-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#73820095 #108764 üzenetére
U.i.: Ugyanitt új telefon kapható.
Gyűlölöm, fos egy alkalmazás. Havonta lelövik a Domino Most-ot, csak hogy belépkedjek abba a szarba, de a bankkártyás fizetés viszont nem működik, a webes felületen meg épp arra ösztönöznek egyenlegfeltöltésre, hogy az app-ban extra adat jár, ha a nem működő funkcióval töltesz fel.
-
törölt tag
válasz
#73820095 #108259 üzenetére
Vban megjavult.
Bár jobban örültem volna, ha összeadni tanulnak meg, és a 0,9+0,9=1,8. Már egészen azt hittem, a feltöltéstől duplázódott meg vmi új akció keretében.
Viszont a feltöltési bónusz már az elején is csak 6 napi érvényességet mutatott, holott elvileg 7 napra adják...
-
törölt tag
válasz
#73820095 #108238 üzenetére
Értem: tehát a köznyelv felette áll nyelvhelyességnek, hivatalos terminológiának (legalábbis szerinted), még akkor is, ha ezzel valótlanságot állít az illető, mi szerint a domino nem előfizetés.
Kiszállok.Székely köznyelv: az asszony nem ember.
-
mano660
tag
válasz
#73820095 #107666 üzenetére
Talán ez jobb: USSD kódok
-
válasz
#73820095 #106517 üzenetére
Két családi Domino előfizetésre is érkezett SMS, az egyikre tegnap, a másikra ma.
Van még olyan is, amin holnap jár le, arról is tudomást szerzek majd, hogy küldtek SMS-t vagy sem, mert az alapján szoktak hívni, nehogy elfelejtsem újra aktiválni az opciót.A stílusoddal óvatosan, mert nem vezet jóra, pláne így, hosszabb távon..
Normálisan is meg lehetne fogalmazni bármit. -
Indiant
addikt
válasz
#73820095 #106319 üzenetére
Nos a történet folytatódik.
Ma megnéztem az otpdirekt-ben is. (mert ott is több nap az átfutás.
Levonták a feltöltést elsején, (amit a Telekom azóta sem talál...) majd másodikán visszautalták "ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE" címen. De másodikán sem találták és azóta sem kaptam róla értesítést.
Ez azért elég durva a "rendszert" tekintve.
Még átgondolom, hogy átvigyem a számom a dominóra a bluemobiltól. -
-
válasz
#73820095 #105953 üzenetére
Az még nem (lenne) probléma a kérdezőnél, mert a micro méretig minegyik 0.76 mm, a nano viszont már csak 0.67 mm, ott már valóban közrejátszik az is.
Igaz ez a chip méretére is, de ezek ellenére sem javasolt a vágás, mert ha nincs is mindenkinél gond a vágott SIM kártyával, néha előfordulnak problémák, nem működik a 4G és hasonlók. -
-
törölt tag
válasz
#73820095 #105852 üzenetére
Persze, hiszen nem egyformán használjuk az eszközeinket. Nálam sokkal több fogy, hiszen van néhány alkalmazásom (inkább a többségük), ami a háttérben is használhat adatforgalmat (mert számomra csak így van értelme). Ehhez igazodva választottam ki a csomagomat is, ami 99%-ban pont elegendő.
-
-
-
tomp
félisten
válasz
#73820095 #104892 üzenetére
Bekapcsolt wifinél is van VoLTE. VoWiFi alatt az IMS állapot azt mutatta, hogy hanghívás LTE hálózaton: rendelkezésre áll. Szerintem VoWiFi alatt a háttérben megmarad a VoLTE kapcsolat is. Gondolom a hirtelen és váratlan wifi jel vesztés miatt nem volt ideje a hálózatnak átvennie a hívást. Vagy még a rendszer nem tudja értelmezni a gyors váltást. Wifi kikapcsolásnál hiába mutatott a kapcsoló kikapcsolt wifit, a térerő mellett még ott volt a wifi+VoWifi jel pár mp-ig. Aztán eltűnt a wifi jel, és a VoWifi ikon átváltott VoLTE-re.
-
-
Atomantiii
addikt
válasz
#73820095 #104683 üzenetére
Nálam karácsony környékén ingyenesen csak az 50 Mb-ot látta, azt akkor bekapcsoltam. Elvileg el is fogyott már mert küldött figyelmeztetést. Aztán most ugyanúgy megy tovább. Most nem tudom minden hónapban lenne ingyen 50 MB?
Viszont most az 50 MB-t sem látom a lehetőségek között, de lehet azért mert elvileg most is atív.
-
thomas77
senior tag
válasz
#73820095 #104234 üzenetére
Na, végül csak sikerült a Westend-ben. Mind a két előfizut átváltottam dminóra.
Amin eglepődtem, hogy kaptam megtartó ajánlatot. Ezt végül nem fogadtam el, mert kicsit drágább lett volna a havidíjam mint korábban, cserébe több beszélgetés és több net is lett volna benne. Tehát az ajánlat jó volt, de én költséget akartam csökkenteni... -
-
kovy79
őstag
válasz
#73820095 #103615 üzenetére
Jah, tehát pl a 325-ös BMW-t akkor te 330-asnak nevezed?
Ha egy hivatalos munkatárs 90-et mond nekem (nekem, aki nem bújja egész nap a netet a legolcsóbb ajánlatért, hogy az utolsó ingyen kB-ot is felhasználhassa, ergo nem vagyok képben), akkor én 85-től 94-ig bármire gondolhatok?
Okos...
Ez a tükör szöveg nagyon gyenge. Talán általános suliban hallottam utoljára... -
kovy79
őstag
válasz
#73820095 #103613 üzenetére
Értő olvasás...
Idézem magamat: "...se a számok között..."
A 25-ösben legalább szerepel 25.- Forintos tétel (konkrétan a fő, a percdíj és sms, míg ugye a "90-esben" egy szál 90-es se).
LOGIKUS...
Egyébként vigyázz, ilyen szöveg mellett nehogy beessen az eső az orrodba! -
kovy79
őstag
válasz
#73820095 #103602 üzenetére
Oké, hogy Dominó7, de itt se híre, se hamva a 90-es számnak. Se a nevében, se a számok között.
Márpedig nekem a Telekom alkalmazott azt mondta, hogy "90-es csomagban voltál".
Ha azt mondja, hogy Dominó7, rendben van.
Persze köszi az infót, akkor majd személyesen erre is rákérdezek.
Egyébként nem feltétlenül hülye, esetleg tájékozatlan, csak nem érdekli...(#103601) kovacsmi_74, köszi, már át lett állítva 25-ös csomagra.
Köszi a weboldalas infót is, nem is tudtam róla. -
törölt tag
válasz
#73820095 #103596 üzenetére
Egyetértek, annyi finomítással, hogy nem a "hülye" a megfelelő jelző.
Inkább a tájékozatlan illik ide. Ne feledd: te, én, sokan, tájékozódunk e fórumon is, sokan viszont nem és ez nem is feltétlen az ő hibájuk. Pl. idősebb korosztály, aki egyedül él és nincs, aki segítsen neki.
-
MadMancs
veterán
válasz
#73820095 #103385 üzenetére
Ez az adatkeret fogyás sehogy se módosítható manuálisan? Nekem ez így pont nem jó. Nekem december végére kell EU net, viszont nálam így néz ki a fogyás: 1, Belföldi 2Gb 2, EU 4Gb 3, Extra Belföld 10Gb.
Jelen esetben hiába lesz 16Gb netem Decemberben, majd egész hónapra be kell húzni a féket Max 3Gb ra hogy maradjon kintre is. -
Tomikaa.
tag
válasz
#73820095 #103220 üzenetére
Nekem a régi 7.8-as app van. Ott elvileg lehet módosítani a sorrendet, de ha megváltoztatom és visszalépek, nem akarja betölteni az előfizetéseket és ha újraindítom, visszaáll a régi sorrend. Úgy oldottam meg, hogy laptopon a webes felületen bementem a Fiókbeállítások részbe és lent módosítottam a sorrendet, így már az appban is jó (legalábbis az általam használt 7.8-asban).
-
-
törölt tag
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
#73820095 #101616 üzenetére
Nem hagyott nyugodni és próbálgattam, sikerült megoldani.
1.) Először beállítottam az android beállításoknál a nyelvet és a fizikai billentyűzetet magyarra.
2.) Utána a MEmu beállításainál Root Mode - Enable és ezután Reboot. (Csak ezután engedi telepíteni a virtuális billentyűt.)
3.) Ugyan ott a MEmu beállításoknál a Virtual Keyboard - Enable és telepítés után kiteszi a főképernyőre, ahol be tudod állítani azt is magyarra, stb. Utána ismét Reboot (nálam csak újraindítás után működött megfelelően, ellenkező esetben kifagyott a program).Ezután már a Billentyűzet- és beviteli módok is át fog állni magyarra, meg itt is ugyan úgy be lehet állítani a dolgokat (mert utána a kezdőképernyőről el fog tűnni a beállítási lehetőség). Így nem cserélődik fel az y-z stb.
Innentől kezdve lehet fizikai billentyűvel, meg virtuálissal is írni és akkor nem kell mindig másolgatni a @ jelet.MEmu beállításoknál valamiért visszaáll a Virtual Keyboard Disable állapotba, de ettől még ugyan úgy működik. Amikor Enable állapotra visszaállítottam, hogy csináljak róla képernyőmentést, majd Cancel-el léptem ki, megjegyezte az átállítást, mintha Save-re nyomtam volna.
NoxPlayer jobban tetszik, azért is, mert ott nem kellett ezeken a beállításokon végigmenni, alapból működött.
Most, hogy ismét működik a régi Telekom app normálisan, így lehet a Nox-ot is használni erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest