-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz blueye #33600 üzenetére
Én a mostani telefonomat ott vettem,meg az előzőt is, de így majd keresek vmi jó helyet én is ahol gyártói garanciával lehet vásárolni a telefont.
kali:igen eddig én is megcsíptem a jobb akciókat...DE ez a mai akciójuk engem felháborít.Besenyő Pista bácsi jut róla eszembe:noooormááális?
Egyébként az ilyen akcióról ki dönt a telekomnál?"á nem fogy a lumia 920(vajon miért ) nem baaj berakjuk a szerdai akcióba,vinni fogják mint a cukrot?-aztán majd az akció sikerén csodálkozik amikor megkapja a jelentést.(ha kap,nem tudom)
Jó tudom,bonyolultabb dolog ez annál,de ennyire rossz akciót még nem láttam.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
legenda
válasz Blackmirror #33599 üzenetére
van néhány jó szolgáltatós akció, meg sok rossz, ennyi...
mindig a szolgáltatónál veszem az aktuális csúcskategóriás mobiltelefonjaimat, illetve gyakran a családtagokét is, de nem ilyen pocsék akciókban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz blueye #33603 üzenetére
mostanság is jobban jövök ki a szolgáltatós árral, mint a szintén korrekt gyártói garis és áfás számlás legjobb független árral, pedig csak az előfizetésre írok alá további 2 év hűséget, díjcsomagra sosem.
a részlet lehetőségével is élek néha, de nem azért mert kell, hanem mert érdemes, kamatozzon nálam a pénz, de amúgy sosem vennék részletre semmit, ha akkor vagy azt követően nem tudnám bármikor probléma nélkül kifizetni egyben a terméket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
biker
nagyúr
Maglodon nullara esett a szolgaltatas
Valaki a kornyekrol? Osszes mobilunkon 0-1 csik kozti, eddig 4-5 voltElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
rankesz
veterán
Bocs ha volt már, én most olvastam
-
Buster17
addikt
Hali
kaptak egy emailt a Telekomtól, de nem telekomos email címről és az volt benne, hogy nyertem 1 mozijegyet amit holnap vetítenek. Hihető?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki tud-e rá válaszolni, de hátha.
Adott a következő szituáció:Három előfizetés van a nevemen. Egyet én használok, egyet apám, egyet meg az öcsém.
Nekem Like 300 előfizetésem van, mert suliban járok még. Az öcsém is most kezdte el az egyetemet és jövő hónapban jár le az előfizetése. Szeretnénk, ha Ő is Like 300-ban lenne, de abból nem lehet gond, hogy az Ő diákigazolvány számát adjuk meg, Ő is használja a telefont, de az én nevemen van?
-
Sterilzona
senior tag
halika
LG G2 ről lehet tudni már valamit ? mikortól és mennyi lesz kb ? vagy pedig, hány nap lehet még hátra, hogy bekerüljön a készüléklistába ? Szerintem jó egy hete van a hamarosan kategóriába ... -
St3ven
addikt
A főnök a mobilpiacon tapasztalható erősödő versenyről nyilatkozik - magyarul.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
morphin
tag
válasz Sterilzona #33617 üzenetére
G2 totyikban egy bennfentes okt. 16-ot mondott...
-
djculture
félisten
válasz St3ven #33624 üzenetére
Jó dolgokat mondott de arról is beszélhettet volna hogy miért ilyen drága a net itthon, szlovák haver jött ma és a telefonjáról videotelefonált haza. mondom mi a szent szrt csinálsz a házad ára rámegy. Aztmondja á nállunk ez ugy működik hogy 13 eu-sországban érvényes 5 óra videotelefonálás 500perc bármelyik országban lebeszélhető beszélgetés meg 100sms meg 8giga internet jár egy 15 euros előfizetéshez amihez jelképes 1euro egy 4gs-s új telefon... Ott hidaltam le. Itt bukik ki hogy jönnek evvel hogy kicsi ország kevés előfizető azért jut több költség egy emberre az nagy hazugság. Szlovákia fele akkora fele akkora területileg is meg népsűrűség szerint is. Egyszerűen levan zsírozva a három nagy szolgáltatóval minden és ezért nulla a verseny, most is majdnem egyszerre hozták be ugyanazt a csomagot mindháromnál, hülye is látja hogy kartel.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz lugosi #33637 üzenetére
Ja eléggé elkeserítő hogy már más országokban ez alapkérdés hogy látja egymást a két hívó fél és nem 120 meg 160 perces percdijakért hanem már az előfizetésbe bennevan többóra ilyen szolgáltatás.
Itthon kőkorszak van mobiltelefonos telefon szolgáltatás néven, telefonok hiába tudják az új alapvető szolgáltatásokat se normálisan kiépitett hálózat sincs az országban csak szedett vedett régió szinten működő se normális árazás.[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
válasz erdoke #33639 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz:
"Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók. "Innen...
-
erdoke
titán
A szeptemberi számlád végén apró betűvel, vagy a november 1-től érvényes üzletszabályzatban. Amíg nem váltasz, addig nem érinti a meglévőt, szóval nagyon parázni nem kell, de azt elképzelhetőnek tartom, hogy előbb-utóbb majd tesznek róla, hogy változtatnod kelljen...
(#33641) m0ski
Mennyiben fogadjunk, hogy az új Next díjcsomagoknál is tiltani fogják a VoIP-t? Váltasz, és már el is buktad...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
Az internetszolgáltatók forgalommenedzsmentjének átgondolását, transzparensebbé tételét sürgette beszédében Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális portfólióért felelős biztosa
A szakpolitikus az Európai Parlamentben megtartott felszólalásában foglalkozott egyebek mellett a csomagszűrés intézményével, illetve bizonyos szolgáltatások blokkolásával, egyúttal közölte, olyan szabályozási javaslatokat fog benyújtani a Bizottsági tagoknak, melyek a jelenleginél jobban szem előtt tartják a fogyasztók jogait és a szabad hozzáférést minden internetalapú szolgáltatáshoz.
Úgyhogy nem kell kétségbe esni ez a tiltogatás egy ideiglenes dolog lesz, mivel nemsokára eu-s távközlési reform indul és pont az ilyen tiltogatások tiltva lesznek egész Europában.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Engem is az ára tart vissza a Next S-től. Az én pénztárcámnak sajnos kicsit fölélőtték a havidíjat.
(#33644) smileismarci
Egyetértek. Hogy leterhelt a hálózat, meg az infrastruktúra fejlesztésével nem tudják követni a megnövekedett igényeket, azért kell korlátozni? Jakérem, nem kötelező internetet szolgáltatni...[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
biker
nagyúr
válasz erdoke #33643 üzenetére
most is xs illetve s-ben vagyunk, és nincs ilyen a számla végén, most néztem, 2 oldal baromság van, mi változik, de ez nem
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5