- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz #40993792 #31967 üzenetére
Nem a rendszerrel volt a gond. Nokia 710-esem van már lassan 1,5 éve. Az alábbi gondok voltak: a jobb felső széle forrósodott már 10-15perc aktív használat után. Az akksi kb 7-7,5 óra minimális használatot követően 50% alá ment. Ez a kettő bőven elég volt nekem, hogy inkább egy gyors visszaküldés mellett döntsek mielőtt kicsúszok a 8 napból.
1430
Igen én is így gondoltam, már van tervem mit választok helyette ami Ft-ra pontosan ugyan annyi. Holnap rájuk csörgök hátha már visszaért hozzájuk.[ Szerkesztve ]
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz #40993792 #31933 üzenetére
Még azért kivárom a végét! Visszavették a telót, pár nap múlva elvileg hívnak hogy mi legyen.
Sajnos kicsit kacifántos a helyzet, mert egyrészt lett beváltva hűségpont és csomagváltás is volt. Így ha visszaállítják az előző előfizetést akkor bukom a mobilnetet amit az XL előfizetés mellé adtak szóval nem lesz egyszerű'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz dedike #31931 üzenetére
Most beszéltem a webshoppal, visszaveszik, csak be kell vinnem az üzletbe minden cuccával együtt. Azt mondta a faszi hogy 1-2 hét múlva visszaküldik a pénzt és minden visszaáll a rendelés előtti állapotba.
Hát legalább kipróbáltam..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
-
Zolik
senior tag
válasz #40993792 #31923 üzenetére
+wmati . Köszönöm a gyors választ. Holnap megpróbálom felhívni a webshopot és megkérdezni tőlük, hogy mi lenne a menete a dolognak. Nem tudom, hogy az mennyit számítana hogy a másik telefon dettó ugyan annyiba kerülne mint amit vettem ill, hogy lettek-e beszámítva pontok a vásárláskor és csomag módosítással (Next XL-re) lett véve?
-
Zolik
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi a problémám: webshopon keresztül vettem 3 napja egy Nokia 925-ös telefont, de nem tetszik a rendszer úgy ahogy van (most nem akarom itt fejtegetni hogy mik mert ez nem az a topic) - most már nagyon bánom az egészet.. Szerintetek van-e arra mód, hogy egy másik telefonra kicseréltessem? (nem tudom hogy számít-e, kb 15 éves platina kártyás ügyfelek vagyunk, céges előfizetés.)
Nekem van egy érzésem hogy bukta, de teszek egy próbát - soha nem lehet tudni.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
Szépen megújult a T-nél a weblap, elég jó lett!
[link]'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
valakinek nincs infója véletlen hogy a T-nél mikor várható a Nokia Lumia 925-ös telefon?
-
Zolik
senior tag
A Magyar Telekom Chat szolgáltatása üdvözli Önt! Ügyintézőnk hamarosan jelentkezik.
A kapcsolat Mónika ügyintézőnkkel létrejött.Mónika: Üdvözlöm, Mónika vagyok, miben segíthetek?
Ön: Jó reggelt! Szeretnék érdeklődni, hogy a Nokia Lumia 925-ös telefon várhatóan mikor fog megjelenni Önöknél?
Mónika: A közeljövőben nem várható a készülék forgalmazása társaságunknál.
Ennyi...
-
Zolik
senior tag
válasz sarkanyolo2 #28794 üzenetére
Már leírtam ez marhára nem érdekel, de még írjátok le 10x, hogy a t-nél milyen olcsók dominóba a telefonok, hátha nem látta még senki
De én is leírom még 1x, cégnek t-s előfizetése van, lehetne váltani XL-re, új telóval. De 127-ért nem veszek telefont. Ezért dühít hogy Vodánál ugyan abban meg 42ezer.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz .bruszli. #28793 üzenetére
Nem tudom megvenni a vodánál, mert sajnos a cég t-s.
A mozik xxl-t azért írtam, mert azzal reklámozza a majom t.
Korlátlan XL díjcsomagban is ugyan ennyi, ami gyak a Red super díjcsomaggal egyezik meg.
Nem hisztizek, csak tényeket közöltem.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
Engem nem érdekel a feltöltős ár, mert ezzel te is kiragadtál egy konstrukciót.
Amit én látok az majd 300% árkülönbség.42 990 Ft online rendeléssel
Ha 2 évre a Vodafone Red Super csomagot választod.
Havidíj: 21 990 Ft10% kedvezménnyel: 127 224 Ft
Mozaik XXL 20890 Ft havi díj[ Szerkesztve ]
-
-
Zolik
senior tag
Ezzel egyet értek én is, de akkor ne írják ki hogy akció 0Ft, de előleg befizetése szükséges. Most 0Ft vagy nem 0Ft?
A másik, hogy a HTC One bekerült az akciós mobil árlistába úgy hogy az árak 100%-ban megegyeznek a megjelenés napján kiadott árakkal. Gg t-mobil!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz Vangelis #28690 üzenetére
Ennyit a 72.000 Ft-os HTC One-ról.
Most nagylelkűen a T-mobil úgy nyomja a telót, hogy 0Ft!!! de ha a fostalicska mozaik xxl (21k) díjcsomagot választod!
0 Ft kezdőrészlettel
+ 24 x havi 5890 Ft kamatmentes részletre,
teljes ár: 141 360 Ft
Mobilelőleg befizetése szükséges lehet.Ezek tényleg ekkora gyökerek vagy teljesen hülyének nézik az embereket? 0 Ft kezdő, de előleg befizetése szükséges. No coment!
Vodafone Red Super
Készülék ára: 44 990 Ft
Kezdőrészlet: 14 990 Ft
Havidíj: 21 990 FtT-nek 300%-os árrés! Grat! Mi ez ha nem visszaélés a piaci helyzettel?
-
-
Zolik
senior tag
most nézem:
HTC One XL előfizetéssel 127.000-ről 72.000 Ft-ra csökkent.
Dominoba 169.000 Ft lett.De még így is 2x drágább mint pl az osztrák t-nél...
Még várok 1-1,5 hónapot hátha megjön a T-hez a Nokia 925, ha nem akkor htc one. addigra úgyis még olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz manchester85 #28257 üzenetére
Én is csak a száraz tényeket közöltem. Irreálisan magasra van nyomva a készülék ár előfizetéssel.
Erre te értetlenkedsz, hogy miért ezzel foglalkozok mikor dominóban olcsóbb mint más. Az a része nem volt érthető, hogy számodra miért normális/elfogadható az hogy 3x drágább ez a telefon mint az S4 ugyan ilyen előfizetéssel a domiohoz hasonlítva. Nem beszélve arról, hogy ausztriába ez a telefon fele ennyibe se kerül.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz manchester85 #28247 üzenetére
Olyannal nehéz vitatkozni, aki a hülyeséget próbálja magyarázni...
-
Zolik
senior tag
válasz manchester85 #28244 üzenetére
Azért nézegetem a Next XL-es díjcsomagokat, mert jelenleg régi már megszűnt Média Mánia XL díjcsomagom van aminek már lejárt a hűség ideje és tervezem hogy veszek úgy telefont. Csak és kizárólag azért.
Mi az, hogy nagyobb támogatás? Mi ez gyógyszer? Te mit nem bírsz felfogni azon, hogy ez mesterségesen felnyomott ár, óriási árréssel. Igen szánalmasan drága ár, a többi készülékhez viszonyítva. És itt felejtsük már el a rohadt domino-t. Én csak azt látom, hogy a Samsung S4 harmada a dominos árnak. Tehát valamit sumákolnak. A másik amit már írtam is, tőlünk pár száz km-re nyugatra u.e. a telefon 3-4x olcsóbb... mind1 nem vitatkozom.
-
Zolik
senior tag
válasz manchester85 #28242 üzenetére
Már bocs, de miért érdekeljen a dominos ár? (A listaár az alap, az elvileg az "unlocked" azaz hálózatfüggetlen telefont jelenti. )
Pontosabban érdekel, főleg az alapján hogy a pár hónapos Samsung S4 dominoba 189.000 Ft
XL előfizetéssel meg 64.500!!! Akkor miről beszélünk?? Akkor itt mi a készülék valós ára?
Én arra próbálok célozni, hogy ilyen méreg drága előfizetéssel is alig olcsóbb a domonis árnál, mígy a Samsung a HARMADA! Köszi..[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz manchester85 #28238 üzenetére
Ja csúcsmodell létére listaárba Iphone 5 64gb 2éves Next XL előfizetéssel 89.900 Ft
HTC One (ami februárban jelent meg) Next XL előfizetéssel 127.000 Ft. Ja Iphone 5 listaáron 264.000 Ft, HTC One 268.000 Ft. Laza 37.000 Ft-os lehúzás...Tudod mi a teljesen korrekt ár?
Ez:
Angol T-Mobil:
[link]
Phone cost £29.99 ~ 11.000 Ft
Monthly cost £42.00 ~ 16.000 Ft (u.a. mint a Next XL)[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
Bekerült a webshop-ba a HTC One.
[link]de az árazása az valami szánalmasan magas! Néztem oszták t-mobilnál 0Euro-ért el lehet vinni a legdrágább előfizetéssel. Itt meg még úgy is 127.000 Ft hogy Next XL díjcsomaggal veszed!!!... ez egyszerűen egy vicc!
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Windows 10