- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #179743 üzenetére
2 éve, amikor szüleim kereskedésben vettek új autót, akkor az én nevemen levőt adták le. Meghatalmazás 2 tanuval, hogy Apu eljárhat a nevemben minden ügyintézésben. Nem volt semmi gond.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #179741 üzenetére
Többször is volt már eladásom/vételem géppel írt adásvételi szerződéssel, amin csak az aláírások voltak tollal. Nem volt semmi gond velük.
Viszont én -mint notórius vészmadár- ódzkodnék az üzlettől, ha előre kitöltött adásvételit raknának elém.
Szerintem egy meghatalmazás jobb választás lenne.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #169081 üzenetére
Azért számolj azzal, ha jön egy újabb használt autó, akkor ott lesz egy első szerviz is. Ami tartogathat nagyobb költségeket is (hiába tisztán elektromos, azért ha a kopó-fogyók nagy része épp cserés lenne, akkor nem biztos, hogy pár 10e Hufból megvagy). Ha meg nem tisztán elektormosat veszel, akkor ugyanúgy évente egy olajcsere és a szűrők cseréje meglesz. Én maradnék a mostani kocsinál, ha tényleg jó állapotban van. Ha meg nagyon-nagyon sokat fogyaszt, akkor;
a) elgondolkoznék a gázosításban
b) keresnék valami alacsonyabb fogyasztású benzines jószágot.Jól értem, hogy akkor már az elektromos típusokra kalkuláltál egy-egy éves biztosítási díjat? Ezek szerint az is lejjebb menne kicsivel?
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #169071 üzenetére
viszont a használt jármű maradványértéke szignifikánsan több lesz 3-4-5 év múlva (egy ma 4 milliós elektromos autó 2-őt valószínűleg érni fog pár év múlva is, míg a 406-osom gyári fényezéssel és hibátlan belsővel sem ér többet 4-500 ezernél valószínűleg
A mostani autód már elvesztette az értéke nagy részét, ennél olcsóbb már nem nagyon lesz. Ehelyett vennél fel hitelt egy 4 milliós autóra, ami pár év alatt 2 milliót veszít az értékéből?Arra gondoltam, hogy ezt a pénzt tulajdonképpen a töltőállomások, az állam és a szervizek helyett fizethetném egy banknak is részlet gyanánt
Az e-autónak is van fenntartási költsége. Egyrészt tölteni kell otthon is általában, másrészt szervizbe is kell hordani, harmadrészt az adók / biztosítás / vizsgáztatás lehet, hogy kevesebb, de nem 0 Ft.Összességében akkor "éri meg" e-autót venni fő (egyetlen) autónak, ha:
-nem csak otthon töltöd
-ki tudod használni az ingyen parkolást
-elég a hatótávja, nem kell évente többször valamilyen alternatív megoldás után néznedMinden más esetben pusztán anyagilag nem nagyon jön ki a matek. Persze ha egyéb szempontok is fontosak, akkor az megváltoztathatja a képet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #169073 üzenetére
Ampera klub facebookon, ott minden le van írva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #169071 üzenetére
Prius hatótáv igen csekély, marad az Ampera, többivel jelen töltési körülmények között nem tudsz egy belsőégésű autót teljesen kiváltani. Van pár ismert nyűgje, olyat keresnék, aminek már javítva voltak ezen bajai, akár magasabb futással is.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Alvin_ti4200 #157197 üzenetére
Még a kézifékkar is rosszhelyen van.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Aztamindenit, ez meg a thalianal is csunyabb
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Az a legnagyobb gyengeségük, ha állni hagyják őket, és mélykisülésbe kerül az akku. Nekem pozitívabb egy új akku 15 éves autóban, mint egy keveset használt darab azonos korban, de úgyis a prius szervizre hallgatnék végső soron hajtáslánc állapotot tekintve.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #157192 üzenetére
Olcsó Prius 1, aztán tartalékolni
619-ért hirdetnek egyet cserélt akkuval, azt simán elvinném egy átnézésre, a keretből rendbe lehet tenni igény szerint. Saxo/106/Micra 1.5D amúgy, az is 1m alatt van. Rozsdát kell megnézni, hátsó híd hiba fordul elő; klímás és légzsákos is van belőle, dugóban 5L. Az automata miatt a Toyota lenne első helyen nálam, meg szmogriadónál valamivel talán jobb helyzetben lehet
-
t1
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #157194 üzenetére
Ezt egy fele ennyibe kerülő -es Punto / Alto simán hozza.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #157192 üzenetére
Hali!
Talán Micra vagy Yaris. Sajnos az 1 milliós határ eléggé behatárolja a lehetőségeket.
-
válasz
Alvin_ti4200 #155993 üzenetére
taxizáshoz kell páv, szerintem van lehetőség részmunkaidő tagdíjra is a taxitársaságoknál
ha még ez is túl sok, akkor menj pizzafutárnak,van valami applikáció rá, talán kettő is, éttermektől kapsz alkalmi kiszállítási feladatot, google a barátod ha érdekel
egy katás cég biztos kell hozzá legalább -
Dare2Live
félisten
válasz
Uber erre tökéletes lenne csakhát... Indexen héten volt cikk, hogy taxistársaságoknál hiány van egy próbát megérhet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Amit te keresel az egy szállító jellegű alkalmi munkalehetőség.
Jason Statham-nek tuti nem volt PÁV vizsgája egyik filmben sem. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #155536 üzenetére
ezek egyike sem egy 406 specifikus tortenet szerintem
a 18ker-ben tudok ajanlani, szamlat nemtom, en sosem kerek tole
PM-ben tudok adni teloszamot, ha erdekel
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #153974 üzenetére
Fb elektromos autós csoportokat ajánlom, itt nem lesz sok releváns tapasztalat. Szerintem vehető, ha neked megfelel
Munkaidő alatt töltve annak lassúsága sem lenne probléma. Az akkuknak a legfontosabb, hogy ne legyen nagyon lemerítve és teljesen feltöltve minden alkalommal, csak ritkán érdemes egy ilyet megejteni. Alapvetően jól bírják az akkuk, Leaf esetén is.
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #151210 üzenetére
Nyilván nem 90-nel tervezi használni. Arra egy "útakadály" is elég lenne.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #151208 üzenetére
De hát az az s40 egy 2-es focus, nem? Annál már 7 feletti fogyasztást írnak tapasztalatból a neten országútra ti-vct motorral.
Többieknek köszönöm a válaszokat, nézelődöm akkor ezekből.
-
Morris
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #151160 üzenetére
Igen
-
theuprising
tag
válasz
+1 a Yarisra.
-
diegho
nagyúr
válasz
Természetesen az. Ha 1M-ig kell kisautó, akkor Yaris.
-
máyköl
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #140165 üzenetére
[link]
Velük csak jó tapasztalataim vannak, bátran ajánlottam eddig mindenkinek, és jót hallottam róluk vissza onnan is, ahova ajánlottam. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #140165 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #140167 üzenetére
köszi, én is így vélekedek róla, mert lehet egy 160e km-re visszatekertben
is ennyi van csak arról nem tudokés mit gondoltok egyedüli autonak egy prius mennyire bátor választás? budapesti használat és évente pár baltoni nyaralás valamint egy külföldi, kb 15e km/év, jelenleg 2 személynek, de várható azért hamarosan +1-2 baba
-
Gergőke88
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #139341 üzenetére
Amit runner linkelt manuális, nem véletlenül azt ajánlotta.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #139276 üzenetére
Honda Jazz (azért ennek a mérete sem annyira kicsi már), C Corsa, Polo, Punto. Én ezeknél maradnék.
-
Integrale
veterán
válasz
Az Ypsilon elso ket helye eleg tagas, hatul inkabb csak rovidebb utra, vagy kisebb szemelyt ultess.
1.4-es 16V motorral kelloen dinamikus, fogyasztasa sem veszes, 1.2 16V szinten jo valasztas.
Alkatreszek eleg kedvezoek, muszakilag egy Punto 2, (futomu, motor, fekrendszer) utaster es kaszni ami alkatresz szempontjabol dragabb lehet, mas anyagok es alkatreszek miatt, amik sokszor akar ritkabbak is lehetnek, ennek nezz utana. Nem egy elromlos darab, felszereltsege a fapadtol a csillagos egig, a kinalat eppen van akkora, hogy megtalald a magadnak tetszo kombinaciot. Ha nagyobb ter kell akkor a Musa, fentiek igazak arra is.
De ha a Swift kicsi, akkor jo esellyel ez is az lesz, talan a fejter magasabb, dimenzioit tekintve szinte mm-re megegyezik a ket auto, ulj bele probald ki, hatha a mas kozepkonzol miatt jobban elfernel.A osztaly nekem kifejezetten kenyelmetlen, Jazz viszont tagas is es jol is nez ki, foleg a masodik szeria sargaban.
-
válasz
Szia!
Ami nekem is eszembe jutott ilyesmi áron, az az Audi A2, Honda Jazz.
Aztán miután vettél be Daedalont, akkor érdemes lehet ránézni valami koreiai csodára is, pl. Kia Rio. -
sagesz93
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #139280 üzenetére
II/B Punto / Grande Punto? Esetleg Hyundai Getz.
-
w333
félisten
válasz
Leon ?
-
Gergőke88
addikt
válasz
Lupo 3l?
-
alázógyík
addikt
válasz
Grande Punto 3 ajtós?
-
w333
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #139278 üzenetére
Ezek közül a Honda Jazz vagy Alfa 147 -t választanám !
De akár egy Swift (2005+ évjárat) is jó lehet !
C Corsa ? G Astra ? Fábia ?
Én mondjuk egy G Astrát vennék (olcsó és jó) nem túl nagy de nem is kicsi !
Alkatrészárakban is tényleg aprópénz hozzá minden !
-
válasz
187cm-hez nagyon nem ezt a kategóriát nézném
Fiat 500 meg mini one? Aygo?!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #129789 üzenetére
Grat.
Hasonlóan őrült vagyok én is, csak én mindent fotókkal dokumentálok.
-
aero.
veterán
válasz
Gratulálok
Mondjuk ... a tollat is adták az autóval? Meg a kézírás is egyforma.
Nekem is van ilyen az autómhoz, kb. 120e km adatai, de gyanúsan egy tollal lettek írva. Mindegy, ez sosem derül ki, használd egészséggel.Roberto211: Aztán neked hol vannak a képek az autóról? Már valami 2 hónapja megvan lassan nem? Hogy volt merszed még nem ideállítani 40 képpel?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Annyi, hogy svájvi esetén kell az eljárás, amit említettél, de 5-6 hét + csak akkor indítható el, ha eladta.
Körbejártuk már a témát, mert van svájci vonalam, de hamar elvetettük az ötletet. Onnan egyszerűen értelmetlen autót hozni.
-
-v-
addikt
válasz
Szép
Egy picit mosolyogtató manapság ez a kockás jegyzetfüzet, Dömötörékhez még nem tört be a technika úgy látom
-
tomcsi23
veterán
válasz
Gratula!
Szépen ki kellett centiznie a szervizeket, hogy pont kerek km-re érjen oda. -
w333
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #129792 üzenetére
Korrekt ... ennyiért nagyon jó vétel volt (nem zsákbamacska)
-
w333
félisten
válasz
Gyönyörű szép ... a 2.0i pedig tökéletes hozzá (én is ilyet keresek)
Nekem volt 2.0 HDi (90LE) de motorikusan egy kaki volt, de mint autó tökéletes !
Annyit szabad tudni hogy mennyi vót ?
Grat és balesetmentes vezetést !
-
hentes555
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #129637 üzenetére
Akkor azt kihagyjuk
Más hellyel esetleg van pozitív tapasztalatod?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #129627 üzenetére
Írtam tegnap, hogy khmizé...
-
kalmanchris
tag
válasz
Alvin_ti4200 #129627 üzenetére
Ennyit a kitűnő állapotról...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #129598 üzenetére
Ott hagytam a zöld coupe-t (ma reggel egy kialkudott ár után elmentem ismét megnézni, vezetni) és egy picit büszke vagyok magamra, hogy nem hagytam magam elvarázsolódni a színe miatt (ami a kedvencem).
Kívülről szerelem első látásra, de itt-ott csavarok meg műanyag darabok mindenütt (nem szem előtt, fakkokban, satöbbi), a váltónak lehet, hogy az utólagos váltózár miatt, de olyan recsegős hangja van, amikor váltok, hogy ijesztő, a motor gázadásra pedig szokatlan hangosan morog, a gumikéderek, amik az ajtószélen futnak végig sérültek, legalábbis a vezető oldalon mindenképp, aminek köszönhetően elég sok zaj szűrődik be kívülről. A központi kijelző nem működik, senki nem tudja, miért (...), ez lehet, csak egy szimpla csere bontóból, de azért nem túl szerencsés. És még sorolhatnám, az első ijesztő dolog a kilométer óra volt, ami emlékeim szerint egy hete 99440 km-t mutatott, még a hirdetés címében is ott volt (lehet, még most is ott van, bár már teljesen más fotók szerepelnek...a km óra állásról például eltűnt a fotó a hahu-ról), viszont a mai látogatásomkor már csak 99239-et mutatott. Ott fejben eldőlt már a sorsa...és tényleg nem volt annyira szép belül, szebbre emlékeztem.
Természetesen semmiről nincs számla, szervizkönyv elvileg van valahol (de nem vezetett, max a km óra állásokból érdekelt volna, nincsenek illúzióim 15 éves autónál), szóval, hogy valójában miket cseréltek ki, rejtély. Egy listát kaptam szóban (köztük vezérlés, lamba szonda, meg még pár nyalánkság), de ahogy egy randinál mondani szokták nagyon nem volt meg a kémia. Szobornak kertbe szuper jó lenne, de nem volt jó érzés benne lenni, főleg nem menni vele.
Szerk: a kereskedőnek peche, nekem meg szerencsém volt, hogy ez már a sokadik 406-os, amiben ülök/amit megnéztem pár héten belül, volt viszonyítási alapom, nem is kevés.
-
kalmanchris
tag
válasz
Alvin_ti4200 #129590 üzenetére
Kis svéd kiruccanás után újra francia? ☺
-
stickermajom
addikt
válasz
Nem szeretnék rosszmájú lenni, de ez csak annyit igazol, hogy nem ostobán csavargatták, hanem esetleg a műszaki előtt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Közel 2.5 év alatt 8.000km? Teljesen hihető.
-
aero.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #129588 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #124528 üzenetére
Ez már CR vagy még adagolós? Ha utóbbi akkor beleugorhatsz (szerintem az) jobban a témába.
Vivaronkban volt ilyen és 5 évig minden nap fullra rakodva fél tonnával szelte az utakat, 250 ezerrel ment el, a motorjára sosem kellett költeni olajon kívül. -
w333
félisten
válasz
Miért nem inkább valami hasonló Octavia -t nézel ?
-
máyköl
veterán
válasz
Havernak van egy ugyanilyene, dízel motorral. Ő az első tulaj. 750ezer km van az autóban, ami komolyabb szerviz volt az egy teljes váltócsere, de motorhoz még nem volt nyúlva.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Utolsónak varrták már az ülését ha a képen jól látom. Plusz elég kevés a km... gyanúsan kevés mindbe. Szerintem.
-
szőröscica
addikt
válasz
Eszedbe se jusson!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Alvin_ti4200 #111409 üzenetére
tenyleg, megkevertek a rancfelvarrasok kozben
-
válasz
Alvin_ti4200 #111408 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert barátomnak van egy és vezérlés cserére elég borsosan fog a ceruza mindenhol. Igaz az még 2001-s. csak hát az ördög soha nem alszik.
-
Def26
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #111409 üzenetére
Ez milyennek tűnik? [link]
-
válasz
Alvin_ti4200 #111388 üzenetére
Mikori s40?
-
parandroid
félisten
válasz
Szívó benzinesek általában, viszont a V50-S40 szériával kapcsolatban rengeteg a méretbeli panasz bármilyen más kompakthoz hasonlítva, ezt azért érdemes szem előtt tartani - ismerős család itt pl kénytelen volt a hiperszuper, drága babakocsit lecserélni, mert nem fért be a V50 csomagtartójába (és ugye még mindig olcsóbb volt így, mint a kvázi új autót visszavinni), de a hátsó ülés helykínálatától sem voltak elragadtatva, pedig ott még csak egy gyerek volt, csak pici, és anyukának is sokszor hátul kellett ülnie mellette. Előtte G Astrájuk volt, azzal nem volt gond, csak ugye mégiscsak kell a kényelmesebb, prémium autó, meg főleg a biztonság, ha már gyerek is van, csak elfelejtették a próbaúton a csomagtartót és a hátsó üléssort is kipróbálni. Aztán ment a sakkozás a Mo-ra hazafelé utakon, hogy mi (ki) hova fér.
p
-
Def26
félisten
válasz
Volvo nekem is tetszik de ott meg szidják az 1.6 psa motorokat (nem is tudom, hogy ez dízel vagy benzin).
-
Rick4
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #111333 üzenetére
Két ilyen gázos autót adtam el egy éven belül, egyik LPG-s, másik CNG-s volt, mindkét esetben 1 hónapon belül elmentek, és mindkét esetben egy fillér alku nélkül vitték el, kifejezetten gázost kerestek abból a típusból, és persze ezzel az üzemmel lényegesen drágább ársávban voltak, mint a sima benzinesek.. Legyen elég az érvre az, hogy perpill a hahun 76500 autóból 36000 db benzines, és mindössze 167 LPG-s autó van eladó. Miért is? Mert 200Ft az LPG literje, tehát ha neked 10-et verne be 100-on ebből, akkor a 100 km költsége is 2000Ft lenne, vagyis kb 5 literes fogyival járnál, ez meg kevesebb, mint amit elképzeltél.
Akinek ma van egy jó gázos autója, annak nincs értelme, hogy eladja. Akinek van egy fasza benzinese, az szereltessen bele LPG-t, és +200-250K-ért egy ugyanolyan fasza autója lesz, közel fele annyi km költséggel, Keletre menve szintén 200Ft, északi szomszédnál, horvátoknál van 150Ft-ért is, németek- olaszok 180 körül adják. Totál reális alternatíva, egy normális autó átírás 60-70K, a szokásos vétel utáni móka legalább ugyanennyi, és a meglepi még hátravan. Inkább költsd gázra, ha a mostani autóval minden rendben van.
-
válasz
Fillerbaszas?
Fater belerakta az f astraba az lpg-t, azota olcsobban jar vele mint anyam az ezres swifttel. Miert lenne nehezebb eladni? Szerintem ez inkabb extra.
-
válasz
A fillérb@szás a Maruti LPG-sítése meg a behajtott tükör
. Ez gyári rendszer. Van Merciben is. A dízelnél ezek a távok talán még nyáron nem okoznak túlfogyasztást, de ősszel télen folyamatosan dúsítani fogja a keveréket: soha nem lesz üzem meleg a motor és a gyári számokat kihozni így nagyon nehéz.
-
válasz
Alvin_ti4200 #111330 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #111235 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #111217 üzenetére
Közel utolsó széria, szóval talán már nem olyan gázos. Főleg, ha tényleg gyakran cserélték benne az olajat, nem előírás szerint 30-anként.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #106716 üzenetére
Tárgytalan, megnéztem a térképen, nem kell fizetni
-
giigz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #90791 üzenetére
Atya világ, de gusztustalanul ronda kívül-belül...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #70496 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
F@sza kis járgány
(#70517) joamilestoné: Na ez már sok... Egy ilyen okádékra én rá sem néznék, ha van a nevében Megane, ha nincs...
Mondtam 100x, a tökéletes autó EZ, se több, se kevesebb nem kell most nekem
-
DZs
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #70507 üzenetére
Bármelyik okmányirodában megteheted.
-
Melack
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #70507 üzenetére
Valahol van itt egy GDocs tábla, amin a totyikos ótók vannak felűntetve. DeFranco nevére keresve egyszercsak meglesz a link
Ha már felmerült, akkor lassan updatelem is, mert azóta költöttem a kocsira rendesen.
Jah, és grat az autóhoz! (Proxy miatt képet nem tudom megnézni, de biztos szép lett)
Totalcar cikk a téli vezetésről
-
piqla
őstag
válasz
manapsag mennyiert mernek egy ilyet?amugy grat, jo tutuzest -
szőröscica
addikt
válasz
Szép ótó, gratulálok hozzá!
-
neduddki
nagyúr
válasz
H!
papas ajajajj remlem azert szerencsed lesz
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #70494 üzenetére
Ügyfélkapun foglalsz időpontot, a 15 napos határidőn belül szerintem biztos lesz legalább valahol a városban, bemész időpontra, örülsz.
@DZs: már miért ne kellene? Ugyanúgy kell jelenteni, ne terjesszünk már csacskaságokat. Kikerült a tulajdonából, be kell jelenteni, mert ha a másik rosszhiszemű, akkor meg is üthet a bokáját csúnyán egy gyorshajtással vagy szabálytalansággal amit rávernek objektív felelősség alapon.
szerk: alvin: hogyé' mérték amúgy? meg szabad kérdezni? táblába töltsd bele majd
-
DZs
senior tag
válasz
Ha kereskedőnek adtad el, akkor nincs gond. Nem kell jelentened az önkormányzatnak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Nem rossz gép és itt helyben vetted.
Remélhetőleg beválik és sokáig szolgál majd. Mennyibe fájt ha szabad kérdezni? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Konkrétan tőlem 100m-re vetted. Itt van a hátam mögött.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mi lesz a Xsara utódja? Mazda 3?
-
DZs
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #70426 üzenetére
Igen ez így van, de csak negyedévente. Ha a vevőd nem íratja át, akkor még két hónapot lehet a te neveden. Ez adózás szempontjából lényegtelen, de ha szabálysértést követ el az első hetekben, téged is kereshetnek miatta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Alvin_ti4200 #70426 üzenetére
Automatikusan, az okmányirodának bejelentési kötelezettsége van az önkormányazt felé. Szóval majd csak a csekkett kell várnod.
giigz
Nem gyenge a 44-es oda az enyémben gyárilag 48-as van pedig az 2,5-ös.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #70420 üzenetére
Tokmányirodában kell bejelenteni. Kivéve, ha a kereskedő csinálja neked.
Aksi témához: volt már pár kocsink, az elmúlt x évben, 6-7 éve nekem is van, de ilyet, hogy aksit cserélgetni sose kellett.
najó egyszer mégis, de akkor a kocsi egy teljes évig állt a garázsban.
-
Kornel
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #59071 üzenetére
szerintem kell...
-
zoo8800
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #59071 üzenetére
Kell.
Kivéve talán a Várban, de ez nem biztos -
hobizoli
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #56353 üzenetére
hat nemtom mennyivel nagyobb, de a kupe forma miatt ez optikailag csaloka lehet, mert hosszu orr-segg miatt nagynak nez ki, de laposabb a teteje
lasd pl a Calibra is
-
fenergie84
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #56334 üzenetére
A cégnél van S40 és nagyon nem vagyok elájulva tőle, azt hiszem 1,6-os. Nekem kicsi is a beltere, igaz az S80-hoz vagyok hozzászokva. Utóbbiból van 3 db T6 AWD, azokat imádom, kényelmesek, mennek is és fogyasztanak jó étvággyal
Általánosságban szerintem jó autók a Volvo-k, de S40-et nem vennék saját használatra. -
válasz
Alvin_ti4200 #56334 üzenetére
Hát nemtom...pinafa ide vagy oda, akkor is a Volvo...
-
joshua7
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #54775 üzenetére
Ezt is nőknek?
-
DZs
senior tag
válasz
Szép az a kocsi és vennék is 3 literes motorral egyet, ha a benzin 200Ft lenne. Az automata váltó 200-250 ezer km-re jó. Városban készülj a 13l-es fogyasztásra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
itthon nem is láttam még ilyet...
-
Balupapa
senior tag
válasz
Én pont tegnap prószálgattam egy s40 2.0D Sport-ot meg egy A4 avant TDI-t.
vegyes érzelmekkel száltam ki mindkettőbölInkább nem írom le mert csak le lennék hülyézve
Lényeg az hogy volt pozitív és negatív csalódás is. Amire abszolút nem számítottam. -
kalmanchris
tag
válasz
Alvin_ti4200 #54372 üzenetére
Én se hallottam még erről. Egyszer találkoztam támla váz töréssel, de azt az autót egy 150 kilós fószer hozta be hozzánk.
-
Xero
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #54372 üzenetére
Nem tart rendesen, hátra-hátra dől.
-
8th
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #54314 üzenetére
Na de érted a Prius legalább néz ki valahogy de ez? Amúgy még a 2.2 dízel Mazda 6 SportWagon is majd félmillióval olcsóbb mint ez a csoda Auris, szvsz kicsit jobb vétel.
mod:
(#54316) zoo8800: Az a baj, hogy amint meglátják az emberek egy autó seggén a kis hybrid plakettet helyben összehugyozzák magukat, hogy ez már igen. Ez már valami. Pedig egy hatalmas bullshit az egész. Ha annyira környezettudatos akarnék lenni vennék egy 1.6-os benzines alap Ford Focust vagy valami hasonszőrű alsó-középkategóriást 5-5,5millióért átalakíttatnám CNG üzeműre meg berakatnék egy házi CNG töltőállomást 2millióért a garázsba. Máris fele annyi káros anyagot puffogtatnék a légtérbe mint egy ilyen nevetségesen túlárazott csoda hybrid és fele annyiból eljárnék vele. Összköltségben nagyjából ugyanott lennék azzal a különbséggel, hogy nem kapnék hányingert ha reggel ránéznék a kocsira. Onnantól meg nem is kérdés ha bármilyen új kocsi jönne a családba eredetiség vizsga után első útja a gázszerelőhöz vezetne.
-
edem96
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #54221 üzenetére
Nézd meg ezt mondjuk: [link]
Olasz-francia vonalat hagyd ki, ha lehet. -
lapa
veterán
válasz
én újfent azt mondom, hogy neked (is, mint mindenkinek) egy 25-30 év körüli g merci kell. abba minden alkalommal úgy szállsz be, ahogy szeretnél egy autóba beszállni. bocs, elfogyott a kannásborom csak, amibe az örömömet fojtottam épp.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
eskuszom azt kartam irnyi jo lesz nKed a 406kup eis:- )))
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest