- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Diokhan #32392 üzenetére
Pont az M8 volt inkább bukta, mert a kezdeti kamera dolgok megmaradtak. Mindenki várta a nagy csodát és belekerült ugyanaz a modul. Ez nagyobb csaldás sokaknak, mint próbálkozni valami új dologgal, mint az M7 esetében. Ezt belátták, javították a jelenlegi erősebb modelleknél már és az M9 annak fényében készül. (Persze azon nem kell majd meglepődni, hogy pl egy Samu S5 specifikáció szerűt kap, HTC-nél mindig egyel kisebb hardverre alapoznak)
A vérnyomásmérős, ujjlenyomatolvasós baromságok szerintem is fölöslegesek, de nem lepődnék meg rajta, ha kapna olyan dolgokat is, mivel lassan már az olcsóbb kínai telókba is belekerülnek. -
TechData
tag
válasz
Sukta 95 #32389 üzenetére
Factory reset (Gyári beállitások visszaállitása )...Hogyan?...hosszan kikapcsoló gomb...Újraindítás...majd tartod a kezed a Volume Down (le halkítás ) gombon...Majd megjelenik a Boot menu...(boot menüben a hangerő szabályzó gombokkal lépkedhetsz ) és ott a Factory Reset.(Főkapcsoló gombjával okézod le).
Ha továbbra is fenn áll a hiba,akkor szerviz és ott bevizsgálják a készüléked. -
-
BenHans
addikt
Nekem is itt lapul a Desire a fiókban (amoledes öreglány).
Igazából én is örülnék ha megmaradna egy kivételes gyártónak a HTC és nem megy a tucat után. De abba is belegondoltam most hogy ha ők tennének pulzusmérőt a telefonba akkor az lehet nem mérne egymás után kb 30%-os eltéréssel mint az S5, mert hát az tényleg csak vakítás vagy fél perc alatt lefutottam egy kilométert. Nem is tudom melyik reálisabb.
Eddig az érződött a szofton is hogy foglalkoztak vele, nem pedig az az elv hogy összehordjuk legyen csilli villi vakítson mint állat és legyen sok bloatware amivel vagizni lehet, és nesze paraszt, mert eladja a brand meg a marketing a sz@rt is.
Szóval szerintem minden jöhet csak ne úgy, hanem szokásosan igényesen.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Pr3ciSioN #32394 üzenetére
Amit leírtál, már vártam valakitől
Tény, hogy a legtöbb embernek a mai világban a szemét kell. A felesleges marhasággal viszont megintcsak a másik oldallal röhögtetnék körbe magukat, azok meg mi vagyunk. Bízom benne, hogy a hTC-nél megmarad az józan ész és a helyes irány.Mondjuk én az M7 kameráját sosem tartottam gyenge pontnak. Amíg Full HD kijelzőn nézem és nem zoom-olok, addig nem látok bajt. Ha meg valaki a legapróbb részletekre kíváncsi, az ne telefonnal kezdjen el fotózni, nemde?
Talán az éjszakai fotózás egy kicsit a gyengéje.
Nekem is megvan a Dézim a mai napig. Szegény már nagyon leharcolt, mármint nem külsőleg. Minden baja van, totál meghülyült már mára
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Ununqatrium #32393 üzenetére
csak az baj hogy az olyan ember aki még nem használt hTC-t nem tudja hogy mire értik azok az emberek akinek az van. Sokaknak csak a lényeg hogy amit már előttem is írtak , hogy van benne : pulzus mérő , vércukorszint mérő , ujjlenyomat olvasó stb.Ők csak annyit látnak hogy húú de jó ezt is tudja a telefon meg azt is tudja a telefon és az milyen f@sza pedig jó ha az életben 1x fogja ÉRTELMESEN használni azt az adott dolgot mert javarészt csak a vagánykodás miatt fogja. Nekem az első hTC-m egy Hero-volt még kb 2011 vége felé ( Csamcsung Omniát cseréltem el rá
) és akkor már tudtam hogy innentől kezdve lehetőleg csak hTC. Egyszerűen van valami a a telefonjaikban ami elvarázsolja az embert.Meg van a Desire is a dobozában és mind a mai napig használnám ha nagyobb lenne a kijelző
mert azon a telefonon is valahogy még a műanyag is más mint a többi telefonon. Öröm használni. Most egy One tulaj vagyok és lehet elrontották a kameráját ( mondjuk az előd egy Nexus 4 volt és szerintem annak a kamerája anyám Zte Kis Plus telefonjával vetekszik) , nem lehet cserélni az akksiját meg persze a micro sd-t is kihagyták de valahogy mikor ránézek a telefonra ezeket eltudom felejteni. Eddig aki látta a telefont a környezetemben egyből elkezdte nyomkodni de nem úgy mint egy Samsungot vagy Lg-t avgy Sony-t mert láttam rajta hogy őt is lenyűgözi és örömmel töltött el hogy az enyém a telefon nem az övé
tényleg egy kicsit a marketingre kellene ráfeküdniük és akkor vissza térhetnének ismét a csúcsra. Én drukkolok és akit tehetek rábeszélek egy hTC-re
-
Diokhan
addikt
válasz
CptAdamica #32391 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ha versenyben akar maradni, akkor muszáj lesz valamit kitalálni! Az M7 elég nagy bukta lett a kamera miatt, az M8 ezt valahogy ellensúlyozta, de ha továbbra is versenyben akar maradni akkor valami igen nagyot kell dobnia...!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Klaus Duran #32387 üzenetére
Azért remélem az ilyen pulzusmérő, vérnyomásmérő, vércukorszintmérő, ujjlenyomat olvasó marhaság nem kerül bele.
-
Sukta 95
aktív tag
Az ellen mit lehet tenni, ha 15% alatt randomra merul a toltottseg?
-
ferob
őstag
válasz
Klaus Duran #32387 üzenetére
Még az a szerencse, hogy a HTC-nél sose találnának ki ilyen csatornafedél hangszórórácsot, a másik gyártónál is ez a telefonok legrondább eleme.
-
Dual kamerát lefelejtették róla.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Klaus Duran #32376 üzenetére
Remélem hasonlóan gyönyörű lesz. Nagyon várós.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32381 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok már. Mindig különleges és csodaszép telefonokat csinálnak! Legalább is még nem volt ember, aki nem csodálta meg az M7-em.
Olyanok ezek a telefonok, mint egy plusz ruhadarab! Stílusosan és elegánsan öltöztet!
-
no more
veterán
válasz
Gyönyörű! Remélem a HTC is nézegeti ezeket a képeket és a sok koncepcióból összegyúr egyet!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Instant vétel lenne
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Ez szép darab! Melyik típus ez?
-
Nem is lenne rossz.
-
HUTCHDB
nagyúr
no sikeresen lefutott a script.
nem tudom mi volt a gond.
letöröltem a pc-ről a most kb. 2 órája letöltött firewater-t, mini sdk-t, drivert, stb., majd újratelepítettem mindent elölről.
azonnal lefutott a script!viszont:
emiatt meg
viszont kiderült, hogy ez ezzel a módszerrel nem fog menni...
ez van!
köszi a segítséget mindenkinek! -
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #32367 üzenetére
Nem fut a Sync Manager és csak a HTC driver van felrakva? Más telefon szoftvere nincs felrakva a gépre és nem kavar be?
Internet akkor biztosan be van állítva a készüléken és amikor nem fut le a firewater, akkor meg tudsz nyitni bármit a böngészőben?
Az USB hibakeresés gondolom alapból be van kapcsolva, de azért megpróbálhatod, hogy kikapcsolod, majd újra vissza.
A root hozzáférés akkor rendben van? Az adbd is elérhető root hozzáféréssel?
Az USB port 2.0 és nem használsz hub-ot, valamint közvetlen alaplapi USB portba dugod a telefont?
Képernyőzár bármilyen formában akkor nincs jelen a készüléken?
A legfrissebb android eszközöket használod?
Tűzfal vagy bármi más van a gépen, ami esetleg gátolhatja a működésben? -
HUTCHDB
nagyúr
szerintetek az itunes bekavarhat?
nincs más telefonnal kapcsolatos program a pc-n, már csak erre tudok gondolni. -
HUTCHDB
nagyúr
nálam nem megy az istennek sem, vagyis nem fut le a script!
nem értem miért.
minden rendben van, a parancsokat már vagy 20x megadtam, de amikor a firewater -hez érek a parancssorban egyszerűen nem csinálja a dolgokat...
most visszamentem 2014.02. havi cm-ig, de ezzel sem.
már letöltöttem a firewater-t is újból, de semmi.(#32365) Diokhan !
semmi bántás nem volt, pláne részemről sértődés.
kicsi ez a htc-s közösség ahhoz, hogy egymásnak ugorjunk félreértések miatt...
minden ötlet, tanács jól jön, ha valaki kicsit másabb problémába ütközik! -
kirkri
addikt
válasz
Diokhan #32365 üzenetére
Nem vette szerintem bántásnak.
Az M7 topikban hozzászóló emberkék nagy része egy-két éve még a HOX topikban tevékenykedett, csak átnyergeltek az újabb típusra.
(jó részük pedig már az M8 topikban aktív mostanában) Mivel jó telefon a HTC, így a tulajdonosok hűek maradnak a márkához.
-
Diokhan
addikt
Értek én mindent
-
kirkri
addikt
válasz
Diokhan #32360 üzenetére
Nem gondolom HUTCHDB fórumtársat kezdőnek a témában.
A HOX topikban sokan az ő útmutatása alapján álltak neki custom ROM telepítésnek. -
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #32361 üzenetére
Nincs ilyenről szó, működik bármilyen HBOOT verzióval, ha már nyitva van a bootloader.
A temproot az, ami nem működik magasabb verziónál, de az alapból a zárt bootloader-rel rendelkező készülékeknél számít, ahol a garancia megtartása a lényeg, ezért ott csak a SunShine a megoldás.Amiről szó van az az, hogy nem minden telefont képes S-OFF-olni a firewater, de ahhoz el kell indítani és végig kell futtatni, hogy ez kiderüljön, mert ki fogja írni.
Ezekben a ritkább esetekben lehet használni a SunShine fizetős S-OFF módszerét. -
Diokhan
addikt
-
Gee_-
tag
Valaki használja ezt az appot az SMS kezelőnek?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messagingÉrdemes lecserelni a gyári htc appot erre?
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #32346 üzenetére
Nem akar futni?
Mutasd, hogy hogyan csinálod és mi történik.Nem használsz USB hub-ot és képernyőzár sincs beállítva a készüléken?
(#32349) csacsi67: Egyáltalán nem szükséges, sőt ahogy nézem, ő a 3.62.401.1 verziójú gyári mentést rakta fel a telefonra, azzal én személy szerint már azt sem tudom, hogy hányszor futtattam a firewater-t gond nélkül.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #32335 üzenetére
Ha normálisan fent vannak a driverek fel kell ,hogy ismerje. Arra figyelj hogy bootloader modban ls rak még feel valamit.Valamint ott nyomd meg a bekapcsolo gombot hogy a fasboot menü eltünjön majd vissza jöjjön. Természtesen a htc driverek felrakásánaál tüzfal virusirtó ki legyen kapcsolva.
-
HUTCHDB
nagyúr
tudtok azzal segíteni, hogy hogyan tudnám a telefont adb-ben felismertetni?
az istennek nem megy.
már mindent csináltam, ami eszembe jutott.... -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #32323 üzenetére
Pedig valahol olvastam, hogy a 808-810 fejlesztői verziói/prototípusai már kikerültek azokhoz a gyártókhoz és egyéb fejlesztőkhöz akik igényelték.
Szerintem jövőre már mindenki meg akarja lépni a 64bitet, persze nem valós életbevágó szükségletek miatt hanem a verseny miatt. Ezért gondoltam hogy a felső közép 610-615 esetleg a csúcskateg. meg 810. A 808-at nem tudom hova tenni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
Kérdésem lenne...
Hozzám került egyik barátom által napokban vett one-ja.
HTC_32-es cid-je van, de csak Telekomos kártyával megy.
A 32 -es cid nem gyári függetlent jelent?
Vagy akkor az lehetséges, hogy s-off-al át lett írva a cid?
Mondjuk ezt azért nem tartom logikusnak, mert most 1.57-es hboot van rajta, és unlocked, tampered felirat. -
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32326 üzenetére
Extreme Digital? Náluk sok készülék akciós most amúgy is.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32324 üzenetére
T-Mobile!
Mi mindig elsőként kapjuk.
-
CptAdamica
veterán
Hol vagy hogyan érdemes amúgy venni telefont, hogy elkeruljem a mostani állapotot, miszerint utolsóként kapom meg a frissiteseket?
-
CptAdamica
veterán
Ez mind jól hangzana, ha valóban hasonló megjelenés/paraméterek lennének. Gondolkoztam, hogy jövőre megválnék az M7-től, tavasszal lesz 1 éves a telefonom, akkor még el is lehetne adni normális áron.
-
csacsi67
addikt
válasz
Klaus Duran #32319 üzenetére
Meg.
-
-
BenHans
addikt
válasz
CptAdamica #32316 üzenetére
Úgy kéne ahogy enginev3.0 írta. De voltak olyan hírek hogy lesz M9 Prime és az előbb jelenik majd meg mint az M9 és az M9 Mini, aztán nem tudni mi igaz belőle.
Amit én várok: M9: 5-5.2" QHD-Snap810-~3400mAh akku-jobb kamera ami megközelíti a konkurencia megoldásait + OIS-boomsound with bose-HD mic
M9 "mini": max.4.7" FHD-Snap610/615-min.2400mAh-jobb kamera(hiába 13Mpx lehetne jobb) + OIS-boomsound with bose-HD micMeg persze mindkettőnél a tökéletes minőségű gyönyörű készülékház, Lollipop és a szükséges nyalánkságok.
És ha már a BOSE is beszáll a boomsoundba akkor mellékeljenek valamilyen BOSE fülest.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #32316 üzenetére
Március, MWC, megjelenés Május
Tavaly május első hetében jött az m8Én már minimális infónak is örülnék, képnek meg mégjobban
-
CptAdamica
veterán
Szerintetek mikor fog érkezni az M9?
Most valami oknál fogva nagyon rápörögtem, szerintem ő fogja váltani a szép M7-met, ha nem szúrják el.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32306 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget!
(#32311) lolwut1: És neked is!
-
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32310 üzenetére
ferob:
Diokhan: Sok örömet hozzá!
De akkor Te azok közé tartozol akikkel az alma eléggé kiszúrt azzal hogy a normál i6 is nagyobb mint a One. Okos ötlet lenne tőlük ha jövőre lenne az i7 és i7Plus mellett egy i7"Minus" is olyan 4-4,3" körül...
Én várom tovább az M9-et meg az M9 minit. Utóbbit leginkább azért mert ha párom is vált M7-ről, ami épp hogy rendben van neki méretileg, akkor az M9 már nem lesz rendben, így nagyon remélem hogy az M9 mini is előrelépés lesz az M7-hez képest max. 4.7"-on.
-
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32307 üzenetére
Na és ha szabad kérdezni, mik az alternatívák, mi lesz helyette?
Ha jól rémlik azért váltanál mert túl nagy. Akkor Z1C és majd esetleg egy One M9 mini vagy Z3C és ha megtetszik az M9 mini akkor csere? Vagy mindegy melyik gyártó nem kötődsz annyira a HTC-hez(vagy nem fogott meg annyira) csak legyen tökéletesen az igényeidre szabva?
szerk. Az aláírásodat se felejtsd el cserélni
-
Diokhan
addikt
Na megváltam a one-tól
Egyik szemem sir, masik nevet
-
no more
veterán
Van olyan, aki használja a gyári billentyűzetet huzamosabb ideje? Az nem szokott lagolni? Még a Fleksy-t néztem, arra is azt írták, hogy olyan, mint a Swiftkey... Gyors gépelésnél hajlamos megadni magát és elkezd akadozni, lagolni. Szóval marad a gyári Sense billentyűzet (ami elvileg a Touchpalra épül, ha jól tudom, ami szintén nem rossz app).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest