- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Grecky #12052 üzenetére
- Az értesítési sávban csak legfeljebb 3 ikont jelenít meg, utána egy pöttyel jelzi, ha van még több értesítés. És ezt tudtommal át sem lehet állítani, egyelőre még Good Lockkal sem.
- Első lehúzásra nem jön elő a gyorsbeállítási panel, csak az értesítések. Kell még egyet oldalra is húzni a beállításokhoz. Ezt szerencsére át lehet állítani a panel beállításokban. -
Grecky
senior tag
Első blikkre eddig jó az ONE UI 7 rendszer, kicsit fluidabb is.
Amik nem tetszenek:
- widgetek rondábbak, de meg lehet szokni
- widget betűméret nagyon pici, erre van megoldás mondjuk
- widget átméretezés elég furán működik a gyári widgetekkel
- fényerőt mintha máshogy kezelné
- ujjlenyomat olvasó nekem picit rosszabb lett
- animációk kicsit lassabbak, nekem emiatt pl kamera appból kereső módban - ami 60 Hz ugye - kilépve a homera, laggol (120Hz-re visszaváltáskor)Amik tetszenek:
- fluid rendszer
- now bar
- új gyorsbeállítási panel
- nagyobb, jobban olvasható felugró értesítések
- új alkalmazásváltó
- új AOD
- akksi idő jó
- melegedést nem tapasztaltam -
Grecky
senior tag
Nálam is jön.
-
MadMancs
veterán
Valóban. Na kíváncsi leszek S24U hoz képest mennyire kopaszították meg OneUI 7. Már S24U se kapott meg mindent.
-
Úgy tűnik, hogy csak megérkezett OTA is
-
Fairy34
újonc
Én felraktam,megy szépen de amikor egy alkamazást a háttérbe rakok és bejön a kezdőképernyő akkor mintha villogna a kép. Úgy emlékszem ez nem volt az elozo verzion vagy csináljak Gyári beállitást?
Eddigi legjobb Samsung telefonom ez,és egyben az utolsó használt dolgom is.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Gabeszka 80 #12042 üzenetére
Akár még reális is lehet bontatlanul.
120 körül vannak a használtak.
Én is annyiért vettem tavaly egy regalaxy programban felujitott példányt. -
rstwingo
tag
megjelent Fotan az One UI7 A15 frissités
[link] át kell nevezni update.zipnekAdb-n keresztül sideloaddal lehet feltenni ( adb sideload update.zip )
A legutolsó 6.1-s rom kell hozzá G998BXXSEGYA2/G998BOXMEGXL2/G998BXXSEGXL2Most tettem fel még, igy info még nincs
-
MadMancs
veterán
válasz
Gabeszka 80 #12036 üzenetére
Jó eséllyel aksicserével kellene kezdeni, lassan 3 éve nem gyártják. Egy minimum 2 eve csontra merült LI-ION akksi már kuka.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Gabeszka 80 #12036 üzenetére
Bontatlan?
Attól függ mennyiért vennéd.. -
Gabeszka 80
újonc
Sziasztok bontatlan s21 ultrát érdemes még venni így 2025 be jó áron? Vagy esetleg már újabbat?
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte #12034 üzenetére
Ezt a "cikket" kb megjelentették már ugyanezen tartalommal kb 3-4x. Semmitmondó klikkvadász.
-
-
KTibxx
aktív tag
Megerősítették:
Android 15 frissítés [link] -
hzsolee
őstag
válasz
balint18 #12030 üzenetére
Amúgy igen... vannak árak. Egy másik pacáknak szintén vizes sztori volt. Ő meguszta annyival, hogy a hangszóró döglött meg. Elvitte valami szervízbe, de nem szedték szét valami ultrahangos tisztítás volt... nem lett jó. Aztán a hivatalos magyar szervíz olyan árat adott, hogy az új telefon nem került annyiba. Elvileg ők sem nyúltak hozzá de egy tizesért adták vissza. Aztán a vége az lett, hogy vettünk hozzá hátlapot (a ragasztó miatt) meg a hangszórót. Egy ötösből megvolt, én nem kértem érte semmit ☺️
Ja ez valami Huawei honor volt... -
hzsolee
őstag
Üdv!
Nincs valakinek pókhálós kijelzője ultrához? Mondjuk nyilván aki cseréltetett nem őrizgeti a törött kijelzőt. Kollegámnak vízbe esett és a vízállóságával ellentétben beázott. Legalábbis némi víznyom volt benne... A kijelző azért gyanús mert a vízből kivéve még működött, de aztán sötét lett a kijelző. Viszont wifire csatlakozott, üzeneteket megkapta, viberen is kicsengett, teljesen úgy viselkedett mintha minden rendben lenne.
Szóval feleslegesen nem adna ki sokat rá, de ha egy olyan kijelzővel ki lehetne próbálni ami igazából működik legalább annyira, hogy némi képet adjon akkor lenne értelme új motyót venni hozzá...
Ha van valami ötlete valakinek kérem pm-ben írjon már rám.
Köszönöm -
Szpisti
addikt
Már nem kell sokáig várni: [link]
-
MadMancs
veterán
Hogy a motorháztető alatt mi van azt nem tudható pontosan. És szerintem nagyobb a hype mint amennyit érdemel. Külsőleg nekem tetszik, vannak újdonságok, főleg AI funkciók. De már az a hír járja hogy S24 se a full oneui 7 et kapja meg mert gyenge a hardver. Szóval nem tudom mi várható S21 esetében.
De az biztos ha így haladnak előbb jelenik meg stabil android 16 (már 3. Bétánál járnak , nyár eleje a tervezett stabil) mint Oneui 7.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte #12018 üzenetére
S24U ma kapta meg beta 4 et. Pár perce dobtam fel.
-
Na, mi a hír az android15 és OneUI7 átállásról?
Ez itt az aláírásom helye.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
lionshamlet #12016 üzenetére
Hát megérdemelné (mondjuk bármi lehet még)
-
KTibxx
aktív tag
Nem újdonság: [link]
-
-
Szpisti
addikt
válasz
MadMancs #12009 üzenetére
Itt a negyedik béta, szerintem még odébb lesz a végleges...
-
MadMancs
veterán
Ha elkészült már.
S24U is beta3 on van még. Ha kész a final ki szoktak dobni a hivatalos megjelenés előtt bétázoknak.
De egyenlőre síri csend. Március végéig írta Samsung hogy meglesz. Nem tartom valószínűnek hogy S21 prio lista elején lenne tekintve hogy utolsó főverziójával 1 év múlva leveszi róla kezét Samsung. -
doooo
veterán
válasz
Szpisti #12005 üzenetére
Csak az Android 15-ös főfrissítés után lehet ilyen. Persze mivel az valószínűleg megérkezik a hónap végén... nincs messze ez a dolog. Egyébként tekintve, hogy az S20-széria biztonsági támogatása meg lett hosszabítva egy évvel, így is lehetséges, hogy még két évig jönnek a frissítések.
Ja és azért milyen publikáció már az olyan, ami ezt leírja a cikk végén:
"Jelenleg nem egyértelmű, hogy a gyártó ki fogja -e adni az Android 15-ön alapuló One UI 7-et a Galaxy S21-ekre az elkövetkező hónapokban vagy sem"
Az Android 15 *a* OneUI 7 a Samsungnál. Nincs két verziója, máskülönben már 3 hónapja az menne a mobiljainkon. -
Szpisti
addikt
Hát ez is eljött: Újabb Galaxy telefonok frissítését ritkítja meg a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Sansung s21 ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest