- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
izsmen #36915 üzenetére
Távolítsd el a Google fiókod, majd add hozzá újra, akkor várhatóan megszűnik a probléma.
(#36917) yodee_: A beállításokat, hátteret és egyéb elemeket, WiFi kapcsolati adatok, alkalmazáslista, valamint azoknak az alkalmazásoknak a beállításait, amelyek a Google megoldását használják és képesek a fiókba menteni.
De root hozzáférés nélkül is lehetőség van több dolog mentésére a Helium-mal, csak fel kell rakni a telefonra és a gépre is.
-
izsmen
tag
válasz
izsmen #34129 üzenetére
Sziasztok!
Ugy nez ki, hogy sikerult rajonnom az allandonak jelzett wifi problemara, amiert az elozmenyekben folytonos bekapcsoltnak mutatta.
Minap allitottam a Viber-ben: Bellitasok-Altalanos-Wi-Fi-alvó allapot szabalyai. Itt nem volt kivalasztva semmi...igy kivalasztottam: Az eszkoz beallitasainak hasznalata-t.
Igy már nem jelzi allandonak a Wifit az elozmenyekben. -
robit74
tag
válasz
izsmen #31813 üzenetére
A #31732 hozászólásomba leírtam a teendőket, de ha már végigcsináltad és mégsem megy a mentés, akkor mégegyszer csináld meg és a törlés után még lépje be az Alkalmazások/Google beállítások/Társított alkalmazások/HTC biztonsági mentés/Szétválasztás.
Nekem ezzel megoldódott és most működik a mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest