- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Lackooo84 #117003 üzenetére
1200ft/hó, amit időarányosan számláz. A díjmentes az az aktiválási díjra vonatkozik szerintem, vagyis amikor bekapcsolod nem lesz egyből 1200ft költséged hanem csak annyi ahány napig aktív az adott hónapban. Hülye egy logika az biztos ahogy ezt megjeleníti a weboldal.
-
-
szemesi69
addikt
válasz Lackooo84 #116414 üzenetére
Mert a hűség miatt kedvezményes áron kapod, mondjuk részletre, vagy ha egyben fizeted ki, akkor is van kedvezményes ár, de ez hűséghez kötött, ezért írsz alá 24 hónapot. Ez idő alatt nem fizetés miatt letilthatják, de miért nem olvasod el az üzlet szabájzatukat?
Már linkelték például [link][ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
válasz Lackooo84 #116406 üzenetére
De tiltják, mert a számlán ugyan úgy tartozás keletkezik. Az nem elég ha csak a törlesztők vannak fizetve,a havi mobilszámlát is fizetni kell! 3hónapnyi halasztás után korlátoznak, utána 6hónap után OFF-olják és küldik a végszámlát mindent kiszámlázva időarányosan. Ha a szolgáltatóval nem születi érdemi megállapodás vagy ha igen, de azt sem fizeti ki,akkor megy egy végrehajtócéghez a behajtás, aki bíróságra viszi a követelést, ami plusz emeli a költségeket, majd a fizetésből...bocsánat... alamizsnából letilták, a nettó max 33%-áig, ha az adós ügyfél nem egyezik meg a végrehajtóval.
Ha nincs tiltható jövedelem, az nem jelenti azt, hogy megúszta az illető,ugyanis az 5éves elévülési időt kijátszák a végrehajtók. Tehát csak magaelőtt fogja görgetni a tartozást az adós élete végéig... plusz felkerül a szolgáltatói feketelistára.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
aktív tag
válasz Lackooo84 #116356 üzenetére
Odakattintottam előzőleg is, ahol te vagy, vagyis amiről csináltál képet, de akkor most beteszek neked egy teljesebb képet. Ha tovább kattintanék, akkor ott az Adatok ellenőrzése információ van és az a 4. rész a Telekom Webshopban.
Addig vittem a rendelést, ahol írta a rendszer az Átvétel és fizetés információt, ez a 3. rész a Telekom webshopban. Megint megcsináltam és felteszek neked képet arról, hogy meddig vittem a rendelést. Amúgy most sem kért előleget a Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mobiltelefon részletre történő megvásárlásáért. Viszont most sem rendeltem meg a Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mobiltelefont, hanem töröltem a megrendelést.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
legenda
válasz Lackooo84 #116358 üzenetére
Ezt nem tudhatod, mindenkinek más és más a felhasználói szokása, olyan is előfordulhat, hogy valaki pont kicsúszott a 3 GB-ból, de 4 GB már elég, nem kell a 10 GB-os.
Akinek a 3 GB bőven elég volt, annak a 2 GB is elég lehet, meg aztán, nem is muszáj a 3 GB-ról 4 GB-ra váltani.
A szolgáltató ettől függetlenül, biztos jobban jár persze összességében a 3 GB helyett a 4 GB-os csomaggal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
aktív tag
válasz Lackooo84 #116320 üzenetére
Addig vittem a rendelést, ahol írta a rendszer az adataimat és a különböző dolgokat* kellett volna elfogadni. Megint megcsináltam és felteszek neked képet arról, hogy meddig vittem a rendelést. Amúgy most sem kért előleget a Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mobiltelefon részletre történő megvásárlásáért. Viszont most sem rendeltem meg a Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mobiltelefont, hanem töröltem a megrendelést.
*Ezeket kellett volna elfogadni:
• Adatkezelési tájékoztató
• Részletes nyilatkozatok
• Szerződéskötési feltételekFujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #116329 üzenetére
Ez nem ilyen egyértelmű, ugyanis a jelenlegi 5G nem önálló mint a 2G, 3G, 4G volt, hanem kell hozzá egy 4G is, anélkül nem működik. Azaz egyszerre 2 hálózatra csatlakozik a telefon egy SIM-mel is.
Itt felmerül, hogy az 5G ikont akkor mutatja már, ha van/elérhető az adott 4G cellán 5G is, vagy csak akkor mutatja, amikor már ténylegesen használja.
Ez hasonló a CA-hoz: ott is sok telefon 4G+-t írt ki, ha van/elérhető az adott 4G cellán CA, más pedig csak akkor írta ki, ha aktív, használatban van a CA.
Illetve volt olyan telefon ami a CA-t folyamatosan tartotta, ha volt adatforgalom, ha nem, más csak akkor kapcsolta be a CA-s bandokat, ha volt forgalmazás.
Hasonló volt amúgy a 3G vs. H vs. H+ ikon a 3G-n és a 2G vs. G vs. E ikon a 2G-n.[ Szerkesztve ]
-
válasz Lackooo84 #116324 üzenetére
Van amikor kiírja továbblépés előtt
Attól függ,milyen kedve van az oldalnak. Nekem anno volt olyan is, hogy az oldal nem írta, hogy kell előleg. Megrendeltem,majd 3nap múlva hívnak, hogy xx ezer forint előleg befizetése után tudják teljesíteni, vagy lemondom a megrendelést...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz Lackooo84 #116320 üzenetére
Pontosabban nem mindig írja ki.
Mikor a Nokia 9-et rendeltem meg, az elején nem jelezte, hogy kell mobilelöleget fizetnem,csak a véglegesítés előtt. A viszont mikor próbálgattam a telókat, hogy melyikre mennyit kellene befizetnem, akkor már a megrendelés indítása előtt kiírtaHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
m1lan
őstag
válasz Lackooo84 #116204 üzenetére
Nem az előfizetés miatt kell az előleg. Ha nincs elég hitelkereted, akkor nem vásárolhatsz kedvezményesen készüléket előleg befizetése nélkül. Egyösszegű vásárlásnál fix 10.000 forint, bármilyen értékű készüléket választasz, ha pedig törlesztőrészletre szeretnéd, akkor a rendszer kalkulál, vagyis kivonja a hitelkeretedből a listaárat, és a túllógó összeget kell előlegként befizetned. Nálad pont olyan szerencsétlenül jött ki a matek, hogy 8.000 forint a különbség, de lehetne 80.000 is meg 380.000 is...
A felháborodást mondjuk nem igazán értem, az előbb írtad, hogy pár hete vettél "ingyen" egy Novát, aminek a listaára levonódott a hitelkeretedből és érthető módon még nem telt el elég idő, hogy abból bármennyi is visszatöltődjön. Feltételezem, hogy a "18 ezres cucc" is kedvezménnyel annyi, amennyi. Ha jó az ár és mindenképpen meg akarod venni, akkor szerintem hülyeség 10 meg 18.000 forintokon hisztizni. Nem zsebre vágják, de még csak nem is ülnek rajta, a hónapok alatt ugyanúgy befizetnéd ezt az összeget.
Sokan vannak ám, akik "kivisznek egy előfizetéses telefont", aztán az előleg az egyetlen összeg, amit fizetnek a Telekomnak. A kártyát használják, amíg működik, a telefont meg már 2 hét múlva nem tudnák bemutatni, mert tovább lett adva jó pénzért. Régebben sima előfizetést sem köthetett előleg nélkül, aki teljesen új ügyfél volt vagy problémásnak találta a rendszer. 3 vagy 6 havi havidíjat ki kellett csengetni előre. Szerintem az egy jó szabály volt, mert kiszűrte azokat, akik már az első számlát sem tervezték kifizetni.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Genova1983
tag
válasz Lackooo84 #116265 üzenetére
20 éve,mikor az első telefonomat vettem Dominoval az eladó kirakta a pultra elém az összes kártyát ami készleten volt és abból választhattam.Olyan jó számot sikerült találnom,hogy azóta sincs szívem elengedni.
Amúgy Tesco-ban,Auchan-ban érdemes átnézni a kiakasztott pre-paid kártyákat.Néha nagyon jó tel.számokra lehet rátalálni.
-
clon
aktív tag
válasz Lackooo84 #116265 üzenetére
Én a Telenornál láttam ilyet weben, a Domino esetén webes rendeléskor nekem nem adott ilyen opciót és az üzletben sem volt lehetőség erre pont a web rendelésre "hivatkozva" - ha csak beestem az üzletbe, hogy vennék egy Dominót akkor többet is tettek ki számválasztásra (persze ez lehet abból adódik, hogy volt több nála - webes esetén be kellett menni az irodába mert papírra volt tűzve a kártyacsomag így lehet ez előre "lefoglalt" volt ezért nem választható).
A Telenor esetén nem webes vásárláskor mindig volt lehetőség választásra (weben ilyet nem rendeltem de láttam ott volt ilyen lehetőség).[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Lackooo84 #116204 üzenetére
Tőlem a Telenor új előfizetőként kért 20 ezer előleget készülék nélkül. Mondjuk annyira nem érdekelt. Akkor a Novára fizeted most a részleteket? Lehet, hogy azért nem ad másikat előleg nélkül, mert már folyamatban van egy. Ha jó áron van 18 ezerért, amit venni akarsz, ez nem egy nagy összegű előleg, amin megérné hosszan mérgelődni. Döntsd el, hogy kell-e, aztán lépj aszerint, több energiát ez szerintem nem ér. 200 ezer forintnál már megéri gondolkozni, más kérdés, hogy annyit meg soha nem adnék telefonért. A Vodánál meg nem kamatmentes a hitel, szóval ott tényleg nem éri meg a részlet.
-
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #116223 üzenetére
Amennyiben pl. cégre vitték, a céget meg átírják utána vkire. Az eredeti tulajdonos meg mondja, hogy eladta a céget és nincs semmi a nevén, hat sok sikert a behajtáshoz Nem beszélve, hogy ez mind további csomó plusz költség ügyvéd, bíróság stb. Gondolom a telefonok meg mentek külföldre ki, ahol nincs tiltás rajtuk. Ahogy hozzánk is a sufni GSM-be jönnek a külföldi telefonok be sokkal olcsóbban. Ismerősöm már járt úgy, hogy GSM vett telefont és amikor ment vissza dolgozni Ausztriába, ott már tiltva volt a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Lackooo84 #116160 üzenetére
Most már kevesebbet kapsz a váltásra is 11k-val, mint mikor először nézegetted.
Az 5e-nek semmi köze ehhez, átmegy az előfizus kártyádra, le tudod vásárolni.
@(#116162) gyuromoj: ha korlátlan net kell fizess többet alapon.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Lackooo84 #116144 üzenetére
Pedig előfizetés nélkül nem lehetne nullára én úgy tudom, ahogy a fórumtárs is írta nem tudják milyen fizetőképes vagy.
Ismerősnél most pont fordítva volt, meglévő előfizetései mellé nézegetett egy telefont és eddig kért tőle előleget, ebben a hónapban meg már semmit. Meg is vette.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
glacious
addikt
Össze-vissza van. Nekem anno a nokia 4.2-t nem engedte, pár nap múlva a novát pedig igen és úgy érzem jobban jártam vele Persze valami bug miatt volt és rengeteget kellett telefonálnom utána, hogy egy számlára (a magentámba) kerüljön az egész a másik 6 előfizetés mellé.
Az s20+5G-m pedig március óta érkezik, pedig már rég átvettem, ezt még nem tudták megoldani, de van egy hibajegyem.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
Az egyéni hitelkereted minden egyes szolgáltatás ill. készülékkihozatal után csökkenni fog a szolgáltatás és készülékár nagyságának függvényében.A novát még előleg nélkül kaptad,a következőért már 18 előleget kértek,a harmadikért már valószínűleg a listaárat fogják kérni.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Lackooo84 #116138 üzenetére
Az előleg pont fedezi a 10 hónap havidíjait, ha a legkisebb csomagot választod.
Most én is így vettem egy készüléket egy 2 hetes Dominó kártyával. A kért előleg nagyjából a 2 évnyi havidíjnak felelt meg, így gyakorlatilag végig csak a készülék törlesztőjét kell fizetnem.
Az 512 GB-os S10+ esetén már nálam is 100 ezer fölötti előleget kért.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
veterán
válasz Lackooo84 #116074 üzenetére
Én nem tudom leosztani mert piroséknál eu korlátlan van. De maradjunk a dominonál.
12x35 az 420ft most nélkül, illetve 12x19 + 190 = 418Ft és már pénzednél is vagy, többi alapból kedvezményes. Igazából aki eddig élt most al, és havi 12percnél többet beszél , annak 190ft/hó ide vagy oda, eztán is megéri.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
South Velen
addikt
válasz Lackooo84 #115814 üzenetére
Írtam, hogy a próba kedvéért másik modellel is megnéztem.
(S10 Lite-ot akarok venni és próba kedvéért iphone SE2-t raktam be, ugyanaz.)Mind a kettő kosárba tehető új előfizetéssel, hűséghosszabbítással nem.
Meg azt is írtam, hogy már hibajegyet is adtak rá.
Tehát nem azért van, mert valójában nincs raktáron. De végső soron mindkettőnek a siralmas telekom backend lenne az oka.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #115722 üzenetére
Mint írtam, ha úgy van a jogszabály akkor egyetértek. Viszont eddig csak "szerintem, gondolom, úgy kéne, ha mondjuk" elmélkedések vannak, attól még nem biztos ténylegesen úgy van a jogszabály. Az is kérdés, akinek ez fontos, az írt a futárcégnek változtassanak, hogy ilyen igény lenne? Mert többet érne ennél a fórumnál.
-
btudos
nagyúr
válasz Lackooo84 #115646 üzenetére
Nem véletlenül szigorított a Telekom, annyi internetes csalás van mostanában, hogy szerintem nem baj, ha a futár nem adja oda bemondásra akárkinek a csomagot.
Nagyméretű TV átvételnél (HDT) be kell diktálni a rendszerben tárolt okmány azonosítót, a futár nem is adhatja oda a csomagot, ha nem egyezik a rendeléshez kapcsolt adattal, amit a futár nem is lát, csak az ellenőrzés eredményét. Ennyit a nyomi futárról...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gabor9991
őstag
válasz Lackooo84 #115557 üzenetére
"El lehet ezt online intézni vagy vissza kell ballagni az üzletbe ahol csinálták a cserét?"
Akkor most melyik a helyes válasz?Köszi, nem az enyém a SIM de valószínűleg akkor a személyes ügyintézés lesz a befutó amivel annyi a probléma csak, hogy át kell utaznia a szomszéd városba a tulajnak
. -
clon
aktív tag
-
anadroid
senior tag
válasz Lackooo84 #113461 üzenetére
A bejövő nálam jó, a kimenő vár kb. 15 másodpercet, aztán bont.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
legenda
válasz Lackooo84 #113461 üzenetére
Nálam nagyon ritkán van használva a VoWiFi, de most kipróbáltam kíváncsiságból, Telekom és Vodafone irányban volt rá lehetőségem, hibátlanul működik.
Hivatalosan is támogatott iPhone XS Max a használt készülék, a wifi hálózat pedig az itthoni saját.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fil
őstag
válasz Lackooo84 #113281 üzenetére
Úgy tűnik ,hogy nem egyszerűen teló specifikus, hanem inkább szolgáltató specifikus a kijelzés. Samsung A8-on a Diginél megjelenik a VoLTE/VpWifi ikon (Telenornál is) a Telekomnál nem, de híváskor kiírja, hogy HD. Gondolom akkor megy a VoLTE. Ugyanaz a teló. Sim1 "T", sim2 Digi.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Lackooo84 #113254 üzenetére
Megköszönném, ha megírnád, melyik ACR-nek melyik verziójával sikerül wifi hívást rögzíteni. Én egy fajtát próbáltam Android 9 alatt, de az még a mobil hívást sem tudta rögzíteni, hát még a wifit. De tudtommal van több fajta app, ami ACR-nek nevezi magát, Cube ACR, ACR pro stb. A Samsung belső rögzítője nem veszi fel a wifi hívást, egyéb app meg jó esetben a saját hangomat jó, ha felveszi, de az is bizonytalan.
Egyébként nem kötözködésképpen, de a wifi hívásod az biztos wifi hívás? Menüben bekapcsolva és wifi hálózat előnyben beállítva? Mert csak akkor fog tutira wifin menni a hívás, de akkor is csak megfelelő wifi térerőnél.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #112946 üzenetére
Nem csak az sms alkalmazáson keresztül lehet sms-t küldeni. Van egy csomó telefonmodell és egy csomó olyan szoftver, aminek jogot adsz sms-t küldeni. És azért adod meg nekik a jogot, mert annak használatával tudnak működni.
Példák: A xiaomi telefonok kártyacserekor automatikusan küldhetnek sms-t (ráadásul külföldre). Egy csomó telefonkövető alkalmazás is kártyacserekor sms-t küld. -
fornettisuti
veterán
válasz Lackooo84 #112745 üzenetére
Ha kipróbálja és nem vált le lte-ről, azzal azt is megtudja, hogy szolgáltatónál is aktiválva van. Pár másodpercbe telik csak, vesztenivalója sincs. Ez az all-in one opció.
Nyilván, ha nem működik, lehet nézni a szolgáltatói részt is.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
viera
őstag
válasz Lackooo84 #112580 üzenetére
Megértelek,de a Telekom legalább hamar vissza adja az árát.Nem úgy mint a Telenor. Tavaly december 9-én vittem vissza 3 nap után egy webshopon vásárolt telefont mert elálltam a vásárlástól.Azóta sem kaptam az árát.Az ünnepekre hivatkoztak amit meg is értettem.Január 8-ra ígérték a vissza utalást,azóta is csak ígérgetnek mindig a következő hét szerdára mert csak akkor van náluk utalás. Ezek után még nekem kell hívogatnom őket,hogy valami történjen már meg emailt írnom mert nem képesek normálisan kezelni a dolgokat.Többet ezektől semmit nem veszek az biztos.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
veterán
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #111385 üzenetére
Az app eroltetese a meglehetosen idiota uzletpolitika resze. Durva eufemizmus szolgaltatonak csufolni az ilyet. Nem szolgaltatoi mentalitas ez, hanem sokkal inkabb, mint a maradvany szoci gyoker hozzaallas, h a boltos az ur... 1. Magasrol tesznek ra, h sokaknak nincs, es nem is lesz, okosteloja. 2. Nyomatni egy szar, sokszor nem mukodo appot, ami meg az olyan alapfunkciokat sem kepes ellatni, h MINDEN maradek percet es adatot korrektul mutasson... hat... ehhez mar rinoceroszboru pofa kell...
-
legenda
válasz Lackooo84 #111385 üzenetére
Általában akkor nem működik - jellemzően éjszaka - az alkalmazás,. amikor az oldalt is faragják.
Azt már megszoktam - noha nem tetszik -, hogy késő este vagy éjszaka nem tudok online ügyet intézni, mert olyankor sokszor áll a rendszer.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
attiati
veterán
-
sopruk
senior tag
válasz Lackooo84 #110307 üzenetére
Én ma reggel kapcsoltam be több számhoz is és a 100 percet nem engedte bekapcsolni:
1 GB bekapcsolása után még aktiválni tudtam a 300 MB+30 percet is
Ha viszont a 100 percet kapcsolom be, akkor az nem aktiválódik, viszont utána szintén engedi a 300 + 30 -at
Azt nem próbáltam, hogy mi van, ha először a 300 + 30 -at aktiválom[ Szerkesztve ]
-
lge73x
tag
válasz Lackooo84 #109239 üzenetére
Megerősítem, be lehet kapcsolni a VoWifit 1414-en keresztül, habár az ügyinézőnek fogalma sem volt mi az (atuzán ráklikkelt valamre, mondja remélem jót kapcsolatam be :-)!
Kérdés roaming helyzetben mi van, olvastam valahol, külföldön nem működik? Ha vpn-t használok, akkor lehetséges Zona 2-3 ból is itthoni tarifán beszélni? Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla