- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #112673 üzenetére
Érdekes, amikor kiadják külsős CC-nek a munkát, aztán olyan hív, aki csak minimális információval rendelkezik az előfizetőről, nem lát bele a rendszerbe...stb. és úgy kellene eladnia valamit, hűséget hosszabbítani és társai...
Ilyen híváskor azzal szoktam kezdeni, hogy rákérdezek; a Telekomtól hív, vagy csak a Telekom megbízásából, mert nem mindegy!?
Amikor az adatkezelési részt akarja csűrcsavartan eszközölt felolvasás után igennel vagy nemmel elfogadtatni, akkor egyiket sem válaszolom, azt szoktam mondani, hogy megfelelően beállítottam a Telekom fiókban/alkalmazásban, azon nem kívánok változtatni - a külsős CC itt elvérzik...
Külön adatot sosem adok meg, hiába is kéri, ha illetékes (Telekomos), akkor látja a szükségeseket, ha viszont nem (külsős CC-s), akkor nem véletlenül adtak meg neki csak minimális infót, a többi nem rájuk tartozik. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #109859 üzenetére
Köszönöm (dptrsk és ish4d0w), de már tárgytalan: Még 9 után is volt telefonos ügyintéző (azért nem ott kezdtem, mert azt hittem rég hazamentek). Végül törölte nekem az Ország kedvezményt és átléptette a csomagot XL-re, mert vissza tudok lépni L-ig jövő hótól, amikor szeretnék, így tört hónapra olcsóbb lesz (és nem kell országkóddal sem bajlódni, de ő is azt mondta a 44 a jó).
Kellemes meglepetés volt ez a kiszolgálás. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
janos666 #109859 üzenetére
Ahogy ish4d0w írja, 44 az előhívó, így szerintem most jó.
Országonként 990 forint, így ha módosítod 49-re akkor a 44 és 49re is számlázódik a 990+ÁFA szerintem
Az, hogy 0044-et enged-e nem tudom, de mivel ugyanaz az ország, mint a 44 nem kéne szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest