- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Ki gondolta volna hogy a III. vh. az aksikról, Amperekről, és töltőkről fog szólni és Ohm bátya lesz a rettegett Führer. És ráadásul az én [hsz-em] robbantja ki...
Azt én is tudom, hogy microUSB-s a töltő, csak nem tudtam hogy amperban megegyezik-e a Desire és a One töltője. De úgy nézem hogy megegyezik. Szóval ez OK!
Viszont tuti hogy jól működik ez a töltő, amelyiket én hibásnak mondtam? Csak mert a másik töltő közel egyenlő töltöttségről, 2% híján fullra töltötte az egyik telefont míg a másik a szóban forgó töltővel még fele annyit sem rakott bele. Meg az hogy egy ideig tölt rendesen, utána meg belassul a folyamat, és így kb 5óra alatt töltene csak fel a készülék.
Próbálgassam még a töltőt, vagy inkább ne? Tehet kárt a telefonban?Kocsó:Na végre. Gratula!
Engem is érdekel már hogy hogy sikerült őket jobb belátásra bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő