- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A gyerekekről jut eszembe a legdurvább.
Amit fent említettem mint a 100%-ig nyerő játék az nevesítve a Plinko. A csapból is ez folyik de a leg durvább, hogy láttam több reklámjukat ahol kiskorúak játszanak és örömködnek a nyereményen. Mivel egy szerencsejátékról van szó ez már simán kimeríti a bűncselekmény fogalmát szerintem. -
metrox
újonc
Igazából már cp is hirdetnek az ai chat botok pl Gwen a ben 10ből a gyerek designal akarják a perverz botot eladni, persze oda van irva, hogy "aged up" de az első széria design használja.
-
-
ViZion
félisten
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
Sajnos ez van, már én sem jelentek semmit, mert minek.
Ugyan az, mint multi játékoknál a csalók: nem tesznek a kiadók semmit, mert a csaló is játékos, nekik a számok kellenek, többit lesz@rják. Csak a píz gyűjjön, annyi. Mindegy, h kitől, mi áron.mefistofeles: 50 k-nál már a rendőrség is bevonható, nem? Ezért inkább alacsonyabb összeggel szoktak próbálkozni. Kedvencem azok az automata webshopok, amik Alis termékeket húznak be, szedett-vedett fordítással és töredék árakkal. Csak előreutalás, rég nem élő angol cégazonosító, fake angliai cím. A kis összeg miatt se rendőrség se bank, se senki nem foglalkozik velük. Jelentettem ide-oda, de felesleges tényleg.
Mindenki csak magára, esetleg a normális fórumokra támaszkodhat, de ha megtörténik a baj, akkor annyi, nincs segítség. -
Nincs új a nap alatt. Anno egy szélhámos eladta az Eifel tornyot. Kétszer.
Csak a platform változott. -
KROK640
nagyúr
válasz
mefistofeles #4 üzenetére
Jah, az külön jó tud lenni
És a sok idiótának fel sem tűnik.
Nagy kedvencem még amikor botok beszélgetnek egymással, full inkonzisztens az egész, csak látszik, hogy az van megadva, hogy hol kell kikötniük -
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
Én a fent említett mini PC-nél szóltam vagy háromszor.
Olyan gépet árultak valami 50K-ért amiben a proci volt 200K. A sok noob meg már írogatott is, hogy mennyi a szálítás, utánvét van e, meg ilyenek. Beírtam oda is, hogy hahó ez full lehúzós buli, de persze senki sem foglalkozott velem. -
-
A kedveceim, a titkos és hirtelen kiárusítások hírdetései: a Magyar Posta eladja a bentragadt küldeményeket, 1.300 Ft-os Millenium Falcon, A MM akciós elektromos rollere, a Makita kiárúsítja a tavalyról maradt szerszámait 80 % kedvezménnyel....
Ezek csak azok, amikkel találkoztam az elmult egy évben. Alattuk az elégedett vásárók magyar visszajelzése, igaz a felhasználó filippinó, maláj, indiai, táj. Újabban van néha magyar is, vagy román, cseh, szlovák. -
KROK640
nagyúr
Jó téma! Igen, én is szoktam gondolkodni, és szerencsére átlátok ezen, de a saját környezetemben sem látnak át ezen sokan.
Elég arra az ismerősömre gondolni aki büszkén mutogatta a 15 ezer ft-os 11GB-os GTX 1080Ti-ket a lenagyobb VGA drágaság idején, amikor egy 2GB-os GT1030 is ennek a háromszorosába került. Persze rajta láttam, hogy ott van benne a remény, hogy egyszer neki is lehet szerencséje, hogy az eladó nem tudja mit árul, majd megveszi és tízszeres áron eladja, stb.
Vagy ami épp tegnap volt példa, a vegyél 90 ezerért MOL részvényt, és havi 450 ezret kapsz 2034 végéig.
Elég gondolkodni az inszentíven is : 90 ezerért veszel részvényt, és akkor havi 450 ezeret kapsz 9 évig? Ez a világ legjobb befektetése lenne, amit ráadásul pillanatok alatt elkapkodnának az emberek. Ha valaki ezt tudná, nem hirdetné, hanem eszetlenül venni a 90K-s részvény packokkat.
Azzal már nem is jövök, hogy miből termelne ilyen brutális hasznos a MOL?
A legtöbb ilyen, némi utána gondolással simán kikerülhető, a ba csak az, hogy amikor jön valami tényleg jó dolog, akkor az eltűnik a "zaj"ban.
A legrosszabb, hogy az ilyeneknek a felderítési és pénz visszakapási esélyei is alacsonyak. barátnőmék családját banki telefonálós csalók húzták le, néhány millióra - évek megtakarítása - azóta eltelt 2 év és 4 hónap, se pénz, se tettesek.
De hasonlóan csalásnak tűnik a bitcoin, főleg a sokféle rugpullos alt coin stb. Ma már az elektronikus pénztárolással, bankszámlával, egy csaló több ezer km-ről is ki tudja húzni a zsebedből az összes pénzed. Akár úgy is, hogy nem is tudsz róla.
A helyzet pedig romlik az AI-al és a deepfake-ekkel már a legfigyelmesebb userek is áldozatul eshetnek. :( -
Geri Bátyó
addikt
FB-n benne vagyok néhány barefootcipős csoportban. Azok a cipők (főleg a jobbak) elég drágák. Jöttek is a hirdetések. Szuper akció, 72000 helyett most csak 30000! Csak éppen olyan cipő volt, amit kínából meg tudsz rendelni 5-8000-ért. Persze jelentetem. Aztán másodjára és harmadjára is és ekkor jött FB-től, hogy szálljak le a témáról és ha nem tetszik a hirdetés, tiltsam le. Egy teljesen egyértelmű csalást. Rájöttem, hogy ezektől a hirdetőktől húzhatják a legnagyobb pénzeket, szóval az adott felület ugyan úgy részese a csalásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez most kivételesen nem a HardverApróról szól.Régen is voltak csalók, szélhámosok, tolvajok. Ők általában "fű...
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest