Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #94095 üzenetére
nyíregyházán nekem jött elő (egyetem,örökösföld),nagykállóban pedig a feleségemnek és a kolléganőjének is.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #94094 üzenetére
Nagyon sok mindentől. Az is számít, hogy a másik fél milyen hálózaton lóg. Kell-e emiatt egy interworking a 2g/3g és 4g között.
Nagyon nem egyszerű összehangolni a különböző egységeket. Na meg az is nehezíti a dolgot, hogy nem egy vendortól vannak az eszközök. Ugye a CS az Ericsson, aztán rádiókból használ Huaweit is. A TAS nem Ericsson, hanem másik gyártó, az IMS-t meg nem is tudom, honnan szerezték. -
PainKiller13
őstag
Egy Domino kupont nem tudna valaki küldeni priviben?
-
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #94104 üzenetére
augusztusi.
azóta helyre jött -
norberto_th
aktív tag
Mi van olyan esetben ha a reklamációmat lassan 1 hónapja vizsgálják? Úgytudom 1 hónap van rá, most ez törvényileg vagy csak náluk meghatarozott időpont?! Igen kényes téma, nekem már ráér, csak furcsa, 18-án lesz 1 hónapja.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
legenda
válasz norberto_th #94106 üzenetére
Milyen módon tettél bejelentést, illetve panaszt? (telefonon, személyesen, e-mail útján...stb?)
30 napon belül kivizsgálják, de van olyan, hogy szinte az utolsó pillanatban adják postára, viszont ha már kivizsgálták, de még nem kaptad meg, mert még postai úton van, akkor a telefonos ügyfélszolgálat - beazonosítást követően - tud segíteni a kivizsgálás tartalmát illetően.
Általános leírás és hivatkozások: Link
Üzlettel kapcsolatos: Link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fornettisuti
veterán
válasz norberto_th #94106 üzenetére
Akkor van még idejük, amit ki is töltenek, így jártam edigivel is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
balint82
senior tag
Telekom.hu lehalt (503as hiba) , mi van ma, black tuesday?
Google Pixel 4a
-
norberto_th
aktív tag
Igazából telefonon, e-mail-ben és személyesen is. Az összes létező módon, ja és messengeres elérhetőség útján is, előrébb vették az ügyemet, ez volt november utólsó hetében. Elegendő anyagot küldtem nekik, még sokat is
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Dominos vagyok. Ha bemegyek egy Telekom üzletbe és kérek a meglévő számomra egy új SIM kártyát (a mostani nem 4G képes), kérnek tőlem személyit? Az a baj, hogy apám nevén van a kártya és ő nem nagyon ér rá erre. Ha kérnek, az még belefér, hogy azonos a vezetéknév?
-
fornettisuti
veterán
válasz Tomikaa. #94115 üzenetére
Dominósoknak házhoz viszik, csak előfizetéseseknek kell személyesen bemenni.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz Soulfly842 #94117 üzenetére
"Amennyiben Domino előfizető vagy, és SIM-kártyád még nem 4G-képes, a kártyacserét erre a regisztrációs linkre kattintva egyszerűen és díjmentesen megigényelheted.
A SIM-kártya csere és annak kiszállítása belföldön díjmentes!"[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
válasz fornettisuti #94118 üzenetére
"Fontos, hogy csak akkor regisztrálj, ha te vagy a nálunk rögzített előfizetője/felhasználója a telefonszámnak"
-
Soulfly842
addikt
válasz fornettisuti #94118 üzenetére
Nem szokott az olyan gyorsan menni főleg így karácsonyi időszakban ...
Célszerűbb egy kártyacsere meghatalmazással
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Hello!
Nincs kozponti e-mail cim amin az elallasrol lehet nyilatkozni?
-
legenda
Szia,
Én úgy csinálnám, hogy az ugyfelszolgalat@telekom.hu és a webshop@telekom.hu is szerepelne a címzettek között, az egyik akár másolat formájában.
Postai úton - a korábban linkelt visszáru nyomtatvánnyal -, vagy T-Pontban egyszerűbb lenne viszont, mert úgy szinkronban lenne az elállás és a készülék visszaküldése.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Csak tudnám minek adnak meg tegnapi rendelésnél holnapi szállítást egy készülékre, ha ennyit molyolnak rajta.... jó tudom, hogy azért, mert domino kártya + kupon, de akkor is...
The Truth is out there...
-
Gsx-rr
veterán
Vásároltam valamit a Telekomtól és kaptam egy Domino Fix Extra kártyát,ez tartalmaz 1gb netet és 80 perc lebeszélhetőséget.
Csak a net az érdekes arra kell. Ha ez elfogy akkor érdemes váltanom Domino most-ra? ezeknek a csomagoknak van havi díja ,vagy csak a netcsomagnak van? -
legenda
válasz Gsx-rr #94125 üzenetére
Az első pillanattól érdemes bekapcsolni a Most-ot, az csak egy díjmentes opció, de úgy 25 Ft helyett 9 Ft lesz hálózaton belül és 19 Ft más belföldi alapdíjas irányban a percdíj.
Van 5 GB ajándék net is (vagy 5 óra ingyenes beszélgetés hálózaton belül), az alkalmazásban tudod bekapcsolni és január 2-án éjfélig lehet leforgalmazni.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Gsx-rr #94125 üzenetére
ezeknek a csomagoknak van havi díja ,vagy csak a netcsomagnak van?
nincs havidíja , a netnek sincs havidíja ( sem a Most sem a Maratonnak nincs havidíja ) , ez a csomag éves "ciklusú" amig van rajta felhasználható egyenleg addig él és használható - persze ha egy évig 365 napig (napon belül ) nem töltesz rá egyenleget akkor megszűnik, minden feltöltéstől újra kezdődik a 365 nap ( ha jól emlékszem 2500 Ft-os feltöltött összegtől, alatta talán 180 nap csak )
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Roxkex
senior tag
Szia !
Ezt a ingyen netet hol lehet az alkalmazáson belül belőni ? Nekem jelenleg van még 200mb a maraton 1GBből de erre azért felkaptam a fejem Se nekem sehol se ad ki ilyen ajánlatot
Szerk.:
Domino 5 csomagba vagyok, a[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Ha rendeltem egy telefont, szállítási címet meddig lehet módosítani? A rendelés státusza még mindig "jóváhagyás alatt", ugyanakkor 2 sorral lejjebb azt írja, holnap megérkezik a csomag a kiválasztott T-pontba. Egyelőre nem merek változtatni semmit, mert amilyen sz@r a telekom weboldala, ki tudja, hogy nem szállították-e már le, és csak az oldalt nem frissítették...
Illetve lenne még egy kérdésem - igazából ezért gondolkodom a módosításon: Érdemes Telekom üzletbe kérni a szállítást Telekom Partner helyett, vagy semmi előnyöm nem származna belőle?
Gondolok itt olyanra, hogy egy hivatalos üzletben több darab van raktáron, így talán tudnak egyből adni egy másikat, ha valami nem stimmel a telóval. Ugye volt már olyan, hogy bontottat küldtek ki, a telefonon nem volt fólia stb.Szóval, érdemes még gyorsan cserélni egy hivatalos T üzletre, illetve meddig élhetek ezzel a lehetőséggel?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
legenda
válasz Roxkex #94131 üzenetére
Az alkalmazásban az előfizetés/hívószám főoldalán (lenyitva) látnod kellene az ajándék lehetőséget, utána lehet választani, hogy melyiket szeretnéd.
Friss verziós a Telekom alkalmazás?kutkut: Szia, Megpróbálod módosítani, ha még engedi a rendszer, akkor mehet a dolog.
T-pontban is annak a függvénye, hogy ott van készleten vagy sincs, ezt a webshopban tudod ellenőrizni általában.
Webshop rendelés esetén akkor sem szeretnek üzletben cserélni, ha van nekik raktáron, mert külön készletből dolgoznak, inkább rábeszélnek az elállásra, persze nem feltétlenül kell hagyni magad.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kutkut #94132 üzenetére
Szia!
Keress rá a csomagodra a GLS csomagkövetőn. A csomagszám a telekomos rendelési azonosító, csak elé írj egy 1-est. Ha még nincs a rendszerükben a csomag, nyugodtan módosíthatod a szállítási címet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kutkut
addikt
Köszönöm, kali mester! Megpróbáltam, de "technikai hiba történt az oldalbetöltés közben"... Akkor legalább remélem, holnap tényleg mehetek érte.
szabogabor10: Köszi neked is! Nincs a rendszerükben, de ugye nem tudom módosítani. Amúgy azt hittem, ez csak a házhoz szállításnál érvényes. Mind1, akkor most már marad így.
Meizu MX3 32GB
-
veterán
-
-
Drughi
addikt
Üdv,
Édesapám dec. 7.-én otthoni és mobil előfizetéshez hűségszerződés hosszabbítással vásárolt 2 db telefont.
1db iPhone SE-t, amit a helyszínen átvett és 1db iPhone 6S-t amit "4-5 munkanaponbelül kiszállítanak"Ma van a 4. munkanap, semmi jelen, hogy akár a héten is szállítanák.A telekom oldalán a 6S nem rendelhető. Felhívtam a telekomot nem tudnak mit mondani. Vagy lesz vagy nem.
Szerintetek van rá reális esély, hogy ez karácsony előtt (ajándékba szánja) megérkezzen?
Én ilyenkor kötelezném a Telekomot, ha bevállalta, akkor teljesítsen. Vegye meg a Media Marktba vagy ahol akarja és teljesítsen az ügyfél felé, ha elvárja, hogy az ügyfél is időben teljesítsen.
A másik meg, hogy lehet úgy szerződést kötni, hogy a készülék nem elérhető? Mintha én kifizetnék az étterembe egy pizzát, ami nincs, majd lesz. Vagy nem.
Vicc, hogy egy 1996(!) óta telekomos ügyféllel megtesznek ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
mobilnet bekapcsolása
feltöltős - Napi csomag -
"Bármely hang csomag...amennyiben a csomagodban van már net, vagy ahhoz már rendeltél valamilyen kiegészítő net csomagot."
Ezt a paradoxont nem értem. Mikor mit miért? [link][ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
4Grider
nagyúr
-
legenda
válasz Drughi #94139 üzenetére
Szia,
Jól értelmezem, üzletben személyesen történt az ügyintézés?
Amennyiben igen, úgy ott és azon az ügyintézőn lenne érdemes számon kérni, ő látta akkor a készletet...stb.
A webshopban ha valaki rendel, akkor sikeres folyamat esetén - amit csak akkor enged a rendszer, ha valóban van készleten - lefoglalásra kerül a termék, így az ténylegesen van és csak idő kérdése a kiszállítás - mert más akadályok azért lehetnek -, de üzletben kicsit furcsa ez a majd kiszállítják dolog, én úgy biztos nem írtam volna alá.
Ettől függetlenül, kiszállíthatják persze és legyen is úgy, de ha az ügyfélszolgálat sem tud mit mondani rá, akkor az úgy elég érdekes, bizonytalanra érdekes volt szerződést kötni, illetve hosszabbítani az ügyintézőnek. (Rosszindulatú leszek kicsit, a jutaléka mindenek felett...)
Túl sokat nem muszáj várni, én sűrűn csesztetném az illetékest, hogy ketyeg az aláírt további hűség, de a szerződés tárgyát készülék is képezi, ami meg sehol, ha nem tudnak x időn belül teljesíteni, akkor bukják a dolgot...
Webshop vagy telefon útján érdemesebb rendelni, úgy kevesebb a macera és 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Sziasztok.Mi a fenét jelent egy webshoppos telefon+domino rendelésénél az a status,hogy elbírálás alatt?Már két napja...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #94148 üzenetére
Annyit közöltek,hogy a 21. században,egy telekommunikációs cégnél több napig is eltarthat,mire megszámolják a megrendelő nevén lévő dominós előfizetéseket...Mert ha esetleg túllépne valaki a 10 SIM-en,akkor nagy irgum-burgum lenne.Én naív azt hittem,ezt pár billentyű leütésével megtudhatja egy erre jogosult személy,de úgy néz ki tévedtem.
Egyébként üdv,névrokon!
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Kés topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen