- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz Ateszpapa #67356 üzenetére
Konkrétan nem fontos , csak mivel nem tudtam , hogy nem leforgalmazható a díja ( és pláne nem ennyiért ) ezért jó néhányat elküldtem az elmúlt hónapban , most meg pislogok , hogy miért lett annyi a számlám amennyi . kicsit unfairnek érzem a dolgot ...persze ez elsősorban az én tájékozatlanságomnak köszönhető
-
legenda
-
SkiDev
őstag
válasz Ateszpapa #66850 üzenetére
Igen, félreérthetően fogalmaztam!
Kényszerből csak azért, mert nincs telefonom jelenleg egy rossz nyomkodóson kívül és arra gondoltam, hogy fizessek többet, de legalább lesz telefonom.Reggel 6-kor lett lebeszélve, így napközben szállítás alá került, ezért nem tudtam már visszamondani, illetve nap közben előadásaim voltak.
Ez a visszaállítás akkor a csomagra is él? :-O Bár igen, azt mondta emlékeim szerint, hogy 1-2 nap múlva rendelhetek más készüléket is.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
zuioch
aktív tag
válasz Ateszpapa #66739 üzenetére
Nos hogy jól jártam-e azt még nem tudom. Visszatörölték ugyan a készüléket, mondom jó, akkor futok fel az oldalra újrarendelni előfizetés hosszabbítással. Dö-dö-dö-dö... Előbb a törlést meg kell várni, de péntek van, lesz abból kedd is mire kapok értesítést a törlésről, na majd akkor lehet újrarendelni.
Háát..izé
Addigra tuti megint nem lesz az a szín, vagy ha lesz, rizikós hogy abban a csomagban amiben kéne, lesz-e egyáltalán, és nem megint a 7990-estől indul. Netán akciós marad-e?
(bár nagyon remélem hogy jövő héten még ezekkel a paraméterekkel lesz, max megint megrendelem ugyanabban a színben, ami ma már itt volt tőlem 2km-re) -
Soulfly842
addikt
válasz Ateszpapa #66692 üzenetére
Olyan 13.-val meglesz az nyugi... Nem lesz ott már utána.
Ha szállításra vár státuszban van akkor már kiszámlázták, ergo: jóváhagyták.
Egyébként:
Kicsit ellentmondásosak az információk.Kiküldték a 13-t, de más csatornán meg írták, h. kiszállítják holnap ezeknek az ügyfeleknek is.
Én csak publikus információt láttam, amit leírtam ide, de a már összeállított szállítás előtt lévőket még lehet átadják futárnak
Lesz ahogy lesz, nyugalom mindenkinek.
[Troll on]
Ez csak egy alma, nem egy Samsung Galaxy s7 - az a pár nap már nem oszt nem szoroz!!!
[Troll off][ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz Ateszpapa #66664 üzenetére
Rögtön okt. 2.-án jóváhagyták pár percre a rendelésre rá.
Twitterjük a forrás:
Telekom HU @telekomHU okt. 6.@xgergox @Allee Telekom üzlet, Debrecen Telekom üzlet, Győr Telekom üzlet II. (Árkád), Pécs Telekom üzlet II., Szeged Árkád Telekom üzlet.
Ezekben lehet holnap reggeltől kapni.
(#66666) lockdown90: Mindenféle tájékoztatás nélkül, 4 nappal később küldik ki mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
taip
senior tag
válasz Ateszpapa #65693 üzenetére
Az igaz, de sokszor a stick által szórt belső wifi hálózat romlik el.
Azt keresem, hogy mit tudok tenni, ha a belső hálón lógó eszköz egyszer csak nem jut ki a netre. Ha ott vagyok, újra indítom, de ha nem vagyok ott?kali: Vegyük az általános esetet, hogy a külső net működik. Jelenleg a stick wifi-képes, de korlátozottan konfigurálható, gyakorlatilag arra jó, hogy belső hálón osztja a netet. Ha veszek egy 3G/4G képes routert, amiben lehet több mindent állítani, akkor hasonlóan működik, mint a vezetékes net, vagy vannak korlátozások?
(Plusz ugye előre nehéz megmondani, hogy kompatibilis-e a router a stick-kel, de ez egy másik kérdés.)[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
aktív tag
válasz Ateszpapa #65371 üzenetére
Nem buta kérdés, amúgy össze van kapcsolva a Spotify fiók a Magyar Telekom fiókkal. Tudomásom szerint, ha nincs összekapcsolva a Spotify fiók a Magyar Telekom fiókkal, akkor nem használható a Spotify Premium, hanem helyette az ingyenes Spotify működik*. 2015.05.01. óta használom a Korlátlan Music opciót és néhány hónapig rendesen működött, a problémát először 2015.08.19-én észleltem, de ez nem zárja ki azt, hogy több héttel előtte is jelen lehetett a probléma. Én a fontosabb zeneszámokat leszoktam tölteni a mobiltelefonomra, ezért fordulhat elő, hogy már azelőtt lehetett probléma, mielőtt észleltem, hogy gond van. Ami még eszembe jutott az az, hogy 2015.08.19-én fogyott el teljesen az adatkeretem. 2015.05.06.-2015.06.05., 2015.06.06.-2015.07.05., 2015.07.06.-2015.08.05. időpontok között még úgy fejeződött be a felhasználható adatkeret, hogy nem használtam el teljesen az arra az időszakra vonatkozó adatkeretet. Nekem X hónap 6-tól Y hónap 5-ig használható fel a 3 GB adatforgalom, ami a Next XL díjcsomagban van.
*Tudom, hogy elő lehet a Magyar Telekom Nyrt. nélkül is fizetni a Spotify szolgáltatására, de az nekem nem érné meg.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Vangelis
félisten
-
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #63523 üzenetére
Egészen másról van szó: 2 teló 1 számmal, ott csak egy 2. kártya segít, 2. szám, ha nem akar folyton rakosgatni. V egy feltöltős, h ne kerüljön sokba, v egy előfizetés, h át lehessen az elsőre irányítani, de ha hív, akkor úgyis 2 számot fognak látni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
-
Mahrenburg
őstag
válasz Ateszpapa #62854 üzenetére
Bocsánat, nem válaszként akartam küldeni, hanem újként, csak félrekatt...
Hello!
A 2 év hűségidőt meghaladó ideje meglévő Net&Roll (M) havidíjas előfizetés esetén is lehet kérni, hogy maradjon a július elsejétől esedékes emelés előtti havidíj, vagy csak a hűségidő alatt lehetséges?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lehiñito
senior tag
válasz Ateszpapa #62425 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy nem ad semmit, vagy csak vaktában teszed a kijelentéseidet?
Rengeteg filmet néztem meg féláron a párommal keddenként a moziban. pl.62426 ForRedGlory: ezen kár vitatkozni. Nem vagyunk egyformák. Valakinek fekszik a kajája valakinek nem. Én régóta csak eper shake-et szoktam náluk vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Ateszpapa #62420 üzenetére
Csak éppen a kaja szar. Azt hittem, az Angus XT-ben marhahús van annyi pénzért, de csak pogácsa az is, ráadásul az öntet cukros, mint állat.
Land,
Miért nem a vezetékes topikban?[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
n@p@lm
őstag
válasz Ateszpapa #62174 üzenetére
pfff, na szép.
kiderültek dolgok, állítólag ha gls-el kérem a kiszállítást akkor nem törlik a rendelést.
kérdem, ingyenes a kiszállítás?
állítólag igen.
próbálnám megrendelni immáron 3x-ra, erre 990 ft a kiszállítás díja.
na megint telefon....Vangelis : t-pontba!
[ Szerkesztve ]
-
-
punky10
addikt
válasz Ateszpapa #60806 üzenetére
Ha jól tévedek, akkor a SL betükombinácio a végén a SIM Lock-ot jelenti...
A modemek közt nem szerepel az 5776-os.De akármit kiválasztva alul ajánlani fog több készüléket, amik között szerepel a fekete Huawei is.A menüben pedig az előfizetés nélküli árat kell kiválasztani, és onnan simán megy a vásárlás...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
-
glaci
őstag
-
ForRedGlory
félisten
válasz Ateszpapa #60732 üzenetére
Remelem tudod, hogy ezzel szemelyisegi jogokat sertettel. Ha felhasznalod, beperel es jol rafaragsz. Kicsit sem hasonlithato ossze, hogy az automata bemondja a rogzitest es eldontheted hogy akarsz-e beszelni vagy a masik felet a tudta nelkul rogzited.
Mondjuk mivel nem jarult hozza, maximum a sajat szorakoztatasara hallgathatod, mert sehol fel nem hasznalhato.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Ateszpapa #59449 üzenetére
Ha webshopban rendelted, akkor élnie kell a 14 napnak, függetlenül, az átvétel módjától.
Ha még nem vetted át még jobb is a helyzet, de jelezned kell, hogy el akarsz állni a szerződéstől.Úgy tudom a törvényben az van, hogy a szerződés előtti állapotot kell visszaállítani, ha a díjcsomag váltás, a telefon vásárlás közben volt, akkor a díjcsomagot is vissza kell állítaniuk, ha erősködnek, hogy nem tudják, rajtad múlik meddig mész el, de a hatóságok neked adnak majd igazat.
Ha átváltottad a díjcsomagot, majd megvetted a telefont, akkor nem kell visszaállítania a Mozaikot, mert nem a vásárlási folyamattal váltottad át, hanem előtte.
-
-
kp78
addikt
válasz Ateszpapa #21378 üzenetére
Hibáztak, amit majd vhogy megoldanak/kijavítanak (nyilván a Te közreműködésed is kell), majd oszd meg, hogy mi lett az eredmény.
Nem tudom mi ilyenkor az utasítás, ekkorát elég gáz hibázni, de majd az üzletvezető talán tudja.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest