- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Egy Suunto Oceanal azért csak meg lehetne vesztegetni akárhogyan is nézem
-
zzola
titán
válasz
janeszgol #12 üzenetére
A Garmin semmikép nem okosóra, kimondottan sportóra. Én pl. nem veszek AW-t az iPhone mellé, mert nem tudom kihasználni és nem is érdekel. Viszont az Epix PRO legtöbb tudását kihasználom, 2 órát meg nem akarok használni. Egy 50e forintos Huawei óra okosabb, mint egy Garmin. Nyilván a Garminnak más a célközönsége.
Egy AW Ultrát esetleg el tudnék képzelni, ha legalább 1 hetes üzemidővel rendelkezne - aktív használat mellett. -
embe
nagyúr
válasz
janeszgol #12 üzenetére
"Garminok sem azok, mivel nincs rájuk áruház, amiből appokat telepíthetünk rá. Nem tehetünk rá facebookot meg ilyen hülyeségek."
Van, csak más a prioritás. Garmin Connect IQ
-
NavySeal
senior tag
Olvasva a hozzászólásokat azokkal azért egyet tudok érteni, hogy a design nem sokat változott. Az akkuidő nekem még éppen elmegy (AOD ki van kapcsolva), estére kb 40-50% úgy, hogy ezzel alszom.
Viszont akinek a pontos pulzusmérés és alvásmonitorozásra van szüksége, annak szerintem jó választás (tudom, más órákban is van, de azok minősége azért nem minden esetben megfelelő - legalábbis nekem). Persze az integráció az ökoszisztémába is brilliáns.
AW9-em van és nem bántam meg a vásárlást.
Egy frissített design-t nagyobb akkuval el tudnék képzelni már azért. -
hemaka
nagyúr
Megnézel egy gen5 és gen 10-et, alig történt érdemi változás designban de funkciókban is, szóval miért is váltana a mezei user?
Ultra 2 viszont nem rossz, csak vannak ahova az akkuja nem elég. -
Ez fura, rengeteg emberen látok S10-et, nekem is ennek a dizájnja tetszett meg annyira, hogy lecseréltem az Instinct 2-t.
-
nozs23
addikt
Miért feltételezed, hogy mindenki úgy használja az óráját, ahogy te? Tekintve, hogy AW-ból annyit adnak el, mint az összes többi hasonló cuccból együttvéve, felteszem, hogy valamit csak jól csinálnak. Nekem pl.: a 4g a fontos. Nélküle sosem vennék, mert csak egy telefontávirányító pulzusmérővel, ami kevés. Kell, hogy otthon tudjam hagyni a telefont.
Külsős appokból nekem a legfontosabb a konditermes naplózó appom és a Spotify, ezeket napi szinten egy órát használom telefon nélkül. Van online és offline maps, hogy ismeretlen terepen is el tudjak menni futni telefon nélkül. Apple Pay 100% minden szituációban működik az órával.
Azt leszarom, hogy egy napot megy, mert nem vele alszok, megy a töltőre. Jó lenne ha menne egy-két hetet? Persze! Feladnék ezért bármilyen funkciót? Nem. -
odani
tag
Az Amazfithez is lehet appokat letölteni, mindenfélét bőven, és mégis bőven 1 hét felett tartható az üzemidő.
De ha már a személyeskedés irányába tolod a témát, írd meg, kérlek, Te milyen appokat töltöttél le és használsz aktívan az utóbbi időben! Komolyan érdekel. Mondjuk az eredeti felvetésemre szívesebben látnék reakciót. -
odani
tag
Túl van misztifikálva az okosóraság. Szerintem az Apple fanok körében igencsak népszerű lenne egy olyan modell, ami ugyan nem "okosóra", de tudná a valóban fontos és a userek 99%-a által ténylegesen használt funkciókat, viszont mondjuk egy hétig bírná egy töltéssel.
Sosem értettem, minek áruház egy órára. Egyéb gyártók az okosított, saját OS-t futtató, karon viselhető eszközeikkel már rég megtalálták a "sweet spotot", aminek lehet bő 1 hetes üzemidő az eredménye. Nekem például Amazfit Balance van, számomra tökéletes, semmit nem hiányolok belőle és csak azon szoktam izgulni, hogy firmware-frissítésekkel ne rontsanak rajta. -
jacis
nagyúr
Nekem az Ultra 2 van és minden be van kapcsolva. AoD is aktív, éjjel is rajtam van. Így tud 2,5 napot. Számomra hibátlan megoldás. A Samsung órámhoz képest térugrásnak tűnik a Watch OS és maga az óra minőséges is.
-
iPadM
csendes újonc
Pontosan. Van egy 8-as watch-om, 88% akku, naponta kell tölteni, estére 20-30% közt van. És pont ezért vettem újra elő az anno csak kipróbálni vett Xiaomi watch 4-et. Kevesebbet tud..? Igen. De ami nekem fontos, azonnali viber-messenger-email, hívás, sms, etc értesítés, az megvan, és két HETENTE kell tölteni. Részemről ennyi
-
-
janeszgol
félisten
Napelemes? Azt meghiszem.
Mondjuk lehet azon vitatkozni, hogy mit tekintünk okosórának. Egyesek szerint a Garminok sem azok, mivel nincs rájuk áruház, amiből appokat telepíthetünk rá. Nem tehetünk rá facebookot meg ilyen hülyeségek.Szerintem a te órád okosóra kategória, mivel sokat tud, van beépített gps is, de nem abba a kategóriába tartozik, mint az Apple Watch vagy a Galaxy Watch. De okosórának számít szvsz.
-
effendi2
tag
válasz
Felesbandi #2 üzenetére
“hogy nem tudom mi ujat tehetnenek bele a kovetkezo oraikba”
Mondjuk olyan akksit, amivel nem kell naponta tölteni. Nálam legalábbis ez dealbreaker…
Ha eljutnak legalább szűk egy hétig, akkor meggondolom majd, addig remélem kihúzza a Fitbitem 😁 -
scdlsc
senior tag
válasz
Felesbandi #2 üzenetére
"Orulnek viszont ha androiddal is hasznalhato lenne."
Megtörténhet. Egy ideig az iPod is csak almás gépekkel működött. -
roli543
őstag
Elso gen SE órával nyomom lassan 4 éve. És nekem a napi sporthoz, aktivitáshoz perfekt. Valamit kéne már dobbantani a 11-es szériával, hogy növekedjenek a számok.
-
judas13
addikt
Én is nézegettem az SE2-t de egy Honor fitkarkötő lett töredék áron csak belőle. Most is elég amire kell.
-
NemMo
őstag
válasz
Felesbandi #2 üzenetére
Nekem is S7 van, igaz nem steel, de megjelenés óta megvan és tökéletesen kiszolgál.
-
joey04
titán
Ez jó hír. Akkor lassan lesz valami nagyobb fejlesztés.
-
Felesbandi
senior tag
S7-em van stainless steel valtozatban, egyelore szinte semmi erdemlegeset nem mutattak fel, ami miatt ujabbra cserelnem. Igazabol olyan szempontbol necces is a helyzetuk, hogy nem tudom mi ujat tehetnenek bele a kovetkezo oraikba. Nyilvan jo lenne, ha az ora vekonyabb lenne jobb kijelzo/kava arannyal es jobb uzemidovel, de nagy elorelepest aligha tudnak ezekben kulon-kulon meglepni, plane egyszerre.
Orulnek viszont ha androiddal is hasznalhato lenne.
-
janeszgol
félisten
Én is nézegettem az Apple Watch-okat, a SE2-n gondolkodtam. Aztán vettem egy CMF Watch Pro 2-t negyedáron. Igaz tizedannyit tud, még a Fit 3-nál is sokkal butább, de amire kell arra talán éppen megfelel. Oké ez nem igaz, a Fit 3 tudása kéne azért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két éve csökkenő tendenciát mutatnak az Apple óráinak eladásai.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest