- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
hegedus001 #9 üzenetére
A hardverajánló nyomán vettem egy B6 Pro-t én is. Egy ideje több, de nem perdöntő okból is gondolkozom a nagyon régi, Logitech K360 nyugdíjazásán (heti 2 irodai napra azért marad benti billentyűzetnek) a homeoffice desktopon.
Az MX Keys S-t nézegettem, de az az ára; a natív HU layout hiánya (a gyárilag rágravírozott is baromi ronda, zsúfolt) és amitt is kiesett, hogy Logi Uni Bolt a vevője; a preferált egerem meg sima Uni (értem a Logi célját, de az M720 egerük sem egy olcsó típus, ráadásul ugyanúgy multi-device, abszolút nem irreális a párosítása egy Mx Keyshez ...) ha meg ígyis-úgyis 2 vevő kerül a hub-os monitorba, akkor szóba jöhet más márka is.
Nekem a fix, laposabb dőlés kis megszokást igényelt (15 év "lábas", meredek, vastag K360 után), de egyébként ugyanúgy tudtam egyből gépelési teszteken amit szoktam + izommemóriából "vakon" gépelni. Néhány Windowsos gyorsbillentyű is hasznos.
az Mx S-hez képest szerintem picit jobban kitüremkedik a layoutból a billentyű és kevésbé konkáv, "ujjbegyes". Gépelni kényelmes nekem, egész napos rendszermérnök/projektkoordinátor munkakörben. a konstrukció is masszív, nem recseg ropog.
A háttérvilágítás hiánya engem nem zavar, laptopon se használtam soha, van asztali lámpám. A NumLock LEDje nekem túl fényes, megnézem majd a szoftverből ez kikapcsolható e. Sok tesztelő azt mondja: zavaró hogy az F1-12 nincs 3x4 tagolásban; nekem fel se tűnt, bár ezeket ritkán használom.
Méretre pont olyan széles mint a Creative Stage SE soundbar-om, egész letisztult a desktopon.
-
válasz
hegedus001 #8 üzenetére
Az első tapasztalatok kedvezőek, de az elmúlt kép nap inkább a feleségem számára volt gépelős, úgyhogy az én ujjaimban még kevés leütés van.
MaCS
-
válasz
hegedus001 #6 üzenetére
Egy-két napon belül be tudok számolni a tapasztalataimról.
-
hegedus001
aktív tag
Pont ugyan ezt néztem ki én is. Agyaltam egy kis portable Magic Keyboardon is meg egy MX keysen is. (viszont azt magyaríttatnám, úgy már 60 felett lenne, az nagyon sok szerintem)
Ez megoldaná a kiosztásbeli problémát, jól is néz ki, MAC/Win kiosztás és multieszközös.
Talán tényleg meglett a szent grál?!
-
HantekDSO
tag
De hol marad a szemüveg?
-
Miután a mechanikus billentyűzetek sorra buknak el nálunk, nekem is megakadt a szemem ezen a Keychron B-n. Van valakinek tapasztalata arról, hogy mennyire jó ezen gépelni? A családban minden sokat gépelő természetes személy a notebookbillentyűzeten gépelést részesíti előnyben.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest