- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Telekom fiókba való belépéshez lehet kétfaktoros hitelesítést beállítani?
-
dozen
csendes tag
válasz
vpanangin #125289 üzenetére
Én revolutos kártyákkal (Mastercard és Visa is) többször próbálkoztam már péntek reggel és délelőtt is az ötezres feltöltéssel. Gondoltam pénteken csak megjavítják, de még ma sem működött.. Az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy a probléma már kb egy hónappja fennáll és nem tudják az okát. Arra a kérdésemre, hogy akkor hogy tudom igénybe venni a 100 GB-os kedvezményüket az volt a válasz, hogy sajnos sehogy..... Na szerintem ebből holnap panasz lesz, mert még 3 napom van a feltöltésre, mert különben le fog járni a kártyám érvényessége és nem szívesen venném tudomásul, hogy a 100 GB kedvezményt nem fogom megkapni azért, mert a Telekom nem képes megoldani ezt a hibát.
-
Zeki
nagyúr
A molmobile mikor megy a levesbe? Ránézésre már ment.
-
vpanangin
senior tag
Takarék Bankos vagyok. Ötezres feltöltést nem engedett app-ban kb. 10-szer. Na a k.@ny@tokat, most belefér, megpróbáltam a 15 ezres feltöltéssel, úgyis lottóra használom az összeget, de a 100 Gb meg most kell. Láss csodát. Azt meg engedte elsőre. Ilyenkor ki a hunyó? Telekom vagy a bankom?
-
törölt tag
válasz
KillerATi #125286 üzenetére
Előfordulhat mégis szükséged van dual képességre, olyankor jó. (nyaraláskor helyi, másik szolgáltató kártyája, céges szám) Készülékváltáskor nem kell vacakolni az áthelyezéssel. Másfelől ha elromlik a telefon és a pótkészülékben nincs eSIM, akkor mehetsz Telekom üzletbe fizikait kérni. Idővel majd amikor csak eSIM készülékek lesznek, akkor a gyártónak is jó mert helyspórolás, vízállóság és esztétikai szempontból. Csak az rossz, hogy a szolgáltatók csigalassúak bevezetni a támogatást. 2021-ben működnie kellene már mindegyik szolgáltatónál mindegyik csomagban, mindegy havi számlás vagy feltöltős.
-
KillerATi
tag
Ha már eSim, másik csoportban korábban már kérdeztem, de hátha itt más szemszögből is láthatom. A kérdés: Van bármi értelme az esimnek?
Nem akarom dualsimesként használni a telefont(iPhone) meg semmi ilyen extra dolog. Most fizikai SIM van benne. Származna bármi előnyöm ha váltanék?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Ha ebben a hónabban rendelnék telefont , annak az első törlesztője decemberben jöne? -
MadMancs
veterán
-
törölt tag
Szakít a Lidl és a Telekom
Megszűnik a Lidl diszkontlánc és a Magyar Telekom közös, telekommunikációs projektje, a Blue Mobile.Ezek szerint a Blue mobil is 30-as szám volt... itt a sok változó miatt, max akkro van értelme a dominonapos perceknek, ha van kipróbált ismerősöd, akinél láthatóan nem fogy. Minden más esetben lutri. Amúgy meg nem értem, eleve, miért nem minden irányba, mint a vodánál... ennyire többlet költség lenne nekik?
-
szalai112
senior tag
válasz
kakuk.tamas #125258 üzenetére
Kösszönöm a választ
-
Kaba
veterán
Új hűségnek csak két esetben lenne értelme,ha ezáltal olcsóbb lenne,vagy egy megfelelő készülékkedvezmény és részletfizetés esetén.
Amennyiben mégis meggondolnád magad,az otthonira és a mobilra nem szükséges együtt új hűséget vállalni/módosítani lehet egymástól függetlenül is. -
Az egész váltás az esim miatt kellene, tehát egy korlátlan mobilnetre váltás lenne és mellé multisim, esim formájában. Tehát ez lenne a lényeg, az esim nélkül semmi értelme az egésznek, ha azt később tudnám megcsinálni, akkor felesleges az egész.
A hibaüzeneteim listája a fenti újabb változattal bővült.
kali: köszi, akkor feladom, ezt így nem fogom tudni megcsinálni.
Az ügyfélszolgáltatot felhívtam, azt mondták, hogy központi karbantartás van, holnap hajnalban lesz kész, és próbáljam holnap.
-
válasz
lugosi #125268 üzenetére
Nem csak nálad problémás.
Sőt, magukat az előfizetéseket sem jól kezeli a fiók/webshop, olyan hülyeségeket ír ki, hogy csak na...
Készüléket (is) akartam vásárolni, de elengedtem a dolgot, megveszem inkább máshol, nem a szolgáltatónál, mert ez így nem állapot.
Nekem nem gond, hogy továbbra sem kötök újabb hűséget az előfizetéseimre, pedig jó ideje nincs már azokon. -
-
2 másik böngészővel próbáltam, másik gépen is, nem sikerült sajnos.
A chatet próbáltam, nagyon nehézkes volt és a chat azt mondta, hogy nem tud módosítani. A telefonos ügyfélszolgálattal próbálkoztam, de új esim is kellene, és annak a QR kódját nem tudom, hogy hogyan tudom megkapni telefonos ügyfélszolgálaton.
Lényegében akkor a díjcsomagváltás mint lehetőség jelenleg működik összességében, csak nálam nem? Az egyik ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy karbantartás van, a másik azt mondta, hogy más okból nem tudok váltani. Kicsit az a benyomásom alakult ki, hogy nem tudják megmondani, hogy miért nem sikerül (pár napja működött volna). Az oldal sem jön be, ahol választani tudnék.
Ja, az app: nálam az appban nincs díjcsomagváltás lehetőség (ios, ha számít).
-
Próbáltam ma, ugyanaz a helyzet, kétféle hibaüzenetet kapok, egyiket gyakrabban (szöveges), a másikat ritkábban (kutyás).
Várjak szerinted tovább, hátha helyreáll, vagy ennek azért működnie kellene?
Néha ez a kutyás üzenet jön:
Kipróbáltam azt is, hogy mi van, ha az új előfizetést szeretnék-re kattintok (nem szeretnék, csak próba), akkor kiléptet, és megkapom az otthoni és vezetékes szolgáltatások megrendelésének oldalát, tv-internet-telefon. Ez most nálam egy egyedi hiba, vagy valami központi karbantartás lehet az oka?A héten valamikor, talán kedden vagy szerdán néztem a díjcsomagváltás lehetőségeit, akkor bejött az oldal, csak akkor nem volt időm végignézni a lehetőségeket, és úgy voltam vele, hogy majd hétvégén. Tehát pár napja még bejött az oldal a díjcsomagváltással.
Szóval azon gondolkodok, hogy az első üzenetet hogy kell érteni: a díjcsomagváltás online nem lehetséges jelenleg, vagy soha?
-
Gabesz87
veterán
Most hogy a MultiSIM-et emlegetitek, elgondolkodtam, hogy lehetséges volna-e az, hogy a jelenlegi 15GB-os csomagomat korlatlanra valtsam, és a 2. SIM-et az autómba tegyem, így arról tudna szívni a térkép/SW frissítéseket, és hotspot ként is használható lenne. Nem tudom ez kivitelezhető-e, ill. ha jól sejtem, akkor ehhez a nagyobbik, Gigaeros+ kéne?
-
szalai112
senior tag
válasz
kakuk.tamas #125256 üzenetére
Szia
Mobil hotspot pl laptopnak? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
V.Stryker #125233 üzenetére
2 járt. Eddig úgy volt, hogy a Gigaerős+ -hoz járt 2 ingyenes multisim.
Most a Gigaerőshöz jár 2 db ingyenes, amit kis adatforgalmú eszközben (okosóra) használhatsz.
A Gigaerős+ hoz is jár a kettő darab ingyenes multisim, amit használhatsz bármiben (okosóra, laptop, router). -
Ja, lehet hogy félreérthetően írtam, én az online díjcsomagváltásra gondoltam. (Sima, készülékvásárlás nélkül.) Az nekem most nem megy valamiért, egy kutyás hibaüzenet jön be
"Sajnos nem sikerült a betöltés."
Érdemes később próbálkozni, lehet hogy ez a karbantartás miatt van?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest