- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
atenza #111997 üzenetére
Kezd az agyamra menni a korlátlan net. Egy South Park részt nem bírok megnézni, olyan szinten marha lassú, vagy egyáltalán nem is tölt. Ez a leterheltség miatt volna!? Mondjuk tegnap is amikor ugyanígy rohadt lassú volt, rámértem a sebességre, és egész tisztességes értékeket kaptam, úgyhogy nem értem...na jó, mondjuk most tényleg siralmas. 0,20/0,02
-
atenza
senior tag
Azért látszik mennyire le van terhelve, napközben 2-3 Mbps este mikor már sokan alszanak meg felmegy 60-70Mbps-re is.
-
w.miki
veterán
Ezt az ingyenes korlátlan netet hogyan lehet kérni, az előfizetéses számhoz?
Csak a Telekom alkalmazással, vagy máshogy is? -
EmberXY
veterán
válasz
Enigma1945 #111964 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanez a bajom! Lejárt a 3 napos, de hiába aktív az ajándék korlátlan, nem működik semmi, és SMS-t sem kaptam róla azóta se, csak az app jelzi, hogy be van kapcsolva.
Most a díjmentes 50 megával nyomom, az persze megy mint a svájci óra.
Ezek szerint hívogathatom őket én is.
A Tré hozza a kötelezőt most is. -
törölt tag
válasz
greggae #111988 üzenetére
Igen, sajnos ilyen tré. De ami a legbosszantóbb, h vmikor ez nem volt így, de az utóbbi kb 10 évben egyre inkább csak ilyen... Na, nem mintha a többi jobb lenne, a digit kivéve, de azt meg nyírják, mint a füvet...
Anno az üfsz-tal kifejezetten elégedett voltam, a hálózattal, az árak... hát, voltak vicces percdíjak, de rendben, kiszámíthatóan működött minden, ami létezett. Aztán lettek mféle csicsák, csak éppen használhatatlan v okádék, az üfsz minősége meg... -
greggae
tag
válasz
#73820095 #111987 üzenetére
Ez egy ilyen cég. Nemrég megrendeltük a SIM-cserét itt. Kiküldik futárral, tájékoztató mellékelve, csak ámulok, hogy milyen egyszerű. Felhívjuk a megadott számot, de ott nem tudják aktiválni. Nem is a megadott 20 számjegyet kérik, hanem személyes adatokat, telefonszámot (amiről hívtunk), PUK-ot, de így sem megy: az erre kijelölt számon azt mondja az ügyintéző kb. 10 perc szerencsétlenkedés után, hogy neki ilyenre nincs joga, mert csak két rendszerbe tud belépni, és ezt egy harmadikban lehetne intézni, menjünk be üzletbe. Ott persze új kártyát adtak, miután már átmásoltam pár számot, meg sms-t a régi telefonról egyesével (ahogy lehetett).
-
thomas77
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111980 üzenetére
A digis kártyámmal is olyan 1-2GB-ot használok el havonta, szóval ez annyira nem érint engem.
De tesztelni nagyon jó ez a telekomos megoldás. Jól látszik a Telekom előnye a nagyobb frekvenciakészlet miatt. -
sopruk
senior tag
Úgy néz ki ma nincs Domino Day. Pedig az ingyenes net mellé be lehetne kapcsolni a 100 percet
-
Huroq
senior tag
válasz
Tamás34 #111973 üzenetére
Mindenki rendelkezik egy vásárlási kerettel, ha ezt teljesen kimerítetted akkor az áru teljes vételárát bekéri mobil előlegként. Belefutottam már többször én is. Sajnos van, hogy a rendszer rosszul számol, mert valamilyen részletfizetéses termék beragad a háttér redszerben. Ezen maximum egy panasz levél tud segíteni, mert egyedi bírálat már üzletekben sincs. Mindenhol a központi rendszer által kalkulált előleget látják. Vagy elfogadod vagy máshol vásárolsz.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Régóta vagyok Tmobilos és sok mindent vettem náluk úgy ,hogy nulla forintért hozták ki kamat mentes részletre, most bármit is rendelnék TV, mobil, tablet stb., mindenre mobil előleget kér, kb. annyit mint amennyibe kerül a termék. Érdekes
-
Gabesz87
veterán
Hát ezt nem nagyon értem...azt hittem először a Telekom a sebességért cserébe adja a korlátlan netet, mert sokszor a neten egyszerűen nem tudok videót nézni, annyira brutál lassú, és akadozó, baromi lassan tölt le. Play-ről letöltöttem egy sebesség tesztelő appot, 7MB, de az is vagy 5 perc alatt jött le. Ehhez képest a mért eredmény: 61,26 / 35,7 Mbps. AKkor nem értem a videók lassússágát.
-
thomas77
senior tag
Vége van már a keddi rgisztrálós játéknak? Nemrég jöttek a VR jegyek. Gondoltam regisztrálok még valamiért...
-
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111962 üzenetére
Ja, nem ugyanott mérted?
Akkor nem derült ki, hogy a 152 Mbps-nél volt-e 4G+. -
ates2
senior tag
válasz
blackmajesty #111966 üzenetére
Hát pedig nincs olyan opció amivel aktiválni tudnám :p
Lehet amúgy attól egyedi még és elvileg az is. -
Littoral
aktív tag
Az ajándék ez-az (a cég sem tudta, mi) jelenségről.
Nos, a kezelésem alatt álló négy kártyára még tegnap kora reggel (~8 ó) aktiváltam ezt a "korlátlan" izét, még akkor, amikor azt írta a rendszerük, hogy "ajándék korlátlan mobilinternet és mobil beszélgetés 14 napra". Sms nem érkezett a bekapcsolásról, de nincs is semmiféle „mobil beszélgetés” ajándékként, az egyenleg fogy, az adat viszont működik királyul. Szóval akkor a „mobil beszélgetés” az ajándék, de a felhasználó fizeti. A „mobil beszélgetés” nem ugyanaz, mint az IP-hívás, és nem is ezt sugallja az elnevezés. Érdemes lett volna előzőleg tisztázni az illetékes vezetőnek, hogy akkor ki kivel van, sőt, nem a személyes érintettség miatt mondom (nem itt van a főkártyám egyébként), de helyes lett volna meghagyni azoknak, akik azzal a tudattal kapcsolták be az opciót, amit a kifejezés sugall: korlátlan mobilinternet és mobil beszélgetés. Mondjuk azoknak, akik addig aktiválták, míg a cég ki nem lőtte az alkalmazást a félrevezető elnevezés miatt. Így megint utóíze van a dolognak, és nem jó. Érdemes lenne a felügyeleti szerv felé jelezni a jelenséget. -
Enigma1945
őstag
válasz
EmberXY #111952 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy kis bajom a korlátlan 3 napos net után!
Ugye mindig 0:14-kor van vége a korlátlan netnek..
Míg tartott a korlátlan 3 napos netem, bekapcsoltam ezt a másik korlátlan netet ami 2020-ig jár..
0:14 után nem volt semmilyen netem, holott a Telekom app is jelezte, hogy vége a 3 napos korlátlan netnek, DE az ajándék net aktív.
Repülőgép üzemmód BE, majd KI, de semmi.
Telefon újraindít, de semmi
Kivettem a simkártyát is, de semmi.
Hm..
Felhívtam a 1414-et, kértem segítséget, valamit állított a csaj, de nem tudott segíteni.
Felhívtam ma 8 körül őket megint, a csávó a hálózatot frissítette, majd kb 5 perc után már van ez az ingyenes net most.
Érdekes volt.
Akinek nem működne korlátlan fizetős net után, sehogy, hívja a 1414-et, mert nekem sehogy sem akart menni.
Jah, és én kaptam sms-t a korlátlan netről. -
törölt tag
válasz
#40993792 #111953 üzenetére
Nem lehetseges.
Viszont elotte volt egy ceges, az nem feltoltos volt. Viszont mar a dominom is tobb mint 20eves, es eloszor az is ceges volt.
Elovastam. Tenyleg, mennyit emaileztem 98-ban sms-ben... Aztan 2003-ban meg az emailertesito sms-sel, azt tokre sajnaltam, h megszunt. Meg volt az elso 3mp, es akadt, aki mindent igy mondott el -
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111959 üzenetére
Köszi, itt már látszik a 2 band (CA).
Így a tegnapi Speedtest során a cellakapacitas 50%-át kaptad meg letöltéskor.B3+B20-ra tippelek az adatok alapján.
Ezt a Cellmapper app egyértelműen kiírja. -
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111951 üzenetére
Szia,
nincs összefüggés.
Mindkettő esetben LTE-n voltál.
A 4636-os screenshotokat a Speedtest mérések letöltési része közben csináltad?
Nem látom egyiken se a CA/4G+-t.
Pedig kellene. -
thomas77
senior tag
válasz
#73820095 #111949 üzenetére
1997 májusában vettem az első előfizetésem. Ahogy letelt az 1 év hűség, váltottam dominóra. Szerintem az első perctől dominónak hívták. 45/90 Ft volt a percdíj és az sms küldés még nem volt lehetséges, ahogy a roaming se. Gyakorlatilag semmilyen szolgáltatás nem volt, csak beszéd.
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest