- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29231 üzenetére
1-2 optimalizálás játék terén, de igazából a tegra exkluzív csilivili tudást később bárhol belehetett kapcsolni és jobban mentek máshol, ezért is szégyen... Tudod, hogy a tegrától eltekintve nagyon szerettem (volna) a HOX-ot
Felépítésre se egy nagy innovációk a következő szériák, csak dupláznak, tripláznak, meg kisebb a csíkszélesség és kész. Még a Tegra 4-es MI3-nál is látni videón, hogy az is akad, K1 úgyszintén, egyszerűen rossz alapra építkezik az nvidia (T2-es P990-et is használtam, az is lagolt). Attól, hogy Antutubetyárok lesznek meg gyors egy app még akkor is megőrülsz a lagtól
Amikor már Asus-ék és Google-ék se tudnak mit kezdeni ezzel, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg valami baj van vele.(#29232) s3nsitivity: Sense 4 is lagolt, ez a tegra nyavajája (4.1-nél jött helyre, hogy visszabutították a Sense grafikai elemeket és megnyúlt az áttűnések ideje picit). Ugyanígy ahhoz képest hasított egy CM rom, de ott is voltak döcögések.
(#29238) Bdanyy: ez sajnos ilyen lett, nekem is hiányzik, praktikusabb volt úgy, hogy egyből lőhetted a videót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged