- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91080 üzenetére
Most sem érted mi a probléma, rohadtul nem az előleg a gond.
Valami T-s dolgozó vagy szerintem, annyira védet őket
Minek kössek hűséget ha szinte ott helyben kifizetem a telefont?Értem hogy levonják,de ennek nincs értelme
Netszolgáltatónál ha hűséged hosszabítok akkor van hogy megduplázza a netem, de a Telekomnál pontosan miért is kössek hűséged ha kifizetem a telót aznap?Hűségért cserébe adnia kell valamit, a bank meg ugyan úgy ad hitelt mindenkinek.
Tesóm is vett fel 3 éve egy 700.000Ft-ot egy olyan banknál akikhez nem is tartozott, miről beszélünk?Nem egy szaros 65 ezer forintos telefont vett.
Meg ez hitel? Aznap kifizetem -
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91077 üzenetére
Igen de a bank nem kéri a hitel 85%-át megelőlegezni, szépen is nézne ki egy házvásárlás.
Nem az előlegezéssel van a problémám,de ne hogy már 15.000Ft miatt kössek szerződést,ha van 50e Ft-om akkor hozzá adom azt a 15.000Ft-ot és megveszem kártyásan,sőt akkor már nem is szolgáltatónál veszek és olcsóbb.
Neharagudj de ez egy vicc! Akkor az előfizura kiadott 72.000Ft két évre meg megint a szolgáltató haszna: Azt nézik hülyének akit nem akarnak. Még ha 15 vagy 20.000Ft-al jön akkor oké fizetek.
Tulajdonképpen mért a harmadik oldalon tájékoztat erről? A kosárban nem volt ilyen tétel,kitöltöm a szerződést és a harmadik oldal alján kell tájékoztatni az 50,000Ft-ról? Előbb nem tudott volna? Szemétség.
Megint a szegényebbik réteggel csesznek ki,igaz ha akarom meg tudom venni kártyásan és szerintem úgy is lesz,de ennél gyengébb telefont nem veszek,kacat nem kell -
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91072 üzenetére
Ez a szolgáltató szégyene, adnék én bankszámla kivonatot is ha kell,de ne hogy már egy 65.000Ft-os telefonnál 50e fizessek előre, mi értelme van ennek? Akkor megveszem egészbe kártyásan és nem vagyok lehúzva 2 évre. Kérjen két vagy három hónapnyi törtéesztőt egyszerre, ez rendben is lenne!
-
DithenS
senior tag
válasz
4Grider #91073 üzenetére
Szia, figyelj megértek én mindent, én valahogy számoltam sőt szerettem is volna valamit beleadni az elején egyből, de most komolyan a telefon 85%-át kéri kifizetni? Megértem hogy a sok idióta ember miatt van ez, de nem lenne elég a 3 havi törlesztő egy öszzegben? Jó hogy nem biblián kell felesküdnöm hogy tudom fizetni...
Huawei P9 Lite lett volna, előfizuval kb 65e Ft lenne,de listaáron is 70.000Ft lenne,nem egy Note 8 na érted.
Szinte kifizetem az előfizetést a hűségiődőre ami két éve 72.000Ft lenne.
Miről beszélünk? Ez a szerződés csak a szolgáltatónak éri meg, kezdtem érteni a Tré ellenszenvet itt a fórumon. -
DithenS
senior tag
Sziasztok, új előfizető szerettem VOLNA lenni a Telekomnál de valami egészen vicces dolog történt, 0 Ft-tal hírdeti a telefont (lényegtelen melyik,a lényeg hogy nem drága), összeállítáttoam a csomagot is 3000Ft-ért a telefon törtlesztője is ilyen 3000Ft lett volna,elég baráti ár lett volna.
Igen ám,de a megrendelés harmadik fázisánál a kedves trékom (még véletlenül se az első oldalon,töltsek csak ki mindent feleslegesen) behozott egy 49.000Ft-os mobilelőleget amit egy összegben kért meg kifizetni, kérdem én ezek normálisak? Ha hozzáadok 15.000Ft-os akkor megveszem kártyása az egész telefont, elektronikai üzletben még olcsóbban. Mi a büdös redvás értelme van az előfizetésnek? A Szép cuki rózsaszín logó miatt vállalok két évet? Egy áruhitellel jobban járon és nem kell 2 évig szenvedni.Mióta van ez a vicc a szolgáltatónál? Megértek én mindent, azt is ha előleget kellene beadni,úgy 10-15.000Ft-ot simán oda adtam volna ez majdnem három havi törélesztő ára,de 49.000Ft-? Ki volt ez a hülye aki kitalálta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest