- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dptrsk #97088 üzenetére
Remélhetőleg a kikapcsolásról (ha lesz) majd értesítenek rendesen, különben anyum kártyája visszaugrik Domino Napra. Az mocsok drága, ha nem vesszük észre mielőtt Fixre váltanánk. Most nem merem nehogy ugorjon a Most. Neki nincs rendes Telekom fiókja, adategyeztetésnél csak a Nap volt kiírva úgy ellenőriztük él a Most, hogy két egyenleg lekérdezés közt 1 perc hívás tényleg 9 forintot vont le.
-
8
senior tag
válasz
dptrsk #96901 üzenetére
Arra, amit leírt. Számtalan példa van rá, hogy a szolgáltató az előfizető javára eltér az ÁSZF-től. Hogy mást ne mondjak, jópár ismerősöm kapott még a magasforgalmi limit előtti időkben külföldi nyaraláskor összehordott 50-100e Ft-os számlákra részleges jóváírást.
Nem mondom, hogy ugrassza az ügyvédeit, de egy számlareklamációban két mondatban leírni a dolgot a weboldalról indulva 30 másodperc.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
dptrsk #96879 üzenetére
Köszi szépen!
1. Mennyi ennek az átfutása? Vagyis mikor lesz a számlámon a pénz?
2. Kérhetem, hogy a hűség is megszűnjön és egy anélküli díjcsomagom legyen, vagyis válthatok bármerre (ez egy arany tárkártyás csomag)?
3. Átválthatom akár dominóra is? (van egy céges simem is, így szinte sose használom már a sajátomat).Köszi előre is, ha tudod a választ!
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
dptrsk #96595 üzenetére
Maguk ellenségei, ha lejárat előtt három hónappal lehet készüléket venni. Az előzőt is kp-ra vettem, az előfizetés hűség miatt kaptam valami nevetséges összegű kedvezményt. Már úgy látom, hogy a Telekomnál nem éri meg készüléket venni, olyan feltételei vannak, plusz kedvezményt alig ad, sokszor függetlenül jobban megéri megvenni.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #96530 üzenetére
Akkor passz. Annyira már anno sem volt fontos (nekem), h megjegyezzem
Az én előfizetésemre meg szokott érkezni a sima átutalás is, azt tudom, csak nem jól könyvelték el egyszer, és ott volt a pénz a számon, de nem vonták le belőle a számlát, mint korábban mindig, és akkor helyre kellett rakatni az ügyfélszolgálattal.
-
-
törölt tag
válasz
dptrsk #96236 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Szerinted lehet még ezt az 5 előfizetést bővíteni társkártyával?
Illetve még egy kérdésem lenne. 26 év alatt elvileg járna +2gb net. Na mármost mivel 5-en vagyunk a családban ebből 3-an 26 év alatt vagyunk, de mivel a telefonszámok az apu nevén vannak igy nem kapható rá a +2gb net? -
Game-over
aktív tag
válasz
dptrsk #95473 üzenetére
goop és dptrsk: köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek
Én se feltételezek rosszat alapból, de mivel nem HA-s hirdetés hanem értékelés nélküli felületen hirdettem, így nem adtam meg az imei-t, de megírtam hogy találkozzunk Telekom boltnál, ahol lecsekkolhatja a telefont.
-
embe
nagyúr
válasz
dptrsk #95419 üzenetére
Nincs otthoni szolgáltatás - nem tud versenyképes szolgáltatást nyújtani a lakcímemen a szolgáltató.
Adat 500MB kb. elég, de a fiamnak sok. Ennél több kell. Ő most Dominó FIX+Maraton csomaggal bűvészkedik.
A Telematrixba foglalt mennyiség majdnem elég. Igaz én sokat használom a Vibert, illetve Voip telefonálást.Lehet nincs ennél jobb a én felhasználói szokásaimat figyelembe véve?
-
-
fornettisuti
veterán
válasz
dptrsk #95266 üzenetére
Tapasztalat.
Egyik Operátor sem a haverunk, akiknél egy ideig meghúzzuk magunkat.
Nem a feltöltő kártyások a célcsoport, azokból van elég. Előfizetéses felhasználókat akarnak, abban van a biznisz. Ezért nem áll annyira érdekükben a számhordozásnál, hogy feltöltősként át/vissza vegyen. 99%-hogy vagy hónapokig várat, hogy engedi-e feltöltősként a számhordozást vagy simán elutasítja, lásd fentebb miért. Előfizetésbe pedig rögtön😉 -
thomas77
senior tag
válasz
dptrsk #95082 üzenetére
Amint látod, ráböktem, de nem történt semmi...
Mind1.
Az ajándék "egyszeri" 10 GB-ot viszont sikerült bekapcsoltatnom. Most telefonáltam harmadszor ez ügyben és már sikerült is!
Ebből a szempontból sokkal jobb a feltöltőkártyás. Ha van pénz a kártyádon, akkor bármilyen rendelhető szolgáltatást azonnal bekapcsolhatsz, ha nincs, akkor nem. Az előfizetésesnél sokkal körülményesebb ez a dolog. De hát ez van. Ha egyszer beállítanak mindent, akkor remélem sokáig nem kell az ügyfélszolgálatot hivogatnom... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dptrsk #95008 üzenetére
Igen, mindig. Másik böngészőből, illetve másik PC-ről is.
szerk: e-maillel létrehozott fiók, és nem tudok belépni, nem tudom a vadi új (számhordozott) dominós "előfizetésemet" hozzá adni a fiókhoz. Ha telefonszámmal és a 1777-en létrehozott 5-jegyű kóddal lépnék be, akkor küld egy számot SMS-ben, amit a beléptető le se xar, nem fogadja el.
(#95010) kali: privát böngészést most kipróbáltam, az eredmény ugyanaz.
-
válasz
dptrsk #94996 üzenetére
Biztos ráfoghatják arra, hogy az elállás és a tudomásra jutás között eltelhet egy nap.
szekra: Ahogy előttem is írták, a kupon pótolható és január 31-ig le felhasználható még.
thomas77: Érdemesebb telefonon intézni ilyesmit, egy perc alatt aktiválják.
Automatikusan nehezebb lehet megoldani, mivel más előfizetésekre is kihatással van, azokhoz is hozzáféréssel kell rendelkezni, azt is kell ellenőrizni...stb. -
-
bexinho23
őstag
válasz
dptrsk #94710 üzenetére
Webes felületen nem mutatja, hogy meddig használhatom, csak hogy mikor kérdeztem le. Viszont ott megjeleníti az app-ból eltűnt 660 MB adatomat. A telekom app-ban most azt írja, hogy holnap lejár. Mindenesetre írtam a Telekomnak, hogy nézzenek rá, vagy kezdjenek valamit az app-jukkal, mert ebben a formában használhatatlan a téves információnyújtás miatt.
-
bexinho23
őstag
válasz
dptrsk #94704 üzenetére
Es a fennmaradt 660mb-ot, amit a maratonban valamiert kulon kezelt (3+1gb), miert tuntette el? Az idoaranyos volt? Csak azert kerdezem, mert jo ideje (karacsonyi kedvezmeny aktivalas utan) mai napot jelolt felhasznalasi hataridonek, es szepen el is tunt a keretem. Páromnak szinten van kedvezmenye, szinten maratoni mobilkerete van, viszont nala megfeleloen jeloli. Ha ejfeltol leszivja a telekom ezt a keretet is, egyaltalan hol tudok reklamalni??
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #94547 üzenetére
Megszavazták neked a bizalmat
A folytatásban vesztem el, illetve ott keveredett össze a kép
"A feltöltött egyenleg pedig ha egy havidíjas számot feltöltesz domino egyenleggel ott jelenik meg. Ezt is mobilparkolásra/mobillottóra stb tudod felhasználni, csak itt a saját előre feltöltött pénzedet költöd."
Mobilvásárlás kontextusában (a második fele közvetetten arra is vonatkozik) félreértettem
Mivel értelemszerűen a mobilvásárlási keret alapértelmezés szerint is használható mobilparkolásra/lottóra/autópályára stb.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #94540 üzenetére
Havidíjasnak nem, csak feltöltőkártyásnak támogatott a Google Play vásárlás... Univerzális egyenleg terhére történhet ilyen vásárlás (ha egy sima postpaidet feltölt az ember ugyanúgy, mint egy feltöltőkártyát), de mobilvásárlás terhére nem.
20/30/50---> Tudtommal ez így nézett ki az utóbbi években 15/20/30(#94541) ubyegon2
"Most már csak azt nem értem, miért írta a Tg kolléga ezt a (#92072) dptrsk-ben. Remélem erre majd fényt derít. "
Egyszerű a válasz: nem ajándékba kapod azt a keretet, hanem minden - ennek terhére történő - tranzakciót utólagosan kell kifizetni a következő tárgyhavi számlán.
Egyszerűen nem előre fizetnéd ki ezeket a szolgáltatásokat, hanem utólag havi számlán.
Mobilvásárlás leírásIlletve ajánlom figyelmedbe a Telekomos mobilvásárlás alkalmazást is. Jelentősen megkönnyíti ezeket a tranzakciókat.
Parkoláskor is látod - térkép alapon, hogy hol vagy most kijelölöd h. hol parkolsz és csak vissza kell igazolni egy ok-val a vásárlást.Mobilvásárlás (android) Mobilvásárlás (iOS)
Lottózó alkalmazás is hasznos lehet, azzal egyszerűen lebonyolítható a szerencsejáték része.
A mi kerül kiszámlázásra részre a válasz az, hogy: MINDEN
Ha az első tárgyhónapban a teljes keretet leakarod/leforgalmaznád, akkor ne lepődj meg, ha egyfajta biztonsági forgalomfigyelési osztály keres, hogy tudsz-e erről, nem került-e idegen kézbe, s a tranzakciók legitimálásához kérhetnek egy öt számjegyű jelszót
(Ők arra hivatottak, hogy az ügyfél érdekeit megvédjék az extrém forgalomtól - ha jelentős eltérést tapasztalnak - akkor egyeztetnek az ügyféllel, h. akaratlagos volt-e, idegen kézbe került-e a telefon... )
Persze, ha ez általánossá válna, akkor már meg van a 'minta' s nem zargatnak.
Remélem így már érhetőbb
-
zzola
titán
válasz
dptrsk #94522 üzenetére
Nem jól fogalmaztam! Van 3 előfizetésem, abból az egyik aranykártyás. Év elején az aranykártyásat hosszabbítottam készülékvásárlással (részlet). Év közben kellett volna még egy előfizetés, próbáltam részletre kérni, de elutasították, elég magas előleget kértek, amit én nem fogadtam el! Akkor beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, évente 1x lehet előleg nélküli részletfizetést kérni! A másik 2 előfizetést nem tudom meghosszabbítani, mert azok egyedi nagyvállalati díjcsomagban vannak (mondjuk az aranykártyás is abban van). Most kellene egy előfizetés, készülékkel! Várjam meg a januárt a rendeléssel, akkor már új évbe lépünk...?
Kösz. -
vpanangin
senior tag
válasz
dptrsk #94447 üzenetére
"Minden szolgáltatónál SIM cserével jár a feltöltős-havidíjas váltás."
Biztos?
Szeptemberben Telenor MyMinute-os voltam délelőtt 10-ig, fél tizenegykor jött az SMS, hogy köszöntenek a havidíjasok között. EQ flottába emelt be a szolgáltató úgy, hogy fel sem álltam otthon a fotelból.
-
kutkut
addikt
válasz
dptrsk #94447 üzenetére
"Minden szolgáltatónál SIM cserével jár a feltöltős-havidíjas váltás."
Én a nyáron játszottam el ezt a történetet a Telenornál. Igaz, ott is személyesen lehetett csak intézni... Gondolom ez arról szól, hogy akkor hátha még sincs kedved átállni, és inkább fizeted tovább a drága havidíjat.
-
Csontikka
aktív tag
válasz
dptrsk #94447 üzenetére
Bár ettől függetlenül furcsállom, mert még mindig nem hiszem, hogy ez technikailag megoldhatatlan feladat lenne, szerintem inkább szándékosan nem fejlesztenek rá, mert akkor nem lehetne a 2 forintos SIM kártyát még egyszer 2000-ért az ügyfélre terhelni =>felesleges lehúzás
Bár őszintén, nem tudom mi az a HLR, de rákeresve a wikipedia-n ez kb. annyit jelenthet, hogy más adatbázisban van tárolva a SIM kártyámhoz tartozó adat, egy rekordot meg nyilván át lehetne mozgatni)
Az hogy meg dominón van kezdő egyenleg nem tartom teljesen elfogadható indoknak, hisz az utolsó félig lezárt hónapot is utólag számlázzák ki, nyugodtan csaphatnák ahhoz is a kezdő egyenleg költségét. (SMS-ben is tölthetsz fel ezer éve másik dominót előfizusról, nem érzem igazán a különbséget)
Amúgy határozottan rémlik, hogy régen dominós telefonról felhívtam az ügyfélszolgálatot és átkértem magam havidíjasra és jövő hónapban jött az első számla SIM csere nélkül, de lehet hogy én emlékszem rosszul, meg az is belefér, hogy 10-15 éve másképp volt.
A dörmögéstől függetlenül már elintéztem szerencsére nem voltak sokan.
Köszönöm a válaszokat, ma is tanultam valamit. -
Csontikka
aktív tag
válasz
dptrsk #94443 üzenetére
Sziasztok,
most beszéltem a 1414 ügyfélszolgálattal, az előfizetésemet szerettem volna Domino-ra váltani és a következő tájékoztatást kaptam: (saját nevemen van a SIM, tudom a kódját, stb...)
Csak személyesen tudom a cserét kezdeményezni, mert a Domino-hoz más fajta SIM kártya szükséges mint az előfizetéseshez, emiatt SIM csere szükséges. (a jelenlegi SIM kártyám amúgy fél éves)
Értetlenkedve fogadtam az információt, de az ügyintéző hölgy azzal érvelt, hogy azért másmilyen az előfizetéses kártya, mert azt utólag kell fizetni, a Domino-t meg előre fel kell tölteni.Erősítsetek már meg kérlek, hogy ez egy orbitális h********g, mert nem tudom elhinni amit mondott.
Köszönöm előre is!
Üdv,
Csontikka -
janosgal
tag
válasz
dptrsk #93551 üzenetére
Szia!
Sajnos nem. Még jó hogy nem indultam el. Ugyanis amíg nem kapok sms-t, addig nincs félretéve a nevemre a telefon. Ezt az ügyfélszolgálatos mondta. Egyébként 5 napom lett volna elhozni, amint a rendelési státuszom jóváhagyott vagy jön az sms. De ez nem történt meg azóta sem.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #92889 üzenetére
Magyarul ha baj lesz a Mate 10 Pro-val, és garanciális ügyintézésre kerülne sok nekem kell majd vennem egy 360-as kamerát azért, hogy a telefont megcsinálják? Az szép..
Akkor most egyedül abban bízhatok, hogy a 2 év gariidő alatt legalább 1,5 évig forgalmazni fogja a Telekom a Mate 10 Pro-t és akkor van rá 1,5 év garim?Bár most nekem ez nem világos. Ha számlán egybe szerepelnek, de 2 külön jótállási jegy, egy a telefonhoz, egy a kamerához, akkor pl. 1,5 év múlva ha baja lesz a telefonnak és már nem forgalmazzák én miért nem vihetném be a telefont annak a jótállásával gariztatni, javíttatni?
Szerk.: Most látom, ez csak akkor érvényes, hogyha nem javítható..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest