Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Én váltottam Samsung a55-re. akkuidőben döbbenetes, hogy mennyit számít az a +500mAh. pénteken munkaidő vége előtt feltöltöm 100%-ra és hétfő délelőttig 7+ órás kijelzőidővel elvagyok és még marad 15-20% az akkuban.
ez a telefon meg megmaradt tartaléknak.
-
Orgi
addikt
Btw ez a 14 design milyen rohadt jól néz már ki:
[link]
-
Orgi
addikt
válasz
Cblacksmithc #912 üzenetére
Egyrészt pozitív, hogy legalább válaszolnak és hogy tényleg van rá frissebb rendszer, másrészt meg ez kb a szokásos bullshit. Én Mediamarktos telóval előbb-utóbb megkaptam őket, de pl szolgáltatónál vagy (zug) GSM boltban vett telókkal inkább lehet ilyen gond. Így csak várhat az ember azt hiszem, bár ha elegen baszogatják őket, talán veszik a fáradtságot hogy ránézzenek a bullshit helyett...
Mondjuk én erre alapoznék, szerintem nálam ilyesmi lehetett:
Note: If customers express strong desire for new version/OTA, agent could collect cx's details (Model name, IMEI1,Current version,Required Version) to escalate to tech team for single push. -
Cblacksmithc
tag
Dear Customer,
Greetings from realme!
We apologize and regret for the inconvenience caused to you. We value the importance of your time and concern.
In response to your query, we would like to inform you that you are using a RMX3393_14.0.0.1000(EX01) version and we already released a RMX3393_14.0.0.1010(EX01) in this device, If your phone not get a OTA update kindly follow the steps below to solve your problem.
Solution:
We apologize for any inconvenience caused. If you cannot receive software/OTA updates, please follow the below troubleshooting steps:
1. Please confirm whether the phone has been unlocked or rooted. If it has been unlocked or rooted, please back up the data and go to the realme Service Center for testing.
2. Please click Settings > App Management/Apps > App List, click ⠸ or ∶ dots in the upper right corner > Show system, and find Software Update. Click Storage Usage and click Clear Data.
Then in a good network environment, click again on:
realme UI 6.0 & 5.0 & 4.0 & 3.0: Settings > About device > Up to date/realme UI to detect whether there is a new version.
3. To enjoy the upgraded experience, the new version will send upgrade reminders in batches. Different phones will receive the push at different times.
Please check the version upgrade plan in the community and update it to the latest version as soon as possible.
It usually takes 7-10 days to send all users the new version/OTA, and if there is any optimization for the version, it will take longer time to push to all after the optimization was done. Appreciate your patience and understanding.
Note: If customers express strong desire for new version/OTA, agent could collect cx's details (Model name, IMEI1,Current version,Required Version) to escalate to tech team for single push.
4. If you have not updated your phone’s system version for a long time, you may not be able to receive system updates due to version restrictions.
This is because upgrading too far apart between versions may cause compatibility issues. Please go to the service center for testing.
5. If the area where you use the product and the area where it was launched don't match, or if updates are being done through unofficial channels, you might not receive update notifications.
6. If you still cannot receive the update after waiting for several days, please backup your device data and visit the nearest authorized realme Service Center for further assistance. Here below we mentioned the service center link; kindly go through it.
https://www.realme.com/eu/legal/repair-service
In case of any further suggestions/inquiries, you can contact us by replying to the same email. Have a good day!
Warm Regards,
realme customer support
Link:https://www.realme.com/eu/support
Warranty:https://www.realme.com/eu/legal/terms-sales -
ironbed
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #906 üzenetére
A Nokiával volt liszensz vitájuk teljes BBK palettával. Az Oppo volt elsősorban nevesítve, de aztán megegyeztek.
Szerintem azzal, hogy 12-ről volt 2 fő verzió frissítés, rendszeres update-el közben letudták a kötelezőt.
Mondjuk én is jobban örülnék, ha folyamatos update lenne, amíg nagy számban(?) van kint egy telefonja egy cégnek. -
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #906 üzenetére
Még mindig ez a címük és nekem 2024. augusztusban válaszoltak is:
service.eu@realme.com
Amúgy ha megnézed, a 14-es széria kapható az EU-ban, tehát vannak/visszajöttek/ki se mentek:
[link] -
Dévacsen
senior tag
Decemberben, és most Februárban is jött security update, előbb néztem egy youtube videót a Februári ról, ha más országok felhasználói megkapták ezeket, nem tudom hogy hozzánk miért nem értek el, legalábbis nálam 7 hónapja nincs biztonsági frissítés.Banki ügyeket is intézek róla, egészségesebb lenne ha jönnének, vagy kukázom,pedig meg vagyok vele elégedve, de többet a cégtől nem veszek terméket.
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #901 üzenetére
Igen, az elmúlt hónapok alapján váratlanul nagy jófejség lenne ez a gesztus a Realme részéről.
Nagyon csodálkoznék, de nagyon örülnék neki. -
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #899 üzenetére
Igen, a 2 főverziót teljesítették. Ha a hivatalos announcementet/release-t nézzük, akkor idén február 16-án/21-én a 3 év járna le. Ha leragadunk az augusztusi csomagnál, az a szoftveres állapotot tekintve 2,5 évre jönne ki - ráadásul az augusztusi is viszonylag késve érkezett.
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #896 üzenetére
Ha tényleg nem jön semmi, akkor ez nagyon max. 2,5 évnyi szoftveres támogatás, ami elég vérszegény... Lenne, ha nem lett volna szó a decemberi update-ről, amit említettél korábban. Ez egyébként több helyen is feltűnt. Nyilván már nem nagyon érdemes ezzel februárban számolni, de kicsit azért reménykedtem. A februári csomagot pedig vészfrissítésként is emlegették pár oldalon és emiatt mondjuk úgy, hogy az elvileg indokolthoz képest eggyel jobban vártam.
-
hubber19
junior tag
Segítsetek kérlek: van egy Realme régebbi (8) telefon a családban, amit most egy Samsung-ra kéne költöztetni. Idősebb emberé a telefon, így egy egyszerű és gyors telefon klónozás-költöztetés lenne az ideális, appokkal+lehetőleg jelszavakkal.
Van ilyen megoldás Realme-ről ? PC vagy Android app?
Sajnos a Samsung "saját" Switch PC app-ja nem ismeri fel a Realme-t, az nem akar működni.
Megköszönöm a segítséget. -
f.i.s.h.
csendes tag
Na vajon megérkezik a februári update?
-
f.i.s.h.
csendes tag
Az utóbbi időben gondolt egyet és az intelligens oldalsávval zaklatott rengetegszer a telefon, majd erről 1-2 ki-bekapcsolás és újraindítás után leszokott, újabban meg az alapértelmezett keresőmotor kiválasztását akarja kikényszeríteni, pedig már be van állítva. Nem tűnik el az ezzel kapcsolatos üzenet. Nálatok is voltak ilyen furcsaságok?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #889 üzenetére
Jöjjön csak, nem lenne jó, ha valami banki vagy egylb fontos app elkezdne nyavalyogni, hogy már neki nem biztonságos itt működnie.
-
Cblacksmithc
tag
válasz
aprokaroka87 #887 üzenetére
99
-
aprokaroka87
nagyúr
Mennyi az esély rá hogy nem fog több frissítés érkezni rá?
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem egy érdekes dolog lépett elő egy ideje, egyszerűen nem tudom mi okozza, vagy mi ez.
Adott egy vezetékes headset, amin ugye van egy gomb.
Na ha ezt a gombot kicsit hosszabban akkor a következő hangok jönnek ki.1. something went wrong ( legalábbis ezt hallom )
2. It " bemondja a pontos időt "
A képernyőn semmi nem történik.
Vajon mi lehet?Közben meg is lett.
Segítségkérés a google-töl az.
-
ironbed
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #881 üzenetére
Áááá félreértettelek. Azt hittem egy halkabb csengőhangra kelnél reggel és egy hangosabb figyelmeztetne később...
A hangerő közös/ugyanaz minden ébresztéshez. A te igényedre sound profiler app kellene.
Pl. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blogspot.mravki.soundprofilestoggle&pli=1
Máshogy nem hiszem, hogy menni fog -
Sanyi.mTs
addikt
olyat lehet csinálni, hogy a gyári órában külön hangerőt állítok be jelzésekhez?
napközbeni hangos jelzés a reggeli ébresztőhöz elég hangos. és fordítva, a reggeli halk jelzést nappal alig hallom meg. -
ironbed
aktív tag
válasz
Cblacksmithc #876 üzenetére
A Galéria/Albumok alatt a három pont alatt ezt találtam.
Mondjuk, ha ez a két beállítás azonos akkor nincs ötletem... -
Cblacksmithc
tag
sziasztok, némi segítség kellene. meg tudja-e mondani valaki, hogy a fényképek/albumok között időről időre létrejövő "történetek"-et hogyan lehet engedélyezni vagy letiltani.
Az van, hogy 2 teló azonos verziószámmal megy, egyiken létrejön, másikon pedig nem. beállítások azonosak.
-
ironbed
aktív tag
válasz
f.i.s.h. #874 üzenetére
Átérzem a dilemmádat.
Sajnos az újabb Realme Pro-k nem tudják a B20-at, ami egyelőre azért jó ha megvan.
Az A55 és Nothing 2A túl széles nekem. A Honor-ral nem vagyok kibékülve én sem a cikkek/fórumok alapján.
Az Edge 50 sorozat nagyon tetszik, de szinte az összes példány erősen melegszik a notebookcheck tesztjei alapján, kivéve a Pro-t -
f.i.s.h.
csendes tag
Szia!
Köszi szépen a részletes beszámolót. Ami a Xiaomit illeti, szerintem nem lesz vele gond, könnyen meg lehet szokni. Én a Mi3W-t használtam jópár éve és a Realme előtt is a Miuit nyomkodtam a Mi 8 Lite-on. Ismerősöm aktuális és előző telefonjai Redmi Note-ok voltak és neki sem volt semmi panasza rájuk. Nálam egyik sem fagyott soha. A 14T-vel már egészen komolynak tűnik szoftveres támogatás is.Néztem a Honor 200 mobilarenás kommentszekcióját és sajnos nem győztek meg a hozzászólások/tapasztalatok...A 200 Pro már nagy ugrás lenne árban.
Nézegettem még a Motorola Egde 50 Neot - az nagyjából ideális lenne, de kicsit tartok tőle és egyelőre kicsit drágállom. A Samsung A55 lehetne még egy viszonylag ésszerű választás, de az Exynos-szal kapcsolatban az ismerősi kör kb. minden tagja panaszkodott, pedig az még nagyjából kezelhető méret lenne, így a Xiaomi aktuális Note/T-sorozata mellett már csak egy Nothing 2A lehetne valamilyen szinten "befutó".
Előbb-utóbb kitalálom, de még egy biztonsági frissítést azért remélek a Realme-re - valószínűleg az lesz az utolsó. Már ha méltóztatnak foglalkozni vele.
-
Orgi
addikt
válasz
f.i.s.h. #872 üzenetére
Szia! Én is ezt a két telefont nézegettem, elég sokáig, mindkettőt többször meg is nyomogattam Mediamarktban. Végül a 14T lett ugye, volt korábban 2 Honor telóm, amiket szerettem (egyik még anyámnál továbbra is használatban van), de a cég olyan gyorsan elengedte az ígéretek ellenére a frissítéseket, hogy már vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban. Igaz akkor még Huawei almárka volt a Honor és pont nagy bajban.
Szóval a 14T: nekem kisebb kezem van és egyszerűen nagynak találom és nehéznek. De a Honor még nagyobb és ugyanannyi súlyra kb, kézbe fogva a Xiaomi könnyebb. A 14T olyan zömök, a Honor kecses, nekem sérülékenyebbnek tűnik és csajosabbnak igazából és mivel én túrázom, ezért ezt is figyelembe vettem. A Realme mérete és súlya sokkal ideálisabb nekem, viszont nyilván videót nézni, netezni jobb a nagyobb kijelző.
Nyilván mindenben jobb a 14T kb, jobb kamera, proci, stb... a GPS észrevehetően jobb. Ami egyedül rosszabb, az az üzemidő, YT videók nagyon bele harapnak az akksiba, de a Honoré se jobb, ha jól láttam. Lehet YT alatt 144 Hz-en megy a képernyője, ezt nem tudom, én lockolnám 90-re ha lenne ilyen beállítás, nekem elég volt az is. De túrázást jól bírta amúgy, net, gps, fényképzéssel közelébe sem volt egy lemerülésnek.Én elégedett vagyok vele, a MIUI-t szokni kell de nem vészes. Viszont hiába jobb mindenben, azért nem lesz az a hű de mekkora előrelépés érzés, de a Honornál sem szerintem. Még a fotókat nem tudtam rendes nagy monitoron megnézni, mekkora előrelépés.
Mediamarktban jól leakciózták, akár ingyen hitelre is el lehet vinni, így 200-ért szerintem megéri a 14T. Amíg a Honor 200 Pro volt 200, az is megérte. -
f.i.s.h.
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nálam sem volt ilyen probléma egyelőre. Én is használom a saját adapterét a hozzávaló vastag kábellel és néha más töltőfejjel is etetem - nem saját kábellel töltve sem volt semmi gond. Egyébként az akku sem degradálódott szinte semmit közel 2 éves használat alatt.
Mondjuk karácsonyra értékeltem volna egy biztonsági frissítést, de rílmíék szerintem teljesen elengedték ezt a telefont...
Amit nagyon sajnálok... -
cibus
aktív tag
Olyan mintha már nem lenne olyan passzentos mint eleinte. Pedig tényleg nem használgattam töltés közben, hogy mozgott/kopott volna. Persze, kipróbáltam volna másik kábellel, de senkinek nincs a környezetemben 15w-osnál gyorsabb töltője. Azzal a kábellel meg ugyan nem érek semmit.
-
Orgi
addikt
Nekem nem volt ilyen gondom, saját töltőjével és munkahelyemen usb-ről másik kábellel is töltöttem rendszeresen.
Én tovább léptem 2 napja egy Xiaomi 14t-re, de nem vagyok túl boldog a váltással egyelőre, szóval azt hiszem benevezek egy 14 Pro+-ra ha esetleg az végre itthon is kapható lesz és nem féltégla lesz. -
cibus
aktív tag
sziasztok!
nektek nincs töltés gondotok? csak eredeti töltőjével töltöttem eddig, mindig lerakva, közben nem mozgattam, nem csináltam semmit vele, ott volt egyhelyben.
erre egy pár hónapja már elkezdett szarakodni. ott vettem észre, hogy feldugtam, 10 perc múlva megyek érte, erre ment bele 1%. aztán néha csinált ilyet, hogy bedugtam és nem jött be a superdart töltés, csak sima töltés. manapság ez már ott tart, hogy jó ha minden 5. dugásra bejön a superdart. nálatok nincs ilyen? a teló csatlakozó kopott ki, vagy a kábel c része kophatott meg és már nem olyan stabil. mint eleinte? -
ironbed
aktív tag
Én is imádom a fotós képességeit. És a kamera szoftvert is folyamatosan fejlesztik hozzá.
Az éjszakai módja kb olyan lett mint a Goggle-é, a stackelt képkészítéssel szuper asztró fotókat lehet készíteni
A fényerő gyengesége tűző napon ami nagyon kevés nekem. Ha az nem lenne, akkor eszembe se jutna a csere
-
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #862 üzenetére
Most nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem 2 fő verzió frissítés és 4 év biztonsági volt ígérve. A12-vel jött ki, szóval ez stimmel és elvileg akkor 2026-ig kéne kapnia biztonsági frissítéseket, még ha lassacskán is érnek ide... Én 2.5 éve vettem a telót és még mindig kedvelem, sebessége, akksi is teljesne jó továbbra is, én mivel rengeteget fotózom, egyedül a jobb kamera miatt fogom lecserélni vmikor.
-
Orgi
addikt
Ezek szerint Realme UI6 és Android 15 már nem lesz, nem mintha annyira hiányozna, de azért nem sirdogáltam volna miatta:
[link] -
Orgi
addikt
Ide megjött az augusztusi patch, RMX3393_14.0.0.1000(EX01).
-
ironbed
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #857 üzenetére
Ide is megérkezett.
Mostanában sokat gondolkozom, hogy le kellene cserélnem a telefont, mert a fényerő napon nagyon kevés. Aztán mikor a szoftvert, kamerát használom és körülnézek a piacon, akkor nem találok olyat, ami összeségében jó lenne (vagy nem iszonyat drága) -
Zeki
nagyúr
Nekem is ma települt. Változtak dolgok.
-
Orgi
addikt
na nekem megjött a .701-es végű frissítés, kár hogy már újabb is van, de ez is vmi 🤗
-
f.i.s.h.
csendes tag
Beteszed ide a linket/mailcímet kérlek, ahová írtál nekik?
Nem hiszem, hogy bármi változna a support frissítési tempóján, ha páran rájuk pingelnénk, de ki tudja.
Ha esetleg írnék nekik - amit by default sajnos nem kellene - egyúttal azt is kérném tőlük, hogy adják meg a biztonsági frissítések utolsó dátumát.
Nem mintha sokkal nagyobb biztonságban érezném magam ha up to date a telefon biztonsági frissítések tekintetében, de az elmúlt 2 évre visszatekintve én már lehet, hogy nem márka, UI vagy platform alapján fogok dönteni váltáskor, hanem a támogatás függvényében - különös tekintettel annak gyakoriságára, minőségére és hosszára. Én úgy gondoltam, hogy ez a teló nálam lesz lesz legalább 2 évig (tavaly első negyedévben vettem, akkor már muszáj volt váltanom), de ez egyre kevésbé valószínű, annak ellenére, hogy kifejezetten szeretem használni... -
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #841 üzenetére
Nekem sem volt még sosem ilyen.
Btw ez nem akar vhogy ide érni hozzánk
De msot ismét megígérte a support, hogy tényleg utána néz, miért nem kaptuk meg ezt és elvileg egy előzőt sem még itt mi... mondjuk bele írtam, hogy tervezem a 13 Pro+-ra váltást, de ha ilyen a support, elgondolkodom azért rajta
-
ironbed
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #841 üzenetére
Én gesztusvezérlést használok, de a nemrég át lett állítva gombokra és nem fordult elő ilyesmi
-
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #839 üzenetére
Én már írtam a supportnak is, máshol már a .900-as végű szoftver van, de csak a szokásos válasz jött, hogy hullámokban teszik elérhetővé és hozzánk még nem ért el...
-
Zeki
nagyúr
nem.
-
Sanyi.mTs
addikt
Nálatok nem szokott statusbar-on elvégzett email törlés beragadni? Nálam már többször is előfordult, annyira, hogy már zavaró.
Ez addig így marad, míg be nem lépek a gmail appba és nem törlöm újra. -
Orgi
addikt
Csordogál a 900 megás májusi frissítés is errefelé lassan
-
cibus
aktív tag
Egy kicsit OFF, de szerintetek lehet a teló usb-c-jén keresztül kiküldeni hangot? Mondjuk egy DAC-ba..?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cblacksmithc #827 üzenetére
Én minden telefonon ki kapcsolom az animációkat a fejlesztői beállításokban.
Ugyanis engem eleve idegesít a sok felesleges animáció 😁
-
Cblacksmithc
tag
Esetleg: ha valakit zavar az, hogy az új rendszer animálja a történéseket, akkor azt ki lehet kapcsolni (animáció). Lehet, hogy csak én érzem úgy, de mintha pörgősebb lenne anélkül.
-
aprokaroka87
nagyúr
Lehet csak nekem tűnik úgy, de mint ha változott a Ram kezelés a frissítéssel.
Amit észrevettem hogy néha a feladat váltó másodpercekig fekete képernyőt mutat.Hétvégén valószínűleg nyomok egy FR-t, hàtha helyre jön.
-
ironbed
aktív tag
Másfél nap használat után tetszik. Apró csinosítgatás mellett nekem gyorsabbnak tűnik és tovább bírja az akku.
-
cibus
aktív tag
régebben tudott olyat, hogyha a lebegő sávot előhoztam youtubnál, akkor legfelül volt, hogy lejátszás a háttérben és nyugodtan ki lehetett kapcsolni a kijelzőt.
ez már sehogy nem elérhető? nekem nagyon kellene ez a funkció... -
Zeki
nagyúr
Most az új rendszerrel tud már barangolni a TP-link Deco mesh hálózatán. A régivel nem tudott.
-
Orgi
addikt
Amúgy ez szinte kizárt, hogy a telefon gondja lenne, több böngészőben nézve is ezt csinálja? Más telefonon ugyana6zzal a böngészővel meg jó?
De ha megírod az oldalt, szívesen ránézek, én Operát használok ezer éve.Az A14 updateről: én problémával továbbra sem találkoztam, érzésre mintha picit tlaán jobban merülne.
-
cibus
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #811 üzenetére
Nekem csak olyan gondom van össz a 13on, hogy amikor van egy hosszú oldal egy netes oldalon, ahol van pl csomó termék és görgeteg lefelé, akkor nagyon hamar össze ugrik, szétesik az oldal és nem látszanak a termékek. Tökre használhatatlan. Ez esetleg 14gyel javítva lett?
-
aprokaroka87
nagyúr
Persze minden használat közben derül ki, meg egyedi esetek is lehetnek.
Úgy tapasztalom hogy az általános sebesség javult kicsit, korábban pl az mx player esetén észre lehetett venni hogy a hangerő csúszka esetén az animáció mint ha kicsit dadogott volna, most nincs ilyen. -
cibus
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #809 üzenetére
Köszi
-
cibus
aktív tag
Na Mizu? Eddig semmi hiba, lassulás, melegedés, akadás senkinél?
-
ironbed
aktív tag
Tudom, hogy unalmas lesz, de nem egy hetes kattingatás/ellenőrzés után ide is megérkezett a hivatalos 14-es. Este frissítem
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87 #802 üzenetére
Szerintem nem fontos
Béta után ment fel a végleges, de hála istennek nincs probléma.
-
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #802 üzenetére
Nekem nem kínálta fel, véletlenül felraktam a bétát, aztán arra már fél nap múlva megjött, szerintem most már mindenkinek ki kéne jönnie, aki nem zug gsm-ben vette ki tudja milyen régióból behozva... Én nem csináltam fr-t és semmilyen problémát nem tapasztalok
-
Orgi
addikt
válasz
aprokaroka87 #799 üzenetére
A 095 végű volt a majdnem végleges, a 100-as a hivatalos végleges. Nálam a bétával sem volt gond, igaz csak fél napig volt fent (véletlenül tettem fel), aztán utána beadta a véglegest is. Semmiféle problémával nem találkoztam, szerintem teljesen nyugodtan felrakható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G, gyors hardver és topkamera – GT sorozatának állít konkurenciát az ár/érték bajnok.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest