Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Álomrajtot vehet a Realme GT 7
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RandomName #1 üzenetére
Használj brave-et. YT Premium elinézve inkognitóban...
-
Ezek jók
Legalábbis az ötletek kellően betegek
-
totron
addikt
Szóval ez is AI?
Igen, ma már ez is AI, ha egyről beszélünk. A tagolás, a szavak más pontjára helyezett hangsúlyok miatt tűnhet úgy, hogy nagyon más, de attól még a saját hangjából lett szintetizálva. Olyan tipikusan szinkronos eredmények ezek, annak pont jók is, többet nincs is értelme elvárni, szerintem élvezhető. Nincs karaktertorzulás sem egy hülyén megválasztott magyar hang miatt. Magát adja, mondhatni. -
DigitXT
félisten
Tiszteljen meg a bevételre gyúró a saját hangjával.
Múltkor néztem egy hosszú (promóciós jellegű) videót, és nagyon fura volt, hogy annak idején hallottam az adott csávót az anyanyelvén is beszélni, marhára nem olyan hangja volt, de közben meg bevág magáról képet hogy ő beszél, jó a "szinkron". Szóval ez is AI? Nagyjából elmakogja, de sokkal menőbben hangzik a mély hangú, bemondós stílus. -
totron
addikt
válasz
RandomName #2 üzenetére
Van, aki C2-es angoltudat-tágításhoz is ezt használja, mint rövidnadráger rövidvideó-készítő. Ott már illene igazi, jó fajta kiejtést is hozni a finom kifejezésmód mellé, az megy ugye nem megy. Sosem tudni honnan jön hasznos újdonság, nyitottnak kell lenni, mégis irtom az AI-t a feedből, mert ez így szörnyű. Vizuálisan is többször ügyetlen a végeredmény mint nem. Tiszteljen meg a bevételre gyúró a saját hangjával.
-
Halley comet nevű űrhajós sztorija novella? Elérhető lesz valahol? A leírás alapján érdekesnek tűnik.
-
zolikaDB
veterán
Végre Algieba
Bár az én kedvenceim: az elgondolkodtató, filós írások és a fotós rovat!
Lesz 2025 tíz tavaszi vagy hasonló cikk?
*sajnos az AI kapcsán hasonlóan vélelkedek, mint RandomName.
Megkerülhetetlen, tiltakozunk, holott én is használom: bár egyelőre csak egy szupergyors, interaktív google.com szerepét tölti be nálam. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #1 üzenetére
Jelenleg a promptgenerálást még nem érzem olyan szintű művészetnek, hogy átlépje az ingerküszöböm.
Mondom ezt úgy, hogy Suno-val én is generálok "népszerű" tartalmat, de kb csak baráti körre célozva, és ott népszerű. Pár napra érdekes meme alkotására jók ezek az eszközök, de kifejezetten irritál amikor ezeket tartalomgyártásra használják, haszonszerzési céllal, mert azt a mércét meg nem üti meg szerintem....Bár, igazából kannás bort is isznak emberek.....
Elég fájás már a brainrot is, nem kell tetézni....
-
RandomName
senior tag
Nem fogom megnézni. Így is az van, hogy nem győzöm kerülgetni az AI termékeket amiket a YT algoritmus ajánl.
Teljesen összezavarják a javaslati listámat.
Ha tehetném, és inkognitó módban is menne a YT premium, akkor minden linket megnéznék ami szembejön velem itt, Discord-on, Reddit-en, AI-tól függetlenül, de kösz, kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest