Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz sarkanyolo2 #26548 üzenetére
Sajna itt úgy néz ki senki nem tudja a választ. Valamikor felhívom a T-t és ha kapok választ akkor megírom privátban.
-
Beca1990
senior tag
válasz Winchester95 #26546 üzenetére
ha a számla alatt van egy olyan szöveg hogy "a számla a mellékelt részletfizetési dokumentummal együtt érvényes " akkor az részletre lett vásárolva.
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki privátba (vagy itt) egy futár számot adni, mert a kiszállítást ugyan esti időpontra kértem (17 és 20 óra között), de telefonon beszéltem egy hölggyel adategyeztetés céljából, aki azt mondta, hogy reggel 9 és délután 17 óra között várhatom a csomagot. Ebben az időpontban senki nem lesz itthon, 4-re érek haza, így felhívnám a futárt, hogy 4-5 között hozza a csomagot. (Még ő mondta, hogy hívjam fel a futárt, de számot nem adott, meg nem is kértem, mert gondoltam megtalálom valahol, de eddig sajna nem.) -
MODERÁTOR
-
Winchester95
őstag
válasz Beca1990 #26554 üzenetére
Utána néztem.
Ez a telefon 2012 04 hónapban 121k körül volt domino csomagban.
Xperia S
05 hónapban lett véve 124228ft ért.
"a számla a mellékelt részletfizetési dokumentummal együtt érvényes"
Ilyen szöveg sehol sincs.Elképzelhető akkor hogy külön lett egy előfizetés és külön a telefon?
Esetleg ha a papírt átküldeném egy itteni hozzáértőnek?Neked?
-
Toobee
veterán
Térerő gondjai voltak tegnap óta valakinek? M5 éjszaka katasztrófa volt, Az út 1/3 részén no signal volt, és ma is nagyon alacsonyan van a térerő (Budapest XX. ker).
-
Beca1990
senior tag
válasz Winchester95 #26557 üzenetére
akkor lehetséges hogy Domino -ba lett vásárolva..
de privibe átküldheted. veszek rá egy pillantást.GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
1430
senior tag
válasz Winchester95 #26544 üzenetére
Próbáld meg ez alapján.
Cipituning
Ha csak SIM-et rendelsz, akkor havidíjas SIM esetén a kosárba tétel során Te döntöd el, milyen méretű legyen (normál+micro vagy nano)Ha viszont Domino-t rendelsz, az "normál" méretű lesz. Micro (vagy nano) SIM csak az ahhoz passzoló készülékekhez jár (ott viszont automatikusan).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dReFiX
senior tag
Ha az új dual simes készülékemben a 2éves SIM kártyával recseg ropog a vonal és el-el dobálja a hálózatot még Vodafonos kártyával tökéletes, akkor van esély hogy ingyen kicserélik a sim kártyámat, vagy fizetnem kell ? Köszi !
-
legenda
válasz zoli62 #26539 üzenetére
t-mobile föggő, t-s firmware verzióval rendelkező - saját - sony xperia z, semmit sem módosítottam, csak a gyárilag adott alkalmazások vannak rajta, semmit sem telepítettem utólag, de nem is távolítottam el;
két origo ikont is látsz, a kék az origo alkalmazás, a fekete pedig a böngésző ikonja, aminek a címsorába bármilyen weblap elérési címe beírható, tehát lehet vele böngészni!
az alábbi képen láthatod a chrome böngészőt is, ami szintén alapban a rendszer része, nem külön és utólag lett letöltve;már korábban, az sgs2 telefonom esetén is teszteltem, hogy alapban földgömb a böngésző ikonja, de ahogy beolvass a a t-s sim kártyát, máris origo ikon lesz, független firmware verzió, és független készülék alatt is kipróbálva, tényleg így működik!
visszaolvastam az összes érintett n97 firmware verziót, volt egy t-s variáns, ahol nem került alapban bekonfigurálásra az ota hozzáférési pont, így ott csak a manuális beállítás után lehetett előcsalni adott funkciót, de ott sem volt szándékosan kivéve, csupán akkoriban még nem volt képes a rendszer minden automatikusan beolvasni a sim kártya alapján - ez android alatt is csak utóbbi időben megy rendesen.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Phreetsie
tag
dikk
lattatok a rozsaszin pitbull uj akciot? husvet
mit gondoltok rola?Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
raziel01
veterán
válasz Winchester95 #26566 üzenetére
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. 2011. decemberében vettem egy HTC Sensationt a T-Mobilenál, már annyiszor volt szervizben hogy a garanciapapír is betelt de mégis problémák vannak vele. Már 2-szer vittem vissza amiatt hogy komolyabb használat során (pl játék) egyszercsak elkezdi nem èrzékelni az érintéseket. Ma hoztam haza újra és még mindig fennáll a probléma. Ilyen esetben lehet kérni a telefon cseréjét? Idáig mindig javítgattak rajta valamit, cseréltek alkatrészeket, de nem lett jobb. Mit tanácsoltok mit tegyek? -
btudos
veterán
válasz davidcsaba93 #26570 üzenetére
Ha 3-szor előjön ugyanaz a probléma, akkor törvény szerint lehet élni a csereigénnyel. Ha jól értem ez nálad bőven megvolt már.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sarkanyolo2
őstag
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz Soulfly842 #26572 üzenetére
Akkor még egy, lehet hogy hülye kérdés. Ha megint visszaviszem számít az valamit hogy betelt a garancialevél?
-
btudos
veterán
válasz Soulfly842 #26572 üzenetére
A fogyasztóvédelem emlegetése általában hatásos szokott lenni garancia ügyben, ilyen durva esetnél meg szvsz egyértelmű az ügy.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Soulfly842
addikt
válasz btudos #26575 üzenetére
Ilyen szélsőséges esetnél kezelhetik a nem típusazonos cserét is, de az általad emlegetett törvény évekkel ezelőtt 'szertefoszlott' - így mondhatni, hogy színtiszta méltányosságból (hozzátenném h. ennyi javítás után lehet rugalmasabbak is lesznek).
davidcsaba93, állj ki határozottan, hivatkozz arra, hogy többszöri javítást követően is fennáll ua. a hiba és cseréljék neked nem típus azonos készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Az érdekelne, hogy a mobilnet adatforgalom hó végén vagy a szerződés kötés időpontjakor újul meg?
-
cris78
őstag
A Go!net L-ben már majdnem 600 megánál járok, sms még nem jött és lassítást sem vettem észre. Kezdjek aggódni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
neo-geo
aktív tag
Hogyan tudom a legegyszerűbben megtudni hogy mennyi az adatforgalmam?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
MODERÁTOR
válasz cris78 #26591 üzenetére
Nem lehet, hogy egyedi fordulónapod van, és rossz intervallumban mérsz?
(#26593) neo-geo
Ha androidos okostelefonod van 4.0 feletti rendszerrel, akkor maga a rendszer is méri, a beállításokban meg tudod nézni, ha GB-n vagy akkor fel kell telepíteni egy adatforgalom mérőt a playből. De le is tudod kérdezni a MyTmobile-ban, ha dominós vagy akkor egyből látod, ha havidíjas, akkor 56 Ft-ért tudod lekérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
Ma reggel rákérdeztem az ügyfélszolgálaton,hogy az Lg Optimus G várhatóan mikortól lesz elérhető.
Az ügyintéző hölgy kis várakozás után azt mondta,hogy a T-mobil nem tervezi a G forgalmazását.
Valaki meg tudná ezt erősíteni-cáfolni? Ha tényleg nem lesz,akkor nem várnék többet a vásárlással.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen