-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Nem egészen.. a Sense 5el-is csak javult a rendszer sebessége. Bajok még Android 4.1 alatt voltak főleg, ott is inkább csak az első verzióknál, amíg ki nem vették képernyő lapozasok speckó effektjeit. A Sense5 azért még dobott a sebessegén. Nem tudom te mit használtál, de nekem még az van a kezemben, amiről ezt a hsz-t írom
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nuada herceg #29107 üzenetére
Nem a QHD miatt akadozik, hanem a UI optimalizálatlansága miatt. Ráadásul nem csak akadozik, laggol is.
Erre az S805 sem lenne megoldás sajnos. Hiába van jó áron, nekem M8 kell -
-FreaK-
veterán
Ha érdekel valakit, pénzügyi elemzés a HTC helyzetéről:
Feltámad a HTC? - Jönnek az új "kütyük" - Portfolio -
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Én One X-en használom, de nekem a frissítés előtt is lassú volt, ezért két hete elkezdtem megint a Sense billentyűzetet használni. Igaz a predektív tényleg közel sincs az SK-hoz sajna. Viszont a frissítés óta én nem vettem észre számottevő lassulást, jobban mondva ugyanolyan akadozós mint előtte
szerk.: nekem egy mp. alatt jön fel a bill. a szövegmezőre nyomva, csak akkor lassú mikor elöször használom aktiválás után.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Ununqatrium #26877 üzenetére
Szerintem meg az M8 a szebb, jóval igényesebb a kinézete. Ez, a színek miatt kicsit ilyen játék telefon benyomást kelt bennem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Reddevil84 #26224 üzenetére
??
Ezt tudom. Ha GO+ csomagban veszed, akkor 6000Ft a havidíj, ami nekem még épp beleférne, viszont nem tudom egyben megvenni, részletre szeretném, de ezzel a csomaggal nem lehet részletre venni. Így már érted?
Min. a Red basic csomag kell a részletre vásárláshoz, de az meg havi 10k. -
-FreaK-
veterán
válasz
Derrewyn #26198 üzenetére
Egy apró kiegészítés: Vodánál csak a havi min. 10e-es előfizetés mellé tudod részletre venni. Én nem szeretnék ilyen előfizetést, mivel havi 5-6e bőven elég, úgyhogy náluk csak egyben vehetném, azt meg nem tudom/akarom (persze tudom, ez egyéni soc. probléma).
Telekomnál meg lesz sötétszürkében, szal meg vagyok lőve :/
-
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #25713 üzenetére
Na, látod én is így vagyok vele
Két éve a OneX-re még kiadtam azt a 105-öt (kamatmentes részlet), de azért majd a dupláját már erősen sajnálom egy "telefonra". Mindenképpen megvárom hogy a Telekom milyen ajánlatot ad az új előfizetésemmel, de félek hogy így is sok lesz. Még mindig naponta változik, hogy vegyem/ne vegyem
-
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #25708 üzenetére
Irigyellek, sajna nem sikerült kijutnom
Ilyen hullámvölgyeim vannak mostanában, egyszer meg akarom venni, egyszer inkább azon vagyok hogy várok még egy évet.. valszeg ha élőben is megtapizom, rögtön eldől hogy vegyem
Ez a május első hete ez hivatalos infó? -
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #24346 üzenetére
Miért szidják/szidjátok annyira a HTC billentyűzetet? Nekem jobban tetszik a nagy gombok miatt mint a Swiftkey, igaz annak szótárát és a prediktív engine-t nem tudja pótolni.
Nekem is most van telóváltási időszak de nálam a gyenge kamera és a nagy káva ellenére sem tud más meggyőzni a HTC ellen. A Z2 még talán jó is lenne, de az UI valahogy kinézetre nekem a közelébe sem ér a Sense-nek (ahogy a többi gyártóé sem). Valamint azt hiszem hogy idén is a HTC viszi el a "priméumság" díját a készülékek között (számomra legalábbis).
-
-FreaK-
veterán
Gyak. az összes nagyobb oldalon.. épp ezért gondolom hogy a Mobilaréna azért egy ilyet nem szabadna megengedjen magának.
Más: A sima, nálunk hivatalosan forgalmazott One-ban van LTE? Vagy az csak az amerikai modellek kiváltsága? Vagy hogy is van ez? Azért kérdezem, mert gondolom az új is ugyan így lesz.
-
-FreaK-
veterán
Valami elképesztő, hogy a Mobilaréna stábja még mindig nem rakott ki hírt az új One-ról.. még az Index is megelőzte..
Gyalázat..Szerintetek van értelme írnom a Telekomnak, az új One érkezésével kapcsolatban, vagy még úgy is csak elhajtanak valami "copy paste" dumával? szerk.: írtam is nekik
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
S-OFF után lehet olyat csinálni a készülékkel amiről itt nem szabad beszélni és a szolgáltatókkal kapcsolatos?[link]
Konkrétan ezt a hirdetést néztem és az érdekelne, hogy van-e buktatója a dolognak pl. garancia ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest