Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdés
A mikrofont csak szétszedéssel lehet kitakarítani? mert ma telefonáltam volna és nem halottak semmit, egyből próbáltam a hangrögzítőt de az sem csinál semmit , csak ha közvetlen közelről fújok bele a mikrofonba akkor is csak halkabb "recsegés/sistergés" hallatszik. "Hétvége" van meg vidéki vagyok szóval még szervizbe se tudom leadniTényleg a szervíz az ugye a Telemax? Írtam a HTC-nek és kiderült hogy még augusztusig garis. Lila kamera , most már mikrofon , melegedés ( elég ha csak a Bubble Blast 2 -vel játszom 3 percet már süt a telefon), akksi kezd haldoklani , meg még pluszba fél percenként megy el a térerő meg jön vissza
lemegy egy csíkra majd vissza 5 csíkra és ezt panelba , szabadban , munkahelyen szóval mindenhol ezt csinálja. Gyári rom legutolsó OTA frissítéssel. Szerintetek nézik majd hogy S-OFF illetve hogy Unlocked?
-
no more
veterán
válasz
perempe #33795 üzenetére
Hmmm.
De sajnos már nincs HAAC mikrofon bennük...
Attól függetlenül pl az én telóm jobban veszi fel a hangot, mint ismerősöm Z2-je. Nagy partyn, ahol fülsüketítő a zene, az enyémen minimálisan torzít már, a Z2-n csak recsegés-ropogás... Szoktam is szívni a vérét!
Talán az M8-ban már van HDR miki...
Szerintem egy ilyen lightosabb koncertet tökéletesen fog felvenni neked.
-
perempe
veterán
jár vki koncertre? az készítene felvételt. természetesen analóg hangszerek vagy ének érdekelne. komolyzenére gondoltam, vagy operára vagy orgonára vagy hasonlóra.
-
F_Gergely
őstag
sziasztok,
M7-en be lehet valahogy úgy állítani a bluetooth-t hogy csak azok az eszközök lássák amikkel párosítva van? -
BenHans
addikt
-
zserbox
őstag
ha még garanciális az m7-em akkor a lilásodó kamerával tudnak vmit kezdeni a szervízben?
kb mennyi idő mire megcsinálják? -
ferob
őstag
válasz
baani59 #33782 üzenetére
Nem hiszem, hogy frissítené, mert ő is csak a sima WWE alappal dolgozik, szóval majd csak akkor, ha az megjelenik és azt se valami gyorsan, mert már egyre kevésbé koncentrál erre a készülékre, mert ő is egy M8-at használ.
Ez a NuSenseSIX azért jó, mert benne vannak a Maximus ROM-ból ismert dolgok és az ElementalX kernel forrását használja fel, ami nekem teljesen megfelelő, mivel épp ezeket használom a mindennapokban, valamint van hozzá frissített modpack és az Xposed is működik vele.
-
baani59
aktív tag
Köszi az infót.
Az igazság az, hogy amióta megvan az M7, már nem vagyok olyan motivált a legfrissebb Romok próbálgatására. Ha nincs új funkció, ami érdekelne, maradok a bevált stabil rendszernél.
Feltételezem hogy mike1986 is frissíteni fog ez új alappal.Érdekes azért a NuSenseSIX rom, amit linkeltél. Azt írja a készítője, hogy nincs a tulajdonában M7 és ez a legjobb "blind" portja.
-
baani59
aktív tag
Egy kis adalék a Lollipop témához.
3 hete fenn van ez a rom
[ROM] Android Revolution HD 90.1 • High Quality & Performance • 7.15.401.1 • 5.0.2Semmi akadás, érezhetően gyorsabb a rendszer.
Munkanapokon (néhány beszélgetés, e-mail-ek olvasása, egy kis internetezés) átlagban kétnaponta töltöttem, most elmegy 3-at is.
Igaz, tiszta telepítést csináltam és utána sem engedtem szabadjára az akku zabáló appokat.
-
ferob
őstag
válasz
no more #33771 üzenetére
Nincs olyan, hogy a független előbb kapja, mint a hálózati zárral rendelkező készülék, mivel a CID számít, de ez már sokszor le lett írva.
Ha külföldről származó, nem HTC CID-es készüléked van, akkor nem csak plusz egy hetet kell várni a frissítésre, hanem többet, mivel ott az adott szolgáltatón múlik, hogy milyen gyorsan tesztelik le, hogy kiadható állapotba kerüljön a frissítés. -
OrangeBud
tag
Már 10napja napi 20x nézem hogy van e már frissítés. Lehet túl sokat várok tőle
-
no more
veterán
válasz
Juliuska #33761 üzenetére
Nagy előrelépés nem hiszem, hogy lesz a hatoshoz képest, mi amúgy is butítva kapnánk, mármint a gesztusok hiánya miatt nekünk a sok fontos dolog kimaradna. Vagy még több GPU gyilkos animációt akartok? Már így is csomószor beakad az M7 a Sense6 óta, nem kell még több (most már) Lollipopos sz*r.
Remélem 5.0.2-vel végre ugyanazt a felhasználói élményt kapjuk vissza, mint anno Sense5-ben, javítsák ki a Lollis bugokat (wifi, memória zabálás), aztán hagyják végre békén ezt a telefont... Nekem csomószor megakad még app drawerbe lépéskor is az animáció.
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
És nekünk már nem lesz új Sense csak max M8 portból?
-
-
toeki
senior tag
"- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll"
Itt egy picit leragadtam. Jól értelmezem, hogy ha megszűnik a telefonod és az autód közötti bluetooth kapcsolat, megáll az autód egy percen belül?
-
Köszi nektek a segítséget, rámegyek a visszaállításra.
-
szegto
senior tag
Vagy csinálsz egy backupot a google fiókodba (Biztonsági mentés és visszaállítás), majd FR után restore.
A programok adatai el fognak veszni, pl játékokban a mentések, stb, de a programokat újra le fogja tölteni a play-ről, valamint az összes beállítást visszaállítja.
A zenéket meg képeket addig átmásolod egy gépre, aztán vissza... vagy az előző hozzászólás szerint jársz el. -
Nazara
őstag
Minden alkalmazást letöröl a belső tárolóról, de a factory reset elinditása előtt van egy opció, miszerint: összes adat, zene, fénykép törlése - ha ezt nem klikkeled be, akkor meghagyja őket. (szerk: mármint a fájlokat, zenéket, hangokat, és csak az appokat és a beállitásokat dúrja le
)
-
zsotesz81
senior tag
Én is most adtam le szervízbe, szintén kameralilulás, plusz a kijelzőn van 2-3 pixelhiba, azt is beírták. Cserekészüléknek kaptam most valami hauwei csodát
.
-
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #33734 üzenetére
Téves információ, mert csak a független developer edition készülékek lettek frissítve, ami a x.x.1540.x, míg a többi nem, így az európai x.x.401.x sem kapta meg eddig.
-
válasz
Juliuska #33730 üzenetére
Nálam mostanában (utolsó 2-3 hónap, vagyis ahogy elmúlt 1 éves a teló) pl. (nem volt pofára ejtve, meg semmi ilyesmi, rendszeresen, két hetente újra van indítva, nincs törve a szoft., gyári vodás):
- hívás közben esetlegesen működik a közelségérzékelő, és így az arcommal akaratlanul is kihangosítom, tartásba teszem, némítom, akármi - korábban nem volt ilyen probléma
- gigalassú a teló minden funkciója, ha rányomok a Beállítások menüpontban vmire, akkor is képes gondolkodni, ugyanígy képernyőváltásoknál, vagy kvázi bármilyen app elindításánál - korábban nem volt ilyen probléma, a telón 11GB szabad hely van
- SpeedTest mérés alapján tudja a szolgáltatói sávszélt, mégis, minden böngészővel lassú az oldalletöltés, frissítés
- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll
- újkora óta lila minden esti kép, de ez nem érdekel különösebben. -
Független m7 már kapott frissítést
-
n6230i
tag
válasz
B3ny00 #33732 üzenetére
Hangszóró probléma nekem is volt - cserélték. A kamera lilulás pont a sötét részeknél jön elő, szintén volt - cserélték. Nekem még kijelző hiba is volt - azt is cserélték. Így lett összességében kb. egy oldalnyi alkatrész csere, de nem cserélték m8-ra (nekem nem is baj).
-
B3ny00
aktív tag
válasz
Juliuska #33730 üzenetére
Hat alig hallani valamit telefonálás közben. Felső hangszóró nem szól , előtte recsegett. Folyamatosan pin kódot kér , fogja magát és egyszer csak beugrik a rész ahová pin kódot kell beírni , melegszik kikapcsol gps közben. Most olvastam előttem szólót erről hogy a kamera belilul na szerintem ez is van nálam. Sötétebb részeknél szokott ? Ezek vannak kb. Amúgy szeretem nincs baj Vele ,régota Htc-t használok.
Még mindig kíváncsi vagyok mi volt az a probléma amiért cserélték ?!
-
B3ny00
aktív tag
Sziasztok, Nektek milyen hibával cserélték m8ra m7est? Vissza kéne nekem is vinnem m7est. Kezd minden féle baja lenni.
-
no more
veterán
Vajon jövő héten megérkezik a várva-várt nyalóka?
Az új értesítési rendszer nagyon-nagyon bejövős!
-
ferob
őstag
Ha valakit érdekel, akkor már van az új Lollipop alá Xposed és sok modul működik is legalább részben.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, eladó sorba került One-omról hogy lehet megtudni, hogy szolgáltató függő-e vagy sem? Másik sim kártya beletétele nem játszik, mert egész egyszerűen a környezetemben mindenki T-s. 2013 júniusában vettem, akkor valószínűleg nem független gondolom...
-
TheProb
veterán
válasz
CptAdamica #33717 üzenetére
én a nyalókával vagyok már így...
-
-
no more
veterán
Jézus, ez egy szörnyeteg lesz!
HTC One M9 Specs. Display: 5 inch Full-HD Processor: Qualcomm 810 Snapdragon Ram: 3GB DDR4 Memory: 32GB or 64 GB + micro-SD Slot Connections: LTE Cat 6 capable of downloads up 300Mbps and Uploads of 50Mbps, VoLTE, Wi-Fi, and Bluetooth 4.1 Rear Camera: 20.7 Mega-Pixels with Dual Led-Flash Front camera: 4 Ultra-Pixels OS: Android 5.02 Lollipop with the new HTC Sense 7.0 Sound: Boom Sound Battery: 2840mAh
-
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
M8nak nem sok hibája van, csak tudni kell használni az otát.
Attól meg pedig, hogy késik a frissités, semmi pára nincs, nem akkora prioritás ez.
-
Nuada herceg
őstag
Amerkia kapitány 2-ben is használnak pár HTC-t. M7 (ezüst, fekete), meg még 2 másik típust. Azokat nem tudtam beazonosítani...
-
TheProb
veterán
Most kezdtem el nézni az újra indított 24-et (sorozat) és jó volt látni, hogy végre valahol nem a hulladék, szarrá majmolt szifont használják, hanem ONE-t
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
Ha a 8X-es WP8.1 a követett út, akkor március, igen, de nem ez az év :-)
-
SeatLeon08
tag
Lollipop
Lassan túl vagyunk a magyar HTC által jelzett február közepi határidőn. Szerintetek mikor jön? Van egy olyan érzésem, hogy március lesz belőle. Még a független M7 tulajok se kapták meg itthon. Sőt, az M8-ra se jött ki hibátlanul.
-
I-S-T-I
tag
válasz
kirkri #33702 üzenetére
Tavaly kb. ilyenkor cserélték ki a One X-emet egy One M7-re. Akkor rákérdeztem a garanciára és azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy 1 év garancia van az cserélt telefonra. Aztán pár hónap után kíváncsiságból IMEI alapján megérdeklődtem a HTC ügyfélszolgálatán, hogy mennyi garancia van a telefonra és ott 2 évet mondtak. Úgyhogy szerintem ők maguk sem tudják, hogy mennyi garanciát vállalnak a cserélt telefonokra.
De én most azért bízok abban a 2 évben.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri #33702 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint te, bár nekem nem mondták az 1 évet, de sejtem, viszont ugye ugyanannyinak kell rá lennie, mint ami a cseréltre volt, tehát az én esetemben is 2 év.
De gondolom biztos át lehet rajtuk boxolni, ha erre kerülne sor.
Bár nekem 2x cseréltek m8-ra az m7esem, szóval lassan kijár egy premier előtti m9 kárpótlásként.
-
kirkri
addikt
válasz
yodee_ #33700 üzenetére
A te esetedben az eredeti két év hosszabb ideig tart, mint a csere utáni egy év, szóval nálad tiszta sor, hogy a vásárlástól számított két évig (plusz a szervizben töltött idő) érvényes a garancia.
Az én esetem már kicsit nyakatekertebb, egy másik típust aminek hamarosan lejárt volna a két éves garanciája, nem javítottak meg, hanem cseréltek egy új M8-ra. Itt azt mondja a HTC, hogy csak egy év van az új készülékre, de fogyasztóvédelmis fórumokban azt állítják hozzáértők, hogy ilyen esetben is két év kell vonatkozzon rá. Mivel sokkal jobban jártam a csere készülékkel, így nem keresem az igazam, elfogadom az egy évet. (Ráadásul nem is tartom meg, majd az új tulaj kijárja magának a két évet, ha akarja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest