- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
"Fun Aranytárskártya, Go!Net M, L, XL, Net&Roll 200 MB, Net&Roll 1GB, Net&Roll 1 GB - LTE, Kapcsolat Net, Net Start és Go!Napinet díjcsomagok és adat díjcsomagok az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra. (Általános Díjszabás 2.1.2., 2.1.3., 2.1.4., 2.1.5, 2.1.8, 2.1.9., 2.2.1, 2.3.2.1, 2.3.2.1., 2.3.2.2, 2.3.2.3, 2.3.2.4.
pontok); az Üzletszabályzat szövege pontosításra, kiegészítésre kerül (Üsz. 3. sz. melléklet V. pont)."Nálam ez szerepel benne...(többek között)
-
erdoke
titán
A szeptemberi számlád végén apró betűvel, vagy a november 1-től érvényes üzletszabályzatban. Amíg nem váltasz, addig nem érinti a meglévőt, szóval nagyon parázni nem kell, de azt elképzelhetőnek tartom, hogy előbb-utóbb majd tesznek róla, hogy változtatnod kelljen...
(#33641) m0ski
Mennyiben fogadjunk, hogy az új Next díjcsomagoknál is tiltani fogják a VoIP-t? Váltasz, és már el is buktad... -
Nordik
őstag
Nálunk se működött Szombathelyen a családban egy telefon sem. De még mindig elég rossz a helyzet. Sőt akárhit akarok hívni, mindenkire azt jelzi, hogy ki van kapcsolva
Meg mostanában volt is, hogy néha elvesztette az iphoneom a térerőt. Ezt nemtudom betudhatom e ennek vagy esetleg maga a telefon vagy a SIM kártya hibájának.
-
Olcsi
senior tag
-
Killing
addikt
És igen még egy kérdés:
Ezt az ON topicban is feltettem,de nem jött rá,számomra kielégítő válasz.
Itthon Inviteles vezetékes telefonunk van (Szeged,62-es körzet).Megyek ki Angliába egy hét múlva.A T-műveknél vagyok Dominó csomagban,külföldről úgy kell a vezetékesünket hívni hogy 00(vagy +)3662....Ki is próbáltam,mobilról vezetékesre ment is a hívás,csörgött a telefon.De engem hogy kell vezetékesről hívni? Próbáltam úgy hogy 00(itt + jelet nem tudtam beírni)3630.....De így nem csörgött a telefonom.Most akkor mi van?Ha engem vezetékesről úgy hívnak hogy 0630... akkor gondolom kint az én telefonom meg sem csörren.Vagy igen? PLS help,erre nem találtam jobb topikot. -
FireShadow
senior tag
de akkor számomra ez nem túl érdekes infó mert megnéztem a multhavi számlámat és megtaláltam ezt a részletes számla utsó lapján: "havi használati díjak áfa nélkül" címszó alatt, és abban tényleg minden kutyafüle bennevan..
azért nem túl hasznos infó, mert: oké tudom hogy x sms-t küdtem, x percet telefonáltam de ök azt ugyis perc alapon nézik, szóval amit a telón látok az nem a legpontosabb de reméltem hogy ebböl a számból következtethetek erre, de nemigazán mert ott van a gprs calls, ami a részletes számla legalább 3-4 oldalát kitette és 10kbyteos egységekben nézik és szerintem elég furcsa módszer.
És az is benne van ugye ebben a nettó egyenlegben, és ahhoz hogy tudjam hogy a beszéd hivásokkal hogy állok, ki kéne vonni az smsek árát meg a netet (=tudni kéne hogy mennyi az adatforgalmam).. és azt csak MB-ra pontosan látom és a lifetime összeget, resetelni nem szeretném.. jáhájjna majd kitalálok valamit..
a részletesebb, számla elötti, alkalmanként fizetős egyenleginfó az miket tartalmaz? ott számolgatás nélkül is látom az adott hónap beszédhivásainak perc alapu összegét? -
Killing
addikt
De írják,hogy SMS-t kapok a roaming aktiválásáról.Na én már kipróbáltam,*104# be aztán 'Kis türelmet' felirat jelenik meg,majd kiírja (úgy mint mikor a *102#-el lekérdzed az egyenleged,és kiírja hogy mennyi van rajta),csak itt ezt írja ki: hogy 'A roaming szolgáltatást aktiváltuk,hívásátirányításait átmenetileg töröltük.'Semmi 'igazi' SMS nem jön.Nálad is így van?Ezek szerint él a telómon a roaming?
mod:Remélem ez T-mobilos tapasztalat volt és nem Vodás/Pannonos.
Van még kérdésem:
Engem (London,Nagy-britanniába megyek) tudnak itthonról úgy hívni hogy 0630... vagy úgy kell +3630...?
Azt tudom hogy nekem +3630-ként kell hívni.A Nemzetközi (Nem direktes hívásindítást vágom hogy hogy kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged