Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
üdv
Van olyan felület a my t-mobilba ahol meg tudom nézni a 2014-es havi befizetéseimet ? ( csekkes )
Kíváncsi lennék van-e értelme díjcsomagot váltanom ... -
taip
senior tag
válasz troland26 #52653 üzenetére
Ha havidíjas vagy, akkor kapsz számlát, nem? Akár online, akár papír alapon.
Gondolom, még az is rajta van, miből jött ki a végösszeg.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Sanyi.il #52655 üzenetére
Szerintem a MyT-ben nincs ilyen funkció (pedig lehetne is akár...), viszont ha megőrizte a havi számlákat (vagy ha elektronikusan kapja), akkor nem csak a végösszeget tudja, hanem azt is, hogy mitől lett annyi, amennyi.
De ha nem, hát nem.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
gabe8719
senior tag
Nem indulatkeltés akar lenni, de aki kitalálta a T-nél, hogy minden, első ránézésre vállalhatónak tűnő ajánlat mellé odacsapnak egy tartozékot amit nem kért senki, cserébe jól felemelik az árakat, azt úgy felebaráti szeretetből nekifutásból elgáncsolnám. 12 éve 30-as számom van, még a jóöreg Westel900-tól vett át a cég, soha, egyetlen számlám sem késett, vettem már náluk egy tucat készüléket, és kemény 2000,- Ft a készülékkedvezményem, amit azon túl hogy röhejesnek tartok, fentiek miatt kedvem sincs levásárolni.
Azt sem pontosan értem, hogy miért van kinn egy készülék az oldalon, amit a megjelenése óta nem is lehetett online kapni, majd "kifutó készülék" tábla nélkül, néhány hét után ukmukkfukk megszüntetik a forgalmazását.. Mint ahogy az sem világos, hogy több, hetek, meg lassan 2 hónapja nem kapható készülékek vannak kinn, amikből fentiekből okulva soha nem jön már készlet...
Nagyon kiábrándultam magentáékból az idén, a középkategóriás készülékkínálatuk a 0-val egyenlő, cserébe minden jó drágán... Persze a két évvel ezelőtt 3000,- Ft-osként indult előfizetésem is szép lassan 7000 lett a hűségidő végére, de még azt is 3 napjukba telt kikapcsolni, hogy ne bombázzon a rendszerük félóránként sms-ekkel, hogy lejár a hűségem, menjek hosszabbítani... Legszívesebben feléjük sem mennék többet, ha nem volna muszáj..
Ez a BF volt az egyetlen jó húzásuk az idén, én persze nyilván arról is lemaradtam, mert a nagy látogatószám miatt lehalt az egész webshop, mire visszajött, addigra kifogyott a készlet vállalhatóbbik fele.
-
troland26
őstag
válasz Sanyi.il #52655 üzenetére
Igen erre gondoltam .
taip Nos , ha meglennének a számlák akkor nem lenne semmi kérdésem ... sajna trehány vagyok és a csekket befizetés után el szoktam dobni ( azért egy-két hónapig nem ) ..én sem találtam egyébként ilyen opciót ..csak gondoltam hátha
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #52625 üzenetére
Nah, jó, hogy rendeződtek a dolgok
Amúgy én tegnap pont az 5C átvételéért álltam sorba a T-ben amikor pittyent az email, jött a válasz a bejelentésemre:
TISZTELT XY,
KEDVES ELŐFIZETŐNK!Köszönjük megkeresését, elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért.
2014.11.28-án nagyon nagy volt az érdeklődés oldalunkon az akciós készülékek iránt. Emiatt tapasztalhatott technikai problémákat a rendelés során. Elnézését kérjük az Önt ért kellemetlenségek miatt.
Az Iphone 5C 16 GB készülék már nem lesz elérhető, illetve utólag a kedvezményes árat nem tudjuk sajnos biztosítani, mert kizárólag 2014.11.28-ai napon tartott az akció. Megértését köszönjük!
Őszintén sajnáljuk a történteket. Reméljük, a jövőbeni vásárlások során Ön már csak pozitív tapasztalatokat szerez nálunk.
Ajánljuk figyelmébe az Iphone 5S 16 GB készüléket, melyet a Next S díjcsomaggal 0 Ft-os kezdőrészlettel rendelhet meg oldalunkról.
Üdvözlettel:
YXné
Online csatornák csoportAz már csak hab a tortán, hogy rá fél órával jött ez az email:
"Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett Apple iPhone 5C 16 GB/SL telefon + belső akkumulátor + EarPods fülhallgató + Lightning USB kábel + hálózati töltő adapter , zöld (IPHONE 5C 16GB/SL #GREEN) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban! "
Nah ennek ellenére jó, hogy Neked sikerült. Lehet nekem is csak azért jött a koptatóválasz mert látták, hogy sikerült venni egyet az akcióban, és akkor nem is fárasztotta magát azzal, hogy utánanézzen, intézkedjen stb.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Pénteken váltottam erre az epackes témára, igényeltem eszámlát. Viszont a távszámlára nem regisztráltam és nem is akarok annyira... Elvileg a T oldalán is látnám a számlámat, a Távszámla csak egy extra lenne nem?
A számla értéke már megjelent az online felületen, be is tudtam fizetni de se előtte se utána nincsen számlám a menüpontban....pietrasko
Jah értem, azt hittem a kiállításkor azonnal megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
x 1000
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
tothferenc
senior tag
srácok, most rendelt készülékem mellé Move M csomagot kértem.Havidíja 5490. Ha aranykártyás leszek, de nem járt le a 2 éves tarifahűség, válthatok Next S-re (6490 Ft) kötbér nélkül??!! úgy rémlik, hogy felfelé váltásnál nem szoktak problémázni...
Más: 7főn rendeltem webshopon, de még mindig nem hívtak... csak várjak, és várjak?i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #52665 üzenetére
Felfele akármikor válthatsz. Nem kell hozzá arany se. Lefele meg akkor ha azonos tarifakategóriában van a jelenlegi és a választott csomag.
-
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #52667 üzenetére
De ha felfelé váltod Next S-re akkor ugyan úgy a készülékes havidíjat fogod fizetni(7990 Ft)
-
ferob
őstag
A kalendárium mai akciós Samsung Galaxy Young 2 készüléke se marad hiba nélkül, mert el van írva a protokoll a linkben és így a httsp-vel nem nagyon tud mit kezdeni a böngésző, valamint úgy vibrál a telefon képe, mint egy stroboszkóp, de az akció lejártát követő link is rossz, mert ott is ugyanúgy el van írva.
Az LG L40 már éjfél óta nem akciós, így tejes áron kapható, de a kalendárium első telefonja, a Samsung Galaxy Pocket 2, még ma is akciós áron megvásárolható.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #52671 üzenetére
Pedig tényleg így van. Ebben az esetben veszel készüléket, és a kisebb ár akkor érvényes, ha úgy írsz alá hűséget, hogy nincs mellé készülékvásárlás. Korábban én is gondolkoztam arra a csomagra váltani, megkérdeztem a t-től és ezt mondták amit a kolléga írt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tothferenc #52671 üzenetére
Ez így igaz, azonban van igénybe vett készülékkedvezményed.... és ahhoz kötődik a havidíj.
Ha a készülékre kaptál kedvezményt, a díjcsomagra nem jár.
Ha a díjcsomagra kérsz kedvezményt, akkor nem vehetsz kedvezményes telefont vagy átraknak a nagyobb havidíjba. -
legenda
nem szállították ki kedden, szerdán 9 óra körül telefonáltam az ügyfélszolgálatra, a hölgy először azt mondta, hogy az üzletben kell majd átvenni, ahogy a telefont is, mondtam neki, hogy a kapott e-mail vastaggal kiemelve írja, miszerint ott nem fogom tudni átvenni, csak házhoz tudják kiszállítani, erre valami technikai hibát említett, de jobban nem tért ki rá, mert türelmet kért, hogy utána nézhessen, ezt meg is tette, elkérte még a készülék szállítási azonosítóját és az e-mail címemet, majd közölte, hogy csúszások vannak, ezért nem kaptam meg kedden, de ma - tehát szerdán - megtörténik majd a szállítás, figyeljem a telefonomat.
figyeltem és egész áldott nap, meg aztán a szállítási címen is tartózkodtam, de csak nem hozták estig, ma viszont a futár ébresztett 8 után a csomaggal!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HardRic
addikt
Ebben mennyire szabad megbízni? PPP-ről van szó. (Eredetileg tegnapi napot beszéltünk meg az ügyintézővel szóval már nem tudom minek higgyek.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz HardRic #52676 üzenetére
Nekem ugyanez volt keddre megbeszélve, és tegnap jött a csomag PPP-re. Persze a webshopban éjszaka még ugyanez volt az állapot, hogy szállitás alatt, mikor már átvettem régen. Nem jött se sms, se email, érdeklődj az átvételi ponton, mert lehet ott lesz.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Vangelis
félisten
Én is tegnap este rendeltem mobilt.
Remélem ma feladják.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. Hétfőn vettem telefont akkor úgy volt, hogy jár mellé egy hordozható töltő. Egy kezdő ügyintéző segített és azt mondta, hogy pár napon belül e-mailban fognak értesíteni ha megjön, de ezt nem magabiztosan állította. Tud erről valaki valamit, hogy ennek mi a menete vagy esetleg kifogytak és nem is lesz már, csak arról nem értesítettek?
/\____/\
-
legenda
válasz szabacsik #52679 üzenetére
szia,
webshop útján rendeltél és erre gondolsz, ugye; link?
küldik, néhány hozzászólással korábban írtam, hogy nekem is keddre ígérték, a hozzá kapcsolódó telefont az elmúlt héten hétfőn átvettem, elvileg egy héten belül szállítanák, keddre majd szerdára ígérték és végül ma ért ide.
értesítést nem kaptam sem sms, sem pedig e-mail útján, hogy hozzák.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szabacsik #52683 üzenetére
én is webshop útján rendeltem és üzletben vettem át, rá 3 napra jött az e-mail, hogy adjam meg a nevet, címet...stb, hogy hová szállíthatják - külön írták a levélben, hogy üzletben nem vehető át, csak kiszállítani tudják -, és ha kis késéssel is, meg telefonálás árán, de végül megérkezett.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
raziel01
veterán
Ügyintéző azt mondta tegnap reggel 9-kor, hogy a csomag érkezése hétfőn lesz.
Most küldtek emailt, belépve azt írja a telekom oldala, hogy
Rendelés állapota: Szállítás alatt.
Az átvétel várható időpontja: 2014.12.05. délutántól 5 munkanapon keresztülSzerintetek akkor megjöhet holnap a T-pontba? Remélem azért értesítő jön róla.
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Ez lehet, hogy inkább technológiai kérdés, de hátha:
Hogyan hívják az olyan SIM kártyát, vagy a SIM kártyának azt a képességét, amellyel vagy amelynek köszönhetően az amúgy NFC-képes telefonunk valóban képes lesz biztonságos NFC-s tranzakciók bonyolítására?
Lásd pl MobilTárca:
A hagyományostól eltérően az NFC képes SIM kártyán elkülönített adattárhely áll a szolgáltatók (pl. bank) rendelkezésére az ügyfél azonosítására szolgáló adatok biztonságos tárolására úgy, hogy azokhoz a szolgáltatón kívül senki, még a mobilszolgáltató sem férhet hozzá. A SIM kártyán tárolt azonosító adatok és az NFC technológia együttesen lehetővé teszik, hogy a telefonkészülék és egy másik készülék (pl. NFC olvasó, POS terminál) összeérintésével olyan biztonságos tranzakciókat (pl. beléptetés, bankszámláról történő fizetés, hűségpont felírás) hajthass végre, amelyekhez azonosítás szükséges. A tesztben résztvevők számára a hagyományos SIM kártya cseréje díjmentes.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Teko001
őstag
-
taip
senior tag
válasz Teko001 #52689 üzenetére
Nem nekem kellett, más kérdezte, csak én sem találtam meg, hogy pl. My T-Mobile-ban lenne ilyen lehetőség.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #52673 üzenetére
Szerintem igen!
-
bubuka80
tag
Tudja valaki, hogy T-s szolgáltatói kínálatban elérhető lesz-e a HTC Desire Eye?
Köszönöm -
lugosi
MODERÁTOR
Annak kb hány % esélye van, hogy valamelyik nap bemegyek a T egyik nagyobb üzletébe, és mindenféle megrendelés nélkül veszek egy szifon 6/6+-t? Csak azért kérdezem, mert olvasgatom hogy mekkora szivolák mennek itt azzal hogy megrendelték páran, és mikor lesz átvehető. Ellenben a neten megnézve raktáron látom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest