- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem csak egy konstrukciót ragadtam ki, pont te tetted azt, mert alig van olyan opció, ahol a vodánál olcsóbb, de köszönöm, én például sosem írok alá hűséget díjcsomagra, pláne nem tenném 2 évre, 20 e ft körüli csomagra!
dedike; miért lennék ideges?
- csak előfizetője vagyok a t-nek
- nem bejövős a one
- amilyen konstrukciókban én vásárolok mobiltelefont, úgy jóval drágább a vodánál
- nem érdekelnek a hűséges - és drgága - díjcsomagos opciók -
kiragadtál egy aktuális konstrukciót, de mint korábban is írtam, nézd meg a többi előfizetési módozatban is!
feltöltősen rendelve, a vodánál 187 e ft, a t-nél 167 e ft.
olcsóbb csomagokban is illene összehasonlítani, és mind a kettőnél a netes árakat nézni, így rendre azt látom, hogy a t-nél olcsóbb. -
attól a telefon még senkinek sem kerül többe, hiszen az előleg folyamatosan jóváírásra kerül majd.
ezt a többi szolgáltató is így csinálja, a vodafone és a telenor sem mindenkinek adja csak úgy oda 0 ft-ért elhozhatóan a drágább készülékeket.
a régi/megbízható előfizetőktől. egyik szolgáltató sem kér előleget.
érdemesebb lenne a webshop árakat nézni, úgy olcsóbb (141 e ft kontra 127 e ft), és még a 8 munkanapos indoklás nélküli elállás lehetősége is adott.
érdemes kivárni az esetleges soros htc/one akciót, most a sony okostelefonok vannak a porondon, és 20% kedvezmény van rájuk, hátha lesz htc is.
közben nézegetem az olcsóbb csomagokban is a két szolgáltatónál, jelenleg sem mindenhol a vodafone a nyerő, sőt! -
Vangelis
félisten
Ezt hol látod?
Bele kell lépni...
Mert simán meg a drágább árat hozzá.
Mondjuk nem egyértelmű:
2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az Ön által választott díjcsomagra:
?Mozaik XXL
20890 Ft havi díjNext XL 2 éves hűségnyilatkozattal
20990 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegbenT-Pontokban és partnereinknél:
79 900 FtWebshop teljes ár:
71 910 FtFeltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az Ön által választott díjcsomagra:
?Mozaik XXL
20890 Ft havi díjNext XL 2 éves hűségnyilatkozattal
20990 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegbenT-Pontokban és partnereinknél:
141 360 FtWebshop ár
10% kedvezménnyel:
127 224 FtMiért van kint két áron?
-
djculture
félisten
Telekomtól telefont nem szabad venni mert 1,5 éve aranyáron adják az összeset(nem egyszer drágábban adják hűséggel mint a speedshopban van a független gyári garanciával) viszont a szolgáltatás meg náluk a legjobb.
Úgyhogy egyre több haver szépen elballagott a speedshopba vagy más helyekre megvette a telefont jóval olcsóbban mint a telekom adná rablánccal majd utána átváltatta a dominó kártyáját előfizetésre bármiféle hűség nélkül.
Így nem tudják áremelésekkel meg a kedvezményt nem érinti tehát nem mondhatja fel szövegekkel megszívatni. -
szia,
honnan veszed, hogy listaáron független készüléket kapsz?
mert bizony az is sl, tehát függő!
a domino a lényeg, hogy ne csupaszon hozd el, hanem növekedjen az előfizetők száma, ezért olcsóbb úgy a legtöbb készülék, mint listaáron, bár van olyan típus és módozat, ahol azonos a két ár. -
manchester85
veterán
Ha hálózatfüggetlen telefont akarsz, akkor mit keresel a T oldalán? Főleg minek nézegetsz Next XL díjcsomagokat?
Nem egy példa volt már rá, hogy a dominós készüléket is függetlenül adta a T.
"XL előfizetéssel meg 64.500!!! Akkor miről beszélünk??"
Arról, hogy magát a készüléket összességében nem adja drágán a T, viszont nagyobb díjcsomagoknál nem ad annyi ártámogatást, mint kellene, tehát az általad hajtogatott díjcsomagban valóban drága. Azt viszont továbbra sem értem, hogy mit nem bírsz ezen felfogni. Azt mondtad, szánalmasan magas az árazása. Ez nem igaz. A drágább csomagokban drága, ennyi az igazság.
-
manchester85
veterán
Ezt a listaárat sose értettem, miért nem a dominós árat nézed?
iPhone 5: 265 ezer, HTC One: 169 ezer. Na most egy drága előfizus csomagban összehasonlítani baromi objektív dolog. Persze akinek arra a csomagra van pont szüksége, annak nyilván az számít, csak épp a készülék valós árát a dominós ár, vagy az olcsó díjcsomagos árak határozzák meg, nem az ilyen XL csomagok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Le Mans Ultimate
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged