- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #99647 üzenetére
Ha lesz még, szólj
Bár mondjuk nekem keret nélküli r.tartóm van...
Azért az 1,4 tdi tartósan már megfekszik 150+ nál, nem arra való. A 140-et vég nélkül birja utazóban, de aztán kezd dülledni a szeme
Mennyi a gyári nyomás? 1,1?
Pedig a Gr. Puntóban csak 75 v 90 lovasban van az 1,3. Hova huzhatták szerencsétlent?
Nekem volt ilyen motoros puntom, a 82(6?) lovas A1 Tsi ugy otthagyott, mint a szart
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #99627 üzenetére
Parkoló segéd
Mivel a KIYO D LITE parkolósegédberendezés a nyílt, 904 nm-es hullámhosszon dolgozik, így esetlegesen (
) érzékelheti a szintén 904nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik, illetve 15 km/h sebesség felett kapcsolja ki a készüléket. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.
Minek Neked ilyen, Öccse?
A hivatalos forgalmazótól vetted?
Ha nem 90%-ban ausztriában autóznék, már rég vettem volna egy ilyet, de igy nem merek, mert ha ott elkapnak, akkor lecsó van
-
szőröscica
addikt
válasz
Balupapa #99627 üzenetére
Azért csak ésszel, ezek elég jó kütyük ár-érték arányban, de nem nyújtanak 100%-os védelmet, át tudják lőni, ha nem szerencsés a csillagok állása.
Plusz az óvatos közlekedés maradjon meg. Magamból indulok ki, én néha elég elborult módon autóztam, míg tudtam, hogy nem lehet bemérni. Nekem Laser Interceptorom volt, az tényleg átlőhetetlen, de ellopták. Nem bánom nagyon, lehet, hogy rossz vége lett volna, ha továbbra is elengedem néha a gyeplőt, ahogy akkor tettem.
-
DZs
senior tag
válasz
Balupapa #98915 üzenetére
Szép autó! Kár, hogy nekem is a méret lenne a gond, mint az előttem szólónak, meg még két ajtó. (A kuplungcsere nekem korai: vagy alulméretezett és tényleg csereérett volt, én 170k környékén számítanék rá.)
Egyébként mit jelent pontosan az FR? Csak felszereltségi szint? Mert úgy tudom, hogy a Cupra diesel 160 lovas.
-
8th
addikt
válasz
Balupapa #98406 üzenetére
Ha már kategóriát lépnél felfelé megfelelő ajánlatért eladó lehet füsti utcai négyes golfja. Jól felszerelt 1.9PD (ARL) 4motion. (nem a fekete hanem a kék). Lehet, hogy nem fotóz neked szervízkönyvet makkos cipőben de ő nem baszarint át és adásvétel után nem tűnik el mint egy török zug nepper.
-
válasz
Balupapa #98406 üzenetére
Én úgy járok jelenleg is, hogy ami kínálat van 328i-ből, annak az alját nézegetem. 2 kocsinak írtunk, meg hívtuk az eladóját, hogy helló, wás hábenzí, érdekelne a verda. Na se felvenni nem vették fel a telefont, sem az emailre nem válaszoltak. Mintha az én euróm büdös lenne neki vagy nemtudom. Nemhogy örülne, hogy nem kell fél vagy 1 év garit adnia a kocsihoz...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Balupapa #98408 üzenetére
Minden 170 lovas PD siemenses. Ha ez visszatart, keress CR dieselt.
Egyébként nem a PD elemek miatt aggódnék a legjobban a 2.0PD-nél. Van annak súlyosabb baja is. Azért ilyen olcsó, mert kell egy kiegyenlítő tengely készlet és egy olajpumpa is, meg lehet turbó is.
A szervizkönyvet nem minősíteném, óvodások szebbet rajzolnak.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Balupapa #92511 üzenetére
Szerintem inkább maradjatok a nyomatékos poénoknál, mert ezek a megbízhatóságról szólók eléggé visszásak.
Szinte hibátlan motorokat gyárt a Honda, az Audi a legrosszabbak között
-
EQMontoya
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
Balupapa #91465 üzenetére
Azért a rizskályha találkozik a német tankkal kemény összefoglalása a tényeknek. Egyszerűen az történik ilyenkor, hogy a nagyobb tömeg mellett inkább a nagyobb sebesség menti meg az ilyen idiótákat, emiatt van sokkal több energiájuk, amit a másik autó fog elnyelni. Szóval akinek az a tanulság, hogy egy Audiban mindent meg lehet úszni, azt remélem vigasztalja a tudat, hogy a sofőrt már az előzetesben inzultálják análisan, és remélhetőleg élete következő 20-30 éve is ilyesmiről fog szólni.
Az a három ember nem azért halt meg, mert valami japán fosban utaztak, hanem azért, mert valami őrült nídforszpídet játszott - történetesen egy kivénhedt prémiumautóban, éljenek a sztereotípiák. Lehet, hogy kemény voltam, de tényleg nem kéne keverni a szezont a fazonnal.
p
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #90045 üzenetére
Ha ennél is többet eszik nekem, akkor belehajtom az árokba
A többet = nálad 4 liter
Nekem 1700 körül kezd el tölteni a turbina. Csinálnék videót, de olajcserén van a verda, majd csak holnap kapom vissza.
Ránéznek az ékszijra is, mert mostanában elkezdte azt, hogy ha hagyom 1500ig visszaesni a fordulatot, és onnan gyorsitanék (akár csak közepeset is) csikorog egyet. De csak 1500nál. Alatta és felette sem.
Megnéztük a szíjat, nem ette meg, nincs semmi külsérelmi nyom.
Ezeken már automata feszítő van?
-
-
-
hobizoli
nagyúr
-
-
-
-
feka007
veterán
válasz
Balupapa #78761 üzenetére
Gondoltam, hogy van benne buktató, mivel úgyis minden komoly eladó használtautóra teszi fel.. Egyébként most még nem veszek autót, csak érdekelnek. Még minimum 1,5 év, mire lenne saját, de az sztem Golf 5 lesz. Addigra már becsúszik 1 milka alá az alapára.
De a családi kocsi cseréje lesz idén valszeg.
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
Balupapa #77733 üzenetére
13 éve van jogosítványom és az átlagnál többet vezetek, mégis egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett vészfékeznem. Ehhez képest a nagysebességű kanyarodás gyakorlatilag mindennapos, ha elhagyom a várost. Bár engem nem érint ez a hová tegyem a jobb gumit kérdés, mert csak jó gumival járok télen-nyáron, de elméletben én is minden esetben hátra tenném a jobbat. Egyébként ebben a topikban is többször volt már téma, ráadásul a gumisok véleménye is megoszlik erről.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Balupapa #77730 üzenetére
"ennyi erővel a nem használt felesleges extrákat is a kocsibol nyugodtan ki lehetne szedni és eladni" Butaságot beszélsz...
Igen, biztos jobban néz ki a 17-es alufelni, de tudod olyan világot élünk, hogy a szar fizetésből nehéz megélni, és az embernek mérlegelnie kell, hogyan jön ki olcsóbban - mert a családra is kell a pénz...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Balupapa #77682 üzenetére
ez volt elérhető. annyiért volt normálisabb, amennyiért már itthon is kapok.
ebben spúr voltam, tény, vállalom. egy mio c250-et hajt, arra jó. az előző (gyári) töltője meg a kocsi biztijét verte le... pedig abban volt olvadó beépítve
én már láttam olyat
én is láttam már, igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest