- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
victorhun7
tag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
dptrsk #131120 üzenetére
Egyik sem mozdul... Se a rendes adat se a domino day. És mindnél "most frissült" van írva.
Amúgy nem csináltam repülő módot, most megcsinálom, lehet akkor az appban is frissül.
Most jut eszembe hogy a készülék amiben a kártya van akkor ki volt kapcsolva amikor megrendeltem. Megrendeltem, és utána kapcsoltam be...
De azért ez így elég amatőr dolog a Telekomtól. -
CHIPman
nagyúr
válasz
dptrsk #130874 üzenetére
Az SMS-ből annyit érzékel a felhasználó, hogy valamiért villog a telefonon az értesítő led. A tiltás lesz a megoldás, mert tudatosan sosem használná, köszi.
Illetve még egy kérdés, gondolom volt már téma. Vezetékes net és vezetékes telefonom van, magentába gondoltam áthozni a mobilomat Yetteltől egy mobil S+kisebbik gigaerősbe még az új mobilnet-csomagok előtt. Jól érzékelem, hogy az olcsóbbik gigaerősnek most nincs árban és "mennyiségben" alternatívája, ha nincs szükségem se multisimre (bár annál elkértem volna egyet a korlátozottból), se eu-n kívüli netre, se HBO-ra? -
-
4Grider
félisten
válasz
dptrsk #130610 üzenetére
Nekem az a logikus, hogy ne lehessen egy QR-t egyszerre két telefonba rögzíteni, hogy a második telefonba addig nem engedi a rendszer felvenni, amíg az az első telefonhoz kötődik. Tehát értesülnie kell az első telefonról történő leválasztásról.
Vagy itt mindig újragenerálják a QR kódot annyiszor, amennyiszer csak kéred (és így érvénytelenítik az előzőt)? -
4Grider
félisten
válasz
dptrsk #130099 üzenetére
Üzleti önkiszolgáló felületen bejelentkezve vásároltam eszközt. Gyanús volt, hogy a végén bekérte a számlázási adatokat, keresztnév/vezetéknév, cím mezőkkel. Megadtam a cég nevét, címét, adószámot ugye nem volt hova. A GLS leszállította a terméket, a fiókhoz tartozó email címre jött email, hogy a számlát a dokumentumaim közé majd elhelyezik, na azóta sincs ott. Mint kiderült, számlát kiállították egy olyan magánszemély részére, akinek a neve XYZ Kft. És még nekik állt fentebb, amikor kértem a számla helyesbítését.
-
-
mazsiii92
senior tag
válasz
dptrsk #128979 üzenetére
Köszönöm! Ha lejár a 30 nap akkor valamekkora összegért újból tudom aktiválni? Mert ha nem, akkor ez sajnos nem megoldás. Mondjuk amúgy sem olyan helyen élek ahol lenne 5G, viszont a következő hónapokban sokat leszek Budapesten és a Balaton körül.. ahol viszont van 5G.
-
kismedve1982
tag
válasz
dptrsk #128640 üzenetére
Szia.
Bementem egy Telekom üzletbe, ott fél óra telefonálgatás után kiderült, hogy ahol intézték a számhordozást, oda kell vissza mennem, mert gyakorlatilag nincs senki nevén a kártyám, nem vagyok a rendszerben. Ennek ellenére működik minden rendesen.
Vissza mentem, ott nem tudtak mit kezdeni a dologgal, maradt az újabb hibajegy és a várakozás. Finoman szólva nem voltak a helyzet magaslatán sajnos. -
-
totron
addikt
válasz
dptrsk #128504 üzenetére
És ez így is van. Ettől még a kérdésem kérdés marad. Fordulónapkor kapom az új hó dedikált adatmennyiségét, vele a yt opciót is, ám olyannyira folyamatos és zökkenőmentes a dolog, hogy erről semmiféle értesítés nincs. Magyarul ha én yt-on és néhány kapcsolódó domainjén kívül bármilyen más irányba netezek, az a dedikáltból megy, (30Mbyte), vagyis azonnal ugrik a yt, kidobott pénzzé lesz az 1560Ft-os díja, ha nincs infóm a dátumról. Egyébként ez még lassítós alapnetcsomag, ezért magyarázok külön dedikált adatról.
-
CrazySouls
tag
válasz
dptrsk #128345 üzenetére
Köszönöm szépen.
Közben hívtam őket most reggel, mert chaten az ügyintéző szerint azonos árban lévő és hasonló tudású készülékre lehet beváltani, még markában sem lehet eltérő. Ehhez képest lehet bármilyen TV, maximum ha drágább rá kell fizetni.
Kedvezmény sajnos nem túl sok volt, lényegében semmi. [kép]
-
bul07
nagyúr
-
válasz
dptrsk #126944 üzenetére
Hát igen, eddig nem volt semmilyen Telekomos előfizetésem, valószínű, hogy csak emiatt a dolog miatt nem is lesz.
Végülis van két hetem elmenni a SIM kártyáért és elintézni az adategyeztetést
SZERK.
Vagy feladom az elveimet és kérek az asszony Telekomos előfizetése mellé egy általad ajánlott csomagot. Hogy fog röhögni rajtam
Mi a neve az általad ajánlott csomagnak?
-
_ak_
addikt
válasz
dptrsk #125930 üzenetére
Első körben nem jött be. Miután elmagyaráztam, hogy miért nem jó a telefonos beállítás, az ügyintéző szimplán annyit mondott, hogy nincs lehetőség a rejtett számról való hívások blokkolására szolgáltatón keresztül.
Megrpóbálom megtalálni a telekom oldalán a leírást, hogy legyen mire hivatkoznom. -
ggabor02
aktív tag
válasz
dptrsk #125930 üzenetére
"Mind vezetékes, mind mobil oldalon biztosított ez a szolgáltatás"
Annak ellenére, hogy ezt a szolgáltatást a 4/2012. NMHH rendelet 9. § (1)
bekezdés kötelezően előírja, 11 éve egyetlen mobilszolgáltató sem hajlandó aktiválni.Két hete is próbálta egyik ismerősöm:
"Iktatószám:xxxxxx
Tisztelt xx!
Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett jelzésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:
Az Ön által megadott szolgáltatást mobil hívószámra szolgáltatói oldalon nem tudjuk beállítani. A készüléken programozhatók (szűrhetők) a bejövő hívások; ott van lehetősége a kijelzés nélküli hívások letiltására.
Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán belül éjjel-nappal, díjmentesen hívható...."
-
válasz
dptrsk #124588 üzenetére
Nem tudom, arról nem szólt senki
Ahogy Kaba írja, nemrég (3 hete
) váltottam (kicsit kalandosan) androidos boxra a tévénél, ráadásul weben még mindig a régi látszik, de előző héten az ügyintéző azt mondta, hogy a számlán rendben lesz vagy reklamáljak...
#124589 Kaba: Eddig Magentás voltam
és az utolsó "Szerződés összefoglaló" dokumentumban is a kedvezményes árak szerepelnek.
Szerk.: Találtam egy olyan dokumentumot, hogy Telekom számla szerződés, ez lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest