- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
megyeri #4676 üzenetére
De minek kell deaktiválni bizonyos idő után a hangpostát? A mobiltv-nél is ezt csinálják, ott legalább valamennyire érthető, mert kapacitáskimélés.A hangposta használata, vagy nem használata viszont szerintem nem köt le plusz erőforrásokat. Miért nem lehet teljeskörűen bekapcsolni? A Pannonnál és a Vodafonnél is gondolom ez ígyx természetes Nme ez az első, amiben még mindig nehézkes a T-Mobile, pedig 2005 óta sokat fejlődtek. Ilyen pl. a nem ingyenes hívószámkijelzés, a hiányzó hóközi ingyenes hívásrészletezés stb. stb.
-
niti
aktív tag
válasz
megyeri #2302 üzenetére
Ez pont elég lenne, de nekem nem írt ki ilyet sehol. Az ingyenes számlalekérdezés menüponton belül meg közölte, hogy 54 (vagy mennyi) Ft-omba kerül. Lehet, hogy valamit benéztem, meg is akartam direkt nézni újra, de folyton ez a hibaüzenet fogad, ha megpróbálok belépni:
A My T-Mobile nem tudta Önt beléptetni.
Az Ön azonosítója fel van függesztve!Ahol a telefonszámomnak kéne lennie, ott meg:
null
Azonosító: nullOtt van még egy kilépés gomb, amire rákattintva visszadob a főoldalra, de aztán sem tudok bejelentkezni. Mi az, hogy fel van függesztve? Lejárt számlatartozásom nincs, ilyesmiről nem lehet szó, más tippem meg nincsen.
-
válasz
megyeri #1948 üzenetére
"Tehát szerinted korrektebb lenne, ha nem is lenne ilyen lehetőség?"
Nah ezt én nem állítottam, sőt! Viszont egy éve, mikor pont ugyanebben a formában cseréltem a (valamelyik előfizetésemhez tartozó) telefonomat, még egyáltalán nem volt drágább az upgrade, mint az "új előfizetés vásárlása 24 hónapos hűségnyilatkozattal". Tehát innen a "lámaság"Egyébként ez csak az én szempontom? Na ne már!
A többi T-s upgradernek(ocsmány szó...) nem lenne jobb?
A dolog menetével pedig tisztában vagyok. ld. számítás...
Egy szó mint száz, van ennek jó, meg rossz oldala is, mindenki döntse el magában, mi a jó neki, mint ahogy tetted ezt Te is, és ahogy én is tenni fogom...
-
-
okib4100
aktív tag
válasz
megyeri #1680 üzenetére
Rendben, köszönöm, jelen állapotban nem kívánjuk egy nappal sem hosszabítani az ADSL hűséget, ha az itteni T-home topicba is beírt hibajelenségek (külföldi sávszélesség, routing gondok, ugráló pingek belföldre csúcsidőben, stb. stb.) nem javulnak, akkor épphogy vágni fogjuk a centit, mint kiskatonák a honvédségnél
-
okib4100
aktív tag
válasz
megyeri #1678 üzenetére
Üdv,
A helyzet a következő:
- van egy T-home üzleti ADSL, 2009.10.xx-ig tartó hűséggel, x Bt. nevén
- most szerettünk volt egy új T-mo internetet 3GB csomaggal egy év hűséggel szintén x Bt. nevéreEzek szerint nem lehetséges, mert az ADSL-re már fut a hűség, és természetesen nem akarjuk hosszabbítani, mivelhogy most is megvan, jól gondolom?
Előző kérdésem továbbra is érvényes: ha így van, miért hülyítettek az ellenkezőjével?
-
okib4100
aktív tag
válasz
megyeri #1676 üzenetére
Köszönöm.
Viszont ma felmerült egy komolyabb probléma. Van ugyanis ez a T-mobile internet kedvezmény ami T-home magán v üzleti internet előfizetés esetén kérhető (2000 Ft).
A kérdés hogy:
a) Ez csak akkor jár, ha a mobil internetet az ADSL szerződés megkötésével egyidőben igényeljük
b) Vagy bármikor az ADSL hűség tartama alatt igényelhető, viszont csak az ADSL hűség tartamáig érvényes?Ez [link] az oldal nem mondja el egyértelműen.
Amennyiben a) igaz, akkor: miért hülyített engem 1 hétig a telefonos üfsz és 2 t-mobile bolt az ellenkezőjével?
Nem vagyok az a tipikus problémás ügyfél, még ide is helyenként egyesek által "szolgáltatóbarát"nak minősített kommentárokat szoktam beírni, de van ami még az én türelmemet is próbára teszi. Ilyen amikor bemegyek 7 féle dokumentummal a T-mobilba, várok fél órát, majd 3 különböző üi egybehangzóan közli, h cummantottam, mert ilyen kedvezmény nekem nem jár (közben előző héten pont az ellenkezőjét mondták 2 boltban és telefonon)
-
okib4100
aktív tag
válasz
megyeri #1673 üzenetére
Üdv,
OK, értem, de engem nem a beváltható pont érdekel, hanem h az aranykártya megszerzéséhez kellő 360 pontból mennyi jött be az előző hónapban. Az egész AK program nekem a kedvezmények miatt kellene, pl. feltöltési bónusz, a beválthatóság annyira nem izgat.
Októberben valóban nem volt forgalom, nov elején kezdtem a kártyát használni (2 hónapig a fiókban volt)
Akkor az előző havi egyenleg majd 7-én fog frissülni? -
okib4100
aktív tag
válasz
megyeri #1655 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a választ, akkor ha minden jól megy holnap megyek kötni.
A nemrég nyílt topic tanulsága szerint a Pannon 15 gigánál korlátoz, remélem működni fog a hirtelen halál a T-nél isAmúgy tudom h undorító "minta pógárok" ( (C) bkv figyelő blogon a meginterjúvolt graffitiző) vagyunk, de cég+háztartási felhasználással, 5 gépes hálóban csinálunk havi 20-30 gigát ADSL-en, amiben töltés is van. Ez alapján 15-20 giga egy mobil netnél, amit nem töltésre találtak ki, IMHO elég méltányos mennyiség
-
Balinov
titán
válasz
megyeri #1599 üzenetére
Nem?
Akkor oda minek a KAP program? Tavaly a SE P990-emet anyum ezereves dominoszamat elofizetesre atvaltva vettem. A listaarbol viszont egeszenbiztosan kaptam kedvezmenyt, plusz az akkori akcioban a Net50-re elofizetesnel -10k, regikeszulekbeszamitos akcioban ujabb -10k volt, plusz sajat elofizeteseim utan kozel ujabb -10k-nyi KAP pont. Osszessegeben 490Ft befizetessel elhozhattam, meg azt hiszem 12x1215Ft torlesztessel.
-
snowdog
veterán
válasz
megyeri #1586 üzenetére
Köszönöm a tippeket, de eddig egyik sem vált be.
Tudok SMS-t küldeni, fogadni, a szolgálatótól már kaptam is. De a 1730-ra nem enged küldeni.
Az említett oldalra be tudok lépni, és ott van egy "Összes leforgalmazható egyenleg" menüpont, de ha megnyitom, akkor csak a fejlécek vannak benne, adatok nincsenek.
-
Nordik
őstag
válasz
megyeri #1535 üzenetére
Köszi!
Nem parázok tőle egyáltalán, csak én gyakorlaton vagyok, ez rendes keresetnek számít és volt, hogy adtak már osztálytársamnak erre is részletet. Pedig havi 12ezer ft ez.
Ha nem adnának akkor próbálnánk meg anyukám keresetére részletet kérni. Kb 10 éves munkaviszonya van, csak lehet kevés lenne a minimálbér amit kap. Majd meglátjuk.
Azért köszi a válaszokat! -
tothb71
csendes tag
válasz
megyeri #1493 üzenetére
Azért,megoldhatnák a t-mobilnál,hogy követhetőbb legyen az egyenleg alakulása... gyakorlatilag, az aktuális egyenleg alapján semmiféle rálátása nem lehet az előfizetőnek,hogy pontosan mennyi is az annyi.
Hetedikéig pedig a lezárt ,előző havi egyenleg sem biztos ,hogy azt az összeget mutatja,amely a csekken szerepelni fog... magyarul : követhetetlen az egész. -
wisda
csendes tag
válasz
megyeri #1478 üzenetére
Kedves Megyeri neked pedig a színvonalhoz gratulálok illetve a hangsúlyhoz. Egyszerűen nem értem, hogy miért baj ha valaki kiváncsi több ember véleményére. Egyáltalán nem megerősíteni akarom magam hiszen nekem a voda felel meg a legjobban, mellesleg édesanyám egészen tavalyig t-Mobilos volt kb egy éve váltott vodára, nem keveset használja és nem egy két forinttal jön ki jobban a pénzéből hanem két-három ezerrel vagy többel. Mellesleg számomra (tudom az én IQ-mmal lehet baj) sokkal követhetőbbek a Voda tarifarendszerei a honlapján is érthetőbben vannak összefoglalva a különböző táblázatok adatok (tarifák ahhoz kapcsolódó árak stb.) követhetőbb látom együtt őket. És sokkal kevésbé tesznek különbséget a között hogy hálózaton belül vagy kívül telefonálsz. Egyébként ha megnézed az új multimédiás csomagokat ahhoz még közelállót sem találtam a másik két szolgáltatónál. Hangsúlyozom az én telefonálási szokásaimhoz nézve. Amit aláírok, hogy a csúcsidőszak nem csúcsidőszak meghatározások a másik két szolgáltatónal az előfizetések tekintetében kedvezőbbek.Kérek mindenkit, hogy ne legyünk türelmetlenek egymással és próbáljunk a másikra normálisan reagálni. Nem kívántam téríteni csak véleményt kértem és remélem innentől lehet értelmesebb hangsúllyal bezsélgetni.
Tisztelettel: dee
-
-
-
DarkByte
addikt
válasz
megyeri #1316 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Szóval az eredeti szituáció ugye az volt hogy 6GB -nál kaptam SMS -est, majd utána 10GB -ról jött SMS, viszont a forgalmi tájékoztatónak csak 50 és 100% -nál kellene jönnie. A 6GB rendben volt, mivel ugye most 12GB -osnak számít az 5GB -os csomag, viszont a 10GB -os értesítő ekkor kilóg a sorból. A 10GB -os értesítő akkor lett volna rendben ha az első 5GB -nál jön. Remélem most már érted mire akarok kilyukadni.
-
DarkByte
addikt
válasz
megyeri #1314 üzenetére
De ha 5GB-os a csomagod, akkor jó volt, hiszen 12GB-ot kapsz július és augusztus hónapokra, és ezt elvileg te is tudod...
De akkor az első figyelmeztetőnek 5GB -nál kellett volna jönnie. Na mind1, a lényeg hogy javították, utána mint írtam jött este egy SMS pár nappal későbbi dátummal mint a 10GB -os figyelmeztető és 8 GB körüli egyenleget írt (így már helyesen).a My T-Mobile-ban nézd meg az aktuális egyenleged (ez így díjmentes) és oszd el 8,53-mal, akkor kijön a MB-ok száma!
Ezt pontosan hogyan is? Beléptem a kezelőfelületre és ott a "Díjcsomagok, számlázás" részen rámentem az "Aktuális egyenleg" részre, de ott egy leírás van a "Teljes egyenleg" -ről, ezt pedig csak választani engedi, a leírás végén pedig ez szerepel: "A lekérdezés a mindenkor érvényes Díjszabás szerint díjazott." Most akkor hogy is van ez? Vagy rossz helyen kutakodom?---
Más: van itt valaki aki OpenDNS -el használja a T-Mobile -os netet? Jelenthet ez nekem problémát? Ugyanis most a linux -os router -em meg a DNS poisoning végett is ezt állítottam be DNS szervernek. Gondolom nem, mert ez is csak egy protokoll az IP felett. -
doc
nagyúr
válasz
megyeri #1260 üzenetére
és tényleg
most ránéztem, és azt mondja, az egyenlegem 1881 ft
de ez vajon mi a halált jelent? havidíjas előfizu lévén a szó szoros értelmében vett egyenlegem gondolom nincs...
ebből tudom kiszámolni a forgalmazott adatmennyiséget? azzal a módszerrel, amit írtál, bő 200 mb jön ki, ami végül is reális...
lehet kéne csinálnom egy tesztet, mondjuk letölteni 500 mb-t, aztán megnézni
azt esetleg meg tudnád mondani, hogy ez az egyenleg milyen gyorsan frissül? -
legiaap
félisten
válasz
megyeri #1214 üzenetére
Kezdem kapizsgálni...tehát megvetted magát a készüléket üresen dominóban, majd megvetted a simet előfizuval hűség nélkül.
És akkor a készülékért fizettél valamennyi összget, majd utána havonta csak a net árát.
Jól értelmeztem?
Eléggé meg tudják keverni az embert ezekkel a rövid hírdetéseikkel. -
jjdd
csendes tag
válasz
megyeri #1183 üzenetére
A stick rendesen működik, a gép nem engedi hálózatra csatlakozni. Beszéltem az üfsz-tal is, ők sem tudtak semmi újat.
A probléma akkor kezdődött, amikor rátelepítettem az új Avg 8.0-t, szerintem az ütötte ki. Megpróbáltam levenni a gépről többször is, de teljesen nem tudom eltávolítani a programot, hibát ír ki. Hallott vki ilyen problémáról az Avg-vel kapcsolatban? -
Balinov
titán
válasz
megyeri #1180 üzenetére
csak 9600Ft? az nem is veszes, viszont ha jol veszem ki szavaidbol, remote nem megy.mindenfelekeppen be kell hozza mennem egy magyar tmobil boltba. Meg szerencse,hogy a huseggel nem kell foglalkoznunk,mivel lejart majusban. Valszeg kivarok,mikor majd augusztus/szeptember kornyeken haza tudunk menni es befutok vele a rak*szekhoz a gyori sparcenterbe,ahol vettem. Idoben mennyi lehet egy szolgaltatoi hivatalos unlock? o,bakker,most jut eszembe, hogy visszamentem dominosba elofziusbol....
vagy nem? lehet edesanyam altal hasznalt szamhoz vettem a P990et,amit aztan en hasznalok.O meg most is elofizus...
Koszi szepen az Infot!
udv
Balinov -
qdak
addikt
válasz
megyeri #1138 üzenetére
Motorola V3xx közben ezen telonál tartok mert a samsungot nem is le7 kapni most náluk
-
-
HXY
addikt
válasz
megyeri #1101 üzenetére
Felhívtam az üf-et és azt mondták, hogy már 3 éve van ez a szolgáltatás, csak mindig változtatják a nevét. és mindig fél évvel hosszabbítják meg az akciót.
Csak egy dolog nem tetszik, hogy 5000 ft belépési díj is van.
Ha tudnám biztosra, hogy nem szűnik meg egy hónap múlva, akkor nem lenne gáz... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest