- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
-
atosan
veterán
Köszi, úgy csináltam. Majd még próbálkozom, majd csak előjön.
Ez olyasmi, mint amikor múlt héten néztem online rendelésnél egy Q6-ot, évek összes otthoni szolgáltatás náluk, január óta társkártyás mobil előfizu is. Ennek ellenére kért a rendszwr ugyanannyi előleget új előfizura, mint maga a mobil lista ára. Két nap múlva már csak 15 ezret, másnap már semmit. 😀 -
tsteve
senior tag
emellett ez az 'új' opció nem rendelhető, csak a promóció keretében vehető igénybe... hogy később lesz-e belőle rendelhető opció arról nincs infó egyelőre... a régi lezárásra került előfizusban május 1-én, ahogy írtam korábban, s amire a kérdező is gondolt...megoldás lehet esetleg a domino, ott még él a régi típusú opció... elvileg legalábbis
-
makoss
veterán
"Net plusz S hez nem kell semmilyen opció"
Lehet, hogy rosszul értem, de a Domino Most mellé csak kell valami nem? pld a Net+S és még a korlátlan email böngészés.
Pár hónapja itt írták, hogy csak a Dominó Most nem elég, kell még valami, és úgy a korlátlan email böngésző opció.
Jó, csak van egy lúzer szolgáltatóm, ami 4400Ft-ért ad netet, évek óta nálluk gazdagítom a birodalmukat, de nem csinálnának már végre egy mobil / otthoni net csomagot amiben kedvezményes lenne a mobilnetezés....de mit várjak el egy vidéki nevesincs netszolgáltatótól aminek még normális honlapja sincs.
Azt várnám már, hogy mikor lesz már korlátlan a net a Telekomnál mobilra is mint otthoni vezetékes netnél
Mert ami most van az nem buli -
[P]laci
senior tag
amikor hibát dob az alkalmazás, érdemes visszajelzést küldeni, mert akkor direktben arra a problémára is rá tudnak feküdni és rá is fekszenek.
ezért is került bele ez az opció, mert sokszor telefonspecifikus a dolog, néha meg más, de így legalább könnyebben és gyorsabban mehet az egész hibajavítás. -
-
-
-
reddoors
tag
Nem szeretnék vitatkozni , hogy hol jobb vagy sem a hangminőség de nem kizárólag a hálózattól függ..
Sőt nagyon nagyban befolyásolja a készülék azon belül az abba épített alkatrészek minősége.
Nekem semmi problémám nincs a Telenor hangminőségével a készülékemben sem városon belül sem kívül.Megjegyzem mind a két szolgáltató kártyája benne van a telefonomban és van , hogy felváltva hívnak vagy hívok, tehát van viszonyítási alap.
Tudok neked olyan készüléket adni amelyik a legjobb telekom hálózati körülmények között is tompa és visszhangos hangminőséget produkál.
-
wwenigma
Jómunkásember
A saját boxon allitja be es barmelyik boxon nezheti vissza a haztartasban, csak hogy pontosak legyunk. Mert minden TV-hez saját box tartozik. EPG meg nem hiszem hogy leköveti azonnal ott sem ha napon belul van 5-10-20 perc csuszas...
En meg rögzitek halozatra es barmelyik DLNA-s eszközön visszanezheto, sőt VPN-en keresztul neten is barhonnan, es ehhez csupan egyetlenegy box kell. EPG kapcsán meg, ha valami erdekel azt allitsd be rendesen, ha ennyi elonyt tudnak elorantani az IPTV magusok a kalapbol akkor....Megmondtam hogy biztos jo, akinek ez van hasznalja örömmel, de sok téren korántsem nyujt annyit mint kellene, az apró extrák mellett komoly megkötések vannak.
#85699: 5e DVB-c tuner, 5e Goflex NET nas, 10e 1TB notivinyó. Nem nagy befektetés,de picivel dragabban meg készen kaphatsz.
-
gianone
őstag
Mi az a stb.?
Ezt az egyet ragozzátok.
Közben meg a minősége sokkal szarabb. Értem én, hogy akinek van kölke, és ez fontos, az válthat. De ettől nem lesz "minőségi".
tsteve
TVGO is, net is, tévé is.
Diginél csak nincs box, ennek minden előnyével, hátrányával. A tévé atomstabil, ahogy a net is, a névleges sebesség maximumával jön állandóan. Na ez Telekomról sosem mondható el. Legalábbis nekem nem sikerült megtapasztalni sehol.
-
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
de miért ne nehezitse meg legalább Európa a dolgukat, ha megvan rá a lehetőség? mert előbb-utóbb minden eu-s ország élni fog ezzel a módszerrel sztem..
s az is kivitelezhető (a jövőben) hogy az ilyen regisztráció mentes ill. nem követhető kártyákat nem engedi rá Európa a saját hálózataira...
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
és ki is számoltad bővitéses módszerrel is 10 gigára? mert még igy is jóval olcsóbb a telekom... én 6375 ft-ot fizetek most hűség nélkül... telenornál csak a bővítőcsomag 5500 ft körüli + az alapcsomag ára.. röhögve veri tehát a telekom ára még hűség nélkül is a telenor-t, amit ugye ottani hűséggel számolsz
-
erer1000
őstag
-
törölt tag
Köszi. Akkor még most beállítom fixre Netplusz L vagy XL és akkor remélem az úgy annyi adat és annyi forintért megmarad még pár évig.
Időközben a honlap szokás szerint hibás, néztem a készüléket és meglévő előfizetéssel nem engedi megvenni "hiba, próbálkozzon később" hát köszi... természetesen ha új drágább előfizetéssel akarnám venni már nincs hiba.
-
AliasB
senior tag
Ezek melyik menüponton belül vannak? Amúgy ez plusz adat ha jól látom azaz kell egy net és a mellé kérhető? Akkor ez hogy jönne ki?
A maraton nekem azért jó mert a 4GB simán elég 4 hónapig is 4ezerért. Hogy jönne ez ki nekem telenornál? Mármint leosztva ugye 1GB 1ezer/hó.Leírnád mennyibe jönne ez ki telenornál?
De ha én is sok netet fogyasztanék laptopon meg tabon akkor korlátlan kellene ami nem csiga lassú. Az meg nem tudom hol lenne a legolcsóbb. Bizonyos nem írom ki melyik tv szolgáltatónál vannak korlátlan internet díjcsomagok 6ezer környékén és az valóban gyors és korlátlan. Ha valakinek tényleg korlátlan mobilnet kell annak ez a reális ára szerintem. Nem hinném, hogy ez annyira megfizethetetlen lenne egy ennyire elfoglalt és függő embernek aki gondolom ebből pénzt is keres. De ez csak az én véleményem.
-
Bferibörs
addikt
bocs én még a hipernet praktikumnál ragadtam le ( arra írtam, hogy 7 Mbit/s és 7 Ft/ Mb) , nem találom a belinkelt árakat , vagy a kiegészítőkre gondolsz ? azt persze látom.Ha ezeket a Hipernet praktikumhoz teszed ez is 7 Mbit/s-el fog száguldani, van ilyen csomagom is, erről váltottam domino+maratonra .
-
Bferibörs
addikt
hát nem, sajna telenornál sincs filléres net , feltöltős meg főleg nincs - lassú és qva drága
szerintem ha valaki 2 kártyás telóval futkározik (és sokat netezik ) érdemes egy csak adat kari , na az már nem mindegy, hogy jelenleg honnan van.
adat jelenleg nekem telekom előfizu 8 GB 3240 Ft- ami már nem rendelhető, a 4 GB/4 ezer háát egy kicsit többe kerüla 10 GB meg még többe, majd duplája.
(#82983) AliasB
3 vagy 4G-t használsz ?
3G-vel kb. 3 GB-ot használtam 4 G-vel 6-7 lett
-
Soulfly842
addikt
Plusz internettel nem lett drágább, csak a listaára. A kedvezményrendszert átgondolva viszont itt több az adat, amit felhasználhatsz.
Pl. 4 GB-val:
Ha nincs rajta készülék, csak havidíj kedvezmény:
Otthoni tripla szolg mellé telekom kedvezménnyel: 6000 (Next S ATK+3GB (összesden 4GB)=7710))
Partnerkártya kedvezménnyel (másik mobil mellé rendelve): 6400 (Next S ATK+3GB (összesden 4GB)=7710))Ha van rajta készülék, akkor
otthoni tripla szolg mellé: 7125 (Next S ATK+3GB (összesden 4GB)=7710))
Partnerkártyakedvezménnyel (másik mobil mellé rendelve): 7600 (Next S ATK+3GB (összesden 4GB)=7710))10 GB-val:
Ha nincs rajta készülék
Otthoni tripla szolg mellé telekom kedvezménnyel: 7875 (Next S ATK+5GB (összesen 6GB)=8360)
Partnerkártya kedvezménnyel (másik mobil mellé rendelve): 8400 Ft. (Next S ATK+5GB (összesen 6GB)=8360)Ha van rajta készülék, akkor
otthoni tripla szolg mellé: 9000 (Next S ATK+5GB (összesen 6GB)=8360) (de itt 6GB/10GB-ről beszélünk)
Partnerkártyakedvezménnyel (másik mobil mellé rendelve): 9600 (Next S ATK+5GB (összesen 6GB)=8360) (de itt 6GB/10 GB-ről beszélünk) -
enginev3.0
félisten
Ez egy nagy .... lett, az egész
Ha valaki netezni akar, akkor 4000alatt nem ússza meg, mert a legkisebb beszélgetési opció+1gb net 4ezer (400mb internetet manapság nem veszem figyelembe, de már az 1gb is nulla)
Következő ugrás 4GB internet amivel már 6ezer a számla
Most van Move xs csomagom 1970Ft ami 50 perc beszélgetés nagyjából (40ft percdíj), + korlátlan böngészés opció 1756 ft-ért, így 4 ezer alatt vagyok, de google play, youtube és minden korlátlan ezzel az opcióval
Miért kell a hülye magyart mindig lehúzni? Komolyan, úgy osztogatják itt a mobil csomagokat mintha valami hű de nagy gazdagságban élnénk, és "úgy is meg tudják fizetni"
-
Carline
őstag
-
Bferibörs
addikt
-
madrac
senior tag
Abba mi a jó? Ennyi erővel, ha nem akarná megtartani a számát, vehetne egyből egy új sim csomagot is a telekomnál... ráadásul ez nyilván megint plusz költség... csak azért mert a telekomnál nem tudnak elintézni egy cégen belüli számhordozást vagy márkaváltást, vagy akárminek is hívjuk. vicc.
-
madrac
senior tag
Elnézést az ismétlésért, másoknak válaszoltam. Valószínűleg a felháborodásom volt az oka, hogy hogy működhet még a mai napig így egy "komoly" cég, hogy megvezetik az embert és egy egyszerű dolgot se lehet elintézni normálisan...
(#81685) StLui: akkor magyarul továbbra is ugyanoda lyukadtál ki te is, hogy a számhordozás díjmentessége megszűnt, mert dupla annyiba kerül ilyenformán, illetve sima fixre nem is lehet hordozni ezekszerint 990Ft-ért mint azt minden ügyintéző állította nekem, és emlékeim szerint honlapjukon is az szerepelt hogy extrát csak online rendelve lehet venni. Ugyanis korábban maga az önálló sim csomag is 4050 Ft-ba került az üzletben, vagyis ugyanannyiba mint hordozással... Korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zelda Játékok
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest