- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #89136 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy nagy általánosságban mikor lesz engedélyezve? Azaz mikorra teszik azt a startot, hogy nem kell külön bekapcsoltatni?
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88844 üzenetére
Ezt mondtam én is a "néninek", de nem sikerült meggyőznöm...
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Nincs.
Beszéltem a Telekommal, az ügyintéző szerint nem nekik, hanem nekem kell (lehet) bekapcsolni. De mivel nincs ilyen menüpontom, itt meg is állt a dolog. -
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Ha jól tudom android alatt csak akkor jelenik meg VoLTE menüpont ha a telefon érzékeli, hogy elérhető. Nekem egy Sony Xperia XZ-m van, elvileg ezis támogatja, de még nincs ott a menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz szabogabor10 #88779 üzenetére
Sikerült, hálózat független készülékre is aktiváltattam és működik.
Már csak a kapcsolat pontokat kellene beváltanom valami értelmes dologra, de pl. a pendrive-okat csak személyesen lehet átvenni... Mobil Lottó esetén automatikusan a kapcsolat pontokból vonják le az összeget?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #88787 üzenetére
Én sem, akkor van remény, hogy tényleg aktiválták.
Ezek szerint a SMS csak azoknak megy, akiknek automatikus a bekapcsolás -
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #88725 üzenetére
Huawei G8-on (EMUI 4.0.3) nyoma sincs.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #88722 üzenetére
Pár év?
Miközben a balkáni szomszédnál (orange.ro) évek óta működik.... -
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #88719 üzenetére
Akkor ez lesz az ok.
De legalább tudni, hogy ha van is a készüléken, nem abban, hanem a szolgáltatónál keresendő a hiba.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #88719 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy amennyiben a VoLTE egy szabvány(és az...) és a szolgáltató támogatja,a telefonom támogatja, akkor miért csak a túlárazott celeb-telók használhatják a VoLTE-t...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #88714 üzenetére
A Xiaomi Redmi 4A Pro-n van gyárilag, viszont a topikjában annak lekapcsolása az első javaslat, azoknak akiknek a reméltnél gyorsabban merül a telója. S tényleg tovább bírja nélküle.
-
TomPack
őstag
válasz szabogabor10 #88714 üzenetére
Csak érdekes, hogy ez mitől függ, melyik telefon támogatja, melyik nem. Mert az A5 gyárilag nem tudta, és az új független rommal sem tudja, csak a magyar telekomossal. Tehát ez akkor nem hardverfüggő?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
thomas77
senior tag
válasz szabogabor10 #88692 üzenetére
Neked szolgáltatói készüléked van, vagy független? Illetve előfizu vagy dominó?
-
-Maci-
addikt
válasz szabogabor10 #88497 üzenetére
Váltottam. Már él is az új hipernet, de átmenetileg egy ideiglenes 20-as számon. Keddről szerdára virradóan lesz bugyirózsaszínből kék a telefonszámom.
Nagyon örülök, kéjes vigyorral használom le a maradék telekomos netet (ami 4gb volt és szolíd használat mellett ma jött az sms, hogy 80% fölött járok... )Viszlát sz*rakodás!
Ezer hála mindenkinek a hasznos infokért! Rengeteget segítettetek a döntés meghozásában!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz szabogabor10 #88497 üzenetére
Köszönöm szépen.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #88381 üzenetére
Tudod... bennünk van a hiba, meg a Telekomban és nem benne...
Sim-only NET 4 GB:
részemről itt ki is szállok a "vitából", mert tudom hogy lehet ezt, volt is nekem, viszont fölösleges off vitákba se kedvem, se erőm nincs részt venni.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz szabogabor10 #88214 üzenetére
Köszönöm, szuper végre nem a középkor fele haladunk.
-
WayneGace
őstag
-
Keem1
veterán
válasz szabogabor10 #87995 üzenetére
A dominósok az újdonságokból is mindig később részesülnek (nagyobb sávszél, 4G, VoLTE).
A fentebb linkelt cikk írója pedig ahelyett, hogy a "frankót megmondta", saját magát minősítette (le).
Fölösleges lehúzni az előfizetést. És a prepaid vs előfizetés bizony igen erősen almát a körtével esete. Mobil-mobil, de minden másban különböznek.
A domino azoknak tökéletes, akik gyerekek (nincs havi jövedelmük), külföldiek (kell pár hétig/hónapig itthoni sim), esetleg tényleg nagyon ritkán mobiloznak (idősek és vezetékest használnak, de a kórházban azért csak jó a mobil is). Minden más esetben a prepaid csak b*szkódás.Igaz, nem Telekom, de a céges Vodafone Red előfizuval soron kívül kiszolgálnak, voltam már Ferihegyen VIP váróban, már jó ideje nincs roaming díjam (nem, nem június 15 óta, hónapokkal korábban se).
Költségek: egy mai normális (értsd: nem milliós, csak simán normális) fizetéssel azért nem vág a földhöz egy előfizetés. Aki nem tud havonta 3-6 ezret kifizetni mobilra+netre, ott más gondok vannak.[ Szerkesztve ]
-
jbnd-007
tag
válasz szabogabor10 #87729 üzenetére
Elolvastam ezt a World GPRS izét, de a szöveg alapján azt se tudom eldönteni, hogy ez most egy internetcsomag opció, vagy ez csak a forgalmi limitfigyelő, amit internet csomag mellé lehet rendelni.
-
TomPack
őstag
válasz szabogabor10 #87729 üzenetére
Ami teljesen jó szvsz! Nem kell bohóckodni, hogy most mekkora csomagot is vegyek, megrendeléssel bajlódni, stb. Amikor megveszed a sim-et, bekapcsolod ami ingyenes, és nincs havidíja sem.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
vpanangin
senior tag
válasz szabogabor10 #87620 üzenetére
Köszönöm.
-
k-adi
nagyúr
válasz szabogabor10 #87433 üzenetére
hát ezt....szomorúan olvasom
-
veterán
válasz szabogabor10 #87412 üzenetére
Reggelre visszajött.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dragon1993
őstag
válasz szabogabor10 #87199 üzenetére
Gyakorlatilag meg nem.
De levelezgetek az ügyben. -
bigrob
őstag
válasz szabogabor10 #87173 üzenetére
Köszönöm!
Lehet egyszerűbb lesz bemenni mint órákig nyomkodni a telefonos ügyfélszolgálatot..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
MK VII
veterán
válasz szabogabor10 #87048 üzenetére
UPC nem véletlenül árulja függetlenül a telefonjait.
Előbb utóbb mindegyik szolgáltató kénytelen lesz függetlenül árulni a telefonjait, hisz semmi joga nincs ahhoz, hogy, ha én kifizetek egy telefont akkor ő azt korlátozza.
Ha jól tudom EU-s rendelet lesz ez is vagy már az csak szarnak bele a szolgáltatók.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #86950 üzenetére
Ok, ti biztos jobban ismeritek.
Ezennel bocs, hogy itt érdeklődtem utána.(#86949) tsteve: ugye nem gondolod, hogy trollkodni jöttem ide? Merjed feltételezni nyugodtan, hogy más tévedhet. S nem szükséges beszólással viszonozni egy eltévedt hozzászólást.
-
szalai112
senior tag
válasz szabogabor10 #86732 üzenetére
sory
De lehet hogy ellő szele a korlátlanságnak, hogy menyire lesz le terhelt a hálózat.
Mondjuk p2p-én ki próbáltam elégé stabil volt a sebesség[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz szabogabor10 #86729 üzenetére
Egyébként reggel kapcsoltam be a korlátlan adat forgalmat
itt a link már a T honlapon kint is van
[link] -
veterán
válasz szabogabor10 #86724 üzenetére
De nálam is meg náluk is?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #86677 üzenetére
én is örülök neki!
ezekután számomra már nem maradt nyárra kb. nyitott kérdés, a roaming ászf alapján elég egyértelművé tett mindent, szóval mostmár nyugodtan alszom.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #86672 üzenetére
Semmit nem adnak ingyen.
-
CHIPman
nagyúr
válasz szabogabor10 #86668 üzenetére
Bővebb tájékoztatás nincs róla? Alapvetően Net nélküli mobil XL mellé igényelt DuoNet simmel mehet vajon? Gondolom Gizike nem tud ilyen irányú tájékoztatást adni a telefon mögül...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #86660 üzenetére
Akkor meg már nem korlátlan... Nem csak attól korlátlan, hogy full sávszélen jön a cucc. Amennyiben szűrik a p2p-t, akkor az egyenlő a korlátlan email és böngészés opcióval.
Nálunk nincs semmilyen vezetékes net. Oda jöhetne már fullos korlátlan...
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz szabogabor10 #86647 üzenetére
én is a régi csomagról váltottam annó Mobil L-re és én is megkapom
Holnap ki probálom p2p-vel 150 Mbps = 18.75 MB/s
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #86647 üzenetére
Szerintem élhet. Hűséggel biztos. A részletekről holnap többet tudhatunk majd
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #86623 üzenetére
Jaja, nem csinálunk semmit, ülünk a babérjainkon, mert most minden bizonytalan...
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #86205 üzenetére
2015-ben... és akkor is kismiska volt.
Mindenki úgy rinyál ahogy akar., de SOKKAL NAGYOBB veszélyben van,a mint bekacsolja a számítógépét. -
tsteve
senior tag
válasz szabogabor10 #85575 üzenetére
most már én se.. Dunántúl
-
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #85575 üzenetére
Kb addig tudtam még be nem ért a vonat Vácra és ismét semmi.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85343 üzenetére
Köszi, akkor szerintem arra jó lesz a dominós egyenlegem.
(#85351) MK VII
Biztos vannak rossz tapasztalatok is az ügyfélszolgálattal, akkor én írok egy jót. Tegnap vagy tegnapelőtt beszéltem egy hölggyel mert segítségre volt szükségem, kedves volt, türelmes, hozzáértő és segítőkész. Mire a hívásnak vége lett, meg is oldódott a problémám. Maximálisan csak jót tudok róla mondani.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85278 üzenetére
Így is van! Akkor minden rendben, köszi.
-
veterán
válasz szabogabor10 #85292 üzenetére
Gondolom a PH! nem IPv6-os, szóval jónak tűnik már itt is
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85253 üzenetére
Igen, azt írja. Akkor rendben van?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85250 üzenetére
És tényleg, köszi. Egy pillanatra a frissítésre nyomás után ledobta a térerőt, majd visszaállt, gondolom frissített akkor. Viszont nekem megmaradt a hang/adat lehetőség a 4G beállításokban, mások azt írták, hogy ez eltűnt. Akkor lehet hogy nálam még nem elérhető egyáltalán a volte lehetőség? Nem Bp.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #85213 üzenetére
VoLTE aktiválás szükséges hozzá a rendszerekben de egyenlőre iPhone-okon még aktiválás után sem működik. Dolgoznak rajta még.
-
Met
nagyúr
válasz szabogabor10 #84759 üzenetére
Köszi.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
choco01
addikt
válasz szabogabor10 #84157 üzenetére
Tehát az lehetséges hogy a mostaniaknál többet fogunk fizetni?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz szabogabor10 #84152 üzenetére
Tavaly szeptemberben kötöttem két évet, de most azt írja nincs hűségem..meg az miért baj ha nincs hűségem vagy nem bírok kötni?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
TomPack
őstag
-
bunddog
tag
válasz szabogabor10 #83735 üzenetére
És ha váltok 2 évre Mobil S + 400 MB netre, akkor csak a netet vajon lehet felfele módosítani 1 GB-ra?
-
bunddog
tag
válasz szabogabor10 #83735 üzenetére
Köszi a gyors választ
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #83633 üzenetére
Most megy.
-
veterán
válasz szabogabor10 #83633 üzenetére
és tényleg nem megy, nappal még jó volt.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
n@p@lm
őstag
válasz szabogabor10 #83469 üzenetére
Telekom kicsit korepetálja már magát...
Június közepétől nincs többé roamingdíj az EU-ban -
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #83503 üzenetére
Folyamatban van.
Több infot nem mondok. -
max-pain
senior tag
válasz szabogabor10 #83503 üzenetére
Ma reggelre el is tuntettek a VoLTE hivatkozast az oldalrol.
-
[P]laci
senior tag
-
radio100jozs
őstag
válasz szabogabor10 #83128 üzenetére
De akkor nem online lehet a T pontban, csak ügyeskedni kell valahogy, akkor ennek utánanézek, nem akarom elveszteni a feltöltött egyenlegemet.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #82843 üzenetére
A blue-s topikban meg kiderült, h azért nem fogadja el a kártyát sok teló, mert még imei alapján is tiltja a tré a mobilokat - még a hivatols, q drága függetlenítés után is...
-
nobiand
aktív tag
válasz szabogabor10 #82843 üzenetére
Webshopon kiválasztottam, hogy csak a függetleneket listázza, és 19 termék felelt meg.
De lehet, hogy tényleg nagy még a káosz. -
törölt tag
válasz szabogabor10 #82554 üzenetére
És június után szerinted mi lesz? Mert elvileg onnantól az olyan hogy roaming csomag értelmezhetetlenné válik. Vagy az lesz, hogy használható lesz belföldön ha külföldön akarom akkor meg így jártam?
-
btz
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #82463 üzenetére
A 20-25% Telekom ügyfélkedvezményt jobban ki kéne hangsúlyozni.
A 0/0 lassítás várhatő volt itt is. -
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #82292 üzenetére
fentebb írta egy kolléga, hogy 14 órától startol az új portfólió (a chat alapján legalábbis)!
jön a dáridó ezerrel!
(#82295) CineDOG1: nem engem kell meggyőzni, nem vagyok én #NDV!
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #82292 üzenetére
Ügyesen megtévesztik az ellenséget!
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #81514 üzenetére
Margit, noooormmmáááliiis?
Ezt így publikba, rögzített hívásba bevágta?
Gratulálok
-
radio100jozs
őstag
válasz szabogabor10 #81482 üzenetére
Azért az is érdekes, hogy sógoromnak Franciaországban olyan előfizetéses mobildíjcsomagja van, amiben alapból 40 GB internet van benne, és nem is extra, és mikor elmondta, hogy magyar forintba átszámolva 5000 Ft-ot fizet, azt hittem leesek a székről. Onnan jött, hogy Skypolunk állandóan videóban, és kérdem, hogy mobilról, és WiFi-n. Mire mondja, nem, mobilhálózaton 4G-ben, ja és kiderült, hogy ennyi adat van benne. Bár az már nem is meglepő, hogy nekik a vezetékes vonaluk is olyan csomag, hogy az egész EU+Amerika, meg még nem tudom mely országok vonalasai ingyen hívhatóak, na ezért van itthon még nekünk is vezetékes telefon. De megmagyarázták, hogy nekünk azért ilyen drága minden, mert csúcs szuper a mobilhálózatunk.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #81370 üzenetére
Bárcsak minden ilyen egyszerűen kiszámítható lenne. Néha az 1+1 is három, inkább, mint kettő
-
Gabesz984
tag
válasz szabogabor10 #81361 üzenetére
Elméletben 2017.05.01.
Kíváncsi leszek, habár illúzióim nincsenek. A hűségem lejárt novemberben, azóta nem hosszabítottam, most már nem is fogok, megvárom mi lesz. Azért a korlátlan tematikus opciókért kár, remélem azért lesz hasonló lehetőség, a korlátlan böngészést szerettem, hogy nem csökkenti az adatkeretet.Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
Zeki
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz szabogabor10 #81365 üzenetére
Igen, főleg úgy hogy itt lebeg a DIGI szelleme. E hónap 27.-étől kérte meg az engedélyt országos mobilszolgáltatásra. Lehet ez kavarta meg kicsit az állóvizet.
-
Carline
őstag
válasz szabogabor10 #80590 üzenetére
Akkor lesz 4 kártya havi cserélgetéssel. A magyar ember leleményes és fillérb..szó
CineDOG1: Most is utalnak kb annyit. 300€.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
adyz.
aktív tag
válasz szabogabor10 #79050 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Arról van valami információ, hogy mennyire szeretik javítani/cserélni a készülékeket? Melyikre nagyobb az esély?
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #78854 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az éjszakai korlátlan opciót is meg fogják szüntetni, a szolgáltató meg nem fog pár terás adatcsomagot hozzámdobni +5500 ft-ért.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #75843 üzenetére
Én? Nem.
Előfizetés amúgy sem érdekel. -
313313
addikt
válasz szabogabor10 #75839 üzenetére
Héttel feletted írták, hogy jön valami új kártyás net csomag, akkor talán jön más is...
Másrészről meg Telenor és Vodafone is dobott ki új csomagokat, ki előfizusat, ki feltöltőset, illene rá válaszolni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
goop
őstag
válasz szabogabor10 #75773 üzenetére
Jó, a telekomnak akkor át kell variálni a csomagjait ha át akarnak állni ők is, mert különben a feltöltős net csomagok halottak, 200Mb 1000Ft, 1Gb 2500, lassítás nélkül ki venne ennyiért ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz szabogabor10 #75768 üzenetére
Köszi,akkor ide majd érdemes lesz jönni,ha lejár a hűségem a vodánál.
-
válasz szabogabor10 #75586 üzenetére
Tegnap befizettem ahogy mondtad de mára sikertelen volt a fizetes, most pedig nem tudom újra fizetni mert nincs havi törlesztő
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz szabogabor10 #75586 üzenetére
Megvan, be is fizettem, meg a többi számlát, csak épp mindenre azt írja hogy feldolgozás alatt, jó a rendszer
-
válasz szabogabor10 #75583 üzenetére
És azt hogyan? Nincs már sok hátra
-
válasz szabogabor10 #75580 üzenetére
Ja, de én neten gondoltam
Nálunk nincs T
-
válasz szabogabor10 #75575 üzenetére
Hogyan?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #75464 üzenetére
Amúgy utána visszaállnak a korábbi adatkeretek a két hónap után, vagy esetleg ez valami nagyszabású, nagy volumenű akciónak a kezdete? 🙂
-
Sterilzona
senior tag
válasz szabogabor10 #75464 üzenetére
Tudom, olvasni kellene.
Koszonom a valaszt -
Sterilzona
senior tag
válasz szabogabor10 #75462 üzenetére
Vajon mukodik ha lemondom amim van, es megrendelem ujfent?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #74833 üzenetére
Tavaly szeptember környékén indult infoparknál.
-
tabaga
tag
válasz szabogabor10 #74828 üzenetére
Hosszútávon szerintem mindenképpen ez megváltozik, csak azért is, mert jövőben biztosan fenekestül felfordul ez a piac, és a mai cégek, akik netet, sms-t, telefonhívást biztosítanak, már csak hozzáférést fognak a hálózathoz; más platformon keresztül fognak kommunikálni ez emberek. De ez tényleg hosszútáv, meg lehet egyáltalán nem így lesz
Azonban én örülnék, ha ezek a korlátozások megszűnnének, és mint ahogy pl külföldi bankok szolgáltatásait el lehet érni itthonról, így a telekom cégekét is el lehet majd. -
tabaga
tag
válasz szabogabor10 #74824 üzenetére
Az lehet, hogy van benne ráció, csak nem fogyasztói szempontból.
Keem1: Pedig a törekvésnek az lenne a lényege,amely harmóniában is van az EU-s alapelvekkel, hogy sokkal egységesebb legyen ez a piac (lásd munkaerő, tőkepiac stb.). Ma sajnos igen magas szinten képesek diverzifikálni a telekommunikációs cégek a termékeiket, amelynek modellszinten is a fogyasztók látják kárát, de facto pedig méginkább. Ha végre eltörölnék a roaming díjakat, akkor fokozódhatna a verseny (amely kishazánk esetében különösen fontos lenne), és így végül az emberek jobban járnának.
-
Keem1
veterán
válasz szabogabor10 #74824 üzenetére
Így van. Nyaraláshoz több, mint elég a 90 nap. Ha pl. Görögbe megyünk (minden második évben szoktunk), nekem már jó, hogy lazán netezhetek, telefonálhatok ugyanúgy, mint itthon. Az meg 1-2 hét szokott lenni.
A másik, hogy többen várják, hogy ugorhassanak valamelyik külföldi, pl. osztrák szolgáltatóhoz, ha nem lesz roaming. Csak egyet felejtenek el. Aki osztrák számot használ itthon, az a magyar számokat nemzetközi díjért hívhatja, és a magyar számot birtokló ismerősök is nemzetközi hívással hívhatják őt, mert osztrák a száma.
Abszolút jogos, ez így rendben van. A cél eleve az volt, hogy EU-n belül utazó állampolgároknak ne kelljen többet fizetni annál, mint amikor otthon vannak, nem azért, hogy a telefonszerződések számára leomoljanak a határok. -
Vangelis
félisten
válasz szabogabor10 #74068 üzenetére
Még jó, hogy nekem minden fizetéshez külön kódot is küld a bank.
Mondjuk az én számlámmal sokra mennének
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
embe
nagyúr
válasz szabogabor10 #74058 üzenetére
és bopeti98 köszi a választ!
Akkor a fiam használhatja Bluemobile kártyáját tovább, ezzel így számolok. -
addikt
válasz szabogabor10 #73866 üzenetére
Látod, éppen ez az, ami engem nem igazán érint. Illetve a DuoNet igen, az kemény 500,- Ft egyéb csomagokban.
Lehet ezért nincs csak S-em?
Jó szerencsét!
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #73547 üzenetére
Köszi, sejtettem, mert direkt figyeltem és nekem se jelezte.
-
Carline
őstag
válasz szabogabor10 #73278 üzenetére
Mi gátol benne, hogy uniós tagként kinn vegyél egy ilyen díjcsomagot magadnak és azt használd akár itthon akár bárhol az EU-n belül?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Keem1
veterán
válasz szabogabor10 #73208 üzenetére
Amúgy tényleg úgy lenne logikus, hogy a hálózati zár csak a szerződés idejéig élhessen. Most persze nem azt mondom, hogy rögtön kérdezés nélkül feloldódjon, de ha lejárt a 2 év, és beviszem, max egy jelképes összeget kérjenek érte (>5000 Ft), mert ugye az emberke munkaideje. De ott rögtön usb-re dugja, két katt, fel van oldva, kész. Semmi horror ár, semmi napok vagy órák kérdése. Ott rögtön, pár perc alatt.
-
aram01
nagyúr
válasz szabogabor10 #73196 üzenetére
Sokan inkább megveszik részletre az újat, még ha a fele fizetésük is rámegy. Gondolom ezért nem megy ez az "üzletág" annyira.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz szabogabor10 #73194 üzenetére
nem ér annyit a telóm
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest