- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Nekem hiányzik az itcafe-s kinézet, a kezdetektől fogva azzal használtam a lapcsaládot. Remélem visszatér valami hasonló kinézet beállítási lehetőség a jövőben
-
Alaaf Pi
senior tag
Kérdéseim a kép kapcsán: A Nékártya? GeForce RTX 5060 Ti 16 GB teszt jellegét leehtne jelezni, hogy tudja az ember pontosan miröl is van szó? A pontok mit jelentenek? Ez alapján az idövonalas blokk az a legfrissebb, legaktívabb vagy milyen témákat listázza? Nem lehetne kiírni azoknak, akik nem itt élik az életüket? Az RTX 5060 teszt blokk mellé nem férne el még valami, vagy annak nem kéne nagyobbnak lenni azért, hogy széltében kitöltse a helyet? -
Köszönöm a munkátokat és a finom hangolást, vsz kezd rendben lenni az új design.
Egyedül a PH oldalon lévő Totál AI ajánló lóg ki a sorból, ezt leszámítva átlátható és a szemnek kellemes lett az átalakítás. -
válasz
LeadZeppelin #308 üzenetére
Szerintem nem vizelsz a széllel szemben.
Egy ismerős vidéki zsákfalujában anno volt egy teljeskörű útfelújítás, ott a helyiek meg arra panaszkodtak, hogy szűkebb lett, pedig épp az ellenkezője történt.
-
negro
őstag
Nem volt meg olyan? Azert ez munka.
Az biztos nem lett roszabb. Mas lett, szokni kell, ennyi. En eszleltem vmi valtozott... 2 nap mire megszoktam es az elet megy tovabb. Persze van olyan aki a modemes betarcsazos korszak feluleteit szeretne meg mindig. Bar nem tudom a fanyalgok eletkorat de itt szerintem nagy a kontraszt. Vagy az 50+ sir vagy a ~20 eves...?
Amugy nekem ilyen szempontbol + lenne ha lehetoseg van sajat avatar feltoltesere. A nick nev nem gond de sokszor nem artana tarsitani egy kepet az adott nevhez mert mar sajnos jo ideje a komment kultura a nevtelensegben es arctalansagaban sokszor bomlaszto. Bar itt meg azert nem annyira. Persze regen ez alap volt, illetve az "avatar moge bujas" csak eppen anno ha csak nem koszontel irc-en mar szoltak erte es kirugtak... ha visszejottel arcoskodni 1 nap ban...
-
Most csak azért is kicsit széllel szemben pisálnék, kb 15 éve olvasom az oldalakat, szerintem nagyon menő lett az új design, úgy desktopon, mint telefonon. Csak így tovább!
Szülővárosomban átalakítottal egy buszmegállót kicsit jobban tájbaillővé s fél évig ment a nyöszörgés, hogy teljesen tönkretették, meg milyenezmár. A legtöbb embernek ha egy tolóajtó húzóra változik szétesik a világa, sajnos ez ilyen.
-
scdlsc
senior tag
Olyan nézete van a Prohardver oldalnak ahol minden cikk időrendben szerepel?
Mobilarénánál az alábbi link hoz mindent. Ez a főoldalon alul a "Még Mobilaréna több anyag" (sic!) gombra kattintva érhető el.
https://mobilarena.hu/fooldal/2025-05-02.html
Prohardvernél a "Még több hír" gombra kattintva ide jutok:
https://prohardver.hu/hirek/index.html
Viszont ezen a listán nincsenek rajta a Tesztek alatti cikkek, ellentétben a Mobilarénával, ahol igen. -
ugorjunk, népek!
mostanra egyébként a legtöbb első körös patchen túl vagyunk, ma még csiszolunk, rendezgetünk ezt-azt, de talán a kezdeti sokk után mostanra lesz, aki azt mondja, hogy előnyére változott.
-
somogyib
őstag
válasz
p a s s e r #299 üzenetére
Nálad valami nagyon félrement.
Itt max user, felhasználó vagy fórumtag vagy. Nem ügyfél.Szerintem agyadra ment a vállalkozósdi.
peace
-
Lord Gabor
csendes tag
Egy összesített Gamepod RSS-t lehet kérni esetleg? Látom, hogy külön külön van például PC-re és Playstation-re, de vannak hírek amik mindkét címke alatt ott vannak, régen volt egybe RSS feed ami használható volt.
-
hemaka
nagyúr
Ezzel az allando nyigassal azt fogjatok elerni, amit mas oldalak mar a kezdetektol csinalnak: megcsinaljak az uj designt es vagy megszokod vagy mehetsz mashova, nem erdekli oket. Elnezve ezt a szekciot, ok dontottek jol. 😂
-
válasz
p a s s e r #299 üzenetére
Nem volt benne tanács. Burkoltan sem.
Ha nem érdekelne Téged, akkor nem magyarázkodnál még mindig.
...
De meg mindig csinálod. Nem semmi, hogy mennyire nem tudod ezt elengedni.
Számodra mi a megnyugtató válasz amúgy, ami után nem offolnál tovább?
De erre ne válaszolj. Magadnak válaszold meg.
Én törlöm a topicot, ezt a sok semmit nincs kedvem olvasni ... -
p a s s e r
őstag
válasz
Graphics #298 üzenetére
félreértessz... a mithogyanra nem én rugóztam vissza a témát, még ha a legelején panaszkodtam is, de nem az én kölyköm, nem is érdekelt azóta... ez a kör 277-nél indult, és arról szól, hogy nem tetszik, ahogy leszólnak egyeseket, "ügyfeleket"... akárhogy is, de nem tetszik, nekem, mint ügyfélnek... szuperoff: köszönöm a jótanácsaid, de nem kevés elégedett ügyféllel a hátam mögött asszem sejtem, hogy hogyan kell bánni velük... vállalkozóként...
-
válasz
p a s s e r #296 üzenetére
Maszatolás...
Jó sokáig rugozol ugyanazon. Ezt leírtad már párszor...Burkoltan elég nehéz manapság ügyfeleket szerezni...
Azok a funkcionális panaszok , amiket emelgetsz egy hétvége alatt eltűntek... Csak megragadtál a mondandódban, és nem vagy hajlandó engedni belőle.
De konkrétumokról nem beszélsz, csak valóban lebegtetés...
Vertem én is egy hozzászólásban a hisztit, de ahogy két napja porgetem , nekem sokkal kényelmesebb lett a használata a felületnek.
Bocsi, de Te leginkább azon vagy kiakadva, hogy itt virágnyelven segítséget akarnál nyújtani, és nem fogadták el a nem létező üzleti ajánlatodat...
Ez a sértődöttség nem működik a vállalkozói létben...
Kívülről szemlélve burkolatlanul látszik ....
Rég lapozhatnánk, de újra meg újra leírod ugyanazt... -
-
p a s s e r
őstag
nem... nem is követed a fonalamat... a gáz az igazán, hogy át van lépve, hogy az számomra mellékes (max úgy értekelem ahogy) amit a forma és a funkció kínál, ami szvsz visszalépés, cáfolj rá, különben nem lennének funkcionális panaszok, de mellékes, át van lépve részemről... ti bizniszetek, nekem nem tetszik, semmilyen szempontból, de mellékes... az, hogy valaki nem érti, amit a másik mond, jelen esetben burkoltan (nem burkoltan) felajánl, szintén nem az én bajom, ilyen a világ mára... a szövegértés nem általános skill... a bajom, ahogy az ügyfeleiteket kezelitek, a panaszokra adott reakciók... "jó, akkor szia"... én is az vagyok, egy ügyfél, és nem jó ezt látni, nagyon nem... magyarázhatjátok akárhová... ma már többet nem varrom le a kizárólag mai hsz-emet, köszönöm mindenkinek a biztatást is... biztos bolond vagyok, de inverzoom, maradok kutyaütő vállalkozó, aki simán elküldi bármelyik ügyfelét kapálni... úgyis annyi van, hogy csak na... nem is belőle élek, hanem a másikból...
-
válasz
p a s s e r #292 üzenetére
nono, hogy ki mit csinált "volna", azzal nehéz mit kezdeni...
...nem ismerjük egymást. mi a dolgunkat csináltuk. és amikor láttad, hogy jaj, új a címlap, akkor voltál először döntési helyzetben, hogy mit teszel. te úgy döntöttél, hogy a saját bevallásod szerinti nagy rutinod, tudásod arra használod, hogy leírd a topikban, hogy fika az egész.
küldhettél volna egy privátot is, benne bármi konkrétummal.
nem tetted. tőlünk viszont elvárod, hogy egy fórumozó általános elmarasztaló beírása nyomán vigyázba álljunk és engedélyt kérjünk törölni a munkánkat, instant belátni a teljes hozzánemértésünket és kétségbeesetten segítséget kérjünk.
mindezt a tizenvalahanyadik - még csak nem is teljes - designváltásunk után.
.
no, hát ezt kiveséztük, lezártuk, mindketten továbbléptünk.
-
válasz
írtam, hogy "szívesen segítettem volna (!)", szóval nem utólag lebegtetek, max a hajó ment el
Ez nagyon fura viselkedés...lehet, hogy Te élvezted, de én ezt olvasni nem annyira...
-
Pug
veterán
válasz
Szerintem übergáz, amit csinálsz....
-
p a s s e r
őstag
írtam, hogy "szívesen segítettem volna (!)", szóval nem utólag lebegtetek, max a hajó ment el, mivel már bőven benne voltatok, amikor írtam... hát majd felkérem magam ezek után, hogy utánaússzak... lol... szerintem ez érthető, de nyugodtan told tovább a gázt, még ha tengelyig is akadtál el a sárban... cp párhuzamban nem a programozók száma a lényeg, hanem hogy úgy jött ki, hogy nem kellett volna kijönnie... tisztelem a munkádat, nem erről szól a mondandóm, inkább arról, hogy miért így kezeled... a projectmanagement és a "vásárlók" kezelése botrányos...
egyébként nagyon zárójelben, mondjuk példaképp a pannon-gsm pannonra változása, amikor a gagyi arculat és kommunikáció kékpropelleresedett, és szintet lépett, egy egész jó kis arculatváltás volt, én élveztem, csinálni is... és a célközönség is, panasz nem túl sok vót...
sok sikert, srácok! -
válasz
p a s s e r #288 üzenetére
Pár napig nekem is furcsa volt az oldal,de megszoktam+gyorsan javítottak pár dolgot. Kicsit dühöngő jellege is van ennek a topiknak, de nem lesz gond az oldalal. Még biztos finomíttanak pár dolgon stb. Béke
-
válasz
p a s s e r #288 üzenetére
"abba bele se szólnék, mert miért is, ha nem üvöltene az alapvető szempontok figyelembevételének hiányától"
oké, itt zárjuk le. nagyon köszönjük a felajánlást, megtisztelő, nem szeretnénk élni vele.
-
válasz
p a s s e r #287 üzenetére
ne haragudj, de nem ajánlottál fel semmit. utólag lebegtetsz.
akkor csak annyit írtál, hogy szar az egész.
hihetetlen, hogy egyszerre lekezelő valaki ÉS snowflake. de elhiszem, hogy MINDENT segítő szándékkal írtál, akkor csak annyit mondok, hogy azt 100%-osan elrejtetted.
de nem akarok veszekedni én sem. a konkrétumok érdekelnek, mert ott van miről beszélni. te arról szeretnél beszélgetni, hogy végtelenül amatőr banda vagyunk, abba a táncba viszont nem szeretnénk belemenni egy névtelen jóakaróval, ne haragudj.
ja: a cyberpunk stábja úgy csinált bugos játékot, hogy volt mittoménmennyi büdzséjük, nem keresem ki, legyen 100m usd. visszavont ms frissítést sem láttunk még. mi ellenben a világ szégyene vagyunk egy db programozóval.
-
p a s s e r
őstag
válasz
Graphics #286 üzenetére
ha visszaolvasod a hsz-eimet, akkor össze fog állni a kép... egy, hogy egyrészt nyitott ajtót döngetsz, szintén zenész, a másik, hogy a kifogásaim csak kis részben szólnak arról, hogy mi hogy néz ki és hogy működik user szemmel... abba bele se szólnék, mert miért is, ha nem üvöltene az alapvető szempontok figyelembevételének hiányától, ergo nem egy túlgondolt ötlet, a réginél is kevesebb... mindezt rosszindulatból tettem... na mindegy, nem is érdekel már...
-
p a s s e r
őstag
amióta írom, szépen aláírtad a mondandóm... még szebben... a "nyitót" ha nem érted, akkor nem vagy south parkos, oké... mostmár sejtheted, hogy vicc... volt... már nem az... ha meg kell valami, felajánlás után, akkor ne bunkózz, hanem kérj, vagy köszönd meg, és utasítsd el...
-
válasz
p a s s e r #285 üzenetére
Itt most kiírhatod magadból, máshol meg van egy arculatváltás és kész.
Nem kezdenek el babusgatni senkit. Az a baj a userek gondolnak inkább túl sokat magukról, hogy " mertmitőlünklett nagy az oldal" és hasonló szövegekkel..Hagyjuk már ezt...
A kész produktum NEM FOG tetszeni mindenkinek... Ezt nem akarja itt sok ember megérteni.
Ez az amit alapból kellett volna ... És mi az alap?
Mindenkinek más.
Meddő vita és a saját igények hangsúlyozása... -
p a s s e r
őstag
válasz
Graphics #281 üzenetére
nem, de csalódtam a péhában, és errefelé érdeklődő jóval kevésbé leszek, nyilván... a panaszokra adott válaszok nagyon sokszor lekezelőek voltak, nem egyszer eddmegvevő, mitszólszbe, én jobban tudom alapon, igazából a legutóbbi Parc válasz is ilyen, amire már nem is akarok válaszolni... a stílus a baj, az a baj... arra hivatkozni, hogy nesztek, itt az alfateszt élesben, denézdmeghogymegoldjuk, amit alapból kellett volna, meg nem igazán ér, hivatkozásként... szinte kész produktumot kellett volna lerakni, amit lehetne csiszolgatni, vagy akkor nem illene szidni mondjuk a cp2077-et megjelenéskor, mert olyan, amilyen, ugye... a hasonlóság az hasonlóság... nem tudom melyik világban élnek, de a kritizálható anyag és a fejlesztő oldali gőg, a kritizálhatatlanság nem túl nyerő páros üzleti szempontból, ami itt nem az én bajom... ettől még sajnálom...
-
de hogy on is legyek: ordas csúsztatás, hogy a nekünk nem tetsző panaszokra gyökérkedünk. végigolvassuk a feedbackeket, megnézzük, hogy mi az, amit többen írnak, mérlegelünk és elég sok dologhoz hozzányúlunk.
a dátumra is csak azért hoztam példákat gyorsan, mert nem igaz, hogy mindenhol van és csak mi bolondultunk meg. egy portál címlapon ma elsősorban a címek dominálnak és sokkal kevesebb kiegészítő infó jellemző, mi ennek szellemében pucoltuk ki, de az itteni közönség láthatóan ennek dacára igényelte, hát visszakerült.
azért meg ne haragudj, hogy amikor jön egy ismeretlen valaki, hogy ő pro és ez kb. full szar, akkor arra nem kezdünk el hajbókolni és instant visszavonni mindent. öt hozzászólásod van, konkrétum igazából egyikben sincs, pedig saját bevallásod szerint abszolút épp nyitott voltál rá, hogy segíts, csak hát a pökhendi ph az utolsó utáni pillanatban elvette a kedved.
így nyitottál: "nem igazán szeretjük a változást errefelé...", meg aztán jött a full szarozós kommented. hát, izé... nagyon szépen köszönjük a segítséget!
szóval ne már. érted, elküldtél volna privátban két dolgot, ami instant jobban néz ki, mint ahogy megcsináltuk és azonnal alátámasztottad volna a mondandód, és már rég azt mondtuk volna, hogy hoppá, valóban, wow. mármint senki sem vár el tőled ilyesmit, még mielőtt félreérted, csak mondom, hogy lehettél volna konkrét és/vagy segítő az "ez szar, srácok"-on túl is, ha tényleg akarsz.
-
válasz
p a s s e r #280 üzenetére
ügyfélszarbavevés, hát persze.
arculatot váltottunk. sorolj fel légyszi 5 nagy portált, ahol utána (let alone előtte) azt megbeszélik a publikummal, és a szarbavevős ph helyett vörös szőnyegen tálalják a usereknek a pattogósan megcsinált, általuk kért módosításokat!
értem, hogy te így éled meg, de légyszi ne projektáld ránk.
-
válasz
p a s s e r #280 üzenetére
Te is gilépsz?
-
p a s s e r
őstag
ez az ügyfélszarbavevés, kioktatás, a nektek nem tetsző panaszokra adott burkolt, vagy direkt alázás sztem nem csak nekem veszi el a kedvem... full amatőr az egész, és a kritikát támadásnak veszitek, pedig akár reklám, akár előfizetés útján, de végül is belőlünk éltek... 2025 van, jóreggelt... ká nagyot csalódtam bennetek... zárom is soraimat, nem is mondtam semmit, azt is csak halkan...
-
megbeszélted ezt a telex.hu-tól kezdve a cnet.com-on át egy tonna weboldallal? totál nem kötelező elem a címlapon -- no de diszkréten visszakerült, szóval
(utólag, gy.k.: tényként írtam a fentieket, számos helyen nincs dátum, míg máshol van, szóval nem jó az egyik és rossz a másik, hanem van ilyen is, olyan is, választás kérdése. ezzel együtt a kéréseknek megfelelően vissza is raktuk, ezért a téma okafogyott, megoldódott)
-
Csupingo
veterán
Ennél a sornál nem tervezett a fórum hozzászólás jelölése?
-
KROK640
nagyúr
Jó, tudok én is ilyenről, aki új accot kezdett, de rendes körülmények között ez az emberrel mondjuk egyszer fordul elő 10-20 évv alatt. Plusz akkor ilyenkor dobja be a másik nevét is.
Itt nekem az a gyanúm, hogy valaki a sértődöttségét így próbálja nyomatékosítani. Hasonlóak az elemek, a stílus, mindkettő relative friss, alacsony aktivitású tag. -
válasz
Juhaszatti #268 üzenetére
Azta, ha ilyen régóta tudja, akkor hatalmas látnok!
-
-
roli2024
kezdő
Köszönöm az eddigi évtizedeket, de ezt már hiába farigcsáljátok, mert rossz a kiindulás.
Amikor videózni kezdtetek, akkor tudtam, hogy baj lesz belőle, de ennek a kinézetnek semmi értelme.
(Azért néha még egy-két fórumba benézek, ha meghagyjátok őket. Bár a fórumokban ugyanazt az öt embert olvasni értelmetlen dolog, inkább a végleges lelépést kellene választanom.)
Köszönöm, és viszlát helyett: sajnálom, hogy ez lett az oldalból.
-
DS39
nagyúr
Mobilarena-n a hír hasábok szélessége eltérő, ezt jó lenne egységesíteni, zavarja az ocd-met.
Próbálom képekkel illusztrálni
(Az első kettőnél túl keskeny, a 3-4. kép tűnik ideálisnak.) -
joey04
titán
rss még reszelés alatt? mert nagyon furán jönnek ott a hírek nekem.
-
Alaaf Pi
senior tag
A friss hírek idösornál szerintem át kéne gondolni, hogy mit írtok be, mert a jelenlegi rövidített címek alapján fogalmam sincs mit akartok velük mondani. (Apple programozóplatform, NVIDIA Huawei)
Mobil felületen nem lehetne, hogy valahogy tömörítve legyenek a videó ajánlók? ALig gyözök legörgetni a hírekig. -
Oldman2
nagyúr
Az tudatos, hogy a Prohardver nyitó oldalán a cikkeknél csak az időpont, a többi "oldalon" (ezek a narancs színű sávban jelennek meg) ezen felül a hozzászólások száma is megjelenik? Akkor is, ha ez nulla.
Pontosítok, megjelenik, csak máshol... ez tudatos különbség? -
-
-
-
-
Visszajöttek a dátumok a címlapi folyamba is. Továbbá mobilon is látszik a dátum és most már a kommentek is. Örülünk, Vincent?
-
válasz
markknight #249 üzenetére
Ha jól értelek, a Gamepodot azért nem éred el a Hardverapró alól, mert az a Prohardverre költözött. Szóval semelyik más portál alól nincs arra közvetlen link.
A szerkesztve ceruza pár hónapja már velünk van.
-
markknight
veterán
Egyébként hardverapróról sem a gamepod-ot sem a fórumot nem tudom megkattintani. Az összes többinél van ez a sárga sáv. Ami viszont tetszik a fórumon, hogy ceruza mutatja a szerkesztett hozzászólásokat, nem egy külön sorba rondít bele a hozzászólás alatt.
-
válasz
RandomName #241 üzenetére
tizentudjahanyadszorra már nincs meg a fiatalos türelem részemről sem, főleg azért nem, mert akik ilyenkor teljesen felpörögnek az "elszaródások" miatt, jellemzően régi tagok, és nem is először futják meg ezt a kört (designváltás utáni rémület). ha az előző hármat túlélték és már nem is emlékeznek, hogy mi volt a gondjuk, hovatovább szerették használni az aktuális oldalt, akkor tényleg nem értem...
-
-
Értem, akkor csak nekem fura a dátum és a hozzászólások hiány..
Lehet számotokra jó döntés,csak sajnos inkább az van, hogy beletörődünk... Az aláírás se jött vissza...
De nyugodtan hozzatok be még pár olyan újítást, ami nem jön be a usereknek.
Persze páran itt elhisztizzük,én az újítas óta magamon látom, nem olvasom el a hírt, mert nem tudom melyiket olvastam, nem tudom nelyiknel hol járnak a hozzászólások.
Illetve ami eddig 1 kattintás volt, most 2-3 lett. Minden egyes alkalommal az többszörös folyamat.
Nem tudom ez miért lett ennyire bonyolult.?.
Eddig egy kattintással megvolt .. hát na, ezek a változások engem megint nem ösztönöznek az eddigi prémium meghosszabbítására.Lehet támaszkodni kéne a régi userekre is. De már 2-3 olyan újítást hoztatok idén, amivel a pár éves előfizetésem szívesen dobom, mert nem szolgálja sehogy az időmet,az olvashatóságot, az információ hatékonyabb eljutását...
Csak plusz köröket visz az életembe ..
-
válasz
Juhaszatti #232 üzenetére
eddig én is így csináltam, mobilról.
most vettem a fáradtságot és utánanéztem az RSS olvasóknak, azóta csak arról követem az összes oldalt amit csak olvasni szoktam. kivéve gamepod, arra várok még én is -
válasz
RandomName #234 üzenetére
saját körben, mindig így csináltuk
-
RandomName
senior tag
-
Juhaszatti
addikt
Sokkal jobb ha van dátum, idő. Tudom hogy tegnap délután jártam utoljára az oldalon, akkor a tegnap délután óta felkerült híreket nézem meg. Így meg hiába van időrendben, legörgetek, rájuk nézek, aztán jön hogy...ezt a hírt vajon már láttam? Melyik lehetett az utolsó amit még igen?
Szóval nekem speciel egy hasznos dolog.Építő jellegű kirikaként hoztam fel korábban is a hiányát.
-
-
-
Kapanyél
őstag
Fórum színek nem lesznek már? Én mindent a szép kékkel használtam az itcafe-n keresztül. Most meg csak ez a sárgás barnás rikít.
-
classic B
senior tag
Nekem is hiányzik a dátum…
-
-
Én sem értem, logikátlan döntés, a híreket időrendben nézegeti az ember, kell valami támpont.
A hozzászólások száma meg valóban jelzésértékkel bír a népszerűbb témák kapcsán, így sokkal nagyobb közönséget tud bevonzani, sokszor egy hírből alakul ki egy komplett topic egy mobil köré, amely több száz vagy épp ezer hozzászólást is kitermel.( én így nem is kattintok rá a hírekre sajnos... )
Ez nem egy hasznos "újítás" lett. De mostanság nem userbarát döntéseket látokVolt egy átlátható menüstruktúra, helyette kaptunk rengeteg al-al-almenüt. Nem tudom melyik a jobb.
Értem megszokás, de szépen lassan a dátumok mellett kikopunk páran... -
DS39
nagyúr
válasz
Graphics #213 üzenetére
#187-ben írtak szerint egyelőre nem lesznek ott dátumok.
ez nekem is hiányérzet, és nem értek egyet az indoklással, mert oké hogy friss cikkek, de korábban látszott az óra perc is, és a kommentek száma, amiből már lehetett tudni hogy egy-egy hír, teszt népszerű a közönség körében.
-
válasz
markknight #217 üzenetére
Ja csak nem lehet lapozni főoldalról a cikkeket.
Ha a cél az oldal porgetes legalább egy next pages gomb kerülhetne ki.
-
válasz
Luck Dragon #215 üzenetére
Dettó.🙂
-
-
A főoldalakrol nem lehet továbblapozni a további hírekre, túl nagy macera kiálmodni, lehet írta már valaki, de így nem túl userbarát....
Túl sok csavar került a történetbe, így 5-10 hír és annyi... Fórumban bejutni is nehezebb, főleg hogy nincs ott a hozzászólások száma.
Se dátum semmi...
-
RandomName
senior tag
Én ezt már anno megreklamáltam. Mi közöm potenciális vásárlóként nekem ahhoz, hogy ki fizet a hirdetésért, és ki nem? Fizetett hirdetés is lehet sz*r, és a nem fizetős hirdetés is lehet jó alku a végén.
Itt meg ráadásul egy ingyenes hirdetésben sem adtak ingyen semmit. Pedig a neve azt sugallta.
Ok, Aki fizet, az legyen kiemelve. Ezzel egyetértek, de én sok év alatt nem tudtam megbarátkozni az ingyenes hirdetésekkel a fenti ok miatt....
Itt pl támogatom, hogy be lett szántva a megjelenítése..... -
virkir
veterán
Az ingyenes hirdetésajánló a fórum alól ennek a váltásnak estek áldozatul, vagy csak simán egy bug ?
-
válasz
markknight #208 üzenetére
1. címlap alján ott van egy fullos és erős gamepod box, gyakorlatilag egy saját címlap
2. fent ráböksz a Gamepod menüpontra és bekerülsz ugyanígy egy Gamepod mellékletbe -
markknight
veterán
Én is pont jöttem a gamepodot keresni, de látom már mások megtették
Gondolom hotjar-clarityből ez esett ki és üzleti döntés van a háttérben. Ami viszont nem jó, hogy a sárga sávot csak akkor látom ha felfelé scrollozok, tehát amikor itt lent vagyok és olvasom a kommenteket, nincs a szemem előtt, plusz akciót kell csinálni, hogy látszódjon. Igaz az oldal legalján fixen megjelenik.
-
Felesbandi
senior tag
Igen, tudom. Pontosabban arra gondoltam, hogy ha pl. a Mobilarena van epp megnyitva, at kell mennem a PH-ra es onnan tudom elerni a Gamepod-ot. Nem tragedia, meg lehet csak megszokas kerdese. Elsosorban csak azert tunik fel, mert eddig egymas utan volt a PH, Mobilarena es Gamepod, igy ebben a sorrendben mentem mindig vegig. Igy most a Mobilarenan reflexbol mennek tovabb a Gamepodra es rajovok hogy irany vissza a PH-ra es onnan a Gamepod.
Ha megszokom idovel a PH -> Gamepod -> Mobilarena sorrendet, lehet mar fel se fog tunni, na de ilyen a valtozas, mindig van kezdeti kenyelmetlenseg.
-
válasz
Felesbandi #202 üzenetére
ha most a fejlécben egy sorral lejjebb a Gamepod főmenüpontot megkattintod, úgyanúgy megkapod a "Gamepod" főoldalt
-
DS39
nagyúr
válasz
Felesbandi #202 üzenetére
mert kb csak (80%-ban) a gaminghez kapcsolódó hardverekről van szó a PH-n, nézd meg a címlapot, kiemelt és a lentebbi híreket, videókártyák, hűtés, 120Hz-es monitorok, ROG strix laptop, stb.
-
Felesbandi
senior tag
Ugyan a Gamepod.hu ugy tunik mar nem fo domain (atiranyit a PHs linkre), de van ra esely, hogy a jovoben esetleg ujra kirakjatok a fejlecre a Mobilarena melle? Tok kenyelmes volt korabban vegigkattintanom a Prohardver, Mobilarena es Gamepod triot a fejlecrol (vagy hogy hivjak), hogy megnezzem a hireket. A mostani verzio is elheto persze, de a korabbi megoldas kenyelmesebb volt.
Mellekes kerdes (lehet mar masik kommentben meg lett valaszolva, csak nem akarok hirtelen 200-at csekkolni
): Miert dontottetek ugy, hogy a Gamepod olvadjon be a PH ala? Ranezesre egy tok jol elkulonitett oldal volt ami onmagaban megallta a helyet. Ranezesre egyedul a jatekos hardver hirek voltak olyanok, amik passzolhattak a PH es a Gamepod ala is valamelyest.
-
Szerintem a többség aki jelzett itt valami problémát nem azonnal akar megoldást, csak ugye most ez lett a releváns hely ahol lehet jelezni mi az ami nem tetszik vagy bugnak tűnik az új dizájnnal kapcsolatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hat év után frissült a portál mobilos és desktop címlapja, valamint végleg beleköltözik az IT café és a Gamepod.
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest