- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #75199 üzenetére
"1) Havidíjas és Domino bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok mellé, adatdíjcsomagok mellé és havidíjas mobilinternet csomagok mellé egyaránt megvásárolható. Kínált sávszélesség le-/feltöltés esetén:150/50 MBit/s. Az akció időtartama 2016.08.15 - 2016.09.30, az így vásárolt adatmennyiség 2016. december 31-ig használható fel. Egy telefonszámra csak egyszeri alkalommal rendelhető meg."
Úgy értendő, hogy egyszeri ktg ennyi és addig tart az 1GB amíg fel nem használom?
Melyik lesz az elődlegesen felhasználandó, a havi alap hozzátartozó, vagy az 1GB kieg.??
(ezt nem találtam leírva sehol..) -
válasz
ANDROID??? #75197 üzenetére
Köszi. S akkor magyarul amit ebben az ATK csomagban adnak 1GB-ot azt "közösen" használhatjuk.
Gondolkodok ebben a 2 év hűségben, de nem szívesen kötöm le magam.
-
válasz
ANDROID??? #75122 üzenetére
Na visszatérve, ugye ez a csomag mellé adnak 1GB netet. Ha én lekötöm, azaz lekötjük magunkat 2 évre akkor tudok mellé venni net bővítőt, ugye?
-
MK VII
veterán
válasz
4Grider #75192 üzenetére
Tehát még egyszer..
Ha én fizetem ki a 170 ezres telefonomnak a 150 ezres költségét, mert összetörtem akkor marad a gyártói garancia.. Ha a biztosítóm akkor nem.. Ez az érthetetlen számomra, hogy mi a különbség a kettő közt? Pénz-pénz. Illetve, a teljesen új készüléket kapok a régi összetört helyett amit kifizetek akkor is ugyan úgy van rá gyártói garancia.. Ha a biztosítóm fizeti ki akkor nincs... Mi a különbség? Én nem látok különbséget pénz és pénz közt.. Vagy Te igen?
Értem én, hogy bürokrácia, de akkor is, mi a tököm a különbség a biztosító pénze és az én pénzem közt? A biztosító pénze is gyakorlatilag az enyém, mert fizetem a havidíjat illetve az önrészt is. -
4Grider
nagyúr
válasz
MK VII #75191 üzenetére
Összetöröd a készüléked. Onnantól kezdve nincs értelme garanciáról beszélni, akárki is fizeti a javítást (max. a kicserélt darabnál szervizgaranciáról). Az ui. nem rendeltetésszerű használat, hogy törik a készülék. Mert a garanciának (jótállásnak) is vannak feltételei.
-
MK VII
veterán
válasz
Kephamos #75189 üzenetére
Szia.. Pont most kellett nekem is igénybe vennem a biztosításomat.. Nekem is összetört a telefonom.
A lényeg, hogy Te okoztad a "balesetet" a Te kezedből esett ki a telefon...
Leírod pár sorban az esetet meg azokat a nagy kereteket kitöltöd, hogy hol történt, mikor meg ilyesmi. Kb azonnal el is fogadják. A telefonod értékéhez mérten kell majd fizetned..
Azt tudom, hogy 130-180 ezres készülékig 23 ezer az önrész..
Nem tudom mennyi idős a készüléked, de olyankor, ha a biztosítód fizeti ki a javítás vagy csere költségét akkor a gyártói garancia ugrott.. Ezt én is most tudtam meg... Ne kérdezzétek miért.. Nem is értem amúgy. Nem mindegy az, hogy tőlem vagy a biztosítótól származik a pénz? -
Kephamos
addikt
Telekomnál a készülékbiztosítást vette már igénybe valaki? Mennyire szívóznak? Rendesen fiozetem a biztosítást, leejtettem a telefont, összetört a kijelző, a aluminium burkolat, nem szól rendesen a hangszóró (iPhone 6). Küldetek egy papírost, amire mindent le kell írni. Eléggé szőrszálhasogatónak tűnik. Elég ha beleírom, hogy kézben tartottam, leejtettem, összetört?
-
lowzor
veterán
válasz
dptrsk #75181 üzenetére
Ha a számlámon 146k szerepel, de a listán csak ennél drágább készülékek vannak, amik hozzák a Note 3 szintjét, akkor kötelezhetnek, hogy fizessem ki a különbözetet vagy visszaadják a telefon árát?
Pl egy S6 Edge-re is 15k-t rá kéne fizetnem. Az S6 Edge alatt árban csak gyengébb telefonok vannak, mint a Note 3. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
menyhartlevi #75180 üzenetére
Univerzális egyenlegre kerül, az előfizetéssel *102# le tudod kérdezni.
Parkolás, mobil lottó... stb tudod használni megfelelő mobilvásárlás beállítása mellett. -
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem a Telekomos előfizetésem egy BlueMobile-os feltöltőkártyám a mobilnet miatt.
Fel akartam tölteni a BlueMobile-ost neten, de ügyesen a Telekomos előfizetés telefonszámát adtam meg, így arra töltöttem fel a pénzt...
Nem tudjátok az a pénz milyen egyenlegre került fel, és esetleg mire lehetne használni? -
Vangelis
félisten
válasz
Schizoka #75173 üzenetére
Akkor neki rendes árat mondtak... mondjuk a p9lite jó csedrének is számít.
Nekem max egy A3-ast akartak adni
....
A hivatalos folyamat:
A csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az S4 készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek).
Megállapítottuk, hogy a cseréhez az ár: 158 556 Ft, tekintve, hogy több mint másfél évvel az első megjelenés után vette az S4 készülékét, amikor már nem volt csúcskategóriás (voltak újabb, jobb modellek).
Mivel az eredeti állapotot kell figyelembe venni. Visszaállítani.
-
Vangelis
félisten
válasz
#TOTTI #75175 üzenetére
A telekom megírta, hogy mi a csereár.
Hidd el, hogy átvertek.
A boltos a akciós kisker ár alapján számolta volna be a s4-et. Viszont a normál kisker ár alapján válaszhattam volna.Mivel beismerték, hogy nem jó árat mondtak.
Ilyenkor semmi köze a tarifához.. csak ha hosszabbítok...
Kiskerár vs kiskerár.
Legalább baromságot ne mondj.
Hidd el sajnos utólag körbejártam a dolgot....
E-mailban is közölték, hogy mi a pálya.
De teljesen mindegy... -
Schizoka
aktív tag
válasz
ANDROID??? #75174 üzenetére
köszi!
-
#TOTTI
őstag
válasz
Vangelis #75170 üzenetére
Nem vertek át fogd már fel, a 160 a listaára csere érték a 90e, az előfizetésnek megfelelő listaár. Ha a 90e-et nézik akkor az előfizetésnek megfelelő áron választhatsz, ha a listaárat akkor a cserébe választott készüléknek is a listaárat. Ha 1ft -ért vetted volna a telefonont, akkor azok közül választhatsz ami a tarifaszintednek megfelelő, ha több rá kell fizetni. Semmi árverés nem volt.
-
ANDROID???
addikt
Akkor még egyszer ...
T-Pontban intézendő a csereutalványos szitu, ha nem vagy benne biztos melyik T-pont hívd fel a 1430-at ők megmondják -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Látom pont arról megy a téma amit kérdezni akarok.
Haveromat 3-dik hete szopatják hogy nem kapnak p9 lite-ot feketében mert azt választotta csere telefonnak mikor bevitte a csereutalványt! (s4 volt a telója,javíthatatlan lett)
Tehát akkor egy T-pontba csinálja meg a cserét ne partnernél? -
lowzor
veterán
válasz
ANDROID??? #75167 üzenetére
Hűséget biztos nem vállalok, mert Domino csomagban veszem.
Szóval azt mondjátok, ide ne menjek vissza elintézni, hanem inkább menjek el egy T-pontba?
Ha partner nem számíthat be, akkor miért mondták, hogy menjek be és elintézik?
Nagykanizsán van T-pont (guglival keresve nem egyértelmű)? Mert akkor bemennék oda holnap. -
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #75167 üzenetére
Legalább beigazolódott az, hogy nem véletlenűl éreztem/tapasztaltam, hogy át akarnak verni vagy megvezetni.
De ki tudja, hogy hány ilyen eset van.
A csereutalványt meg ellövik horror áron.. vagyis ráírnak amit akarnak!
-
ANDROID???
addikt
válasz
lowzor #75163 üzenetére
T-pont, + panasz emailben vagy 1430-on elmondod mi történt, ha lehet az ügyintéző nevét is add meg, de ezt minél hamarabb!
Arra figyelj, hogyha adott felajánlott készüléket elfogadod, valamelyik SAMU-t pl, akkor nem kell friss hűséget vállalnod, akkor lehet hogy fognak kérni hűségvállalást, ha sokkal drágább készüléket akarsz mint amit felajánlanak..Vangelis: így van, a partnerek nagyon nem jó fejek, engem is akartak már átcseszni nem is egyszer szóval T-partnernél csak akkor ha lényegtelen dolgot kell intézni, vagy ismered az ottani dolgozót, hogy rendben van amit csinál...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lowzor #75163 üzenetére
really?
olvasd el a szavatosságról, meg fogyasztói jogokról szóló törvényt, az téged véd.
átb*szás lesz. az egyik őstag rendelt egy 2k-s krussel táskát, amikor sláger volt, az ottani partnerüzletbe megérkezett, majd rögtön átvett rendelés is lett, amikor bement érdeklődni, akkor meg wtf, nem is láttuk, stb. stb.
-
balint82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #75160 üzenetére
Nem tudom, hogy miből gondolod
-
MK VII
veterán
válasz
SUPREME7 #75151 üzenetére
Ezért.
De az enyém egész szerencsétlenül esett.. Kicsit a ház is meghajlott és nem fért bele a csak kijelzőgaranciába.
Ezt el is fogadtam, de gondoltam megpróbálom hátha elnézőbbek...
Aztán ezek után következett a kálvária.. Most tartok a negyedik felküldésnél, mert a szerviz képtelen olyan munkát végezni, hogy használható legyen a kamera. Jelenleg már a veszprémi Telekom üzletvezetőjével beszéltem és vele intéztem el a dolgot aki megígérte, hogy csereutalványt kér a szerviztől. Múlt hét hétfőn adtam le ismét.. Nem tudom, hogy fog elsülni végül a telefonom sorsa, de nagyon remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy a csereutalvány miatt is még vernem kell az asztalt, ha ki akarják szúrni a szemem valami olcsóbb készülékkel.. -
lowzor
veterán
Most hívtak, hogy a vételárát beszámítanák egy másik készülékbe, talán rájöttek hogy engem nem tudnak behúzni...
Meglátjuk, mi lesz. -
lowzor
veterán
válasz
SUPREME7 #75153 üzenetére
Állítólag felhívták a felettesüket és az mondta ezt nekik, a használt árat nem tudom honnan vették.
Elmegyek hétvégén egy T-pontba, aztán megpróbálom ott beváltani, a panaszt utána ejtem meg.
Az üzletben írjak a panaszkönyvbe, vagy e-mailben küldjem a Telekomnak? Esetleg mindkettő?
A Note 3 értékében (146k) kell adniuk valamit, vagy az árát vissza? -
lowzor
veterán
Hali!
Telekomnál vásárolt Samsung Galaxy Note 3-amat alkatrészhiány miatt nem tudták javítani, ezért csereutalványt kaptam helyette. Bevittem az utalványt a balatonboglári Telekom üzletbe (nem T-pont) és ott azt találták ki, hogy mivel típusazonos cserét nem tudnak adni, ezért a Note 3 jelenlegi használt áráért (amire 55k-t mondtak) adnak valamit és felajánlottak egy LG K4-et (ami amúgy 42k kártyás csomagban). Természetesen nem fogadtam el. Ez tényleg így van, ahogy mondják, vagy átakartak verni/fingjuk nem volt a dologról?
Csak azért, mert a csereutalványon az van, hogy egy azonos rendeltetésű Samsung készüléket kell adniuk, ezek meg felajánlottak egy alsó kategóriás LG-t. Samu is azt mondta, hogy bármiben egyezek meg a T-vel, azt ők megtérítik nekik. Vicces is lenne egy 150 ezres telefon helyett azt megkapni, amit ajánlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest