- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
tag
Igen a Siemens telóknak jellemzően nagyon jók voltak a modemes képességei. GPRS tekintetében is (le-fel slotok max. száma), ill. úgy rémlik, a GPRS előtti időkben egyes Nokia és Siemens telók voltak azok, amik tudták a HSCSD-t (több slot összefogása vonalkapcsolt internetnél, High Speed Circuit Switched Data).
-
Peti870
csendes tag
válasz
martongunar #18 üzenetére
A 2G-ről még annyit hogy anno 2007-ben XP-s gépen, és a windows live messengeren videótelefonáltam. Mindezt úgy hogy egy Me45 volt a modem. Persze nem volt full hd és az fps is 5 körül volt, de működött. Ma egy droidos telefont ha átállít az ember 2G-re a messenger jó esetben 10 perc alatt elküld egy pár 100 bites mondatot, akkor is ha a háttérben nem fut semmilyen frissítés stb. De a simet áttéve egy hagyományos régi telefonba érdekes módon ez az oldal is betöltődik rajta. Míg egy droid telón a google sem tölt be. Csak úgy mint érdekesség írtam le.
-
martongunar
tag
Próféta szóljon belőled. Nálunk jövőre lesz egy kapacitásszűkítés ha jól tudom, ill. összevonásra fog kerülni a Yettel - Telekom 2G ügyfélkiszolgálás. Ha meg kitalálják, hogy kivezetik a szélesebb sávú és jobb hangminőségű beszédkodekeket, akkor már nehézkes lesz sajnos használni béka segge alatti hangminőségen.
-
Peti870
csendes tag
válasz
martongunar #16 üzenetére
Még legalább 4-5 év vagy a következő évtized eleje mire lekapcsolják azokat. Addig meg lehet bármi, lehet hamarabb szűnnek meg a 4G-5G hálózatok.
Kicsit lelassulna a világ legalább, ami nem ártana.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
+1 Siemens Me45 jó kis telefon. -
-
Alusky
senior tag
Ez egy fos.
-
KIFLEE
tag
Sok értelme volt erre kamerát rakni, még a 2mp makrók szintjét se hozza. Nyugodtan el lehetett volna engedni.
-
moleculez
veterán
Hiányzik ugyanis a Kai OS riválisok adatkapcsolata, Google-bejelentkezése, Asszisztense, levelezéselérése és a közösségi felületek, hírek hozzáférése.
Dehogy hiányzik… amikor mégis belekerül mindig az az érzésem, hogy mi a bánatnak Whasapp web, meg Facebook ezekre? Megvolt a romantikája 2007-ben a navi billentyűkkel böngészni, de elég is volt.
Kategóriákkal feljebb rendes Androidos telefonok is letérdelnek manapság egy FB alatt. Pont a napokban vettem egy Moto E7-t android appot tesztelni (Szállítással 35£). A használhatóság határát súrolja alulról, mármint ami a social meg netes appokat illeti pedig ott egy teljes értékű rendszer + 2GB RAM, wifi, LTE, stbHa ezek fontosak, és kell egy eldobhatós teló, használtan egy pár éves teló sokkal jobb és használhatóbb. Ha nem akkor ez meg úgy jó ahogy van, csak drága, de indokolatlanul. Csak döntsük már el mit akarunk…
-
Peti870
csendes tag
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Nem írják azokat sem valami jónak. Panaszkodnak hogy rossz a fogása, csúszik.
-
Ebben az árkategóriában inkább Evolveo H1 & Z6 páros közül választanék.
-
-
Peti870
csendes tag
A kamera maximum QVGA felbontású 352x288 pixellel, ami interpoláltan is ennyire szörnyű. A Sagem Myx6-om VGA felbontással sokkal szebb képeket készített ezelőtt bő 20 éve. A kijelző felbontása még el is megy, de az ára max 10eft os kategória. Egy benzinkúton kapható noname telefon 5eft ért nagyjából hozza ezt a szintet mínusz nem vízálló. Plusz termelt a Föld már annyi szemetet, hogy erre a célra bőven jó egy Siemens Me45 telefon is. Lehet vele hívni, mást meg ezzel sem tudsz csinálni.
Nem értem, hogy miért nem képesek a mai hagyományos mobilokba legalább egy K750i szintű kamerát építeni?
Ez olyan gáz, hogy még a nyitvatartási időt sem lehet vele lefényképezni a sarki kisbolt ajtaján. -
cs.zs.
veterán
Durva, hogy nem bírnak egy értelmes kijelzőt beletenni, ami tömeggyártásban a mostanitól vélhetően kb 1 dollárral kerülne többe.
Döbbenet, na.
Minden tiszteletem a cikkíróké, amikor nyomdafestéket eltűrő betűkombinációkkal fogalmazzák meg, hogy
Ennek se képe, se hangja, se kamerája,
Istenem ez mekkora f.s..! -
Plug Life
senior tag
Nagyanyámnak jó lenne, állandóam ledobálja a Nokiáját
-
judas13
veterán
Ez így valahogy nagyon kevés - kivéve az árát.
-
martongunar
tag
Kár, hogy a B28 itt is hiányzik. A 7-es 2x van, gondolom a második az 8-as akar lenni. Ha nem, akkor kár azért is.
-
Korrektnek tűnik azért. Viszont ennek a célcsoportja inkább vesz használt Cat-et, vagy 3310-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest