- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Varszegig #64860 üzenetére
A viszonteladós boltban itt sem tudta a csaj hogy mit csináljon azzal a csomaggal, amit oda rendeltem átvételre. És előző nap meg is kapták. Szerencsére a srác értette a dolgát, így bevételezték, aztán kiadták.
De még megkérdezte a csaj, hogy ezt már kifizettem? Mondom ki. Amúgy rajta volt a csomagon, hogy Utánvét összege 0Ft. -
Vangelis
félisten
válasz Varszegig #64852 üzenetére
A futár ma nekem adta át a csomagot. Nem a t-pontnak
Elsétáltam vele a t-pontba odaadtam és kifizettem majd visszakaptam.
Végülis ingyen is az enyém lehett volna...
Megszokésból hozta nekem ...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Mercutio_
félisten
válasz Varszegig #64667 üzenetére
Én is, elég jó rálátással a kiadási oldalra Se a németet, se a helyi topmanagert nem kell sajnálni, de az alsóbb szintek miattuk szívnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Varszegig #64655 üzenetére
Telekom adók + 4G freki koncessziós díjak + a német tulaj osztalékként nem fog kevesebbet kivenni mint amit betervezett, így aztán a fejlesztési és üzemeltetési költségeken kell faragni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
legenda
válasz Varszegig #64526 üzenetére
én csak a saját szerződésemet látom, abban pedig semmi olyasmit, ami ellehetetlenítené, hogy akár jóváírással kapjam az eredeti szerződés szerinti árat, így amíg a végösszeg stimmel, addig nem problémázok a dolgon.
repvez; az lte fejlesztések óta/miatt vannak (még) néhol problémák, az év végéig, illetve a jövő év végéig elvileg befejeződnek a munkálatok, aztán hátha megoldódnak a dolgok.
ahogy írod is, más szolgáltatóknál is ez a helyzet, legfeljebb a problémás helyszínek változnak, illetve a vodánál várhatóan tovább húzódnak a fejlesztések, hiszen később kezdték és alacsonyabb szintről.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Varszegig #64516 üzenetére
jóváírással kapod az eredeti szerződés szerinti árakat, nem hiszem, hogy jogilag ezzel bármilyen gond lenne.
dome29; szia,
- letiltották a telefont
- szoftveres vagy hardveres hibája van a telefonnak
- meghibásodott a sim kártya
- nincs szolgáltatás adott cellában/területenegyszerűen szűkítheted a hibalehetőségeket, a telefont kipróbálod másik sim kártyával, illetve a sim kártyát másik telefonban.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz Varszegig #63597 üzenetére
mert nem fogok azzal az egy csekkel sorban állni 1 órát a postán, az utalás meg ingyen van.
Ez vagy Te.
Én meg 5 perc alatt elintézem a munkahelyem mellett lévő postán a csekkfeladást, ahová úgyis mennem kell, vagy levelet feladni (még létezik ilyen is!), vagy a cégnek intézni valamit.
Az utalás meg pénzbe kerül, ahogy a csoportos beszedés is, a csekk meg nem.A T-t konkrétan neten fizetem, de a többit nem. A T-nél és az OTP-nél is azóta nem kérek papíralapú számlát amióta kedvezményt kapok érte. Ha nem kapok, saját káromra nem fogok spórolgatni a szolgáltatónak...
pietrasko
A te problémád se T-pontba való... 1430on egyszerűbb bejelenteni s a hozzáértők 72 órán belül kivizsgálják s javítják...
Jah, úgy ahogy a hozzáértő számlázási csoport 3 hónap alatt 4 telefonhívás után nagy nehezen jóváírta a pluszban befizetett 3030Ft-omat amit a szar weboldaluk hibája miatt 2x vontak le?
jakos73
Bocs, de mi az hogy "Számlafizető/Domino felhasználó neve*"?
Az előfizető és a számlafizető neve nem feltétlenül ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Varszegig #63592 üzenetére
Ettől függetlenül még előfordulhat, hogy a sors így hozza. Utolsó nap jut eszedbe munkába menet, stb... Ennek a célja nagyon egyszerű. Leszoktatni a nagyon ráérő embereket arról, hogy ilyen piszlicsáré dolgokkal felkeressék az ügyfélszolgálatot, elvéve az "erőforrást" azok elől, akik komolyabb dolgokkal keresik fel az ügyfélszolgálatot. Hirtelen legalább 5-6 db egyéb fizetési módot tudok, nem csoda, hogy ezzel nem kíván az ügyfélszolgálat foglalkozni.
-
djculture
félisten
válasz Varszegig #63592 üzenetére
Akkor most csak azon gondolkozz el mennyi ember van hitelcsapdában, ami a számláján megjelenik volt nincs.. Innentöl nemfogsz csodálkozni.
jakos73: Szerintem még nem késhetted le elseje után küldték kifele mindenkinek, nézd meg a dátumot. Online is lehet nyilatkozni amugy, majd valaki belinkeli mert nekem nincs elmentve a telekom adott oldala.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Varszegig #61245 üzenetére
hivatalosan nem létezik/létezhet ilyen, de ha egyik sem enged jelentősen, akkor a másik kettő sem fogja meglépni, hiszen nincs rá oka, magának meg nem az ellensége.
CineDOG1; mindenkinek a saját döntése minden, nekem ha valami nem kell drágán és nem elengedhetetlen a szolgáltatás, akkor nem fizetek érte, mert nem veszem igénybe.
más kérdés, hogy az ilyen szolgáltatások árának a csökkentése ellen direktben nem is nagyon tudnak lépni az előfizetők.Sayuar; azért megnézném például a román hozzáállást és a későbbi árazásukat, ha most azt mondanák nekik, hogy na akkor x időponttól +17% speciális adó is terheli őket.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Varszegig #60378 üzenetére
Két éve a telekom le sem szarta hogy nem kellett az előfizetésük többé.
Azóta néha töltünk a dominóra, és VOIP telefonálunk.
A mai fiatalság meg nyomja a különböző messengereket.
A gyerekem is otthon skype-ol a többiekkel. Van hogy a teleofnja nem is elég, a tablet is kell mellé. Még jó hogy a wifis net simán bírja.Szóval én kívánok még sok-sok emelést a telekomnak, meg a többi mobilszolgáltatónak! A fiatalokat szépen leszoktatják magukról!
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
-
club1
veterán
válasz Varszegig #52806 üzenetére
A várakozásra szánt terület csökkentése és ott az ülőfelületek megszüntetése pedig a személyes ügyfélszolgálatok terheléselosztásával függ össze. Logikusan ha le lehet ülni a sorunkat kivárni, akkor is be fogunk ülni, ha sokan vannak előttünk. A sorok ráadásul sorokat generálnak. (Egyetemistaként a Váci utcában voltam anno jó pénzért sorban álló statiszta egy farmerbolt akciójánál, itt viszont pont fordított a cél.) A cél tehát az, hogy kevésbé terhelt időszakban újra próbálkozzunk, vagy - ha ez megoldható - használjuk a telefonos/online ügyfélszolgálatot.
A múlt héten intéztem a flottánkban néhány kártyacserét egy kis üzlethelyiséggel rendelkező partnernél. Az előttem lévő 3 ember közül kettő olyan üggyel jött be (bankkártyával történő számlabefizetés, új prepaid készülék kínálat megtekintése), amit simán online is el tudott volna intézni. -
club1
veterán
válasz Varszegig #52796 üzenetére
A cél az, hogy az ügyfelek ne üljenek le, mert ők ha kényelemben vannak, jobban húzzák az ügyintézést, több mindent kérdeznek/kérnek, így az ügyintéző kevesebb ügyfelet tud egy műszakban kiszolgálni. De mivel az ügyintézőnek szemmagasságban kell kiszolgálnia, vagy ő is áll, vagy bárszéken kell ücsörögnie (mindkettőre van példa).
-
[P]laci
senior tag
válasz Varszegig #51230 üzenetére
kövezzetek meg, vagy avassatok már be, hogy ez miért is olyan jó dolog? csak mert én nem értem...
bejönnek ezzel a WiFi-free dologgal, amiért kicserélték/kicserélik minden előfizetőjük modemjét egy wifis modemre, hogy aztán minden más UPC-s embernek ingyen adjon a UPC-s UPC-s netet. Na ez frankó is lehet, kivéve ha mégsem lesz az.
ezután ráadásul be is lépnek a virtuális mobilszolgáltatók piacára... eközben egyik szolgáltatásuk sem bestbuy (mondjuk felénk tökéletesen működik a upc net és a tévészolgáltatásuknak is előfizetője vagyunk), de közben terjeszkednek is... biztos okos lépés ez?[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Varszegig #51210 üzenetére
Hát, most visszamondtam telefonon, így remélem, hogy nem kap jutalékot, legfeljebb csak lebaxást. Azért ez milyen már, hogy így az ember szemébe hazudnak? Akivel most telefonon beszéltem, elnézést kért.
A hazudós ügyintéző srác előtte a vodánál dolgozhatott, mert csodálkozott, hogy a sorszámhívón amint megnyomtam az Online vásárlás gombot, máris én kerültem sorra, ez neki újdonság volt, meg mondta, hogy ez milyen igazságtalan a többi várakozóval szemben. Én kérek elnézést! És ekkor beszélt valamit, hogy a vodánál hogy működik ez a sorszámhívós dolog... Ez az egész eset az Europarkban történt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #50585 üzenetére
Az ingyenest használom céges dolgokra 8 éve és hibátlan.
Djculture: én teljesen egyetértek a nyílt levelükben foglaltakkal.
Vangelis: nem feltétlen "gáz". Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan magyar vállalatvezető, aki teljesen alkalmas lenne egy multinacionális nagyvállalat hazai cégének megfelelő szintű vezetésére.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Varszegig #50581 üzenetére
nem írom le - pláne nyilvánosan, mert nem akarok jogi problémát -, hogy szerintem miért nem okés komoly dolgokra a gmail, mint írtam, általános levelezésre és csevegésre én is használom, de többre/komolyabbra nem szándékozom, ahogy sok más ingyenes alternatíváját sem, a fizetősek közül meg a t-email bizonyult a legjobbnak a hosszú évek során, így amíg nem muszáj, ezen nem változtatok.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz Varszegig #49118 üzenetére
Kell egy dominó sim kártya, hozzá mobilnet, hozzá valamelyik VOIP szolgáltató (nem skype meg viber), és bárkivel lehet dumálni tök olcsón, akár fillérekért, legyen az hazai vagy külföldi vezetékes vagy mobilszám.
Nálunk a családban ez megy.
Nem vagyok a megkeresett pénzem ellensége. Így nem 50Ft-os percdíjakra fogom elszórni. -
veterán
válasz Varszegig #48321 üzenetére
Például USA-ban, Németországban és Angliában is elkezdték bevezetni már. Egyelőre nem sok értelme (bár - ahogy kali is észrevette - tapasztalatom szerint kevesebbet fogyaszt a telóm LTE hálón), de mostmár azért belátható közelségben van a roaming díjak eltörlése.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
-
legenda
válasz Varszegig #46274 üzenetére
ejj, pedig sok ilyen volt, régebben például hónapokon át nem küldte ki a rendszer a belépésről az értesítést sms és e-mail útján, ha ie alól jelentkeztem be, de chrome alól viszont igen.
azon már meg sem lepődtem, ha néha chrome alól egyáltalán nem lépett be, vagy jobb esetben sokadszori próbálkozásra talán, ugyanakkor ie alól rendben működött már elsőre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz Varszegig #43957 üzenetére
Köszi, akkor oké, nem csak nálam nem működik Tegnap úgy indított, hogy lépjek be újra, de volt a telefonon egy FOTA-n keresztül érkező FW frissítés, így elsőnek azt gondoltam, az állhat a háttérben, amikor meg megadtam a belépési adataimat, onnantól kezdve meg van ez
-
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #43004 üzenetére
Igen eleve egy érdekes elképzelés ez a "letiltás elleni garancia". Mert itt akkor én tudom garantálni, hogy a szolgáltató ne tegyen valamit, amit egyébként megtehet? Vicces, és szomorú egyben az ebben való hit.
Mozzarella: kopogtatni nem fognak, csak nem megy fel a hálóra a telód ha letiltják. Azt hiszem onnantól mindegy a kopogtatás.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Varszegig #42588 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy veszek egy helyi nagy feltöltős netet (5-10 GB) a független hotspotomba, amin már nincs VOIP tiltás. Legutóbb Törökországban 79 lírát fizettem a 10 GB-ért, ami durván 26 euró, azaz 8e Ft. Három hónapig jó, ebbe két utam esett bele, illetve a kollégáimnak is osztottam a netet. Kb. 6 GB-ot lőttünk el, ami csak adat alapon kb. 78e euró roaming díj.
Szerk: Csak hogy forintosítsam is, durván 24 millió Ft![ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Vangelis
félisten
válasz Varszegig #42461 üzenetére
És még hol a vége???
Lassan már nem is éri meg telefonálni... mondjuk eddig sem érte meg.
De kell..Mi jöhet még?
Lehet csak tesztelnek minket
De akkor is vicc, hogy rezsicsökkentés van....
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
2o1i
senior tag
válasz Varszegig #42426 üzenetére
Mozaik XS-em van Net&Roll LTE-vel. Még így is jobban járok, mintha önként átmennék a Move S-re...
Egyelőre marad így, aztán majd meglátjuk.Más:
Egyébként az áprilisi tréfa akar lenni, hogy most egy-két készüléket leszámítva nem lehet online "Meglévő havidíjas" lehetőséggel telefont vásárolni? -
legenda
válasz Varszegig #42238 üzenetére
amíg csak cikkeznek róla bizonyos lapok/oldalak, illetve csak tervezet, addig nem mérvadó, majd ha a megfelelő forrásban olvasható - akár már a hatályba lépését 30 nappal megelőzően -, akkor lehet rá hivatkozni hivatalosan is.
-
legenda
válasz Varszegig #42234 üzenetére
a complex hatályos jogszabályok gyűjteménye alapján, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendelet (ezen része) nem változott; link
a jogszabály mai napon (2014.III.21.) hatályos állapota
történtek módosítások a ptk. vonatkozó szakaszaiban, de nagyon sok, korábban beharangozott módosítást nem látok az alacsonyabb szintű jogszabályokban (rendelet...stb), amik a továbbiakat szabályoznák.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #41210 üzenetére
Totál egyetértek! Külön vicces, hogy jééé, mind a 3 ugyanolyan korlátozásokat vezet be. Legalább adnának egy kicsit a látszatra. Pl mikor valamelyik nap megjelent a telenoros flat rate csomag, aznap délután jött ki a tmobilos. És perrrrrszeeee, mindannyian elhisszük, hogy egy nap alatt vezettek be egy csomagot, ja.
Ha ezek előre nem egyeztetnek, akkor vagy látnokok dolgoznak náluk, vagy akkora véletlenek történnek sorozatban, hogy csak na. -
n@p@lm
őstag
válasz Varszegig #41210 üzenetére
Nem, nekem nem kell a next, nekem egy 1-1,5 Gb net kell, azt szeretném használni, nem torrentre.
Ez komoly, szélsőséges kérés? 2014-ben?
Menjenek már a p*ba... (mind a 3 szolgáltató).
osztom a véleményed.
kifizetem az adatmennyiséget, de ne határozza már meg hogy mire használom el.
olyan mintha vennék egy kiló húst, és a hentes azt mondaná hogy kolbászt nem tölthetek belőle mert az ott lóg a hentesboltban, de ha szeretném akkor pörköltet főzhetek belőle.
vicc...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óra topik
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM