- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ljungberg
tag
Sziasztok!
Van egy One-om, ami csak annyit ír, hogy no os installed, recovery van rajta.
Viszont leírások alapján, ahogy próbálom helyrehozni adb sideload-nál amikor várja a file-t, hogy ráküldje pár másodperc után failed-et ír.Guru zip-el is próbálkoztam, wipe-nál failed és megáll.
RUU újraindítja aztán nem csinál semmit.Van még valami amit meg lehet próbálni vagy szervíz? Ezt a failed-es hibát egy videóban sem láttam eddig amit megnéztem.
Előre is köszi!
-
TechData
tag
válasz
CsPeti1966 #32269 üzenetére
Teljesen egyet értek veled. Megírtad a frankót
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32294 üzenetére
Szerintem én is arra fogok váltani, csak, már évek-óta Swiftkey-t használok és baromira jól kiegészíti a szavakat, sőt mondatokat ajánl fel előre... Már nagyon elkényelmesedtem, azt kell, hogy mondjam. Ennél jobb úgy sincs, rosszabbat pedig meg kéne megszokni.
Ahogy láttam, még G3-on is hajlamos lagolni... :/
-
no more
veterán
Sziasztok! Használ valaki Swiftkey-t? Mit lehet vele csinálni, hogy ne lagoljon? Amióta ingyenes, borzasztó lett... tegnap fél percig lefagyasztotta a telefont is.
-
stilo18
addikt
Na, ma másodszorra jött vissza a telefonom, úgy hogy nem cserélték ki az első két hangszóró rácsot. (pedig fizetnék érte!) Ment vissza, harmadszorra is elküldte a Vodafone!
-
ferob
őstag
válasz
Sanyee30 #32287 üzenetére
Bár eddig a HTC részéről a legtöbb esetben korrekt eljárást tapasztalunk, de ők is hibázhatnak, viszont az ő kötelességük bizonyítani, hogy a hiba nem gyártási eredetű, de ha ennek nem tesznek eleget, akkor kérhetsz te magad szakvéleményeztetést, valamint az eljárás díját utólag átháríthatod.
Ha esetleg ők bemutatnak egy szakvéleményt, amivel te nem értesz egyet, akkor is van lehetőséged másik minőségvizsgálótól szakvéleményt kérned, de ennek a költsége már téged terhel.
Érdemes békés úton rendezni a vitát, ezért célszerű a Magyar Igazságügyi Szakértők névsorába felvett független szakértőt igénybe venni és egyeztetni a HTC-vel, hogy megállapodást kössetek, amiben rögzítésre kerül a független szakértő neve, valamint a szándéknyilatkozat, hogy a szakértői véleményt mindkét fél kötelezőnek fogadja el.
Az Igazságügyi szakértői névjegyzéket és az eljárás részleteit megtalálhatod a MISZK oldalán. -
Nálam 2 évnél hosszabb időt nem nagyon bírnak ki a telefonok működőkepés állapotban. One-t eddig szerencsére csak 1x ejtettem le egy év alatt.
Nem számít hogy über vékony/vagány legyen, csak legyen jó.(#32275) Nazara Csak az első 2 szifon tudott érdekelni, a mostaniak már csak erőltettetek számomra, meg az Ios se nagyon izgat. Meg nem is akarok menő lenni.
-
Sanyee30
csendes tag
Szerintem igen. Korábban láttam, hogy van ott egy enyhe felpúposodó (jobb kifejezést most erre nem tudok) deformációt, de gondoltam ennyi gyártási hiba belefér és az amúgy is problémás és hosszan tartó ügyintézés miatt nem foglalkoztam vele, majd ez lett belőle. Kértem, hogy készítsenek szakvéleményt, de a bevizsgálásba csak annyit írnak, hogy mechanikai behatás következménye. Írtam megint a HTC-nek is hogy ez hogyan keletkezhetett, úgy hogy nem sérült a fém. Erre vonatkozóan még nem kaptam választ, de valószínűleg nem is tudják érdemlegesen megindokolni. Ennyit a HTC garanciás ügyintézésről. Most azt keresem, hogy ilyenkor kihez fordulhatok még aki valóban meg tudja állapítani a sérülés keletkezését.
-
ferob
őstag
válasz
Sanyee30 #32283 üzenetére
Akkor tényleg az összes magyarral beszéltél.
Én azt nem értem, hogy mi alapján azonosították ezt be külső behatás által történt sérülésnek, elvégre körülötte semmilyen sérülés nyoma nem látható és a repedés is inkább leválás egy nagyobb pehelyben, ami nekem inkább tűnik gyártási hibának, mint egyéb sérülésnek.
Jól látom, hogy ez nem is elrepedve van függőlegesen, hanem inkább vízszintes irányban levált? -
Sanyee30
csendes tag
Sajnos ezen már túl vagyok. Többször beszéltem vele mint anyámmal:-) Már beszéltem Istvánnal (vele többször), Zsigmonddal és talán Attilával is, de szerintem István a főnök. A legelső problémámnál István nagyon segítőkész volt. Meg is lepődtem, mert akkor is a készülék házán volt repedés: Egy pár napos volt és alig észrevehető. Azóta is bánom, hogy foglalkoztam vele. A javításból (ház csere) visszakapva észleltem, hogy nyikorog a ház enyhe nyomásra. Visszaküldtem, de nem tudták beazonosítani a hibát, ezért javítás nélkül visszaküldték. Majd ezután jött az újabb repedés. De mondom azért bosszant mert tudom, hogy nem esett le és a műanyag keretet közrefogó fémen semmi sérülés nincs.
-
ferob
őstag
válasz
Sanyee30 #32281 üzenetére
Nem őket kell keresni, csak szimplán hívd fel a problémáddal a HTC ügyfélszolgálatát, ahol egy srác segíteni fog neked a problémát megoldani.
Nem kell aggódni, mert tud magyarul, de ha éppen nem érhető el, akkor sokszor automatikusan külföldi embert kapcsolnak, ilyenkor csak tedd le és próbáld meg később a hívást.
Ha elmagyarázod neki, hogy már mióta ezzel a problémával megy a hadakozás és senki nem hajlandó segíteni, akkor fel fogja venni a panaszod és kiemelten fogják kezelni, amikor beérkezik, így valószínűleg, ha semmi egyéb külsérelmi nyom nincs a készüléken, akkor le fogják cserélni a házat.Az ügyfélszolgálat száma: +36 80 986 213
Hétköznap 9-től 21-ig és szombaton 9-től 13-ig lehet őket hívni. -
Sanyee30
csendes tag
válasz
Sanyee30 #31536 üzenetére
A készülékemről a mai napon megkapta a bevizsgálás eredményét, miszerint nem garanciális sérülés. Az árajánlattal (90525 Ft) csatolt fotó alapján mindezt megbontás nélkül, feltehetően szemrevételezéssel állapították meg. Azt tudni kell, hogy a készülék nem esett le, egyébként Double Dip tokban tartom és csak a fehér műanyag ház repedt a fémen semmi nem látszik, tehát leesésből adódott sérülés sem. Kértem, hogy akkor nem javítsák, küldjék vissza. Most ilyenkor mit tehetek, ha tudom, hogy nem az én hibámból sérült. Még azt leírom, hogy a készülék először 10.29-én ért be a Telemaxhoz (én pár nappal előtte adtam le Debrecenbe a Szigi-Villhez), majd a VSP minden indoklás vagy bevizsgálás nélkül visszaküldte. 11.11-én visszaért Debrecenbe, de én nem vettem át, azonnal küldtem vissza. Így már több mint egy hónapja kering. Sajnos az ügyintézés is elég problémás, mert a Szigi-Vill nem tud semmit csak amit neki leírnak. A HTC sem tud sokkal többet, már most két emailben is kaptam, hogy a kérdéseimmel forduljak a Telemaxhoz. A Telemax leírása szerint csak azokban az ügyekben tud információt adni, amit személyesen náluk adok le. Ez egy ördögi kör! Sajnos ez alapján Magyarországon nincs hivatalos garanciális ügyintézés!
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, valami elállítódott az Mx Playerben, filmeknél kiírja, hogy a hang (AC3) nem támogatott, próbáljak meg egy másik egyedi kodeket, hogy kell visszaállítani? Köszi előre is a segítséget...
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran #32272 üzenetére
Én egy i4S-t próbáltam ki az M7 és az M8 között, ami nagyon tetszett, de megvoltak a korlátai, hiszen egy hároméves készülékről van szó. De egy i5S nagyon fasza lehetne, csak hát az ára... Meg persze nem biztos, hogy bejön neked az iOS. Ezen kivül a Sony Z3C is partiban volt, de az végül drágább is lett volna, plusz nem egy hTc.
(kijelző fakó, dizájnra nem annyira jött be) Most pedig nagyon eretnek leszek, de nekem a SG Alpha is adta külsőre, de a táccswiz és az ára miatt elvetettem a dolgot.
Elsőre az M8 óriási volt, pedig csak egy hónapig használtam a 4S-t, de mostanra sikerült visszaszokni a méretéhez. Nem nagyon fogok mást venni, csak hTc-t, mert mindig visszahúz a szivem, nem birok elszakadni tőlük.
-
ferob
őstag
válasz
CsPeti1966 #32273 üzenetére
Akkor minden rendben ment, ami elég sok fejfájástól kímélt meg.
(#32272) Klaus Duran: Ez most komoly? Egy olyan készülék 300 forintba fog kerülni és nagy lesz, de főleg vastag, viszont asztaliteniszre tényleg mérsékelten lesz használható, bár a billegő asztal lába alá nyugodtan be lehet majd tenni, szóval ez a könnyen hordozható kategóriát sehol nem súrolja.
De nem is értem, hogy miért kéne másikat venni az M7 helyett, elvégre frissítést kap és mindenhez elég a telefon, bár tény, ha a tesztekre kapott pont mennyisége a lényeg, akkor váltani kell. -
Milyen telefont érdemes venni M7 után amivel nem lehet asztaliteniszezni?
Folyamatosan olvasom a mobilarenát, ás egyedül a Panasonic Lumix keltette fel az érdeklődésem, viszont nem lesz éppen olcsó. -
ferob
őstag
válasz
Ha mégsem sikerül, mert soha se lehet biztosra menni, elvégre a telefonnal így látatlanba szinte bármit művelhettek, de akkor is van megoldás, szóval nem kell kétségbe esned, ha nem jön össze azzal.
-
Diokhan
addikt
válasz
Benne bizhatsz! Remélem azzal ami most jön lefelé már remélem nem kész gond!
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
MerLinh
senior tag
válasz
Ron Swanson #32265 üzenetére
én megvárom míg kijön a gpe edition, ennyit csúsztatni valamit....
-
-
toeki
senior tag
válasz
Ron Swanson #32265 üzenetére
Nincs vele nagyobb baj,néhány apróság még hibádzik, szenzorok nem mindig kapcsolnak jól, randomban újraindulgat és zabálja az akksit, főleg wifivel (nagyjából félnapot bir, mig 4.3-al megvan az 1 nap)
Próbálgatni jó de még messze nem tökéletes. -
Valaki próbálta a CM12 Lollipop ROM-ot? Mennyire megbizható?
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Nos pár hét használat után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett M7-esemtol...! Nagyon szeretem, tökéletes készülék, de az elmúlt pár napban rájöttem, hogy nekem nagy! Sokszor volt, hogy el ejtettem majdnem, többször kellett utána kapnom! Sajnos nagyon csúszik a kezemben, a fogás váltás nagyon kényelmetlen és azzal a veszéllyel jár, hogy egyszer koppanni fog a földön, azt pedig nem akarom. Én az iphone 4s meretehez vagyok szokva, angliában azt használtam több, mint egy évig, talán valami hasonló méretű telefon lesz majd helyette! Ha nem baj, továbbra is követem a topicot, szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá! szeretném megköszönni ferob tarsunknak a segítséget, nelkule nem tudtam volna rendbe tenni ezt a remek készüléket! Majd ha gondoljátok, megírom, hogy mi lett helyette!
Htc one forever! -
csacsi67
addikt
Nagyon sok embernek segitettem itt neki is szivesen segitek. Tudod az enyém hányszor volt tégla még megtanultam mások segitsége által ,de sokat megfogadtam soha többet droid.Laboda Munk1 netebb a meg mondhatoja.
HTC One mint hoztam vissza a halálbol pedig arra tényleg semmi cucc nincs .De mig s-off van és nincs hardveres hiba akkor nem lehet para.
-
ferob
őstag
válasz
csacsi67 #32259 üzenetére
Erről van szó, neked egyszerű, ő meg most tett szert egy ilyen telefonra és nem tudja, hogy hogyan kell.
Ilyen esetben a másiknak az nem segítség, ha lerohanod egy félig megfogalmazott hozzászólással, hogy úgy csinálja meg, amikor annyit sem tud róla, hogy hogyan tegyen fel pl. egy recovery-t. -
ferob
őstag
válasz
CsPeti1966 #32253 üzenetére
Azt biztos nem töltötted le, mert még aznap töröltem a Dropbox-ról, tehát töltsd le az előző hozzászólásomból a RUU-t és próbáld meg azzal.
(#32256) csacsi67: Esélyes, hogy nem ért hozzá, így ilyennel kár próbálkozni, hogy recovery-t tegyen fel, majd ROM-ot flash-eljen, aztán meg a gyári recovery-t tegye vissza stb., szóval nem kérdés, hogy egyszerűbb, ha sikerül lefuttatnia egy RUU-t.
-
Diokhan
addikt
Buta kérdést teszek fel... A BlinkFeed kapcsolható?
Edit: bocs, utána rájöttem, csak eltavolitottam a kezdő képernyőt!
-
csacsi67
addikt
válasz
CsPeti1966 #32246 üzenetére
Tehát ezt töltsd le [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32253 üzenetére
Valószínűleg ugyanaz a helyzet vele, mint az enyemmel volt.
-
ferob
őstag
válasz
Azért azt megkérdezném, hogy a RUU, amivel próbálkoztál az a 3.22.1540.1 verziójú volt?
Ha nem, akkor töltsd le innen, majd próbáld meg ezt futtatni. -
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32250 üzenetére
Ok! Írj rám hétvégén!
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32248 üzenetére
Ha hét végéig ráér, én nagyon szívesen segítek! Addig sajnos család és munka miatt nincs rá időm!
-
Diokhan
addikt
válasz
Az enyemmel ugyanez volt! Ferob segített megcsinálni üzenetben! 300 üzenetet váltottunk, mire teljesen kész lett és egy hétvége ment rá, de megérte!
-
CsPeti1966
újonc
Sziasztok!
Új vagyok, péntek óta van meg az M7-em. Kínai szerzemény, kicsomagolás után azonnal magyarul indult, ami kellemes meglepetés volt az eladótól. ferob hszéből azt szűrtem le, bár minden csodás, a lokalizáció miatt a frissítésekkel gondjaim lesznek. Igaza van.
Sajnos Sense 5 és Android 4.3 van rajta. S-off és unlockolt, valamint rootolt már. (Ezeket e köröket lefutottam, de a frissítés ezek után is megakadt, ekkor jött a megvilágosodás, valszeg mókolt a teló. Utána olvastam ferob megvilágosító sorait, valamint a RUU telepítést. Kipróbáltam. Szerencsére nem lett tégla a teló, de egy kicsit beleremegetem... félúton megakadt (ill. az eleje után egy kicsivel, a fastboot.exe leállt.)
Segítséget kérnék, hogy lehetne valahogy rátolni a frissítéseket, mintha teljesen normális gyári teló lenne?
Ha volt erről szó korábban a fórumban, mea culpa, még csak 2013-nál járok. ( A 31970-32050 közöttieket olvastam.)
Mellékelem a bootloader képét, hátha valakinek eszébe jut valami tuti ötlet.CsP
-
Steve1207
veterán
Az előző csak az átszűrődő hangot vette a mikrofon által (ami szinte semmi, sok progi ezt használja, hogy felnyomja a hívás hangerőt, átszűrődik valami és jó napot), általában ezt "tudja" alapjáraton mind. Most pedig rendesen veszi a beszélgetőpartner hangját is és az enyémet is, mint bármilyen rögzítő, ahogy kell, ténylegesen a forrásból.
Ugyanez volt mindegyik HTC-n eddig az elmúlt 6 évben, ami volt nálam és nem kellett hozzá sohase headset, hogy működjön, mindig megoldható volt így, csak több lépésben, azt hittem többet kell vele szerencsétlenkedni, nem két install és megy is.Más: Sloth Launcher-t próbálja ki, aki szereti a slide menüs app indítókat. Tegnap raktam fel, sose rajongtam értük, de ez valahogy fent maradt. Lehet állandó app listát és wifi alapján is hozzárendelni. Ilyenkor pl melós wifinél azok az appok fognak megjelenni, otthon a másiknál meg az otthoni listán szereplők. Érdekes, ötletes kis cucc.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32243 üzenetére
Őszintén kétlem, hogy megfelelően működne Sense alapú ROM-on, elvégre az se tud csodát tenni és ugyanúgy zajos lesz a felvétel, de ha te javulást tapasztalsz, akkor az csak azért lehet, mert amivel előtte próbálkoztál az esetleg a mintavételezés gyakoriságát tekintve gyengébb minőséget produkált, de szép tiszta felvételt csak akkor lehet elérni, ha csatlakoztatva van a headset.
-
Steve1207
veterán
Na, ahogy látom nem kell vele sokat szüttyögni, a régen bevált CallRecorder veszi szépen, igaz nincs az M7 a listában. Kernelcsere és működik is.
HOX-nál a soundimage-ben egy txt-ben csak egy kapcsolót kellett átállítani, plusz a progiban a beállításokkal is szerencsétlenkedni, itt minden megy pikpak.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32241 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, hogy csak beilleszt az ember két sort és már meg is van oldva, főleg úgy, hogy semmire nem mész azzal, ami a HOX-nál csak bekapcsolta a lehetőséget, mivel itt teljesen más a kód és attól még a rögzítés módja nem változik meg, a teljes rendszert meg nem tudod átírni.
-
Steve1207
veterán
Megkeresem, hogy HOX-nál mit kellett módosítani, hátha itt is működhet vagy az alapján találok valamit. Mindig problémás volt, de nem lehetetlen, hátha
Eddig nem foglalkoztam vele, de kb naponta van 3-4 hívásom, amit érdemes lenne felvenni, mert fontos és ahhoz képest szégyen, hogy a középkategóriás Huaweiknél is alap funkció egy hívásrögzítés. Köszi az infót!
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32238 üzenetére
Az mindegy, hogy mivel próbálod, mert ez sajnos egy HTC bug és az ilyen módon rögzített hívásoknál a hangszóróról felvett hang zajos és halk lesz, de ezt a problémát át lehet hidalni, ha csatlakoztatsz egy headset-et és úgy próbálkozol, mert akkor nem lesz probléma és gond nélkül tudja rögzíteni a hívást.
-
Steve1207
veterán
Custom rom-nál valaki használ hívásrögzítést? Most próbáltam HTC Tweakerben, bekapcs, stock kernellel semmi, custom kernellel hangosabb a mikrofon, de úgy se veszi fel a hívó fél hangját, csak ami "áthallatszik". Anno teljesen egyszerűen megoldható volt HOX-on egy text módosítással, itt mi a helyzet, hátha valaki jártasabb ebben.
-
ferob
őstag
MaximusHD és ElementalX kernel az alap beállításaival.
Viszont nem a ROM miatt fog jobban merülni az akkumulátor, hanem azok a programok miatt, amiket használsz és a háttérben futnak, így az ajánlott kernel a gyárival szemben fog hozni némi javulást, de nagy csodákat azért ne várj.
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Legyetek kedvesek ajánljatok egy jó rom-ot.
ARHD-t használom, de a 82-es szemmel láthatólag eszi az akkum. És mostmár egy kicsit unom is. A sense-től viszont nem szeretnék megválni.
Előre is köszönöm,
Balu -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #32231 üzenetére
Arról van valami infod hogy a vállalkozói oszthatósoknak külön kell kérni vagy valami? Mert én még nem vettem észre sehol Bp-en hogy kiírná a 4G-t. 15. kerületben lakom és itt sincs soha.szerk. Most olvasom hogy csak Red... és az enyém még egy régebbi tarifa amit csak akkor kell leváltanom ha akarok készüléket venni. Azért remélem nem maradok ki a jóból.
-
Juliuska
senior tag
Jó hír következik a RED-eseknek (a Voda előfizetőinek) -> nálunk is elindult a 4G
-
Nuada herceg
őstag
Uuuuu. Na ez a leghasznosabb infó.
Próbálgattam pár programot, de sehogy sem jött össze.
És erre kiderul, hogy itt van a telefonban.
Működik, minden szuper.
Egy kis késés van, de az érthető.
Viszont ami furcsa, ha játékot streamelek, ami komolyabban igénybe veszi a telot, akkor a tévén ma szaggat, elég durván. Na mindegy, köszönöm a segítséget.Mostmar ezt is tudom..
-
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32225 üzenetére
Alapesetben nem kell a Miracast funkcióhoz külön program, csak bekapcsolod a tévén, majd belépsz a telefonon a beállításokba és kiválasztod a Média kimenet menüpont alatt a megtalált tévét.
-
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32220 üzenetére
A screen mirroring megoldható, mivel támogatja a telefon, úgy hívják, hogy Miracast, de ehhez a megjelenítőnek is támogatnia kell, különben nem fog menni.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Létezik olyan program, ami WiFin keresztül tükrözi a telefonom képernyő tartalmát a tv-re?
Dlna képes a tv. YouTubet tudok játszani rajta telefonról, képeket, videókat is ki tudok tenni mindenféle program nélkül. De nekem olyan kellene, amivel mindent tudok tükrözni. A kezdokepernyotol kezdve a játékokon keresztül mindent. Mintha Hdmi kábellel lenne összekötve. Azt sem tudom létezik e ilyen. Előre is köszi a válaszokat. -
Sheepczx
tag
csináltam egy FR-t, elötte irta hogy a legutóbbi mentés tegnap este 5 óra, most visszaállitásnál április 2es mentést talál csak egy olyan google acc.-ról ahova soha nem mentettem.
Mit tudok csinálni? -
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32216 üzenetére
Reggeli órákban a nap eléggé besutott az ablakon... Mindegy, csak furcsa, hogy egy egyebkent ilyen jó telefonnak így el van cseszve a kamerája...
-
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32214 üzenetére
Értem
ezzel én is így vagyok!
Ma a munkahelyemen szerettem volna csinálni egy képet kb 4-6 méterre lévő lyukasztó gépről, és nem tudtam elérni, hogy rendesen ki elesitse a képet a kamera, olyan képet sikerült csinálni, mint amilyet anno a nokia 6610-esem csinált vga kamerával... Mit rontottam el vajon? Közelebb gyönyörű éles a kép, de ha a cél terület 1-2 méternél távolabb van, már nem lehet éles képet csinálni...
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32212 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy a pc-d fele samsung
-
enginev3.0
félisten
válasz
Klaus Duran #32209 üzenetére
Bleh
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
nekem is volt s3 de csak a kijelzőt sajnálom
-
Diokhan
addikt
válasz
Nem szeretem a samut! Szépek, gyönyörű a kijelzo, de nekem valamiért erzesre nem ad semmit... Inkább htc vagy alma!
-
Vasárnapi családi összeröffenésen nagybátyám S4-ese hívás végén lefagyott.
Respekt Samu
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tud ajánlani valami normális autós tartót?
Próbáltam már néhányat, de mindegyik silány minőségű volt...
Van valami tuti ami nem gyári 10+ ezerért, hanem pár ezer és jó minőségű?
Erről a kialakításról van tapasztalat?
LinkKÖszi.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged