- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Szülőknek csináltam telekom fiókot, hozzáadtam az otthoni előfizetést amihez tartozik egy kapcsolatkártya beváltható pontokkal, amiket szeretnénk levásárolni de rendelésnél nem adja meg ezt a lehetőséget, illetve külön se tudom megnézni mennyi pont van, és a többi.
Az én fiókomhoz képest mondhatni "fapados" ez, mintha nem lenne teljes értékű. Tudja valaki miért?Esetleg ahhoz köze lehet, hogy az én fiókom telefonszámmal és jelszóval hoztam létre, míg ezt most e-mail címmel?
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
van rá mód, hogy az én kapcsolatkártyámon lévő pontokat és az édesanyám kapcsolatkártyáján lévő pontokat egy termékre váltsam be? (Tehát összevonni a két kártyán [két előfizetéshez kapcsolódó] lévő pontokat.)
szerk.: Közben választ kaptam a telekomos chaten, túl szép is lett volna ha lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz St3ven #27383 üzenetére
Hali, bocsi az értetlenkedésért, de ez engem is érdekelne.
A honlapon ezt találom a hívószámkijelzésről:"Havi díj
A T-Mobile ikon 200, T-Mobile ikon 400, T-Mobile ikon 600, Mozaik XS, Mozaik S, Mozaik M, Mozaik L, Mozaik XL, Mozaik XXL, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL, EcoMix, Mix, Partner 3, Partner 4, Domino díjcsomagokban díjmentes.203 Ft/hó"
Előfizus, mozaikos vagyok, akkor ez most ingyenes, vagy 203 ft/hó?
Egyébként előtte dominos voltam és ott alapból kijelezte a számot, nevet.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki privátba (vagy itt) egy futár számot adni, mert a kiszállítást ugyan esti időpontra kértem (17 és 20 óra között), de telefonon beszéltem egy hölggyel adategyeztetés céljából, aki azt mondta, hogy reggel 9 és délután 17 óra között várhatom a csomagot. Ebben az időpontban senki nem lesz itthon, 4-re érek haza, így felhívnám a futárt, hogy 4-5 között hozza a csomagot. (Még ő mondta, hogy hívjam fel a futárt, de számot nem adott, meg nem is kértem, mert gondoltam megtalálom valahol, de eddig sajna nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest