- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
#33101952 #13446 üzenetére
Vicces, nekem sokáig ezek fel se tüntek, és nem tudom hol hallottál olyat, hogy könnyen kopna, neke volt iPhoneom és állíthatom, hogy a One 10x strapabíróbb, már többször ejtettem le, és gyakorlatilag semmi baja, csodával határos modon a fémburkolata érintetlen 1 kissebb karctól eltekintve. A One sokkal jobb minőségűbb, mint az i5. Ha nekem nem hiszel akkor youtube on nézz meg egy i5 v One droptesztet.
Szoftverrel sincsenek gondok, én spec. nem találkoztam ezzel az elvörösödéssel kamerán, igaz az ISO-t beállítottam, nem auton van.
Ha már i5-m lenne lehet én se váltanék, már csak kényelmességi okokbol, de ha választanom kéne a 2 telo között, akkor 100% hogy a One lenne a jobb döntés.Visszatérve, valaki nem akar válaszolni a kérdésemre? (#13445)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest