Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ha valaki az akku kapacitás miatt vesz órát akkor venni kell egy frankó kvarc Casio-t. Brutál sokáig bírja.

Ha viszont okosórára van szükség akkor a funkcionalitás a szempont. Minél több dologra képes annál jobb.
Nekem az utóbbi a fontos. Óráról nagyon sok dolgot tudok intézni és kezelni. Nem érdekel hogy hány napot bír ki. Egy napot tudjon fixen. Ha már ettől többet tud az már pazar. -
István971
tag
Senki nem veszi már.....
Tárgytalan, sokkal jobb a többi óra, xiaomi, Huawei, Garmin meg a többi.Elmúlt már az apple filing....
Hát igazából már ingyen se kéne.... -
Ami azt illeti, engem is zavar, hogy az összes órájukat napi szinten kell tölteni. Megértem, hogy ez sokaknak nem probléma, de miért nem csinálnak a többiek (egy elég nagy tömeg) számára egy butább eszközt jobb üzemidővel? Egy okoskarkötőt, nagyon korlátos képességekkel / tudással. Tippre rengetegen vennék.
-
MLA
aktív tag
Huawei órám van, 8-9 naponta kell tölteni, állandóan elfelejtem. Előtte Samsung volt. Tudtam, mielőtt zuhany felrakni az órát tölteni. Benne volt a napi rutinban.
-
NavySeal
senior tag
Olvasva a hozzászólásokat azokkal azért egyet tudok érteni, hogy a design nem sokat változott. Az akkuidő nekem még éppen elmegy (AOD ki van kapcsolva), estére kb 40-50% úgy, hogy ezzel alszom.
Viszont akinek a pontos pulzusmérés és alvásmonitorozásra van szüksége, annak szerintem jó választás (tudom, más órákban is van, de azok minősége azért nem minden esetben megfelelő - legalábbis nekem). Persze az integráció az ökoszisztémába is brilliáns.
AW9-em van és nem bántam meg a vásárlást.
Egy frissített design-t nagyobb akkuval el tudnék képzelni már azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest