Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
Másnak is szórakozik a volte? Ha hívnak levált 4G ről és ugye nincs volte, ha én hívok nem vált le, és megy. Érdekes.
-
rfszabi
tag
Nekem még az előző "Domino Most" korszakból maradt bekapcsolva a Most opció, aminek most járt le a fordulóhónapja.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
Kisnyikhaj #101486 üzenetére
Nem értem a problémát. Idézet az ÁSZF-ből:
"Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like díjcsomagok használatára. A 2 éves időtartam lejártával a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. A díjcsomag igénybe vételére való jogosultság megszűnése az előfizetői szerződés hatályát nem érinti."Amúgy - ahogy Bogyó bá' is írta - Domino Fix + Most + Maraton és még jobban is ki fogsz jönni, mint a Like S-sel eddig.
Szerk.: megelőztek
-
válasz
Átrakhatnak másik díjcsomagba és át is fognak az aktuálisan legolcsóbba, ha addig te nem módosítod.
Ahogy a honlapjukon nézem, a díjcsomagot 2017. május 1-jével lezárták - onnantól újonnan már nem volt aktiválható -, most pedig ha kivezetik, az azt jelenti, hogy attól az időponttól senki sem használhatja tovább, meg a 2 év letelte a másik fontos momentum, ezzel a felügyeleti szervek nem tudnak mit kezdeni.A (lezárt) ászf-ben olvasható a lényeg:
Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like díjcsomagok használatára. A 2 éves időtartam lejártával a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. A díjcsomag igénybe vételére való jogosultság megszűnése az előfizetői szerződés hatályát nem érinti.
Forrás: [link]
-
válasz
FіkuszKukіsz #101488 üzenetére
Nem kérnek, ez nagyon változó, kissé zavar van az erőben náluk. Az viszont vicces, hogy egy IPhone Xs előfizetés hosszabbításával 2 évre a készülékkedvezmény egyenlő a nullával.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Úgy látom az előleges rendszer továbbra is egy kalap .... 20+ éves előfizetés, arany-platina kártya, rendben fizetve mindig a számla (nem is kevés). Iphone Xs Max, hosszabbítással, előleg 265 000,-Ft.
Ezek viccelnek. Ma bemegyek egy T-pontba. Ha ott is előleget kérnek, akkor azzal a lendülettel fel is mondom az előfizetést.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Domino MOST opcióval + Domino Maraton. Olcsó és jó.
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Nem tudom jó helyre nyitom e, remélem igen meg tudtok segíteni is.
Kaptam ezt a csoda SMS-t:
Tisztelt Ügyfelünk! Like S dìjcsomagjànak 2 éves idöszaka letelt! Sajnos adminisztràciòs hiba miatt Ön még mindig hasznàlhatja jelenlegi dìjcsomagjàt, de most szeretnénk felhìvni figyelmét, hogy 2018. okt. 15-töl végleg megszüntetjük azt, ìgy kérjük addig vàltson valamelyik ùj mobil csomagunkra. Személyre szabott ajànlatainkhoz làtogasson el a www.telekom.hu/mobilcsomagok weboldalunkra, bàrmelyik üzletünkbe vagy hìvja ügyfélszolgàlatunkat: +36306363630. Üdvözlettel: Telekom
Eléggé önkényes, egyoldalú szerződésmodításnak érzem. Jelenlegi díjcsomagom megfelelő nekem, sokkal olcsóbb konstrukció mint amit most az újakból össze tudnék rakni. Ha váltok is semmilyen jobb előnnyel nem jár, mert ugye akkor még Magentásítani is kellene, ami nálunk jelenleg 8ezer(tv, internet 50-es, telefon) ez magentában ugyen ez a konstrukció 10 ezer és internet hozzzá csak 30-as..........szóval rendes még szávszélességet is csökkentenének magasabb áron. Mobil előfizetés is drágább lenne. Aztán így ebből kifolyólag meg vagyok lőve.
Kérdés az lenne érdemes a fogyasztóvédelemhez fordulni, mert ugye telefonos előfizetésemben nincs benne hűségidő?! Amíg magamtól nem vágolotok addig elvileg nem rakhanak át másikba nem? Vagy igen? Vagy ha megszűnik akkor mi lesz? Mibe raknak át?
Mi lehet ilyenkor tenni, mi lenne leghatásosabb és legcélravezetőbb? Köszönöm a válaszokat!
-
troland26
őstag
Srácok!
Meghosszabítottam az előfizum . Kapram sms-t , hogy aktiválták az ajándék 10gb adatforgalmat . Miért nem látom én ezt sehol se az online felületen se az applikációban ? -
válasz
Intel fan11 #101476 üzenetére
Lehet, hogy számodra az tűnik logikusnak, de a szolgáltató másként gondolja.
Mivel korábban hozzáértő(bb) szolgáltatós illetékes is írta itt, amit én is, ezért csak nem hagyott nyugodni a dolog és megnéztem, mi is a helyzet a szerződés alapján.
Van egy külön melléklet, ami erről szól, az a konkrét neve, hogy Szerződés kiegészítés kötbér kikötéséről, abban részletesen kitérnek a feltételekre a 24 hónapos határozott idő kapcsán, idézem:2) az 1) pontban foglaltakon túlmenõen a jelen Szerzõdés-kiegészítés hatályba lépésétõl számított fent megjelölt hûségidõn belül az Elõfizetõ olyan díjcsomag kombinációba, mellyel a vállalt költési szint nem teljesül nem válthat. Elõfizetõ felelõssége az esetleges díjcsomagváltás esetén figyelemmel lenni arra, hogy amennyiben valamely szolgáltatás díjcsomagját alacsonyabb havidíjra módosítja, úgy azzal egyidejûleg más szolgáltatása tekintetében magasabb díjcsomagba váltson, annak érdekében, hogy a vállalt költési szint megmaradjon.
-
Zeki
nagyúr
Nekem a Telekom appból eltűntek a megújulós net csomagok, csak az Egyszeri szolgáltatások net van, a Maraton meg a napi netek.
-
br4adam
aktív tag
válasz
Intel fan11 #101476 üzenetére
Három hónapon belül válthatsz bármilyen csomagba ha újabb hűségidőt vállalsz.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tamasas0913 #101461 üzenetére
Ott a pont, tényleg nem ez a számla volt a gond. Ma úgyis hívnak, akkor egyeztetek.
-
Intel fan11
őstag
-
válasz
Intel fan11 #101474 üzenetére
Nekem hűség hosszabbításra is írja a kötbért, ha a vállalt minimum alatti csomagokat választok.
A Mobil XXL + 3 GB Net bőven a vállalt minimumod felett van (de még az 1 GB-os csomaggal is), úgy biztos nem lesz gond a váltás. -
Intel fan11
őstag
de én választhatnám a legkisebb csomagot is, akkor sem ír kötbért! Felül írja, hogy hűség hosszabbítás, ami azt jelenti nem felmondani akarom és nem csomagot váltani! Szóval nem szegek szerződést. Bár nem teljesen világos most mi van! Voltam benn T-nél igazából a csaj maga ajánlotta az XXL csomagot 3 giga nettel, hogy 2000ftal kevesebbet kéne fizetnem havonta és még több netem lenne! Ja és, hogy akár azonnal válthatnék csak még kivárok!
-
válasz
Intel fan11 #101472 üzenetére
A vállalt minimumra nem vonatkozik elvileg az a kedvezmény, ami a platina/arany kiemeltség okán az előfizetésre vállalt hűségre igen, hogy a 24 hónapos hűségből ha 21 letelt, akkor lehet újból hosszabbítani és úgy új készüléket vásárolni.
Igen, az új díjcsomagoknál a listaárakat kell nézni, azt írtam korábban én is, úgy ha felette vagy a vállalt minimumnak, akkor nyugodtan válthatsz, nem lesz gond. -
Intel fan11
őstag
Nem ír kötbért! Nem az lehet, hogy lejáróban van az előfizum és már vehetek új telót és hosszabbíthatok?
Amúgy vhol olvastam olyat, hogy a csomag listaárát kell néznem ami nettel 1ütt 11900 ft azt hiszem! Telekom keedvezménnyel meg 7800 ft. Vállalt minimum díjnak pedig 9091 ftot ír! NEXT M aranytárskártyáról váltanék XXL + 3 giga net csomagra!
Amúgy érdekes, mert ha legolcsóbb csomagot választom, akkor sem dob kötbért!
-
válasz
Intel fan11 #101470 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
T-nél nem szóltak semmit. Simán válthattam volna ha úgy gondolom. Csak még kivárok! Otthoni csomagnál szóltak csak, hogy novembert meg kell várnom a hosszabbítással. Egyébként én úgy látom örülnek ha váltok, mert szeretik a régi nem értékesített csomagokat törölni. Inkább kedveznek a komának csak h aktuális csomagokba legyenek!
-
válasz
Intel fan11 #101465 üzenetére
Érdemes akkor úgy csinálni, hogy megnézed a jelenleg kiírt vállalt minimum összeget, aztán az alá nem mész addig, amíg a hűség le nem jár, például az új Mobil XXl díjcsomag listaárához hozzácsapsz egy olyan adatcsomagot, amivel együtt eléri a kívánt összeget, aztán a következő hónap meghatározott napján utóbbit kiiktatod, vagy tetszés szerint lejjebb veszed.
Arra érdemes figyelni, hogy díjcsomagot naptári havonta csak egyszer lehet váltani. -
törölt tag
TA-TA-TA-TAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentem, sikerült a memut telepítenem, működésre bírnom, a trékom appot beletennem, és minden működik
És igen, a frisset, amiben már benne vannak a szuperpercek
De a pontos verziószámot még nem tudtam kivarázsolni belőle.A gratulációkat és rózsacsokrokat, esetleg oldalszalonnákat kéretik privátban küldeni
Letöltés itt.
Fontos infó!!!!
És innentől kezdve már nagyon egyszerű: a play store ott virít a kezdőoldalon. Bejelentkezés, majd a telekom hungary-ra kidobja az appot, és telepítés. Ott bejelentkezés, és íme:
-
Intel fan11
őstag
Ja értem! Azért érdekes nekem ez a kérdés, mert decbe lejár a hűségidőm és novemberbe szeretnék csomagot váltani. Nekem még régi NEXT M csomagom van ami korlátlan, de a mostani XXL korlátlan csomag olcsóbb jóval mint a jelenlegi. Hogy van ez, mert hűség idő lejárta előtt pár héttel fogok váltani! így, akkor ködbéres leszek?
-
tamasas0913
tag
válasz
_Moriarty_ #101460 üzenetére
Hidd el, hogy nem a mostani számlád a gond. Nyakamat rá.
Nekem is ki volt fizetve minden. Vártam, vártam. Egy hetet kb .. Nem engedte. Utána hivtam őket telefonon. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tamasas0913 #101459 üzenetére
Most kifizettem az appban, a honlapon még befizetésre várónak mutatja. Holnap ránézek, kíváncsi vagyok, hogy engedne-e vásárolni.
-
tamasas0913
tag
válasz
_Moriarty_ #101457 üzenetére
Nem biztos, hogy mostani az a számla. Lehet, hogy 1 éves amiről szó van.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tamasas0913 #101453 üzenetére
De nekem nincsen tartozásom, nem is volt. 09.05-én fizettem a múlt havit is. Múlt hónapban rendeltem is telefont. Nem értem ezt
A hab a tortán, hogy a múlt hónapban rendelt telefon vásárlástól elálltam, a vételárat még mindig nem utalták vissza (100k+), pedig ma járt le a 15 nap. Délután hívtam őket emiatt, elnézést kértek, utánanéznek, holnap hívnak. -
Kam1kaze
aktív tag
válasz
#73820095 #101454 üzenetére
Én is ezt csináltam a Diginél még régen, amikor T-től áthoztuk a vezetékes számot. Annyi volt a gond, hogy egyik szolgáltatónál út vagy utca volt a másiknál meg útja, de minden más stimmelt. Harmadik ügyintéző már elintézte és átírta a címünket. Hiába mondtam az elő kettőnek, hogy elírta régen a T, és nézzék meg melyik a hivatalos, csak egy végződésű van ezen az irányítószámon, nem akarták. Menjek be személyesen. Inkább telefonáltam harmadszorra is.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #101453 üzenetére
Ergó: ha nem sikerül elsőre, hívd újra (meg újra), jó eséllyel más veszi fel, és előbb-utóbb vmelyik érteni fogja, meg kezelni tudja a helyzetet.
Legalábbis ez az optimista verzió(#101416) csicso82:
Mi a helyzet a bluestack körül?
Én próbáltam addig a memut, de először nem volt hajlandó települni, 97%-nál teljesen elakadt, beragadt.
Utána most újra futtattam, és kiírta, h nem, mert csak adminként tehetem meg, ami eleve úgy van beállítva... Aztán az adminos hibaüzenet alatt a memu maga azt mondta, h készen van, indítom-e. És nem mükszik mégsem... -
tamasas0913
tag
válasz
_Moriarty_ #101452 üzenetére
Igen ez most komoly.
Többen jártunk így. Nekem is ugyan ez volt.
Nekem sikerült elintézni telefonon a dolgot egy ügyintézővel, de volt akinek kivizsgálás miatt 30 napig várnia kell.
Egy régebbi később befizetett számlám amit aztán befizettem, nem került be a rendszerbe.
Szóval nálad is az lesz, hogy egy valamikori régi számlád miatt történik a dolog. Hívd fel a 1414-et és kérj segítséget. Hátha sikerül elintézni telefonon és az ügyintéző be is iktatja a rendelésed ahogy nekem. De mondom, volt itt olyan akinek nem ment ilyen egyszerűen. Ügyintézőtől függ, hogy milyen fogsz ki. -
_Moriarty_
aktív tag
Beléptem a Telekom honlapjára, telefont szerettem volna nézni előfizu hosszabbítással. Kiválasztottam az egyik előfizetéses számot, amire hűséget hosszabbítottam volna, erre nagy, figyelemfelkeltő sárga ablak fogad.
"Számlatartozás miatt nem lehetséges az előfizetési szerződés megújítása. Egyenlítsd ki a tartozást és gyere vissza megújítani az előfizetést, hogy a kedvezményeket igénybe vehesd!"
Vicces, mert 5 perce kaptam az értesítést, hogy megérkezett az új számlám, amiről eszembe jutott, hogy körülnézzek és okt. 17 a fizetési határidő.
Wtf, ez most komoly? Ez valami egyedi dolog vagy másnál is ezt írja?
Természetesen nincsen tartozásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1 humoros
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest