor hétfőn vagy kedden neki is látok a visszaállításnak.
-
ferob
őstag
válasz
F_Gergely #33792 üzenetére
A készüléked csak azok az eszközök látják, viszont ha megnyitod a beállításokból, akkor automatikusan látható mindaddig, amíg ki nem lépsz onnan, szóval ez inkább csak egy funkció, ami így működik és már egy ideje nem állítható külön, hogy látható legyen-e mindig.
(#33801) Pr3ciSioN: Őszintén szólva a szerviz egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy te használtan vetted, mert ettől nem lesz újra garancia a készülékre, ha ki van nyitva, szóval mindenképp le kell futtatni egy RUU-t és zárni kell a bootloadert, valamint vissza kell állítani S-ON állapotba.
-
no more
veterán
válasz
kdennis #33799 üzenetére
Na, az első videó... miért olyan kicsi az FPS??? Nekem is sokszor akadozik a felvétel, ha ilyen sötétben videózok partykon... Erre jó lenne egy megoldás.
(#33801) Pr3ciSioN: Ezt nem tudom. Majd valaki okosabb, aki már szervizeltette az övét biztos tud hasznosat mondani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest