Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Nem vagy megelégedve a színekkel??? Ennél szaturáltabb IPS pedig nem igazán létezik, mint az S-LCD3.
Akkor a Sony kijelzőktől elhánynád magad kb... Az M7-hez képest is fakó még a Z2 is. Ráadásul az S-LCD3-nak legjobb a feketéje IPS-ek közül... majdnem nulla nit (0,4 körül van).
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Derrewyn #33095 üzenetére
elég olcson vetted....most nézegettem aprot és 50-70 között fél-másfél éves zsebkopott, vagy ütött-kopott modellek vannak...
enyémen semmi nincs...még amikor megvettem rendeltem hozzá invisible shield-et...csak ez a fránya kijelző
szoval lényeg a lényeg....jo vételt csináltál...nyilván ha most lenne ilyen, azt választanám...
-
Dot
őstag
Helló!
Tegnap vettem egy One M7-et.
Lenne pár kérdésem(telón gyári rom van 4.4.3, sense 6.0):
-Nem vagyok megelégedve a színekkel. Nem lehet valahogy növelni az intenzitást/élénkésget? Nem tudom pontosan mi a neve, de az előző telómban lehetett állítani S3 CyanogenMod11-ben. Illetve pc-n is: Nvidiánál digital vibrance néven fut.
-hogy lehet a futó alkalmazásokat előhozni?(előző telónál ugye hosszan a home gomb.) -
darál0w
Jómunkásember
válasz
kirkri #33089 üzenetére
alaplapot nem cserélnek...előlapot írtam
ez alatt gondolom ők a két hangszoro rácsot értették, mert mutogatta ott nekem a képen a szervizes kolléga, hogy ezt így egyben érdemes cserélni...
szoval lcd, digitizer és a rács...de lehet a lengyelek a rácsot hagyják, és vagy olcsobb, vagy nem drágább...
-
kirkri
addikt
válasz
darál0w #33088 üzenetére
Azért gondolom, hogy drágább lesz, mert valakinek a kijelző cseréjért önmagában kértek 36k-t. Ezt figyelembe véve szerintem 24-ből nem cserélik ki az alaplapot. Indulj ki abból, hogy ezeken kívül kamerák, vibramotor, hangszórók, akku és szalagkábelek vannak már csak a készülékben. Arányaiban az alaplap és a kijelző adja ki a készülék árának 80%-át.
A bevizsgálás árát letisztáztad velük? Tegnap egy fórumtárs írta, hogy a HTC Chat-en azt az infót kapta, hogy a One X készülékére abban az esetben, ha nem kéri a javítást 27 angol fontnak megfelelő összeget számláznak ki, bevizsgálási, csomagolási és szállítási költségként.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
darál0w #33085 üzenetére
ha az a hivatalos szervíz sufni gsm-et takar akkor én semmiképpen nem bíznám rájuk, vagy aláíratnék velük egy papírt hogy ha a mostaninál rosszabb állapotban kapod vissza akkor nem leszel hajlandó átvenni
szerk: bár inkább maradnék a semmiképpen sem rájuk bízással, ha elrontják hiába van papír, hatalmas hercehurca lenne belőle
-
darál0w
Jómunkásember
kérdés...
60.000.- ft-ot szerintetek megér egy kijelző, és "előlap" csere?
ennyiért akarják ugyanis megcsinálni hivatalos szervízben ( nem hivatalosan )...de holnap azért felküldetem velük a gyártohoz, hogy ők mit mondanak...
majdnem 1 éves a telefon, de nagyon szeretem és nem cserélném le most semmire...de ez a 60000ft gondolkodoba ejtett....
-
darál0w
Jómunkásember
csináltam biztonsági mentést a telefonrol htc fiokba...lenulláztam, mert ugy volt, hogy ma megy szervízbe, de mégsem...
a visszaállítás meg nem megy...nem látja egyszerűen a mentést...azt írja, hogy nincs...mi lehet a hiba?
-
-
balu6991
újonc
Sziasztok! Beküldtem a telefonomat szervizbe /m7/ a lilulós kamerahiba miatt. November 6.án vittem be ennek ma két hónapja es fogalmam sincs, hogy mi van vele pedig tobbszor is rakerdeztem. Enelhiszem hogy kulfoldon javitjak de ez akkor is sok...
-
MerLinh
senior tag
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
Hát, munkatársam csinálta, ezt, nem htcvel, hanem egy ZTE Blade 3 készülékkel, sokszor vitte be, végén kártalanítás lett a vége, mondták neki hogy választhat másik telefont és a különbözetett kifizeti...az új teló 0 huf volt a csomagjában, a blade 3-mat 10 hufért vette, és annyit is kapott vissza. És ha drágább készüléket vett volna, bizony 10 forintért számították volna be neki, mert annyiért vette. Egyébként a hűsége csak 1 év mulva jár le.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
A gyarto feltetelei mindig adottak es az eladoknak azokat valtozatlanul kell a vevonek biztositani, am ez nem mindig van igy sajnos.
Igen, a bt, ha nincs teljes alavetes, csak ajanlast tud adni, de egy pozitiv bt dontes mar boven eleg szokott lenni az eladok fele, mivel az alapjan okkal feltetelezheto, hogy a birosag is igy fog donteni, ha esetleg tovabb lennr vive az ugy.
Kevered a dolgokat, mert en a bolttal kapcsolatos viszonyrol beszeltem.
A szerviz adhat csereutalvanyt, de ha te az elallast valasztod, akkor a bolt koteles kpt adni.
A kedvezmenyes keszulekeknel a husegidot is figyelembe kell venni, illetve mindegyiknel van egy listaar, az a mervado. -
Geri89
aktív tag
válasz
Zirowe #33071 üzenetére
Én úgy tudom, hogy szolgáltatói vásárláskor is a gyártó feltételei az adottak, hiszen a garanciális javítást ugyan úgy a gyártó végzi, nem a szolgáltató.
A békéltető testület pedig ajánlást tud hozni, amit vagy elfogad az eladó, vagy nem..
A szerviz neked vagy javít, vagy cserél telefont, vagy csereutalványt ad, de maga a szerviz pénzt vissza nem tud adni. Nyilván a vásárlás helyén kérheted ezt is, de nem tudom, hogy egy szolgáltatónál, ha mondjuk 20 Ft-ért vetted drága előfizetéssel a telefont, akkor mit kapsz vissza. A 20 Ft-ot?
Hogy kicsit a témába is vágjak
Holnap én is elküldöm a saját telefonomat szervizelésre. ugyan úgy bekapcsológombom van beesve, mint neked, illetve nagyon-nagyon hangosan/erősen rezeg másik M7-el összehasonlítva (ezt már felírtam korábban is, amikor a kamerát cserélték, de akkor ez ügyben nem történt változás..).. aztán bízom én is egy M8-ban, hátha..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33069 üzenetére
Ha szolgáltatótól veszel készüléket, akkor nem a htc feltételei fognak elsődlegesen érvényesülni, hanem a szolgáltatóé.
A telefon esetében a kamera nem fődarab, hiszen anélkül is tud rendesen működni és még lehetne csomó dolgot felsorolni.
De egy digitizer már nem esik ezen kategóriába, hiszen nélküle a telefont nem tudod használni.Az egy dolog, hogy ők mit mondanak, az meg a másik, hogy mit határoz meg állami szerv.
Személyes esetem, amikor a BT megállapította, hogy a felültöltős mosógépem dob záró gombja, bár nem klasszikus fődarab, mégis annak minősül, mert ha az leválik a dobról, akkor kinyílik mosás közben a dob, aminek a rendbetételére szerelőt kell hívni.
Így a harmadik gomb leválás után megállapította, hogy cserélni kell az egész mosógépet.Mint látod, nekem pl a mobilomat a bekapcsoló gomb szarakodása miatt cserélték.
A gomb egyébként működött, csak nem megfelelően, ezért nem lehet fődarabnak mondani, nem is lett cserélve annyiszor, mégis a htc úgy gondolta, hogy ad inkább egy másikat.A cserét nem vagy köteles elfogadni, ebben az esetben kapsz csereutalványt.
Ez a másik hülyeség, amit a boltok próbálnak lenyomni a gyanútlan vásárló torkán.
Ha nem fogadod el a cserét, akkor elállhatsz a vásárlástól, tehát a vásárláskori érték jár vissza neked kp-ban, nem pedig csereutalványban. -
I-S-T-I
tag
Nekem 2014 elején cserélték a HOX-om egy M7-re. Akkor azt mondta a HTC-s ügyintéző, hogy egy év garancia van a telefonra.
Kíváncsiságból nyáron felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy imei alapján meddig érvényes a garanciám és ott 2016-os dátumot mondott, tehát 2 év garanciát.
Szóval szerintem ők sem igazán tudják, vagy ha nem derül ki, hogy cserélt a telefon akkor 2 év, ha kiderül, akkor 1. Eddig nem kellett szervizbe küldeni a telefont, szóval nem tudom, hogy ténylegesen mi történne.
Bár a bekapcsoló gombnál el van repedve a keret, meg a Boomsound is halkabbnak tűnik (de ugye ez lehet a rossz memóriám vagy a frissítések következménye).
-
Geri89
aktív tag
válasz
Zirowe #33068 üzenetére
De ennyi erővel bármit vehetnénk fődarabnak, mert pl. kamera nélkül sem működik megfelelően egy okostelefon.
Azt nem tudom, hogy más márkáknál, és a HTC-nél ez hogy működik, de az előbb említett márkánál az úgy van, ahogy írtam. Gondolom, hogy ott is vannak jogászok, hozzáértők, így feltételezem, hogy úgy szabályozzák ezt, hogy az megfeleljen a hazai jogrendszernek, hiszen nem 1-2 éve vannak a piacon
Most nagyon sok Lumia 800-ast cseréltek 930-ra, itt a hardveraprón is jópár darab van/volt fent, és egyikre sincs garancia (vagy max annyi, amíg az előző telóra is van). A cserét nem vagy köteles elfogadni, ebben az esetben kapsz csereutalványt, amit a vásárlás helyén válthatsz be ugyan olyan értékben, mint amennyiért annó vetted a telefont, így új telefont kapsz, új garanciával (csak nagy eséllyel rosszabbat, mint amire amúgy cserélnék.. )
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33067 üzenetére
A fodarabot en a mukodeshez elengedhetetlen alkatreszt gondolom, tehat hiaba mondjak azt , hogy a digitezer nem az, vita eseten a megfelelo szerv annak fogja nyilvanitani, volt mar ra pelda.
A kicserelt keszulekre pedig ugy kell tekinteni, mintha a vevo azt a regi helyett vette meg, tehat azokkal azonos feltetelekkel.
Hiaba csak 1ev a kotelezo, ha a regit 2vel adta, akkor az ujra is annyi jar.A fodarabcserenek nevezett uj keszulek tobb szempontbol is problemas, hiszen egyreszt az, hogy nem a regi, az magatol bizonyithato+a cserekeszuleknek ujnak kell lennie, nem lehet refurbished, ahogy az apple szokta csinalni, marpedig az elnevezes utalhat erre, es akkor komolya megutheti a bokajat.
-
Geri89
aktív tag
válasz
kirkri #33065 üzenetére
Nokia esetében úgy működik a dolog, hogy főpanel csere esetén (VAGY készülékcsere esetén) , ha az az első évben történik, akkor újraindul a garancia, viszont ha a 2. évben történik, akkor vagy az eredeti garancia érvényes, vagy 60 nap (értelemszerűen a hosszabb garancia idő az érvényes).
"Fogyasztóvédelmileg" a gyártó ezt úgy teheti meg, hogy Magyarországon 1 év garanciát kötelező adni, a 2. évet a gyártó adja, így ott már a gyártó szabja a feltételeket, ami bármi lehet, nincs rá szabályozás (igazából pont ezért van 1 év garancia pl. az akksira is..)
Edenyke: Fődarab=főpanel=alaplap. Tehát ebbe sajnos az érintő nem tartozik bele. Viszont a gyártók ha készüléket cserélnek, azt is "főpanel cserének" hívják, és a garanciális feltételek ugyan azok, mintha a készülékbe az alaplapot cserélték volna ki. Készüléket abban az esetben szoktak cserélni, ha az eredeti telefonhoz nem elérhető a megfelelő alkatrész, vagy esetleg nem lenne gazdaságos a javítása.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri #33065 üzenetére
Elvileg úgy lenne, hogy készülék csere esetén elölről a teljes (ugye erre majd kiváncsi leszek, ha végre megkapom az m8-at, hogy azon mennyi lesz, mert az m7-en 2 év volt), fődarab esetén pedig a fődarab vonatkozásában indul elölről az egész, tehát nem a teljes készülékre.
A fődarab meghatározását pedig eladója válogatja, mert pl: 2-3 éve a T szerint az, hogy az általuk kicserélt érintőkijelző behalt gari időn túl, de még az újraindulási időbe beleesett volna, teljesen mindegy, mert ők csak az alaplapot tekintik fődarabnak, hiába válik használhatatlanná egy érintős telefon digitizer hiba esetén, ők csak az alaplapot tekintik annak.
-
kirkri
addikt
válasz
n6230i #33060 üzenetére
Ne foglalkozz vele.
Ha T-s a telefon, akkor bármilyen adatbázis bármit ír neked, akkor is az eladástól számított két év garancia van rá, ami az esetleges szervizben eltöltött idővel hosszabbodik. (Természetesen a vásárlás időpontját számlával, vagy jótállási jeggyel igazolnod kell)Fődarab csere esetén valami oknál fogva a HTC folyamatosan hangoztatja, hogy a cserélt fődarabra fél év garanciát ad, ez nem tudom mennyire egyezik az itthoni fogyasztóvédelmi jogszabályokkal. Nekem olyasmi rémlik régebbről, hogy ebben az esetben egy készülék garanciája újra indult, de ez lehet, hogy már nincs így (vagy soha nem is volt így, csak rosszul emlékszem).
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #33062 üzenetére
szombatra fura is lett volna!
-
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33059 üzenetére
Mármint?
-
Úgy látszik nem lesz frissítés
-
toeki
senior tag
válasz
HUTCHDB #33056 üzenetére
a srác először fagyóba rakta és azt mondta, hogy minden probléma végképp! megszűnt.
1 hét után rájött, hogy mégsem...
majd a hozzászólások alapján már szét is szedte, betett egy aluminium lapot a kamerához+ hűtőzselét!, majd a probléma végképp! megszűnt...
szerintem aki megteheti, inkább a garanciális javitást válassza
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezt láttátok, próbáltátok már?
Nálunk nincs ilyen gond, (hála istennek) így nem tudom tesztelni! -
válasz
TheProb #33051 üzenetére
több tényező függvénye, de a beillesztett képen látható sebesség a készülék n szabványos 2.4 GHz 20 MHz kapcsolat mérhető jellemző sebessége, 72-75 Mbps (ez a maximum) kapcsolati sebesség esetén.
5 GHz sávon 40 MHz képes és 150 Mbps kapcsolatot tud, így a mérhető sebesség is több valamivel - mint a belinkelt képen látható, vélhetően 2.4 GHz és 20 MHz kapcsolattal -, ac kapcsolattal pedig attól is jóval több átvihető mérhetően (is).
az ellenoldal (router...stb.) rendelkezik ac wifi képességgel, vagy ha csak n szabványos, akkor legalább dual band, tehát nem csak 2.4 GHz, hanem 5 GHz képes is és a beállítások alapján is kapcsolódhat(na) is hozzá a telefon 5 GHz frekvencián? -
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33041 üzenetére
Sikerült?
-
no more
veterán
Boldog új évet!
Másnak is eltűnt a Google fotók app? o.O
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #33003 üzenetére
Itt a diagnosztikai tesztben csak azt ellenőrizte hogy a hangsórók szólnak-e meg, hogy mikrofon rögzít e hangot, de nem :S akkor szerviz :S
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #33003 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Holnap felhívom a szervizt, ha nagyon drága, akkor inkább magamnak megpróbálom otthon!
Lumiánál nem volt baj, itt meg akkor veszítenivalóm nem lesz ha a szervíz méregdrága!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Reddevil84 #33042 üzenetére
'szer megcsinálnák úgy a rendszert hogy pl facebook ha sokáig nem használom akkor ne maradjon benn a memoriába hanem lépjen ki,Grenify régebben meg csinálta de mostanában ha lehibernálom nem is éled fel mikor kéne.
-
Reddevil84
tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
A Lolliról tud valaki már kb. dátumot? Január-március volt az előre jelezett dátum,de hallottam anno január3. is.... Vajon mikor kapjuk meg?
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33039 üzenetére
Elég a romot telepíteni, ezért is jó az S-OFF, felmegy minden szépen.
Csak S-ON alatt kellene a kernelt külön telepíteni. -
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33037 üzenetére
USB hibakeresést bekapcsoltad?
Próbálj drivert frissíteni amikor a telefon bootloaderbe van.Ha máshogy nem megy , tedd a telefont bootloaderbe, kösd össze a pcvel, fastboot usb módot kell kiirnia a telefonnak.
Majd nyiss egy parancssort a mini sdk könyvtárból, ahova a recoveryt másoltad, és a következő parancsokkal fel tudod tenni a recoveryt:fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot-bootloader -
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33036 üzenetére
Remek! Az előbb modosítottam az előbbi hozzászólásom! Az a hiba amit abban írtam, lehet azért, mert az eszközkezelőben felkiáltójeles a HTC MTP Device? Egyelőre itt elakadtam? Köszönöm!
Ha meg kézzel lépek be a bootloader-be, akkor meg:
List of devices attached - és ennyi, nem látja, pedig az eszközkezelőben ott van a My HTC rendesen!
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33033 üzenetére
Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Nem olyan bonyolult mint amilyennek látszik!
Innen neked a
2.
3.
4. /a.
kell a vissza állításhoz.Most nézem, neked nem kell frissíteni a firmwaret, már ez van fenn!
Ennyivel is kevesebb a meló! -
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33034 üzenetére
Csak egy gyors kérdés: miért kell ez a firmware?
Már majdnem nekiálltam nélküle!
A reboot bootloader parancsnál azt írja, hogy: error device offline
És a legfontosabb kérdés, bár már későn kérdezem, mert már megcsináltam ezt a SunShine-t: vissza tudom állítani a gyárit: Locked, S-ON?
Köszönöm!
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33033 üzenetére
6.09.401.11
Firmvare:
Letöltöd ezt, fw_6.09.401.11_custom_nored.zip.
Átnevezed firmware.zip-re, bemásolos a MINI-SDK könyvtárba.
Telefont bootloaderbe teszed, fastboot usb-be kell lennie.
A mini-sdk mappából nyiss egy parancssort(pl.:Intézőben navigálj a mini-sdk mappához, nyisd meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)
Parancsablakba egymás után a következő parancsokat bemásolni:fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot-bootloaderAz első "fastboot flash zip firmware.zip" nem fut le rendesen, ezért kell kiadni mégegyszer, figyeld mit ír ki parancssorba.
Ezután jöhet a rom telepítése.
Szedj le mindent ami kell, a romot másold az sd tárhelyre, és hajrá!
Minden letöltés melett van egy MD5 ellenorzó kód, ezzel tudod megnézni , hogy a letöltött fájl megeggyezik e a készítő által feltöltöttel.
Egyeznie kell!
Itt van hozzá egy program.
Wipet ne csinálj külön, csak amikor elindítod recoveryből a rom telepítését, és az aroma ilstaller felajánlja!
Ha előtte wipeolsz, töröl mindent a telefonról, és eltűnik még a telepítésre váró rom is.Ha van othol USB OTG kábeled és egy pendrived, másold rá arra is a romot, hátha véletlenül wipeolod a telefon tárhelyét.
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33028 üzenetére
Honnan származik a készüléked?
Kellene a verziószáma.
Esetleg egy fénykép a készülék bootloaderéről.Ha garancia vesztés nélkül szeretnéd nyitni, a SunShine nyitást kell megvenni, 25 dollár.
Letöltöd, telepíted, ha ki tudja nyitni a készüléket, kéri hogy vedd meg.
Ez egyben nyitja a bootloadert és S-OFF-olja a vasat.Töltsd le innen a szükséges HTC dirver-t, telepítsd fel.
Ha ez megvan, felteszel egy custom recoveryt.Töltsd le ezt:MINI-SDK.RAR, csomagold ki egy tetszőleges mappába, pl.: C:/mini-sdk
A One-on:
-Beállítások>Fejlesztői lehetőségek>USB hibakeresésE
-Beállítások>Energia>Gyors bootI
Nevezd át a letöltött file-t recovery.img-re és másold be a mini-sdk mappába
A mini-sdk mappából nyiss egy parancssort(pl.:Intézőben navigálj a mini-sdk mappához, nyisd meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)
Parancsablakba egymás után a következő parancsokat bemásolni:adb devices
adb reboot-bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot
Ezzel fent van a recovery.Firmware:
Kell a készülék verzió száma.Főzött rom telepítése:
Töltsd le a kiválasztott romot, másold az "sd"-re
Recovery>install zip from sdcard>choose zip from sdcard>tallózd be a rom zipet>telepítés... (a Sense romok szinte kivétel nélkül megnyitnak ilyenkor egy telepítőt-"Aroma installer"-, itt végig kell lépkedni a beállításokon. Első alkalommal mindenképpen a Fullwipe lehetőséget kell a romtelepítés előtt választani).
Ha végzett>>>Restart -
Nuada herceg
őstag
Boldog Új Évet Kívánok én is minden kedves fórumtársnak.
Úgy berúgtam, de úúúúgy! Fél 6kor keltem ki az ágyból!
Utálom az ilyet! Lehet azt hiszitek, hogy alkesz vagyok, de nem!Ezt írtam le ma 100szor, és el is hittem magamnak!
Inkább csak ritkán iszok, és nem bírom.. Kivéve az ünnepeket, ebben a hónapban azért ittam.
Szar ez így már 30 fölött!
-
Diokhan
addikt
válasz
Kereshetsz fórumokon jobbra balra de en egyetlen embert ismerek, aki igazán ért hozza, es az ferob fórumtárs
ő biztos tudja mire kell oda figyelned!
-
toeki
senior tag
válasz
ha htcdev-es megoldásba fogsz akkor (hivatalosan) bukod a garit.
ezenkivűl csak a sunshine féle fizetős megoldás van 20-25 dolcsi körüli árért ha jól emlékszem
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Nézegettem XDA-n a főzőcskét! Van 1-2 ROM amin elgondolkodtam! Kérdésem az lenne, hogy a telefonom jelen pillanatban:
LOCKED
S-ON
HBOOT-1.57.0000,hogyan tudok erre rávarázsolni úgy főzött Rom-ot, hogy esetleg utána gyári állapotot vissza tudjam állítani, ha gariztatni kell?
A HTCDEV-es (Unlock-os része) az rendben van (mármint csináltam már párszor)! De utána ez a HBOOT-os rész megzavar (ettől függ az S-OFF nem?)!
Lényeg a lényeg: van valahol valami használható leírás a fenti tulajdonságokkal rendelkező telefonhoz, amivel úgy tudok főzött ROM-ot (pl.: ezt) feltenni, hogy utána garanciáztatás esetén vissza tudjam állítania gyári állapotokat?
Segítséget előre is köszönöm!
Elnézést kérek, ha már olyat kérdeztem volna, amit megválaszoltatok már, de ez a HBOOT verzió tényleg megzavar! Meg azt sem tudom most hirtelen, hogy ha UNLOCK-olom, akkor S-OFF-olni is kell-e ahhoz, hogy főzöttet tegyek fel, vagy elég csak az UNLOCK és Fastboot-tal rátolni egy Recovery-t és mehet!?
Szóval elnézést kérek!
Szép napot!
-
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #33023 üzenetére
Vagy csak direkt nem írja bele specbe a HTC, ahogy én sem tenném elkerülve a felhasználókkal való hadakozást. Mert igazából lehetetlen kinyomozni, pl kádba esett=oké hogy a vizet bírja, de ha volt benne fürdősó vagy vegyszer(tus-habfürdő) vagy medencés használat de 1 méternél mélyebben vagy több mint fél órát...
És ugye: IP - 5(x) = Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
- 6(x) = Teljes mértékben védett por ellenés a lényeg:- (x)7 = Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
- (x)8 = Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)forrás: [link]
A vastagozott részekbe mind beleköthet a gyártó, és a fogyasztó is és egyikük sem tudja érdemben bizonyítani az igazát így a gyártó bármikor bárkivel kitolhat hogy úgy állapítja meg hogy megvonja a garanciát, és a gyártóval is kiszúrhat a fogyasztó ha a user hibája miatt ázott be és a gyártó mégis cseréli (persze nem halna bele 1-2 esetbe a gyártó de ugye az elv).
Amúgy meg valamennyire szerintem minden készüléknek por és vízállónak kell lennie mert ha telefonálás közben elkap egy zuhé nem megy tönkre pl velem volt ilyen hogy nem volt fedett hely esett és telefonálnom kellett. Videó: [link]
-
BenHans
addikt
B.Ú.É.K. mindenkinek és hozzon az új év mindnyájatoknak anyagi sikert, hogy örömöt lelhessetek az új HTC kütyükben
Egy kis leak, ha valami nem kikövetkeztethető akkor fordító és kínairól magyarra
[link] és ezt jósolják kinézetnek [link]Én ezzel kiegyeznék
Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.
A """csak""" FHD és az elvileg takarékosabb SoC a 2840mAh mellett korrekt üzemidőt jósol szerintem, amiért cserébe bőven nem hiányolnám a QHD "hiányát".
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Klaus Duran #33020 üzenetére
Van már 100% infó az m9 ről bár úgy tudom nem m9 lesz már
-
BUÉK mindenkinek.
Ha a fizetésem is úgy akarja akkor idén már M9 tulaj leszek. -
kvojnovics
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Kívácsian várom, hogy 3án ideér-e Újévi ajándékként a Lollipop!?
Szép napot!
-
Boldog Új Évet emberkék
-
Pc Laca
tag
Búék!!!
Minden kedves fórum társnak
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #33015 üzenetére
na mondjuk erre nem is gondoltam...de azért mindenképpen megemlítem a problémát.
-
toeki
senior tag
amazon-on a karácsonyi free bundle után most újév alkalmából 30 app ingyen vihető egy ideig :
[link](nem bármelyik 30 mielőtt valaki nem tudná értelmezni... )
-
darál0w
Jómunkásember
ha elküldöm kicseréltetni a digitizert saját költségen, akkor garanciális problémát is javítanak egyben, vagy az megint egy külön kör? van egy kis illesztési probléma már a kezdetek ota, de eddig nem érdekelt, mert nem akartam nélkülözni a telefont...most meg már minden mindegy alapon, azt is megnézhetnék...
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: tudtok Magyarországon olyan szervizt aki ki tudja cserélni a kamerát (lilul) és olyan állapotban kapom vissza a telefont, ahogy beadtam (mert a kamerát leszámítva szép esztétikai állapotban van és más típushibája sincs)?!
Ha igen, kb. mennyibe fájna?
Köszönöm!
Szép napot és Boldog Új Évet Kívánok!
Krisztián
-
toeki
senior tag
válasz
Balazska15 #33008 üzenetére
nincsmit
Lobi: [ő] tuti, az első hozzászólás módositása alapján.
-
toeki
senior tag
válasz
Balazska15 #33006 üzenetére
kereső:
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Gyári adatok visszaállítása után nem működik a MoreLocal2, root jogokat kér, valaki tudna linkelni egy magyar leírást rootoláshoz? Esetleg megoldást a magyar nyelv beszerzésére? Köszi előre is!
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi all!
Lenne egy kérdésem. Többen írták itt, hogy a hTC a legutóbbi rendszerfrissítéssel elkullantotta a biztonsági mentést. Azóta viszont kétszer is jött szervizcsomag Play-en. Lett javítva? Mert amióta megnéztem a frissítéseket, már naponta az idegeimre megy a frissítéssel, hiába töltöm le és törlöm a frissítési fájlokat. Szóval felfrissíteném, ha a Lollipop előtt el lehet majd követni egy mentést... Ha nem, akkor viszont tűrök
Szerk.: bár tény, hogy utána is megoldhatom, ha a Lollival működőképes lesz. Ráférne már egy hard reset, ezért a kérdés.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
én semmiképpen nem állok neki, mert 1. nincs hozzá türelmem, 2. a finom mozgásokat nem az én kezemnek találták ki
szervíz lesz belőle...
-
Nightfall75
tag
válasz
gidion90 #32997 üzenetére
A diagnosztikai menüben (*#*#3424#*#*) már próbáltad az Audio test-et? Ha ott sem megy, akkor tényleg csak szervíz.
A szétszerelős videón egyébként itt lesz a mikrofon, egy nyákon van a micrusb csatlakozóval. Az ebayen nem drága, de a házi javítással több kárt lehet okozni, mint amennyit nyernél.
Elrettentésképpen: a profi szervízesek antisztatikus alátéten szedik szét a telót és antisztatikus kesztyűben dolgoznak, mint ezen a videón. Ha véletlenül fel van töltve a kezed és rövidre zársz egy áramkört az alaplapon, az simán el is szállhat végleg, és majd nem fogod érteni, miért nem akar bekapcsolni, amikor mindent jó raktál össze.
-
toeki
senior tag
válasz
gidion90 #32999 üzenetére
Egyetlen szakszerviz van aki ért is hozzá a cseheknél a vsp data. Gari nélkül oda kiküldeni is pénz meg javittani is, szerintem 20-as alatt nem áll meg...
Próbálkozhatsz itthoni "szakembereknél" is olcsóbban, de előtte irass velük alá egy papirt hogy rosszabb állapotban nem veszed át a telót mint ahogy leadtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egészséges életmód
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest