Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz ForRedGlory #61751 üzenetére
Értem. én is így gondoltam. Akkor jobb eleve a 9550Ft-os előfizetést venni. (sajnos)
Vonalas szám nincs, de van 6 egyéb mobil előfizetés is. Az nem elég a platina kártyához? Vagy egyáltalán mi a platina kártya követelménye? 18 éve T-s vagyok, az is számít valamit?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz ForRedGlory #61755 üzenetére
Hétfőn megkérdezem, mert fogalmam sincs melyik, milyen.
Köszönöm addig is.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
madrac
senior tag
válasz kiki22 #61747 üzenetére
Mobilinternet díjak Domino feltöltőkártyás előfizetőknek, itt meglehet nézni mindkettőt, külön fülön vannak. Sokkal olcsóbbak a bővítők.
-
ShadowX
őstag
Mostanában egyre gyakrabban elôfordul, hogy bár van hálózat (3g, 4g) és térerô is rendesen, de egyszerûen nincs netkapcsolatom. Se le-, se feltöltés. Folyamatosan timeout-ol a böngészô is. Aztán hirtelen lesz feltöltés, de letöltés továbbra sem, majd lassan az is visszajön. Nagyon idegesítô, mert így a mobiltárcát sem tudom használni normálisan. Más is tapasztalt ilyesmit? (Szeged)
-
dptrsk
Topikgazda
-
veterán
-
madrac
senior tag
válasz ShadowX #61760 üzenetére
Én nem tudom mi az isten van, de Bp. azon környékén ahol lakom (belső Ferencváros), állandóan lekapcsolódik az utcán a mobil internet. Értsd úgy, mintha rányomtam volna a mobiladatok kikapcsolására... Az egyik utcában egy helyben állva pár mp-enként csinálta, hiába kapcsoltam vissza...
Meg egy olyan probléma van, de az mindenhol, hogyha az adatkapcsolatra 3g-t ír, akkor nem tud adatot forgalmazni, amíg pár mp múlva át nem vált h+-ra....
Fogalmam sincs mi van, és mennyiben ludas a telóm és a rajta lévő custom rom, de nagyon idegesítő... -
veterán
válasz madrac #61763 üzenetére
Ha nem forgalmazol adatot pár mp-ig, akkor visszavált a teló UMTS-re (ez a 3G). Adatforgalmazásnál felvált HSPA+-ra (H+), ennél a váltásnál viszont eltelhet 1-2 mp. Ezt minden készülék csinálja, így van beállítva a hálózat. Viszont sajnos ez tapasztalatom szerint még böngészésnél is nagyon érezhető. LTE-nél viszont nincs ilyen váltogatás, emiatt is sokkal gyorsabban reagál mindenre.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
madrac
senior tag
válasz szabogabor10 #61764 üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert régebben (másik rom) úgy emlékszem akkor is forgalmazott amikor csak 3g-t mutatott. Aztán lehet hogy az volt a szokatlan működés. Mindenesetre elég gyakran vált vissza rá és akkor kell neki pár mp mire felvált újra h+-ra és magához tér. Na most ez pl. mobilnetes játéknál (ingress) ami folyamatos adatkapcsolatot igényel, roppant idegesítő.
-
veterán
válasz madrac #61765 üzenetére
Régi Sony telefonomnál is előfordult néha, hogy UMTS-en ragadt, de az elég lassú (max. 384 kbit/s).
Netes játékoknál sajnos ez tényleg probléma, ezért is nagyon ajánlott az LTE kapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz szabogabor10 #61766 üzenetére
Mindenesetre régebben ilyen kényszerszünetek nem voltak. Lehet hogy rom függő akkor, vagy elképzelhető hogy letiltották volna az alap 3g adatforgalmazást?
-
veterán
válasz madrac #61767 üzenetére
Az adatforgalmazás közbeni leváltás nem normális működés. Lehet, hogy a ROM miatt van, de lehet hálózati probléma is. Ha sok helyen csinálja, akkor viszont inkább a ROM-ra / telefonra gyanakodnék.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Kinéztem a Domino Surf csomagot. Van benne 100 mega net, 30 naponta 890 Ft-ért.
Na és akkor ez hogy működik? Veszek egy ilyet, van X összeg a kártyámon és akkor havonta csak 890 Ft-ot vonnak le, feltéve hogy nem beszélem le az egészet?Amire nekem kellene: leginkább a 100MB net, ugyanis nagyrészt csak viberezek (csak text), meg néha PH. Havonta kb 15 percet ha telefonálok (magyarországi percdíjak mellett nincs is sok kedvem többet).
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zeki
nagyúr
válasz Apollyon #61770 üzenetére
150 meg net, és igen, 30 naponta 890Ft. Ha nincs ennyi az egyenlegeden, akkor netet sem kapsz. De amint feltöltöd, levonják a 890-et, és lesz 150 mega neted. Ha elfogyna hamarabb a 150 mega, akkor napinet lesz helyette, ami drága. Ekkor jöhetnek a bővítős net csomagok.
-
törölt tag
sziasztok!
Valaki vásárolt mostanában a Telekomtol nokia lumia 635-ös készüléket ? 25 000 ft-os akciós áron ?
Az lenne a kérdésem,hogy ami most van akciósan 25 000 ft-ért azis 1 gb-os? Vagy csak a 30 000 ezer ft-os 1 gb-os amihez füles jár ?
-
laszlohu
addikt
Bocs, ha egy kicsit körülményes leszek,
nem annyira vág témába, de mégis,
tehát adott egy "butatelefon" : Nokia Asha 210.2 ,
amin fel van telepítve a gyári e-mail alkalmazás, amit rendszeresen frissítek,
majd ma beléptem a gmail fiókomba,a következőt írta a google emailben:
megakadályozta, hogy az alábbi IP - ről
"meghackeljék" az email-emet :212.51.126.12
Jól gondolom, hogy ez vajon a Telekom ( Westel ) -hez tartozó IP cím?
Szerintetek aggódnom kell, vagy sem?
-
laszlohu
addikt
Köszi a válaszokat.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki, h a Telekomnál kapható Huawei P8 Lite készülék is dupla SIM-es változat? Vagy csak olyan létezik? Azért nem vagyok benne biztos, mivel a Telekom weboldalon azt írják, h nem független a készülék....akkor meg így mi értelme van a DualSIM-nekÜdv!
-
veterán
-
n@p@lm
őstag
ízlések és pofonok
nekem is dual simes a telefonom, mindkettő slotban t-mobile sim.
az egyik az adat, a másik a hívható sim. -
btz
addikt
-
btz
addikt
Kamu csajok és feltöltős mobilos társkeresős vagy facebookos lehúzás? Dehogy nincs
Meg negyed áron eladott kártyák is. Igaz tesco mobilosat, nem dominót, de most vettem 400ft/db áron 3-at, ami alapból 2000 ft-al fel van töltve. Azaz 1200 ft-ból van 6000 ft.
Multkor volt egy 10000-el feltöltött dominó 3000-ért. Pár hónapig 1 GB netcsomag volt rajta, így leürült és dobtam.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
zoli62
addikt
Múlt hónapban tértem át elektronikus számlára. Már napokkal ezelőtt kaptam számlaértesítőt. Érdekes, hogy az info@tavszamla.hu e-mail címről, pedig az előfizetést nem is regisztráltam a távszámlában. A fontosabb, hogy a számlakép még mindig nem jelent meg a My T-Mobile-ban,igaz, mivel múlt hónapban jóváírást kaptam, ezért nincs befizetendő számlám. Állítólagólag még nem töltötték fel. A számlaértesítő után a gyakorlatban mennyi idő után szokott megjelenni a pdf formátumú számlakép?
-
Apollyon
Korrektor
Nos az a helyzet hogy jelenleg 100 megás netem van, de azt sem használom ki.. Szinte csak text üzenetekre használom a netet.
Jelenleg djuice csomagom van havidíjas, de már megint emelik 300 forinttal a havidíjat és még a percdíjat is, úgy, hogy ezt már régen is megtették és bevezették a kapcsolási díjat is. De még így is a legjobb egyéni csomag a piacon (a többihez képest), szóval még gondolkodom a váltáson.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
berbatov2
senior tag
Van mar uj arlista?
Fontos lenne.
Koszi elore is. -
DBC
tag
iPhone 6 árváltozás várható a 6s belejentése előtt, vagy kizárólag amikor megérkezik az utód?
-
törölt tag
Valami már készülődik. Az Xperia Aqua M4 már listaáron fent van, és ahogy láttam eltűnnek bizonyos díjcsomagoknál a 0.-Ft-os kezdők...
-
veterán
-
legenda
olcsósítás csak az újabb típus(ok) megjelenését követően várható, de akkor sem azonnal, mert a szolgáltató jellemzően lassan követi le az ilyen változásokat - igaz, ez a dráguláskor viszont előny volt, mert akkor meg később emelkedtek a szolgáltatós készülékek árai, mint a függetleneké.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen