Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Valamelyik szolgáltatónál lehet az adatkeret fordulónapját megváltoztatni?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MadMancs
veterán
Pl Telekomnál. 😁
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Voice24
őstag
Hali!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Telekomnál forgalmazott Huawei mobil routerek hálózatfüggetlenek? -
Balcsix
senior tag
válasz MadMancs #133652 üzenetére
A Telekomnál nincsen rá lehetőség.
-
MadMancs
veterán
válasz Balcsix #133657 üzenetére
Kértem már fordulónap változtatást Telekomnál (3 szerződésem volt és mindegyiknek máskor) minden további nélkül megoldották hogy egy napon legyenek.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Sziasztok
Tegnap este felhívtam a Telekomot hogy Május végén lejár a hűségem és hogy szeretnék egy Series 8 okosórát venni amivel a szerződést meg is hosszabbítanám. Van otthoni telefonom, internetem, meg mobilszolgáltatásom is amivel ugye Magentás vagyok.
A helyzet az az hogy drágábban kapom meg az órát mint egy új ügyfél, pedig 13 éve náluk vagyok, és már egy vagyont kb náluk hagytam az iPhone vásárlások miatt meg a havi díjak miatt.
Ez mennyire normális jelenség hogy nullába nézik a régi ügyfeleket, és nem hogy kedvezményt kapok, még drágábban kapom meg mint az utcáról betévedt ember?
Ma délelőtt azért egy hosszú levelet írtam nekik ezzel kapcsolatban, kíváncsi vagyok a válaszukra.
Ne értsetek félre, egy 200k-s óránál nem az a 20-25k számít hanem az elv hogy nem érdemes éveket lehúzni mert nem vagy megbecsülve.iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Pedig nagyon is életszerű. Telefonban elmondtam az ügyfélszolgálatosnak mindent, hogy milyen óráról lenne szó, akkor a díjcsomagom is változna mármint ugyanaz lenne csak még régebbi csomagom van ami olcsóbb és most drágább lenne. Ő mondta hogy mennyi lenne, én meg utána megnéztem a weboldalon és én drágább árat kaptam mint egy új ügyfél.
csaszi75
Nem az alapbeállítást használtam, hanem azt amilyen csomagom lenne a szerződéshosszabbítás után.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Kíváncsiságképpen rákérdeztem olcsóbb órára is és ott meg ezek a számok jöttek ki.
Nekem ez a díjcsomagom lenne a továbbiakban is. Mobil M + Korlátlan Net Okosvilág díjcsomag
Apple Watch SE 2022 ESIM 44mm-es tokkal 5410ft új előfizetőknek, nekem pedig 6007ft lenne 22 havi törlesztővel.
Series 8-nál már nem emlékszem a pontos számokra de ott már 1000ft környékével kellett volna többet fizetnem havonta érte.iPhone 13 Pro Max
-
csaszi75
senior tag
válasz jozsi252 #133666 üzenetére
Megnéztem én is most, ha új előfizetőként választok egy galaxy s23 ultrát vs. meglévő előfizetésre ugyanazt a díjcsomagot választom:
- akkor 1110 forinttal olcsóbb a készülék havidíja és a 1000 forinttal olcsóbb a díjcsomag havidíja is új előfizetőként.
Régebben is ezt játszották, köss még egy új csomagot vagy gyere hozzánk és olcsóbban kapsz bevezető ajánlatként. Később meg megszüntetjük a régi csomagodat, cserébe bevezetünk egy drágábbat -
-
csaszi75
senior tag
válasz MolTol #133670 üzenetére
De hűségben.
De a hűség az ugye továbbra is kitolódik. Meg nem én vagyok a kérdés feltevője. Én csak megosztottam az én áraim összefüggését.
Valami korrekciót ír a hűségre ugye a választásnál, az érthető.
De akkor ez azt jelenti, hogy a régi előfizető, hiába is van hűségben és hiába csap még hozzá két évet a meglévő vállalásához, akkor sem kap olyan kedvező árat, mint egy vadonatúj belépő. -
btudos
veterán
válasz csaszi75 #133671 üzenetére
Hűségben vagy, ezért ha 2 éven belül szeretnél újabb készüléket vásárolni, akkor felbomlik a jelenlegi hűségszerződésed és egy újat kötsz a Telekommal. Ezt megteheted minden további nélkül, de ilyenkor az elérhető készülékkedvezményből a hátralévő - időarányos - kötbér értékét levonják. Emiatt lesz neked drágább a készülék, mint az utcáról betévedőnek. Ha kivárod a hűséged lejáratát, már te is pont ugyanannyiért fogod megkapni az órát, mint egy új ügyfél, de neki pl. ügyfélmúlt hiányában előleget is kellene fizetnie részletfizetés esetén.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MolTol
tag
válasz csaszi75 #133671 üzenetére
Azt kell érteni a dologban, hogy ha a "régi" előfizető nem várja ki a két évet, akkor nem töltött el annyi időt (nem fizetett ki annyi havidíjat) mint amire hűséget vállalt és amiért az előző kedvezményét kapta. Valójában nem az új hűség vállalására nem kapja meg ugyanazt a kedvezményt mint egy új, hanem a korábbi hűségnek a korai felmondása miatt kell "visszafizetnie" egy részét, amiért nem töltötte ki a vállalat időt. Ha kivárja a 2 évet amit eredetileg vállalt és utána köt új hűséget, akkor ugyanazokat a kedvezményeket fogja kapni mint egy "új".
-
csaszi75
senior tag
válasz MolTol #133676 üzenetére
Ez mind érthető..
Megpróbálom más megvilágításba helyezni..
2020.06.01. - két éves szerződés + készülék.
2022.06.01. - a fenti vállalás lejárata.
2022.01.15. - próbál valaki újabb két évet aláírni. (Az előző lejárata előtt.)
Ilyenkor a Telekom 2022.01.15-től számolja az újabb két évet, a kötbér levonásával, ezért nem lesz olyan jó a kedvezmény, mint egy új belépőnek.
Ez HELYETT csinálhatná azt a Telekom, hogy az eredeti lejéró dátumra pakol rá újabb két évet:
2022.06.01. + két év.
Ez nem állja meg a helyét jogilag és akárhogy?
Mert ebben az esetben lehetne ugyanaz az ár, mint az új belépőknek szóló kedvezményesebb..
Sőt, tovább megyek, ha az ügyfél egy 10+ éve Telekomos ügyfél, akkor sokkal nagyobb kedvezményt kellene, hogy kapjon. De sajnos ilyen nincs. Sztem ez volt az eredeti kérdést feltevő bánata. Tegyük hozzá, szerintem jogosan.Vagyis, hogy a szolgáltató nem tesz különbséget az árakban egy vadi új előfizető (aki eddig soha nem volt Telekomos) és az között, aki már 10 éve ügyfél.
Kivéve az üzleti előfizetőknél, ami persze nem publikus..
Vagy flottások..
Vagy állami cégek..
S ez nem Telekom sajtosság. -
Soulfly842
addikt
-
Balcsix
senior tag
válasz csaszi75 #133677 üzenetére
Ha mindig az előző hűség lejárati dátumára jönne rá +2 év, akkor mindenki felhalmozná ezer évre előre a hűséget, és vásárolna millió készüléket, aztán azt meg hajtsa be a cég az ükunokákon... Nem lenne túl logikus döntés pénzügyileg.
A régebbi ügyfeleknek meg azért nem jár magasabb kedvezmény, mert lehet jön egy új előfizető, aki 1 év alatt több hasznot hoz a cégnek, mint egy másik, aki már 20 éve ügyfél. Ezért egyértelműen azt honorálja a vállalat, aki többet fizet(ett) már neki.
Lehet, hogy 20 éve végig 1 db a legkedvezőbb mobil szolgáltatása van valakinek, de jön egy új személy, aki szerződést köt mondjuk 8 darab korlátlan szolgáltatásra.[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Feltöltőkártyás vonalom még mindig a voda a legjobb lehetőség? Yetteles simem van netre, Voda meg 19/p telefonálással tudok lenni, de a Voda mostanság eléggé khm lett és gondolkoztam a váltáson, meg valószínüleg a pixel 7 pro is jobban kezeli a telekomot.
-
laskr99
addikt
válasz domper2015 #133681 üzenetére
Fizetés nélkül értem. Nekem a 3000ft bőven elég 6-7 hónapra, január elején töltve 2000 forinttal és még van 450 rajta.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ti nem tapasztaltatok olyat mostanában hogy lassabb a hívásfelépülés ideje? Volte és vowifi is van, több esetben úgy hogy tudom hogy ugyanez adott a hívott félnél is (szintén telekom), és akkor is. Az elmúlt talán egy hétben vettem észre.
-
félisten
Sziasztok!
Öcsémet és a barátnőmet szeretném Magenta1-be bevonni.
A kérdés, hogy ilyenkor az ő nevükön marad a kártya, és külön kapják a számlát?
Kell valami plusz dolog, hogy Magenta1-be vonhatóak legyenek?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
aktív tag
Szia!
"Magenta 1 kedvezménycsomag összeállítása
A Magenta 1 kedvezménycsomag kedvezményeire a Magyar Telekom meghatározott otthoni és mobil szolgáltatásait személyében azonos egyéni/lakossági előfizetői jogosultak."Forrás és részletek itt: További igénybevételi feltételek
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok. Telekom visszáru nyomtatványon mit takar a teljes elállás és a részleges elállás? Melyiket pipáljam be? Csak annyit szeretnék hogy vissza küldöm a telefont meg töröljék a hűséget. Ez lenne a részleges elállás? 14 napon belül vagyok.
-
veterán
válasz csaszi75 #133668 üzenetére
Akkor nem csak nálam áll ez fent, nem tudom miért nem tudnak több kedvezményt adni a régi ügyfeleknek mint az újaknak.
HoTaZo
Mindennel lett kalkulálva és ezt dobta a gép neki. Sajnos akkor nekem nincs szerencsém. Mikor a TV-t vettem náluk akkor mondták hogy nem kell kivárni a 2 évet hanem akár pár hónap után is lehet új készüléket vásárolni csak annyi hogy semmi kedvezmény nem lesz, plusz esetleg kell valamennyi kötbért is fizetni, bár ebbe nem vagyok biztos. Amikor a 2 év környékén vagyok akkor már megkapom a kedvezményt. Szóval akkor ha lejár napra pontosan a szerződésem, valószínű akkor se lesz nagyobb a kedvezményem, max pár forinttal.
Írtam azért nekik egy levelet ezzel kapcsolatban hogy nem tartom korrekt hozzáállásnak ezt a részükről, mert nem a legkisebb csomagom van hanem beszélgetésből közepes, internetből meg a korlátlan, szóval a havidíjam is magas. És mellette meg egy csomó mindent vettem náluk telefon tablet óra drón tv, szóval a költésem bőven milliós összeg mióta náluk vagyok. Ennek ellenére meg kevesebb kedvezményt kapok mint egy új belépő.iPhone 13 Pro Max
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Céges megbeszélésen megszakad folyamatosan a hívás 9-10 perc környékén (8:58, 9:20, 9:30 9:32) Van valami tippetek mi lehet? Telekom-telekom hívás -
csaszi75
senior tag
válasz Zoty4 #133695 üzenetére
Ezt csakis a Telekom felé történő bejelentéssel tudod vizsgáltatni..
-áramkimaradás, megáll az állomás,
-túlterhelés van valahol,
-kevés a térerő,
-véletlenül megnyomja valamelyik fél a hívás befejezése gombot (pl a fülével ),
-cellát vált, de nem megy jól a váltás,
-4g hangról lemegy 2G-re,
-valami egyéb hiba a hálózatban.
Ilyenek is lehetnek válassz egyet. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Számlázással kapcsolatban fordulnék hozzátok mielőtt leégetem magam a telekom előttAmikor megkötöttem a szerződést 7.490 ft volt egy telefonszámra a díjcsomag. Ezt tartották is áprilisig, akkor felemelték 8.574-re, a májusi meg már 8.919 ft. A hűség szeptemberig tart. Megteheti ezt, hogy ~20%-ot emel 2 hónap alatt?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen