- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Chrome böngészőben (asztali gépen) az uBlock Origin kihalása után átálltam a Lite verzióra, de nemrég megvettem az AdGuardot. Alapvetően meg vagyok elégedve (bár nem ritka, hogy szándékom ellenére ki van kapcsolva a blokkolás), de egyre jobban zavar, hogy egyes hírlevelekben olyan hirdetéseket látok, amelyeket az uBlock eltüntetett, és nem találok olyan beállítást az AdGuardban, amivel ugyanezt az eredményt el tudnám érni.
Ezek nem Google hirdetések, hanem a hírlevél küldőjének anyagai, a böngésző kiegészítő (Assistant) nem tud vele mit kezdeni. Mutatom a különbséget két képen, van-e valakinek ötlete a megoldásra (van-e egyáltalán)?
Így néz ki az említett email AdGuard (nem)blokkolással, így pedig akkor, ha működik az uBlock.
-
patex1983
őstag
válasz
GoodSpeed #987 üzenetére
Ja, hogy azt szeretted volna kifejezni, hogy csak az Adguard app-nak van megadva az engedély.... A korábbi hsz-ed félreérthető volt, hogy az "Adgurad oldaláról".
Nálam az Adguard-nak sincs megadva ez az engedély, mert miért is lenne, ha hivatalos tárolóból telepítettem -
-
Biztonság és adatvedelem, további biztonsági beállítások:
Csak addig az Autoblokkoló is off-ba. Utána meg vissza. -
válasz
patex1983 #983 üzenetére
Az Adguard hivatalos oldaláról frissíti. Nekem is Samsung telefonjaim vannak, csak az Adgurad oldaláról van megadva engedély, hogy frissülhessen, semmi biztonságbeli probléma nincs vele, megbízható forrás, de frissítheted majd a Galaxy Store-ból is, oda is fel fog minden bizonnyal idővel kerülni.
A Google a Google Play-ből eltávolította, mert annyira hatásosan nyírja a reklámokat. Sőt Youtube-ról is levakarta a csatornámról.
#984robag93: Ha másként nem megy, vedd fel a kapcsolatot az Adguard támogatással. Nekem sok éve az Ubisoft-nál volt hasonló élményem, meg az EA-nál, mind a kettővel fel kellett vennem a kapcsolatot. Azóta telefoncserénél mindig gondokodom róla, hogy időben költöztettesem át.
-
patex1983
őstag
válasz
GoodSpeed #982 üzenetére
Hát eléggé érdekes.... Én a Samsung Store-ból telepítettem az Adguard-ot, most az app-ba belépve írja, hogy van új verzió (4.10), viszont a jó ég tudja honnan akarja frissíteni, ugyanis az ismeretlen alkalmazások telepítése nálam le van tiltva és így nem is frissíti az app-ot. A Samsung Store-ban is 4.9.5 a legfrissebb verzió....
Emiatt én tuti nem fogom engedélyezni az ismeretlen forrásokból való telepítést.... Gondolom a Store-ba is fel fog kerülni az új verzió és akkor majd onnan frissít.... -
-
vacs
veterán
Kérdezd meg az Android alkalmazások topikban is.
-
robag93
aktív tag
Telefont váltottam és Google Authenticatorból eltűnt az Adguard, így nem tudok belépni. Ilyenkor mi a teendő?
-
vacs
veterán
10+ éve használok AdGuard Android verziót lifetime licenszel.
Azt vettem észre, hogy olyan dolgokat is blokkol, amit nem kéne!
- Telekom app-on belül a Moments fület:
(csak a moments, az app többi része működik)
- otp smartbank appban nem lehet utalni, ha be van kapcsolva az adguard:
(múlt héten 2 napig próbáltam utalni, de mindig hibát írt ki, otp topikban másnak nem volt baja, ekkor jutott eszembe, hogy kikapcsolom az adguard-ot és láss csodát, sikeres volt az utalás)
- Lidl plusz appban nem lehet régiót váltani, ha be van kapcsolva az adguard
- volt még más is, de most nem jut eszembe ...Néztem az adguard beállásokat, de appokat nem lehet whitelist-re tenni!
Ti nem tapasztaltok ilyen bosszantó hibákat? -
Egy hónap használat után:
Telefonon legalább 10% sávszélt megtakarított, szóval már ezen nyertem és úgy néz ki hogy így hamar vissza is fogja hozni az árát mivel nem kell drágább mobilnetcsomagra válltanom. Le szokott fogyni a mobil net keretem erre hóváltás napja előtt egy nappal írta hogy még 10% van! Persze nem lehet hinni a saját mérőjének mert ott baromságok vannak de az teljesen valós hogy egy hónap alatt legalább 1GB mobilnetet reklámok zabáltak le nálam.
Kilépked folyamatosan de meg lehet szokni hogy néha bekapcsolom.
Gépen néha rá kell nézni de nincs vele nagy baj.
Szerintem megért 7eft-ot az akciós családi csomag (9 eszközös), csak két gépre és két mobilra raktam fel eddig. -
-
válasz
MasterDeeJay #973 üzenetére
Androidon kilépked pár hónapja, ezt sokan tapasztaljuk.
Eleinte amikor kezdődött ez a jelenség a Windows is érintett volt, már jó ideje, hogy csak Androidra korlátozódik, nekem POCO X6 Pro 5G-n is kilépkedett (azt már eladtam) Android 15-ön is, most A54-nél (ez még Android 14-gyen van), és S24 FE-n is kilépked (pár napja megkapta az Android 15-öt). IPad 2025-öm viszont sosem lépett ki még nálam, valamint Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-n sem :
Pedig a FireOS is Android alapú.
-
Eddigi tapasztalataim:
Mobilon lassú és random módon bezáródik, ok tegyük fel nem kompatibilis (redmi note 10 5g) a VPN-t hálózat váltáskor eldobja (mobilnet/wifi kapcsolásnál). Kell vele foglalkozni de ha megy akkor valóban szűr. Beállítottam már az elején hogy ne altassa az appot de az is random ki be kapcsolódik. Céges wifin van vele baj, gondolom ott a tűzfal megfogja.
Asztali gyengébb gépen lassabb mint az adblock plus origin bár szűrésre rendben van. (i7 4720QM, 16GB ram...)
A másik gépemen random belassul új lapoknál, néha nem szűr és magától kilépked. De legtöbb esetben működik, ekkor a youtubeot is szűri (a korábbi adblock lite random módon hibákat csinált). Több óra netezés után volt vele pár hiba de összességében rendben van. -
válasz
MasterDeeJay #971 üzenetére
Igen, az nálam is fura. Ráadásul mindig ilyen volt. Korábban arra tippeltem, hogy megtippeli, hogy mennyi lett volna az adatforgalamo ha pl egy reklám videoblokkot átengedett volna.
-
válasz
GoodSpeed #968 üzenetére
Megtakarított adat kijelzése sajnos hibás, már 2GB-ot ír miközben átlagosan használtam a netet. Valós 200mb körüli volt mai napra, ebből persze nem tudom mennyi lenne blocker nélkül de biztos nem jó a kijelzés. https tanúsítványt is felraktam.
Asztali gépen valamiért kézzel el kell indítanom. Ha nem teszem akkor random működik pl gmailnél minden második harmadik frissítésnél blokkol csak. -
Kenderice
senior tag
Nekem van egy kis NAS-om, openmedivault fut rajta, azon van az adguard.
A routerben be van állítva, hogy a DNS kiszolgáló a NAS-on futó adguard legyen.
Így aki a netre csatlakozik az mind kiélvezheti az adguard hasznát.Esetleg alternatívaként pihole nem lehet jó? Az, vagy az adguard a hatásosabb?
-
robag93
aktív tag
IT noobként tudnátok javasolni segítséget (forrást) az Adguard jobb kihasználására? Szívesen megcsinálnám pl. routerre, hogy az egész család élvezhesse.
-
válasz
MasterDeeJay #967 üzenetére
Igen, ha nem korlátlan a mobilinternet, akkor pénzben is rengeteget meg lehet vele spórolni.
iPad-én kicsit másként néz ki a statisztika mint PC-n illetve Androidon: -
-
válasz
MasterDeeJay #965 üzenetére
Gratu
-
-
válasz
GoodSpeed #962 üzenetére
Nos Amazon Fire TV Stick 4K Max 2023-on:
Ami a az AdGuard leállás amit illeti, az korábban Windowszon is jelen volt, és Androidon is. Viszont Windowszon már nincs elég sok hete, iPadOS-en egyáltalán nem tapasztaltam, és Amazon féle FireOS-en sem. Viszont Androidon még mindig, bár már ott is sokkal ritkábban.
Android 14-et futtató Samsung Galaxy okostelefonjaim vannak és (A54 és S24 FE), azoknál még a 4.9-cel is elő-elő fordul. -
Amazon Fire TV Stick 4K Max-on:
csak a három opció közül egyik sem működik.
-
Jelenleg is akciós:
Most vásároltam újabb, ezúttal családi lifetime licencet.
-
Az AdGuard Pro bővítmény az iOS-eszközökön további funkciókat kínál, amelyek túlmutatnak a sima AdGuard Premium verzió lehetőségein. Például hozzáférést biztosít egyedi DNS-beállításokhoz, amelyek segítenek a hirdetések blokkolásában
Az AdGuard Pro néhány kulcsfontosságú előnyt kínál a Premium verzióhoz képest:
- **DNS-szűrés**: Az AdGuard Pro lehetővé teszi a DNS-szűrést, amely az egész eszközön működik, nem csak a böngészőben. Ez segít blokkolni a hirdetéseket és a nyomkövetést minden alkalmazásban.
- **Egyedi DNS-beállítások**: A Pro verzió lehetőséget ad arra, hogy saját DNS-szervereket állíts be, ami fokozott adatvédelmet és testreszabhatóságot biztosít.
- **Helyi szintű blokkolás**: Az AdGuard Pro helyi szinten blokkolja a hirdetéseket, míg a Premium DNS-szinten működikAz AdGuard Premium licenc általában nem érvényes az AdGuard Pro verzióra, mivel a Pro egy különálló alkalmazás, amelyet külön kell megvásárolni az App Store-ban. A Premium licenc az AdGuard általános funkcióinak bővítésére szolgál, de nem terjed ki a Pro verzióra.
Copilot
-
Helló, iPadOS-en fent van a licencet verzióm:
Viszont az App Store-ban van egy Pro verzió:
Ezt is fel kellene tenni? -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Asztali gépen chrome-ot használva a face nem működik megfelelően mióta feltettem a NAS-ra az adguard-ot.
Hogy lehet beállítani, hogy a facebookon ne blokkoljon semmit?Köszönöm.
-
unravel
őstag
adblock-tester.com
-
kaisers
aktív tag
Nincs valakinek megoldás a random leállásra?
-
Androidra új verzió:
-
-
-
Nálam két telefonnál csinálja, hogy pár naponta leáll, manuálisan kell az appot elindítani és olyankor mind a kettőnél egyszerre:
1. Samsung Galaxy A54 5G ( Android 14)
2. POCO X6 PRO 5G (Android 15)
Szóval még nem is az, hogy pl Android 15-tel lenne stabilitási problémája. -
csƵ
addikt
Üdv!
Tavaly megvásároltam a licenszet 3-4(?) eszközre. Főleg iOS-en használom, de azt kell mondanom, hogy szó szerint semmit sem ér. Felugró ablakok hada, itt PH-n is jönnek a reklámok. Mit rontok el? -
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #938 üzenetére
Nem. Nyilván az adguard hivatalos honlapján, stacksocial csak egy kereskedő. Másik kérdés: Nem veszik el, nem kell 30 napon belül aktiválni
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #936 üzenetére
Pedig ott van, bejelentkezel és a lincenses-nél találod
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, hogy akik a StackSocial (pár napja belinkelt) oldalról rendelték meg a családi liszenszt, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy hány eszköz használja a kódot, esetleg később törölni onnan az eszközöket? A weboldalukon nem találom, az AdGuard hivatalos oldalán gondolom nem kéne erőltetni
-
-
-
-
-
-
WayneGace
őstag
Sziasztok!
Youtube reklámok blokkolására jó megoldás az adguard? Tehát nem érzékeli, hogy blokkolót használok és engedi megnézni reklámok nélkül a videókat.
Ha igen, akkor élnék sopruk fórumtárs által belinkelt akcióval.
-
-
-
sopruk
senior tag
AdGuard családi csomag - Lifetime
Tavaly is itt volt akciós...
15,97 USD (80%) -
Ez is vicces:
Miközben:
-
-
-
POCO X6 PRO -nál:
Itt:
Az alkalmazásinaktivitást hiába kapcsolom ki, mindig visszakapcsolja. Valaki járt már így? -
Sanyi.mTs
addikt
AG home-nál mit kellene beállítani, hogy pl böngészés közben és a gyerek ingyenes mobilos appjaiban ne legyenek reklámok?
AG home alapbeállítások, otthoni wifi, ahol az elsődleges DNS a synology nason futó AG home.
-
robag93
aktív tag
Valahogy nekem sikerült a YouTube reklámokat kiszedni (appban), de a feleségemnek az istennek se tudom. Tipp?
-
HUNited
őstag
válasz
Viktor0610 #900 üzenetére
Bizonyos appok nem mennek vele (extended validationt igénylő appok és weboldalak). Ezeket jól be lehet konfigolni. Illetve FireFox-ban a fejlesztői beállításoknál engedélyezni lehet hogy használja az idegen certet (ez rejtett menü, a névjegyben kell nyomogatni a verzióinfót párszor és akkor jelenik meg). Csak ez miatt lemondani a HTTPS szűrésről 2024-ben, amikor már szinte minden weboldal is úgy megy, gyakorlatilag használhatatlanná teszi a reklámszűrést (csak a DNS alapú fog működni).
-
Sweet Lou 6
addikt
Én használom mobilon is a tanúsítványt, viszont pár alkalmazást kivétel listára tettem (pl. banki app, Spotify).
-
unravel
őstag
válasz
én használom. csak a mobilbank appnál csinált gondot. de ki lehet kapcsolni a https szűrést alkamazásonként.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Köszönöm a tippet
-
blueye
veterán
válasz
Igen, végül úgy látszik nálam is ez volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest